Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ !.


Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ !.



ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD!!!!!!
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.Η κουλτούρα μας.... εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.

Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!

Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»


Read more: http://gorilaki.blogspot.com/2011/03/blog-post_1937.html#ixzz1Fky20Ruf

Godex Gigas: Ένα βιβλίο που δεν φτιάχτηκε από ανθρώπινα χέρια


Godex Gigas: Ένα βιβλίο που δεν φτιάχτηκε από ανθρώπινα χέρια

Το βιβλίο αυτό ή Codex Gigas ή όπως είναι γνωστό η Βιβλός του Διαβόλου...
είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος βιβλίο απο την μεσαιωνική εποχή. Έχει ύψος 92 εκατοστά , πλάτος 50 εκατοστά και 
πάχος 22 εκατοστά. Αριθμεί 310 σελίδες φτιαγμένες μάλλον από μοσχαρίσιο δέρμα , εξαιρετικά ακριβό εκείνη την εποχή. Το βιβλίο δεν είναι σατανικού περιεχομένου αλλά είναι η Βίβλος στην λατινική της εκδοχή χωρίς τις Πράξεις των Αποστόλων και την Αποκάλυψη. Ονομάστηκε η Βίβλος του Διαβόλου γιατί έχει μια εικόνα του Εωσφόρου σε κάποια από της σελίδες της αλλά και εξαιτίας του θρύλου που συνοδεύει το βιβλίο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιος μοναχός σε ένα μοναστήρι Βενεδεκτίνων παρέβηκε σοβαρούς κανόνες της μοναστικής ζωής και έτσι αποφάσισαν οι υπόλοιποι μοναχοί να τον χτίσουν μέσα σε ένα δωμάτιο για την υπόλοιπη ζωή του. Ο μοναχός για να γλιτώσει απο την τιμωρία αυτή πρότεινε να δημιουργήσει ένα βιβλίο σε μια νύχτα μόνο ,προς δόξα του μοναστηριού και σε εντάλαγμα οι μοναχοί θα τον άφηναν να ζήσει. Έτσι και έγινε ο μοναχός άρχισε να δουλεύει αλλά όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να τελειώσει το βιβλίο σε μια νύχτα. Έτσι έκανε μια προσευχή αλλά όχι στον Θεό αλλά στον Διάβολο! Ζήτησε έτσι να του φτιάξει το βιβλίο και να πάρει την ψυχή του . Το βιβλίο ήταν έτοιμο μέχρι το πρωί και ο μοναχός γλίτωσε τουλάχιστον απο τους άλλους μοναχούς.
Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως σύμφωνα με έρευνες που έγιναν οι ειδικοί υπολόγισαν πως για να δημιουργηθεί το βιβλίο αυτό απο έναν άνθρωπο σύμφωνα με τα μέσα της εποχής και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν θα ήταν απαραίτητα 20 χρόνια. Ωραία θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος πως ίσως όλα είναι μια φάρσα και πως πολλοί μοναχοί κάθησαν και έφτιαξαν το βιβλίο σε μικρό χρονικό διάστημα . Και πάλι όμως σύμφωνα με γραφολόγους το βιβλίο φτιάχτηκε απο έναν μόνο άνθρωπο. Δεν αλλάζει σε κανένα σημείο ο γραφικός του χαρακτήρας και δεν υπάρχει ούτε ένα λάθος. Επίσης αυτο που είναι αδιανόητο είναι πως ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο απο την σελίδα 1 μέχρι και την σελίδα 310 δίχως να δείχνει σημεία κόπωσης στην γραφή του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος αρκεί να γράψει 2-3 σελίδες με το χέρι και έπειτα τα γράμματα σιγά σιγά θα αλλάζουν καθώς το χέρι θα κουράζετε . Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει στο βιβλίο αυτό αφού απο το πρώτο γράμμα μέχρι και το τελευταίο δεν υπάρχει καμμία αλλαγή στο παραμικρό! Το βιβλίο υπάρχει στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Σουηδίας αλλά σπάνια το εμφανίζουν.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Godex Gigas: Ένα βιβλίο που δεν φτιάχτηκε από ανθρώπινα χέρια http://24wro.blogspot.com/2011/03/godex-gigas.html#ixzz1FkOO1xng

Η NASA δημοσίευσε φωτογραφία υπερυψηλής ανάλυσης από τη Σελήνη


Η NASA δημοσίευσε φωτογραφία υπερυψηλής ανάλυσης από τη Σελήνη

Η NASA δημοσίευσε μια φωτογραφία μωσαϊκό από λήψεις που τραβήχτηκαν από την κάμερα του διαστημικού αεροσκάφους Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO). Η φωτογραφία συντέθηκε από 1.300 ξεχωριστές ασπρόμαυρες λήψεις κι έχει ανάλυση 24.000pixels.

To LRO φωτογραφίζει τη Σελήνη από το 2009 και από ύψος 30 χιλιομέτρων. Τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση μπορείτε να τη κατεβάσετε από το site του LRO ενώ έχει μέγεθος 549ΜΒ.
ΠΗΓΗ((http://obelix7.blogspot.com/2011/03/nasa.html))