Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

\ Πούτιν: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!...Βίντεο ντοκουμέντο που έθαψαν τα ΜΜΕ.

\ Πούτιν: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!...Βίντεο ντοκουμέντο που έθαψαν τα ΜΜΕ.
Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση-Τυραννία…

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.

Έρχεται η "αυτοκόλλητη" κάρτα του πολίτη;


Έρχεται η "αυτοκόλλητη" κάρτα του πολίτη;

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση ήταν η ανακοίνωση του Αμερικανού καθηγητή Τζόν Ρότζερς του πανεπιστημίου του Ιλινόϊς στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ενωσης Χημικών που έγινε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.   
Σε αυτό λοιπόν το συνέδριο παρουσιάστηκε ένα όντως καινοτόμο επίτευγμα της ανθρώπινης σοφίας, το οποίο έχει να κάνει με την παρακολούθηση ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ( π.χ απο δορυφόρο) της λειτουργίας βασικών οργάνων του ανθρώπινου οργανισμού, όπως η καρδιά , ο εγκέφαλος, το μυικό σύστημα κλπ. 
Πρόκειται για ένα αυτοκόλλητο παρόμοιο με τα μη μόνιμα τατουάζ που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο, στο οποίο υπάρχει προφανώς εκτός των πολύπλοκων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ένα RFID microchip.
Ένα μικροκύκλωμα δηλαδή το οποίο, όπως έχουμε εξηγήσει αναλυτικά σε παλαιότερες αναρτήσεις μας,συλλέγει ,επεξεργάζεται, δέχεται και στέλνει πληροφορίες , δεδομένα, εντολές κλπ. Αυτό λοιπόν το RFID microchip που όπως ξέρουμε χρησιμοποιείται απο τα αντικλεπτικά αυτοκόλλητα στα ρούχα ενός καταστήματος, μέχρι και στις κάθε είδους "έξυπνες κάρτες" (όπως η "πολυσυλλεκτική- πολυλειτουργική" "Κάρτα Του Πολίτη"), είναι η "καρδιά" αυτού του νέου αυτοκόλλητου "ασύρματου υπολογιστή" , διότι περί αυτού πρόκειται, ο οποίος όχι μόνο θα συλλέγει πληροφορίες για την λειτουργία των διαφόρων συστημάτων του οργανισμού μας αλλά όπως ισχυρίζεται ο καθηγητής Ρότζερς θα μπορεί και να ρυθμίζει ως ένα βαθμό τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν.
Μέχρι εδώ τα "νέα" είναι καλά.
Θα βάζουμε ένα αυτοκόλλητο πάνω μας , το οποίο θα λειτουργεί σαν "κατάσκοπος" και ταυτοχρόνως σαν "νοσοκόμος", εκτελώντας τις εντολές που θα του δίνει απο μακρυά ο θεράπων ιατρός ή τέλος πάντων ...όποιος εμπλέκεται ή και ..διαπλέκεται με την "εταιρεία υγείας" που θα έχει αναλάβει εργολαβικά την ..φροντίδα μας.
Απο εδώ και πέρα όμως τα "νέα" δεν είναι καθόλου , μα καθόλου καλά.
Μέχρι χθές γνωρίζαμε την διάδοση και τις χρήσεις των εμφυτευομένων υποδορίως ( με ένεση κάτω απο το δέρμα) microchips τα οποία όπως έχουμε πεί, μπορούν να αντικαταστήσουν πλήθος λειτουργιών και εφαρμογών της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με πρώτη και "καλύτερη" την διαρκή δορυφορική παρακολούθηση του "υποκειμένου", του ατόμου δηλαδή - προσώπου ή ζώου- στο οποίο έχει εμφυτευθεί.
Επειδή ο τρόπος "ενσωμάτωσης" αυτού του μικροτσίπ , δηλαδή η υποδόρια ένεση, είδαν ότι εκ της φύσεώς της είναι απωθητικός και δεν πρόκειται να γίνει εύκολα αποδεκτός απο τον κόσμο, προχώρησαν ακόμα περισσότερο και "ανακάλυψαν" ότι με την χρήση της βιονανοτεχνολογίας μπορούν χρησιμοποιωντας εξελιγμένα λέηζερ να επέμβουν στην κυτταρική δομή του υποδορίως ευρισκομένου ιστού μετατρέποντας τον σε ηλεκτρονικό κυκλωμα απλουστερης βέβαια μορφής.
Και πάλι τα εμπόδια ήταν πολλά και αφορούσαν όχι μόνο τον επίσης "εχθρικό" τρόπο κατασκευής του υποδόριου "βιοτατουάζ" αλλά και αυτές καθ΄αυτές τις λειτουργικές του δυνατότητες.
Και να που τα εργαστήρια έφτιαξαν αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα εφαρμοστεί σαν η "καλύτερη" λύση μαρκαρίσματος όλων των δουλοπαροίκων της ραγδαίως εξελισσομένης παγκόσμιας ηλεκρονικής διακυβέρνησης.
Είναι αυτός ο αυτοκόλλητος ασύρματος υπολογιστής του οποίου μία ελκυστική εφαρμογή παρουσιάσθηκε στο προαναφερθέν συνέδριο σαν ένα δυνητικά χρήσιμο και "ανώδυνο" εργαλείο στην επιστήμη της Ιατρικής.
Κάποια μικρά εμπόδια όπως το ότι προς το παρόν δεν είναι αδιάβροχο και στηρίζεται σε χαλαρούς δεσμούς με την επιφάνεια των επιθηλιακώνκυττάρων , δεν θα υπάρχουν όταν αυτό το αυτοκόλλητο θα παρουσιαστεί σαν η "ασφαλέστερη" υποκατάσταση κάθε είδους έξυπνης κάρτας συμπεριλαμβανομένης φυσικά και εκείνης που αφορά στην ηλεκτρονική ταυτότητα του κάθε πολίτη ( στην Ελλάδα ονομάστηκε "Κάρτα Του Πολίτη").
Με απλά λόγια το "μαρκάρισμα" και η υπαγωγή μας σε καθεστώς διαρκούς δορυφορικής παρακολούθησης , και ηλεκτρονικών "διευκολύνσεων" , δεν θα απαιτεί πλέον ούτε "κάρτες", ούτε "ενέσεις" , ούτε λέηζερ , ούτε οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Θα πηγαίνεις στο ΚΕΠ θα παίρνεις την "αυτοκόλλητη κάρτα του πολίτη" την οποία αφού τοποθετήσεις κάπου πάνω στο δέρμα σου σύμφωνα με τις οδηγίες του "κατασκευαστή" (π.χ στο χέρι ή στο μέτωπο όπως επιδεικνύεται στις φωτογραφίες του εφευρέτη καθηγητή Rogers) , θα θεωρείσαι ως υπαρκτό άτομο, δηλαδή αναγνωρίσιμο απο το σύστημα.
Ο νέος ολοκληρωτισμός δεν θα αφήσει περιθώρια επιλογών στα "υποκείμενα" σε αυτόν "ανθρώπινα τεμάχια.Η θα έχεις πάνω σου το ηλεκτρονικό ίχνος της εξουσίας ή απλά δεν υπάρχεις.
Κάτι δεν μας θυμίζει αυτό;
Παραπομπές:
Αυτοκόλλητος... μετρητής υγείας
Πιο κάτω σχετικό άρθρο του σημερινού "Εθνους" (4/4/2012)Αυτοκόλλητος... μετρητής υγείας
Εφαρμόζει στο σώμα όπως τα μη μόνιμα τατουάζ. 
Περιέχει μια λεπτή στρώση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, η οποία ελέγχει συνεχώς τη λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου, των μυών και άλλων σημαντικών οργάνων. Παράλληλα, ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον χρήστη και τον γιατρό του για οτιδήποτε απρόοπτο
Ιατρικό τσεκάπ εύκολα και γρήγορα υπόσχονται τα νέα ειδικά αυτοκόλλητα που κατάφεραν να κατασκευάσουν Αμερικανοί επιστήμονες! Τα αυτοκόλλητα αυτά, όπως ανέφερε ο Τζον Ρότζερς του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ενωσης Χημικών που έγινε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, εφαρμόζουν στο σώμα όπως ακριβώς τα μη μόνιμα τατουάζ και απλά ξεφλουδίζουν μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 
Οι χρήστες δεν τα αισθάνονται γιατί κρατούνται από τα κύτταρα του δέρματος με ασθενείς δεσμούς van der Waals που αναπτύσσονται μεταξύ των μορίων. Συγκεκριμένα, τα θαυματουργά αυτοκόλλητα περιβάλλονται από ένα υδατοδιαλυτό πλαστικό υλικό και οι χρήστες μπορούν να επιμηκύνουν τον χρόνο παραμονής του αυτοκόλλητου στο δέρμα τους καλύπτοντάς το με ένα πραγματικό μη μόνιμο τατουάζ και ψεκάζοντας το με σπρέι που κάνει την περιοχή αδιάβροχη. 
Πέρα όμως από τη μορφή, αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι η λειτουργία τους, αφού τα αυτοκόλλητα αυτά περιέχουν μια λεπτή στρώση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων η οποία μπορεί να ελέγχει συνεχώς (για όσο το αυτοκόλλητο βρίσκεται πάνω στο δέρμα) τη λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου, των μυών και άλλων σημαντικών οργάνων για την υγεία του κάθε ανθρώπου και να ενημερώνουν τον χρήστη και τον γιατρό του για οποιαδήποτε ανησυχητικά σημάδια. 
Κατ' αυτόν τον τρόπο ο χρόνος αντίδρασης σε κάποιο περιστατικό μειώνεται στο μηδέν, αφού τα αυτοκόλλητα αυτά έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τον γιατρό για οτιδήποτε ανησυχητικό ανά πάσα στιγμή. 
Σιλικόνη.
Το επαναστατικό σε αυτά τα αυτοκόλλητα είναι η χρήση της κονιορτοποιημένης σιλικόνης με την οποία κατασκευάζονται τα ηλεκτρονικά και η χρήση της για να φτιαχτούν εξαιρετικά λεπτά καλώδια, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στα ηλεκτρονικά αυτά κυκλώματα να ακολουθούν ακριβώς τις κινήσεις του σώματος. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζον Ρότζερς, το τελευταίο αυτοκόλλητο που κατασκεύασε με την ομάδα του έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να καταγράφει τη μυϊκή δραστηριότητα, αλλά μπορεί και να ερεθίζει τους μυς της περιοχής στο οποίο είναι κολλημένο ούτως ώστε να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη στη λειτουργία τους εντοπιστεί. 
Αλλες χρήσεις που θα μπορούσαν να έχουν τα αυτοκόλλητα του Τζον Ρότζερς είναι να καταγράφουν τις αθλητικές επιδόσεις και να μετρούν εάν το σώμα έχει χάσει πολλά υγρά. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ