Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρώτη Πανελλήνια Φωτογράφιση Τριγωνικού UFO στην Λέσβο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρώτη Πανελλήνια Φωτογράφιση Τριγωνικού UFO στην Λέσβο!





















Στις 17 Νοεμβρίου 2013 ο κ. Γιώργος Νικολού ήρθε σε επαφή με την ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζωπροβληματισμένος από ένα περίεργο σημάδι που αποτυπώθηκε σε φωτογραφία που τράβηξε με κινητό, τον Αύγουστο του 2013 στην Άναξο Λέσβου. Αυτό το «σημάδι» τράβηξε αμέσως την προσοχή μας, και ο λόγος ήταν ότι από την πρώτη στιγμή είδαμε ένα αντικείμενο τριγωνικού σχήματος, με απίστευτη ευκρίνεια, σε σημείο να διακρίνονται ακόμα και τεχνικά χαρακτηριστικά όπως θα δούμε παρακάτω. Οι λεπτομέρειες είναι τόσο καθαρές που αρχικά πιστέψαμε πως η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη. Μετά από 3 ημέρες συνεχών αναλύσεων όμως, δεν καταφέραμε να αποδείξουμε καμιά επεξεργασία, και αναζητήσαμε και μια δεύτερη γνώμη, από τον ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη και της ομάδας του UFOs ALIENS TRUTH Greek community, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως. Μετά από δυο ημέρες αναλύσεων κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, πως δεν υπάρχει κανένα σημάδι επεξεργασίας, καμία γραφιστική παρέμβαση, και επομένως η φωτογραφία είναι αυθεντική!

Μέχρι σήμερα έχουμε δει χιλιάδες φωτογραφίες άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων σχήματος δίσκου η παραπλήσιες του δίσκου, και αντικειμένων σχήματος πούρου. Είναι όμως πιθανότατα η πρώτη φορά που αποτυπώνετε σε φωτογραφία,UFO τριγωνικού σχήματος στον Ελλαδικό χώρο, και με τόσο εμφανή τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του!

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ερευνητή Χ. Κουτσιαύτη και την ομάδα UFO's @ ALIENS TRUTH Greek community, που ανταποκρίθηκαν αμέσως και μας βοήθησαν με την ανάλυση της φωτογραφίας που ακολουθεί παρακάτω.  

Το email του  μάρτυρα στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω
 
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Αναξο Λέσβου την 13 Αύγουστου 2013 από το κινητό μου Νοκιa X2-00 το οποίο έχει μηχανή 5 mega pixels. Βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, για κινητό, αλλά αυτή για κάποιον λόγο βγήκε έτσι κάπως θολή. Η συγκεκριμένη τραβήχτηκε στις 17.21 και έχω άλλες 3 φωτώ χωρίς το αντικείμενο στις 17.20 και 17.22. Δηλαδή αν ήταν κάποιο σκουπίδι άμμος σκόνη κτλ. θα ήταν και σ' αυτές. Ο καιρός ήταν καλοκαιρινός όπως βλέπετε. Επίσης στην Αναξο δεν έχει θαλάσσια σπορ και την συγκεκριμένη μέρα δεν είχε κάποιος εκεί κάποιο πετούμενο. Αυτά. Βγάλτε με από την περιέργεια! Ευχαριστώ!
 
 
 
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε με χαμηλή ανάλυση 960x720. Σε όλη την φωτογραφία, στα σημεία του κύματος που σκάει στην παραλία, τις ομπρέλες κλπ. βλέπουμε ότι υπάρχει ένα βινιετάρισμα (θόλωμα), που είναι λίγο περίεργο. Όταν κουνάμε μια φωτογραφία μας κάνει ουρές θολές και δίπλα είδωλα, κάτι που δεν συμβαίνει στην συγκεκριμένη, ενώ θα έπρεπε να είναι και υπερφορτισμένη. Το να έχει πέσει νερό στο φακό ναι μεν δημιουργεί θόλωμα, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η δεύτερη σε σύνολο τριών που τραβήχτηκαν σε διάστημα δυο λεπτών. Η πρώτη φωτογραφία και η τρίτη είναι πεντακάθαρες με κανένα σημάδι θολώματος, πράγμα περίεργο σε περίπτωση που ο φακός είχε νερό. Το ελάττωμα υπάρχει μόνο στην συγκεκριμένη (τις δυο άλλες φωτογραφίες δεν τις δημοσιοποιούμε, γιατί απεικονίζονται τα παιδιά του μάρτυρα. Αναλύθηκαν και τοποθετήθηκαν στο αρχείο της ομάδας). Το άλλο περίεργο της φωτογραφίας είναι ότι βρίσκετε σε μια θολή κατάσταση που θυμίζει ένα είδος συχνότητας που θα μπορούσε να το κάνει αυτό ένα είδος παρεμβολής από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που συμβαίνει εκείνη την στιγμή που ο μάρτυρας τράβηξε την φωτογραφία. Σύμφωνα με την προσωπική μας άποψη, υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα παρεμβολή από συχνότητα, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει γνήσια φωτογραφία UFO που να μην είναι θολή! Εάν αντί για φωτογραφία ήταν βίντεο, θα βλέπαμε θόλωμα με τρεμούλιασμα σε όλη την εικόνα, και τμηματικά χάσιμο της εικόνας. Βέβαια δεν αποκλείουμε και το θάμπωμα της εικόνας από έντονο refle, αλλά λίγο έως πολύ  απίθανο στην συγκεκριμένη περίπτωση, εξαιτίας της γενικής ορατότητας στο άπειρο και της ώρας.
 
Όπως μας ανέφερε και ο ερευνητής Χ. Κουτσιαύτης της ομάδας UFOs @ ALIENS TRUTHGreek community, παράξενο είναι ακόμα ότι το αντικείμενο βρίσκετε λίγο πιο ψηλά από το μύλο, περίπου στα 500 μέτρα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν, παρά ΜΟΝΟ από την κάμερα!
Σε αυτό το σημείο το μυαλό μας άρχισε να τρέχει σε διάφορες απόψεις που έχουν εκφραστεί σχετικά με την αορασία με πιο σημαντική αυτή του «πατέρα» της Ufoλογιας,   J.Allen Hynek στο Α’ Διεθνές Συνέδριο UFO στο Σικάγο το 1977!
Όσοι ασχολούνται με τον χώρο της UFOλογίας, γνωρίζουν ότι από παλιότερες δεκαετίες υπήρχε η άποψη ότι τα UFOs χρησιμοποιούν τεχνικές αορασίας με αποτέλεσμα να αποτυπώνονται στις φωτογραφικές μηχανές (κυρίως ψηφιακές), αλλά να μην είναι ορατά στο ανθρώπινο μάτι. Είναι γνωστό ότι σε πολλές περιπτώσεις UFOs έχουν ανιχνευτή από ραντάρ, ενώ οι πιλότοι των αεροσκαφών που βρίσκονται στην περιοχή δεν βλέπουν τίποτα. Επίσης λέγεται ότι χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία απόκρυψης, διότι εκτός του ότι πετούν εντελώς αθόρυβα, μερικές φορές εξαφανίζονται χωρίς να απομακρύνονται. Στις μέρες μας οι στρατιωτικοί προχωρούν ένα βήμα μακρύτερα και αναζητούν τρόπους που θα κάνουν τους στρατιώτες του μέλλοντος κυριολεκτικά αόρατους. Υπάρχει η ιδέα να φορούν οι στρατιώτες μια στολή καλυμμένη με μικροσκοπικούς αισθητήρες που θα μπορούν να μεταδώσουν την εικόνα του τοπίου που υπάρχει πίσω από κάθε στρατιώτη στο μπροστινό μέρος της στολής , το οποίο ουσιαστικά θα παίζει το ρόλο της οθόνης. Αυτό θα βοηθά το καμουφλάζ  δίνοντας την εντύπωση ότι είναι διαφανείς (θυμηθείτε την ταινία ο Κυνηγός). Ακόμα η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, πειραματίζεται με ποικίλες τεχνικές απόκρυψης υπό το φως του Ήλιου, εφαρμόζοντας ένα ηλεκτρομαγνητικό κάλυμμα στο εξωτερικό του αεροσκάφους, το οποίο θα αλλάζει χρώμα για να ταιριάζει με το φόντο.
Γυρνώντας τώρα στην φωτογραφία, παρατηρούμε ότι δεν διακρίνονται ίχνη κίνησης του αντικειμένου εξαιτίας της σύλληψης της μηχανής, όπως ακριβώς δεν φαίνεται και κίνηση στα σκασίματα των κυμάτων. Το αντικείμενο βέβαια κινείται σε πραγματικό χρόνο καθώς διακρίνετε αμυδρά και ο ήλιος που πέφτει πάνω του. Η κατεύθυνση του Ήλιου που αντανακλά πάνω στα υπόλοιπα αντικείμενα της φωτογραφίας (ομπρέλα, μύλος κτλ.), έχει ίδια κατεύθυνση με την αντανάκλαση πάνω στο αντικείμενο. Μερικά ακόμα σημαντικά στοιχεία για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας!
 
Το σχήμα του αντικειμένου είναι τριγωνικό. Η κάθε πλευρά του κύριου σώματος, παρουσιάζει στο διάμηκες, έντονη καμπύλη η οποία μοιάζει συμμετρική με τις υπόλοιπες, και όλες μαζί τέμνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας το  τρίγωνο. Επίσης η αριστερή γωνία του αντικειμένου (όπως βλέπουμε την φωτογραφία) παρουσιάζει μια κατασκευή σχήματος (Π). Οι συμμετρικές καμπύλες και η κατασκευή σχήματος (Π), φυσικά υποδηλώνει μια επιστήμη και μια τέχνη, επομένως και κάποιο μυαλό (ανθρώπινο;). Επομένως την πιθανότητα κάποιου φυσικού φαινομένου την αποκλείουμε.    
 
 
Ορατό σύστημα προώθησης ή σημάδια στον ουρανό από κάποιο σύστημα (π.χ αέρια) δεν διακρίνονται.
 
UFOs - Ερ.Ε.Ν.Ζω: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρώτη Πανελλήνια Φωτογράφιση Τριγωνικού UFO στην Λέσβο! ΠΗΓΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ TV THESS ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ TV THESS ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Share Button
Σήμερα στις 23:30 στο TV THESS και αμέσως μετά στο eoellas web tv η εκπομπή ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με τον Ευάγγελος Κέλμαλη. Σημερινό θέμα ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΣ, με καλεσμένο τον ερευνητή και συγγραφέα Νικόλαο Γρεβενιώτη.

Μια μαύρη τρύπα γεννιέται

Μια μαύρη τρύπα γεννιέται


Το σπάνιο γεγονός της γέννησης μίας μαύρης τρύπας εντόπισαν αστρονόμοι του αμερικανικού εργαστηρίου Λος Άλαμος, με τη βοήθεια επίγειων και διαστημικών τηλεσκοπίων. Η έρευνά τους δημοσιεύεται στο περιοδικό Science. Το συμβάν, που πήρε το όνομα GRB 130427A, καταγράφηκε νωρίτερα φέτος στην περιοχή του αστερισμού του Λέοντα, με λάμψεις ορατής ακτινοβολίας και πολύ ενεργές εκρήξεις ακτίνων γ, οι οποίες είναι χαρακτηριστικές λάμψεις που συνοδεύουν τη βαρυτική κατάρρευση ενός άστρου σε μαύρη τρύπα, όταν και όλη η μάζα του συγκεντρώνεται σε ένα σημείο με άπειρη πυκνότητα, μια ανωμαλία στη δομή του χωροχρόνου.

Η συγκεκριμένη παρατήρηση, πέραν της σπανιότητάς της, συνδυάστηκε και με το γεγονός πως καταγράφηκε από τα διαστημικά τηλεσκόπια Fermi, NuSTAR και Swift, αλλά και από το δίκτυο ρομποτικών τηλεσκοπίων RAPTOR (RAPid Telescopes for Optical Response), που είναι εγκατεστημένα στη Χαβάη και το Νέο Μεξικό, και τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να σαρώνουν τον ουρανό ψάχνοντας για παροδικά και έντονα φαινόμενα όπως αυτό. Ο συνδυασμός δεδομένων από όλες τις πηγές, διευκόλυνε τους αστρονόμους ώστε να καταγράψουν με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια το φαινόμενο.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε διαθέσιμα τα τηλεσκόπια της NASA και τα επίγεια όργανα την ίδια στιγμή. Είχαμε έτσι την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε ένα πολύ ολοκληρωμένο σύνολο παρατηρήσεων, κάτι που οι αστροφυσικοί έψαχναν για πολύ καιρό. Πρόκειται για τη στήλη της Ροζέτας στον τομέα μας», είπε χαρακτηριστικά ο αστροφυσικός Τομ Βέστραντ.

Σίγουρα πάντως ήταν μία από τις πιο ενεργές εκρήξεις ακτίνων γ που έχει παρατηρηθεί ποτέ. «Ήταν η έκρηξη του αιώνα», είπε ο αστρονόμος Τζέιμς Ρεν, ένας εκ των συγγραφέων της έρευνας. «Είναι η πιο φωτεινή εδώ και 20 χρόνια και ίσως ακόμη περισσότερο», πρόσθεσε, ενώ ο συνάδελφός του αστροφυσικός Τομ Βέστραντ δήλωσε πως «Είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε διαθέσιμα τα τηλεσκόπια της NASA και τα επίγεια όργανα την ίδια στιγμή. Είχαμε έτσι την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε ένα πολύ ολοκληρωμένο σύνολο παρατηρήσεων, κάτι που οι αστροφυσικοί έψαχναν για πολύ καιρό. Πρόκειται για τη στήλη της Ροζέτας στον τομέα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Οι επίγειες παρατηρήσεις έδειξαν πως μετά τη βίαιη μεταμόρφωση του άστρου σε μαύρη τρύπα, επικράτησε ένα λυκόφως, το οποίο έσβησε σταδιακά παράλληλα με τις λάμψεις από τις ακτίνες γ. «Το συγκεκριμένο λυκόφως, είναι ενδιαφέρον, επειδή συνδέει την ορατή ακτινοβολία που λάβαμε, με τις εκρήξεις ακτινών γ, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί», δήλωσε ο ερευνητής Ζέμεκ Βόσνιακ.

Η έκρηξη GRB 130427A έδωσε την ευκαιρία στους επιστήμονες να μελετήσουν αρκετές από τις θεωρίες που έχουν για τη φύση αυτών των αντικειμένων. Για παράδειγμα, η ενέργεια των ακτινών γ που εντόπισαν υπερβαίνει τη μέγιστη θεωρητική τιμή που πίστευαν οι αστρονόμοι πως είναι δυνατή, υποδεικνύοντας πως η συγκεκριμένη θεωρία χρειάζεται βελτίωση ενώ πολλά ακόμη συμπεράσματα αναμένονται με την περαιτέρω ανάλυση των παρατηρήσεων.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ