Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Εξήγηση από τον Γέροντα Παϊσιο του αριθμού 666

Εξήγηση από τον Γέροντα Παϊσιο του αριθμού 666


«Γέροντα, τι σημαίνει ο αριθμός 666. Που ξέρουν και γιατί βάζουν αυτόν τον αριθμό Γέροντα;» είχε ρωτήσει ένας πιστός τον Παϊσιο. Κι εκείνος απάντησε: (στην γλώσσα γραφής του κειμένου). «Ερµηνεία εις τήν Άποκάλυψιν τοϋ Αγίου Αποστόλου καί Εύαγγελιστοϋ Ιωάννου του Θεολόγου, - 'Ήξερε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης τί θά κάνη ό διάβολος, όπως καί οι Προφήτες προφήτευσαν ότι θά πωλήσουν τον Χριστό γιά «τριάκοντα αργύρια» οτι θά Τον ποτίσουν ξίδι, θά διαµερίσουν τά ίµάτιά Του. Πριν άπό δύο χιλιάδες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θά σφραγίζωνται µέ τον αριθµό 666. «Ό έχων νουν ψηφισάτω τον αριθµόν τον θηρίου- αριθµός γαρ ανθρώπου εστί- καί ό αριθµός αύτου χξς» ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύµ-βολο οικονοµίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µιά συγκεκριµένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν µέ διάφορους πολέµους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού

Τώρα, γιά νά υποτάξουν όλον τόν κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φορολογικό αριθµό, πού συνδέεται µέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι' αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν µέ άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Τό πήραν από τά σταθµάτου χρυσού - δεν ήξεραν αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -,άλλα δέν παύει νά είναι µαµωνάς. Τό Ευαγγέλιο όµως λέει «ή Χριστό ή µαµωνά».

«Ου δύνασθε Θεω δουλεύειν καί µαµωνά»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΛΟΓΟΙ Β
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Οι Δρακονιανοί δεν θεωρούν τους εαυτούς τους εξωγήινους

Οι Δρακονιανοί δεν θεωρούν τους εαυτούς τους εξωγήινους


Δρακονιανοί: Ερπετόμορφοι, Φολιδύτες, Σαυρήτες, Αλοηγκόρ, Γκρίζοι, ακόμη και οι αμφιλεγόμενοι Τέρος ανήκουν στους Δρακονιανούς,αν και ισχυρίζονται ότι η Γη 3η από τον Ήλιο ηταν η πατρίδα τους πριν έρθουμε εμείς οι άνθρωποι!! 
       
Οι Γκρίζοι, οι ερπετοειδής, οι Φτερωτοί Ντράκο είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένοι προς την ανατολική σκέψη και τεχνολογία. Είναι πολύ προχωρημένοι στις επιστήμες και στην βιογενετική. Η πρόοδο που έχουν κάνει στον τομέα αυτό τους καθίστα ριψοκίνδυνους με απολυτή αδιαφορία για ηθική και συναίσθηση, το ίδιο ισχύει και για πολλούς ανθρώπους όπου δουλεύουν μαζί τους. .

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο συνδέεται με τους Δρακονιανούς είναι η ιστορία του Σουμερικού μύθου των Ανουνάκι. Οι αρχαιολογικές έρευνες έφεραν στο φως ένα τεράστιο αριθμό από ιστορίες, ποιήματα, αναφορές, άλλα και ιστορικές καταγραφές, όλα αυτά βρεθήκαν στην κοιλάδα της Νιππούρ. Όλα τα γραπτά ευρήματα διηγούνται με λεπτομερές μια συγκεκριμένη ιστορία, το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι σε κανέναν σημείο δεν φαίνεται κανένα ίχνος αλληγορίας!! Στο έργο Enumma Elish, αναφέρεται και περιγράφεται με ακριβέστατες λεπτομέρειες ο σχηματισμός του ηλιακού μας συστήματος. Σε μια εποχή όπου αυτό ηταν πολύ διαφορετικό από το δικό μας!! το σύστημα αυτό είχε την Γιαμάτ ( ΓΗ ) και την Σελήνη, άλλα και έναν αριθμό παρόμοιων πλανητών!! Κάποια στιγμή ένα τεράστιο ουράνιο σώμα γιγαντιαίων διαστάσεων εισήρθε στο πλανητικό μας σύστημα προκαλώντας μετακίνηση των πλανητών από τις τροχιές τους!! Το αποτέλεσμα αυτό είχε ένας πλανήτης να καταστραφεί τελείως και να μετατραπεί στην ζώνη των αστεροειδών, ενώ κάποιος άλλος μπήκε σε ελλειπτική τροχιά μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, μια τροχιά όπου ολοκληρώνεται σε 3.600 γήινα χρόνια.




Στο έργο Atra Hasis, ο μύθος αυτός(;) αρχίζει και γίνεται περισσότερο συγκλονιστικός, στον πλανήτη όπου είχε την ελλειπτική τροχιά, ο οποίος ονομάζεται Νιμπίρου, αναπτύχτηκε μια φυλή των Ανουνάκοι. Η ατμόσφαιρα του πλανήτη έπασχε από κάποιο είδος διαβρώσεις ( δεν αναφέρει τι είδους διαβρώσεις ), έτσι μια ομάδα από Ανουνάκοι σταλθήκαν στην Γη, αναζητώντας ένα μέταλλο, το χρυσαφί το οποίο είναι και σημαντικό για αυτούς, ( αργότερα θα σας εξηγήσω τι ακριβώς θελαν από τον χρυσό, υπάρχει μια ουσία όπου και τον χρησιμοποιούσαν για πολλά πράγματα, αυτή η ουσία αν επεξεργαστεί ο χρυσός όπως πρέπει γίνεται μια λευκή σκόνη……. Θα αναφερθώ πλήρως σε μελλοντική μου αναφορά για το θέμα, θα δείτε πως δένουν το ένα με το άλλο με τόση λεπτομέρεια που θα μείνετε άφωνοι ).



 Οι Ανουνάκι είχαν στην διάθεση τους μια χαμηλότερη κάστα όπου την ονόμαζαν Ιγκίκι, ηταν αυτοί που ανέλαβαν την εξόρυξη του χρυσού.


Στο έργο Atra Hasis αναφέρεται στην αρχή ότι οι Ιγκίκι παραπονιούνται για την σκληρή δουλεία και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους. Φοβούμενοι οι Ανουνάκοι μην κάνουν κάποια εξέγερση οι Ιγκίκι , οι τρεις ανώτεροι Ανουνάκοι ο Αν όπου ήταν ο αρχηγός και οι δύο του γιοι ο Ενκι και Ενλίλ αποφάσισαν να κατασκευάσουν μια τεχνητή φυλή ανθρώπων χρησιμοποιώντας την Νινουρσάγκ, την θεά Μήτρα!!!!!



Η Νινουρσάγκ έπιασε αμέσως δουλεία με το να φτιάχνει υβρίδια, χωρίς όμως να μπορέσει να κατασκευάσει τα τέλεια υβρίδια ώστε να μπορέσουν να κάνουν αυτό που ήθελαν λόγο εξυπνάδας!! Όλα τα υβρίδια έμοιαζαν λίγο πολύ με πιθηκοειδή ( λέτε να ήταν τα είδη πριν τον σύνχρονο άνθρωπο ). Η θεά έκανε κάτι το οποίο οι Ανουνάκοι δεν το εγκρίναν άλλα πέτυχε, πηρέ δικό της αίμα όπως αναφέρεται και το ανακάτεψε με αίμα με ένα γήινο << κτήνος >> έπειτα το έβαλε σε σκεύη( ; ) ( έκανε κλωνοποίηση; ) από αυτήν την πρόσμιξη βγήκε ο τελείως υπηρέτης. Σύντομα οι Ανουνάκοι κατασκεύασαν μια σειρά από ξεχωριστά υβρίδια, συμπεριλαμβανόμενου και ενός όπου του δώσανε την χαρακτηριστική ονομασία του << όμορφου !!! >>, δηλαδή με χαρακτηριστικά Ανουνάκοι!! Αυτούς τους << όμορφους >> τους είχαν ως υπηρέτες στα σπίτια τους!!Με αυτούς τους << όμορφους >> οι Ανουνάκοι ζευγάρωσαν και έφεραν στον κόσμο μας τους << γίγαντες >> αυτοί που αναφέρονται στην Ελληνική μυθολογία άλλα και στο βιβλίο της Γένεσης, μα και όπου υπήρξανε επάνω στην Γη.


Πολλοί από τους ερευνητές επιμένουν και πιστεύουν ότι οι Ανουνάκοι είναι αιρετικής φύσης και πως συμπίπτουν με το << γένος >> των Δρακονιανών. Υπάρχουν πολλές λεπτομερείς αναφορές για το πώς ξεκίνησαν και το πώς τελείωσαν όλα …… Όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες μπήκαν στην Βαγδάτη έτρεξαν για να φυλάξουν το τεράστιο μουσείο της όπου και είχε αμύθητους θησαυρούς από χρυσό διαμάντια, στέμματα κ.τ.λ. όταν έγινε γνωστό ότι το μουσείο λεηλατήθηκε μετά από κάποιες μέρες οι Αμερικανοί τα γύρισαν όλα στο ακέραιο πίσω. Μάλιστα φρόντισαν να φτιάξουν και ένα βίντεο την επιστροφή των πραγμάτων που είχαν πάρει ως φύλαξη!! Πράγματι γύρισαν τα πάντα πίσω όπως αναφέρουν οι αρχαιολόγοι του Ιράκ εκτός από κάποια πήλινα πινάκια!! Οι Αμερικανοί ισχυριστήκανε ότι όλα τα πινάκια είχαν γυρίσει στο μουσείο με ασφάλεια, αν όχι κάπου θα είχαν σπάσει στην μεταφορά τους όπου και θα έγιναν σκόνη μια και ηταν από πηλό!! Αν θελαν να κλέψουν κάτι είπαν ειρωνικά στον τύπο, θα έκλεβαν κάτι το οποίο θα είχε τεραστία οικονομική άξια όπως, στέμματα διαμαντένια ή σκήπτρα, κ.τ.λ..


Οι αρχαιολόγοι του Ιράκ δεν συμφώνησαν μαζί τους κάνοντας γνωστό ότι τα πινάκια τα οποία κλάπηκαν ήταν πάνω από 180!! Όλα αυτά τα πινάκια έγραφαν λεπτομερώς για το πώς μπορούσαν οι Ανουνάκοι να κατασκευάσουν ένα διαστημόπλοιο όπου και θα μπορούσε να μεταφέρει εκατοντάδες από αυτούς!!!! Το μόνο που δεν είχαν καταφέρει οι Ιρακινοί αρχαιολόγοι να αποκρυπτογραφήσουν είναι κάποια υλικά όπου δεν γνωρίζανε ή δεν μπορούσαν να καταλάβουν την έννοια τους. Κάποιοι από τους ερευνητές και συνομοσιολόγους λένε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ δεν ηταν τίποτα άλλο έκτος από το να πάρουν αυτά τα πινάκια …………………
Ίσως σας φαίνονται παράξενα όλα αυτά μα αν είναι αλήθεια 1% από ότι γράφω ή λένε οι ερευνητές τότε είναι τεράστιο το ποσοστό αλήθειας!! Στην εκστρατεία του ο Μέγας Αλέξανδρος είχε έναν ιστοριογράφο ή χρονογράφο πείτε τον όπως θέλετε εσείς όπου ονομαζόταν Καλλισθένης. Οι αρχαιολόγοι όλου του κόσμου μαζί και πολλοί Έλληνες τον ονόμασαν Ψευδό-Καλλισθένη, αυτό έγινε γιατί αναφέρει κάποια γεγονότα τα οποία πιστεύουν ότι τα έβγαλε και τα κατέγραψε από το κεφάλι του, όπως για τους κυνοκέφαλους ανθρώπους ( άνθρωποι με κεφάλι σκυλού ), τεραστία καβούρια, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε κατάδυση στην Ερυθρά θάλασσα ή κάπου στον Ινδικό ωκεανό με μια γυάλινη!!!(;)!!! καμπάνα όπου και κάθισε ένα εικοσιτετράωρο κάτω από το νερό, για άγνωστα ερπετά, πτεροτόμορφους, υπόγειες πολιτείες , κ.τ.λ. είναι κάτι που δεν μας μαθαίνουν στο σχολείο και ο λόγος για μένα είναι προφανές! Για να βρείτε τις σωστές πληροφορίες για τον Καλλισθένη πρέπει να απευθυνθείτε σε αρχαία Ελληνική γραμματεία, ή σε μεταφρασμένη Ελληνική γραμματεία πριν το 1975 γιατί μετά αρχίζουν εσκεμμένα και αφαιρούν κάποια κομμάτια λέγοντας ότι είναι παράλογα!! Είναι δεν είναι ποιοι είναι αυτοί που έχουν το δικαίωμα να αφαιρούν ή μπορεί να προσθέσουν κάτι σε κάτι το τόσο αρχαίο σύγγραμμα; Α!! δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν!! Πάρτε ένα βιβλίο ιστορίας και αρχαίας ιστορίας που διδασκόταν στην δεύτερα γυμνάσιου και πάρτε τώρα τα ίδια, όταν θα τα διαβάσετε θα τραβάτε τα μαλλιά σας από τις ανακρίβειες όπου υπάρχουν τώρα και από αυτά όπου δεν αναφέρουν καθόλου!!! Αα! Μην το ξεχάσω ( ειρωνικά ) όλα τα σχολικά βιβλία της Ελλάδος περνάνε από Αμερικάνικη λογοκρισία και αν τα εγκρίνουν τότε τα διοχετεύουν στα σχολειά μας!!! Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου αποδείξει το αντίθετο, προτού το κάνει και μακάρι να το κάνει του λέω ότι απλώς θα σπάσει τα μούτρα του!!


Με το θέμα των Δρακονιανών δεν τέλειωσα θα επανέλθω στο άμεσο μέλλον είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που μπορεί κάποιος να γράψει τόμους για το θέμα αυτό!! Το θέμα μας είναι η μέση γη και ότι έχει να κάνει με αυτό, οι Δρακονιανοί έχουν να κάνουν με την μέση γη. Δίνω κάποιες αναφορές όπως έχω πει για να μπορέσετε να καταλάβετε τα πάντα για την μέση γη και με τι έχει να κάνει. Οι αναφορές μου μπορεί να είναι περιληπτικές άλλα πρέπει να γίνει έτσι λόγο του ογκώδες περιεχομένου που έχει να κάνει με αυτό. Σιγά σιγά θα ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτό, το τι θα πιστέψετε αυτό είναι δικό σας και μόνο θέμα, μα είμαι σίγουρος ότι και να πιστέψετε θα κοιτάτε πλέων τον κόσμο με άλλο μάτι. Θα συνεχίσω τις αναφορές μου για την μέση γη, για τα όντα που υπάρχουν όπως και για τις πολιτείες, θα αναφέρομαι ακόμα και σε καινούργιες ανακαλύψεις….
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Οι Δρακονιανοί δεν θεωρούν τους εαυτούς τους εξωγήινους ΠΗΓΗ

Ξεφτιλίζουν την ελληνική σημαία σε γερμανική εκπομπή - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεφτιλίζουν την ελληνική σημαία σε γερμανική εκπομπή - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γερμανός πολιτικός έχοντας την ελληνική σημαία σαν κουρέλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη!
Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία θα εμφανιστεί σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε.
Ο κ. Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.
«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει.
Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».Ο δημοσιογράφος τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον κ. Λούκε και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ



 newsit 
The curiosity of Cat