Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σε πανικό το Μαξίμου για τους Αγανακτισμένους απόψε στο Καλλιμάρμαρο!


Σε πανικό το Μαξίμου για τους Αγανακτισμένους απόψε στο Καλλιμάρμαρο!


Εκνευρισμός που αρχίζει και γίνεται πανικός, όσο πλησιάζει η ώρα της τελετής έναρξης των Special Olympics, επικρατεί στο Μαξίμου. Η διάθεση και για πολλούς απόφαση να πάνε
απόψε στο Καλλιμάρμαρο μόνο και μόνο για να γιουχάρουν τον πρωθυπουργό, έχει μπλοκάρει τους… στρατηγούς του παπανδρεϊκού περιβάλλοντος.

Το μήνυμα το έχουν πάρει ήδη από την πρόβα της....
τελετής έναρξης, όταν το κοινό αυθόρμητα γιούχαρε στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Παπανδρέου. Τώρα πραγματικά δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η εικόνα ενός κατάμεστου Καλλιμάρμαρου να αποδοκιμάζει τον Παπανδρέου, την Τρόικα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Μνημόνιο, θα κάνει το γύρο του κόσμου δίχως ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ να μπορεί να την εμποδίσει!

Απ’ ό,τι μαθαίνουμε υπάρχουν σκέψεις ακόμα και να μην παραστεί ο Γιώργος Παπανδρέου, με κάποιο γελοίο πρόσχημα, αλλά τότε θα βρεθεί έκθετος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συγκεντρώσει πάνω του ολόκληρη τη λαϊκή αγανάκτηση και ίσως να είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τι θα σκεφθούν για να γλιτώσουν την παγκόσμια ξεφτίλα!

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή, οι Αγανακτισμένοι κινητοποιούνται δυναμικά προς το Καλλιμάρμαρο, αν και εδώ που φτάσαμε όλος ο ελληνικός λαός είναι αγανακτισμένος! Με άλλα λόγια, το γιουχάρισμα δεν το γλιτώνουν με τίποτα!


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/06/blog-post_9760.html#ixzz1QJH6BBBT

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο!!! Η εκτέλεση στο Κοντομάρι Χανίων 3-6-1941 από τα ναζιστικά στρατεύματα. (Φωτογραφικό Υλικό)


Συγκλονιστικό ντοκουμέντο!!! Η εκτέλεση στο Κοντομάρι Χανίων 3-6-1941 από τα ναζιστικά στρατεύματα. (Φωτογραφικό Υλικό)

Στις 2 Ιουνίου 1941 οι Γερμανοί εκτέλεσαν όλους τους άνδρες του χωριού Κοντομάρι Χανίων, σε αντίποινα για τη μαζική συμμετοχή τους στη Μάχη της Κρήτης.
Αυτό συνέβη γιατί η.... Μάχη της Κρήτης υπήρξε ανελέητη και καταστροφική για τους Γερμανούς, οι οποίοι είχαν βαριές απώλειες, με σημαντικότερη συνέπεια την αχρήστευση ενός σημαντικού όπλου της ναζιστικής πολεμικής μηχανής: τους αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι αν και είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ναζιστική επιτυχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στη μάχη της Κρήτης είχαν τέτοιες απώλειες που πλέον δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό μέχρι το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Πηγή: PeriΣκόπιο...: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο!!! Η εκτέλεση στο Κοντομάρι Χανίων 3-6-1941 από τα ναζιστικά στρατεύματα. (Φωτογραφικό Υλικό) http://peri-sk-opio.blogspot.com/2011/02/3-6-1941.html#ixzz1DwAWwGoc
Για το λόγο αυτό οι Γερμανοί αποφάσισαν σκληρά αντίποινα στον πληθυσμό τηε περιοχής και από την επομένη της λήξης της μάχης, επιδόθηκαν στην φρικιαστική εκδίκησή τους.
Την επομένη λοιπόν της ήττας των Ελλήνων και Συμμάχων, μια μονάδα αλεξιπτωτιστών υπό τον υπολοχαγό Horst Trebes, ως αντίποινα για την απώλεια, όπως ισχυρίστηκαν, πέντε στρατιωτών τους εισέβαλλαν στο χωριό Κοντομάρι και αποφάσισαν να εκτελέσουν είκοσι πέντε άνδρες αυτού του χωριού, ηλικίας από 18 έως 50 ετών, αφήνοντας να ζήσουν μονάχα οι ηλικιωμένοι.
Το έγκλημα πολέμου στο Κοντομάρι κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό του ο Γερμανός υπολοχαγός Franz-Peter Weixler, ο οποίος υπηρετούσε ως ανταποκριτής προπαγάνδας για τη Wehrmacht - αργότερα το ίδιο έτος απομακρύνθηκε από τη θέση του για «πολιτικούς λόγους» και μάλιστα κατηγορήθηκε για εσχάτη προδοσία, λόγω διαρροής των συγκεκριμένων φωτογραφιών.
Ο επικεφαλής της μονάδας των εκτελεστών - αλεξιπτωτιστών Horst Trebes τιμήθηκε με τον Σταυρό του Ιππότη του ναζιστικού καθεστώτος για την επιχείρηση στην Κρήτη. Σκοτώθηκε το 1944 σε πολεμική επιχείρηση στη Νορμανδία.
Η Ελλάδα, μετά το τέλος του πολέμου ζήτησε από τη Βρετανία την έκδοση του στρατηγού Kurt Student, αλλά εισέπραξε άρνηση. Ο Student δικάστηκε από τους Βρετανούς για κακομεταχείριση κρατουμένων και δολοφονία αιχμαλώτων στην Κρήτη και κρίθηκε ένοχος για 3 από τις 8 κατηγορίες. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών αλλά απελευθερώθηκε το 1948 για «ιατρικούς λόγους». Δεν δικάστηκε ποτέ για εγκλήματα κατά αμάχων.
Μετά το τέλος δε του Πολέμου είπαν ότι την εντολή για τη σφαγή έδωσε ο στρατηγός Kurt Student ο οποίος αποκάλυψε στη δίκη της Νυρεμβέργης ότι διατάχθηκε από τον ίδιο τον Hermann Goring, τον επικεφαλής της γερμανικής αεροπορίας.
Δείτε καρέ καρέ την εκτέλεση στο Κοντομάρι μέσα από το φωτογραφικό υλικό του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Αρχείου, το οποίο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ταχυδρόμος το 1980, από τον δημοσιογράφο Βάσο Μαθιόπουλο.

Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image2.jpeg

Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image6.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image5.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image4.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image7.jpeg

Αρχίζει η διαλογή.

Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image9.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image10.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image11.jpeg
Γιάντα μας σκοτώνετε μωρέ ;
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image12.jpeg
Οι γέροντες και οι γυναίκες και τα παιδιά απομακρύνονται.
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image13.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image14.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image15.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image16.jpeg

Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image18.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image19.jpeg
Οι όμηροι αναμένουν το τραγικό τέλος.
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image22.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image23.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image24.jpeg
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image25.jpeg

Σκάβουν τους τάφους τους


Προετοιμάζεται η εκτέλεση

Το απόσπασμα στην θέση του, με χαμόγελα.



Οι πρώτες βολές βρίσκουν τους στόχους τους.

… και συνεχίζουν

Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image29.jpeg


Το τραγικό αποτέλεσμα.
Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image31.jpeg
Το τραγικό αποτέλεσμα.


Περιγραφή: C:\Users\2FD9~1\AppData\Local\Temp\FineReader10\media\image34.jpeg
Οι φονιάδες ποζάρουν…
Βασίλης Φουρτούνης: δάσκαλος, αναπληρωματικός Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

ΠΗΓΗ((http://www.triklopodia.com/2011/02/3-6-1941.html))

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;


ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;


Η εβδομάδα που πέρασε ήταν "δύσκολη" για το ευρώ και αναμένεται -η επόμενη- ακόμα πιο "σκληρή", όσο η Ευρώπη περιμένει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στην ελληνική Βουλή, για το Μεσοπρόθεσμο. "Ο δρόμος, που δείχνει η Ευρώπη, είναι...
μονόδρομος και υποχρεωτικός, για τη χώρα, εάν θέλει να εξασφαλίσει περισσότερα κεφάλαια διάσωσης από τις κυβερνήσεις της ζώνης του ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, που μπορεί να σημειωθεί στην παγκόσμια αγορά. Είναι η ώρα της αλήθειας για το ευρώ την επόμενη εβδομάδα", δήλωσε ο Mark McCormick, στρατηγικός, ΔΗΘΕΝ, αναλυτής νομισμάτων στο Brown Brother Harriman, στη Νέα Υόρκη.
"Πολλά εξαρτώνται από αυτή την ψηφοφορία", τονίσε, χαρακτηριστικά.
Από ότι καταλαβαίνετε, η ελληνική οικονομία, δηλαδή η τελευταία τρύπα του ζουρνά, τη στιγμή αυτή, έχει αναδειχθεί από τα παγκόσμια λαμόγια σαν η δήθεν αιτία, πιθανής παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης.
Στόχος τους να γίνουν αντιπαθείς οι ΄Ελληνες!!!
Γιατί άραγε; θα αναρωτηθούν πολλοί. Τόσο πολύ μας φοβούνται; Τι έχουν να φοβηθούν από εμάς;
Για πολλοστή φορά να θυμίσουμε τι είπε ο Κίσσινγκερ. "Οι Έλληνες είναι το εμπόδιο στα σχέδιά μας. Είναι δυσκολοκυβέρνητος λαός. Πρέπει να τους κάνουμε να ξεχάσουν την ιστορία τους,. τη γλώσσα τους και την πίστη τους".


Καταλαβαίνετε πως δένει η μπουγάδα τώρα; Καταλαβαίνετε γιατί κανείς δεν παίρνει μέτρα ώστε να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησαν εδώ και 40 χρόπνια οι πολιτικές της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα;
Ακόμη και ένας μαθητευόμενος οικονομολόγος θα έλυνε το πρόβλημα σε μερικούς μήνες
Πρέπει να δυσφημιστούμε στο έπακρο. Πρέπει όλοι οι κάτοικοι τπου πλανήτη να μάθουν για το πόσο "κακοί" είμαστε και να μας μισήσουν.
Για το λόγο αυτό, βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης και λέει στο παγκόσμιο αγελαίο πλήθος, ότι φταίνε οι Έλληνες που θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία.
Από την άλλη πλευρά, ετοιμάζουν τα αμερικανάκια εισβολή στο Πακιστάν. Σκοπός να χτυπήσουν και να εξολοθρεύσουν τους εκεί ελληνογενείς πληθυσμούς. Το ίδιο κάνουν τώρα στη Λιβύη.
Σαν λόγος των πολέμων, πασάρεται πολύ καλά, ο έλεγχος του φυσικού αερίου και του πετρελαίου.
Φοβούνται τους Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναρωτηθείτε γιατί και όσοι έχετε ακούσει αυτά που λέω τόσα χρόνια, θα έχετε την απάντηση έτοιμη.
Ξέρω επίσης ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, έχουν υποστεί σε όλη τη ζωή τους τέτοια πλύση εγκεφάλου, που βρίσκουν αυτά που γράφω εξωπραγματικά.
Πείτε με γραφικό, δεν με ενδιαφέρει.
Φτάσαμε όμως σε ένα κομβικό σημείο της προπαγάνδας τους. Ισχυρίζονται και διαδίδουν σε όλο τον πλανήτη, ότι οι Έλληνες θα είναι η αιτία της εν δυνάμει κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας.
Όσοι το πιστεύετε, ή απλά το ακούτε διαρκώς χωρίς να σας δημιουργεί καμία υποψία για τους λόγους για τους οποίους λένε αυτές τις ηλιθιότητες και όσοι δεν το συνδυάζετε με τα λόγια του Κίσινγκερ, συνεχίστες τον ύπνο σας και μείνετε έξω απ΄την κουρτίνα.
Οι υπόλοιποι, όσοι μπορείτε να δείτε και όσοι αντέχετε να με ακούσετε και να με διαβάσετε, είστε ήδη μαχητές της Ειμαρμένης.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης