Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Ακτινοβόληση Τροφίμων. Η «τελική λύση» της αποστείρωσης.

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Ακτινοβόληση Τροφίμων. Η «τελική λύση» της αποστείρωσης.

Μαθετε περισσοτερα

Ακτινοβόληση Τροφίμων. Η «τελική λύση» της αποστείρωσης.

Ακτινοβόληση Τροφίμων.
Η «τελική λύση» της αποστείρωσης.

Οι υπεύθυνες για τα τρόφιμα και την υγεία Αρχές των ΗΠΑ, σε στενή συνεργασία με τις μεγάλες επιχειρήσεις, θέτουν σε εφαρμογή σχεδία για αποστείρωση των φρέσκων τροφίμων με ακτινοβολίες, καταστρέφοντας έτσι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας άρρωστης κοινωνίας.

Όλα δείχνουν πως μία νέα πλεκτάνη αρχίζει να εξυφαίνεται στον τομέα της διατροφής, στην οποία εμπλέκονται το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) και η Αμερικανική Χημική Εταιρεία, μία ομάδα που τάσσεσαι υπέρ των βιομηχανικών παρασκευαστών χημικών.

Πρόσφατα, λοιπόν, ερευνητές του USDA διεξήγαγαν μία μελέτη, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια μέθοδος σκότωνε πιο αποτελεσματικά τα βακτήρια που αναπτύσσονται στα πράαινα φυλλώδη λαχανικά, όπως το σπανάκι.
 Κατά τη διεξαγωγή της μελέτης, αρχικά βύθισαν το σπανάκι οε ένα διάλυμα μολυνόμενο με βακτήρια και, στη συνέχεια, προσπάθησαν να αφαιρέσουν χα βακτήρια με τρεις μεθόδους: πλύσιμο, ψεκασμό με χημικά και ακτινοβόληση.

Όπως αναμενόταν, μόνο η ακτινοβόληση σκότωσε σχεδόν το 100% των αποικιών των βακτηρίων. Αυτό συνέβη επειδή η ακτινοβολία αποστειρώνει μεν τα βακτήρια και τα φύλλα των λαχανικών, «σκοτώνοντας» όμως ουσιαστικά το φυτό και καταστρέφοντας μεγάλο μέρος της θρεπτικής του αξίας.

Σύμφωνα με το USDA πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, καθώς με τη χρήση ακτινοβολίας σε όλα τα φρέσκα προϊόντα μπορεί να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ασθενειών που εκδηλώνονται κάθε χρόνο και οφείλονται σε τρόφιμα. Ωστόσο, εάν καταστραφεί η θρεπτική αξία των φρέσκων προϊόντων με την ακτινοβόληση, αυξάνονται αυτόματα οι μολύνσεις και οι χρόνιες ασθένειες, οι οποίες αποτρέπονταν χάρη στα φυσικά «φάρμακα» που περιέχουν τα φρέσκα προϊόντα.
Φρέσκα προϊόντα και πρόληψη ασθενειών
Το USDA δεν αναγνωρίζει καμία διαφορά ανάμεσα στα ζωντανά και στα νεκρά προϊόντα.




Σύμφωνα με τους γραφειοκράτες της αμερικανικής κυβέρνησης, ο παστεριωμένος ή ακτινοβολημένος χυμός λαχανικών είναι ταυτόσημος με τον φρέσκο, ακατέργαστο, ζωντανό χυμό λαχανικών!
       
Ωστόσο, κάθε ζωντανό λαχανικό είναι μια τεράστια γεννήτρια παραγωγής φυσικών «φαρμάκων» που καταπολεμούσαν τις ασθένειες: το μπρόκολο και το σέλινο προλαμβάνουν τον καρκίνο, τα χόρτα του παντζαριού καθαρίζουν το συκώτι, ο κορίανδρος  απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα, ενώ τα σκούρα φυλλώδη λαχανικά βοηθούν στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων και μολύνσεων, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Όταν, όμως, τα φρούτα και λαχανικά υποβάλλονται οε ραδιενέργεια αρκετή για να σκοτώσει το 99,9% των παθογόνων μικροοργανισμών που περιέχουν, καταστρέφονται παράλληλα πολλές από τις ψυχικές θρεπτικές τους ουσίες. Αυτό σημαίνει πως η ακτινοβόληση των τροφίμων μειώνει μεν τις εκρήξεις ασθενειών που οφείλονται σε τρόφιμα, αλλά παράλληλα αυξάνει τον κίνδυνο άλλων μολύνσεων και χρόνιων ασθενειών, από τις οποίες μας προστατεύουν οι θρεπτικές ουσίες των λαχανικών.

Αν λάβουμε υπ' όψιν όχι η δίαιτα του σύγχρονου ανθρώπου αποτελείται κυρίως από επεξεργαζόμενες τροφές, τροφές-σκουπίδια και μαγειρεμένα φαγητά, τότε γίνεται φανερό ότι έχει πολύ λίγες ευκαιρίες να προσλάβει φρέσκες και πλούσιες οε θρεπτικά συστατικά τροφές από το διαιτολόγιο του - ευκαιρίες που θα μειωθούν στο ελάχιστο, αν το USDA επιβάλει τελικά την ακτινοβόληση των φρέσκων προϊόντων...

Αυτό οδηγεί οε μία μάλλον προφανή πρόβλεψη: αν η ακτινοβόληση των φρέσκων προϊόντων εφαρμοστεί στις ΗΠΑ -και κατ' επέκταση στις άλλες Δυικές κοινωνίες-, τα ποσοστά μολύνσεων στους καταναλωτές θα αυξηθούν κατακόρυφα, αντί να μονωθούν. Οι καταναλωτές θα επιβαρυνθούν με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου, καρδιοπαθειών, άνοιας, οφθαλμικών διαταραχών, διαβήτη, ακόμη και παχυσαρκίας. Αν λείψουν οι προστατευτικές επιδράσεις των θρεπτικών ουσιών που περιέχουν τα φυτά, ο κόσμος θα βυθιστεί σε ένα τελμα χρόνιων ασθενειών και χρεοκοπημένων Υπηρεσιών Υγείας...


«Ας αποστειρώσουμε όλα τα τρόφιμα!»
Το USDA δείχνει να έχει μια προϊστορία στην υποστήριξη των σχεδίων αποστείρωσης των τροφίμων που έχουν παρομοιαστεί κατά καιρούς - στήριξε, για παράδειγμα, τον πρόσφατο νόμο για αποστείρωση των ωμών αμυγδάλων, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 2007 στην Καλιφόρνια, υποχρεώνοντας όλους τους καλλιεργητές να αποστειρώσουν τα αμύγδαλά τους εκθέτοντας τα σε τοξικές χημικές ουσίες ή ψήνοντάς τα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Το ωμό γάλα δέχεσαι επίσης επίθεση στην Καλιφόρνια και αλλού. Το USDA στήριξε νόμους, οι οποίοι ουσιαστικά απαγόρευσαν τις πωλήσεις του φρέσκου ανεπεξέργαστου γάλακτος, απαιτώντας την αποστείρωση του.
Αν, λοιπόν, ακτινοβοληθούν όλα τα φρέσκα προϊόντα, θα έχουμε στα χέρια μας τροφές «νεκρές». Και οι νεκρές τροφές θα φέρουν νεκρούς ανθρώπους.

Ο ορισμός του USDA περί «διατροφικής ασφάλειας» βασίζεται στην ιδέα πως η υγεία ενός ατόμου με κάποιο πρόβλημα στο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει π.χ. στο κολοβακτήριο, E. Coli,  το οποίο συναντάται συχνά οε φρούτα και λαχανικά, είναι πιο σημαντική από την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού. Έτσι, όλες οι τροφές πρέπει να «σκοτώνονται» για όλους.
Σε ότι αφορά τη διατροφική ασφάλεια, έμφαση θα πρέπει να δίνεται στην ενίσχυση της υγείας και του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων, ώστε να είναι ικανοί να επιβιώσουν από κάποια περιστασιακή επαφή με το βακτήριο Ε. Coli  - και όχι στη δημιουργία ενός απόλυτα αποστειρωμένου περιβάλλοντος, χωρίς τίποτα ζωντανό. Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε ασθένειες οφειλόμενες σε τρόφιμα διαθέτουν επιβαρυμένο ανοσοποιητικό σύστημα, λόγω της λήψης εμβολίων και αντιβιοτικών. Άρα, η ευθύνη ανήκει στις φαρμακευτικές εταιρίες - όχι στα βακτήρια...
Ωστόσο, το USDA  προτιμά να κατηγορεί τα τρόφιμα, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια εκφοβιστικές τακτικές που τα συνδέουν με την εμφάνιση ασθενειών και ελπίζοντας στην κοινή κατακραυγή που θα απαιτεί μεγάλης έκτασης ακτινοβόληση τους.
Η συνταγή της κοινωνικής μηχανικής.
Σήμερα λοιπόν εξυφαίνεται στις ΗΠΑ μία πλεκτάνη, χρηματοδοτούμενη από τις μεγάλες επιχειρήσεις, με σκοπό τη νόσηση των ανθρώπων, αποκρύπτοντας παράλληλα πληροφορίες σχετικά με φυσικές θεραπείες, οι οποίες θα προλάμβαναν τις ασθένειες και θα κρατούσαν τους ανθρώπους μακριά από τα νοσοκομεία.
Πόσο «αινιγματική» είναι, λοιπόν.
Η συμπεριφορά των φαρμακοβιομηχανιών, για τις οποίες ο μόνος τόπος να αποκομίσουν κέρδη είναι να διατηρήσουν τεχνηέντως εξασθενημένο και άρρωστο τον πληθυσμό;
Η καταστροφή των φυσικών φαρμάκων που περιέχονται στις τροφές θα ήταν σίγουρα ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας περισσότερων πελατών... Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος ενός σχεδίου που θέλει τον πληθυσμό εξασθενημένο και άρρωστο, το οποίο έχει στηθεί με τη συνεργασία φαρμακοβιομηχανιών και κυβέρνησης των ΗΠΑ. Είναι ήδη γνωστό πως ο FDA και το USDA δουλεύουν για τις εταιρίες. όχι για τον λαό. Άρα, γιατί να μας εκπλήσσει, αν αυτή τη στιγμή επιχειρούν την εφαρμογή μίας «τελικής λύσης» στα τρόφιμα που θα σκοτώσει τις τροφές:
Για να γίνει αυτό εφικτό, χρειάζεται από πλευράς του USDA ένας ειδικός χειρισμός του θέματος μέσω κοινωνικής μηχανικής, προκειμένου χο κοινό να οδηγηθεί στην απαίτηση μιας λύσης. Είναι γεγονός ότι το Υπουργείο δεν θα μπορούσε ξαφνικά να ανακοινώσει από το πουθενά ένα εθνικό πρόγραμμα αποστείρωσης τροφίμων. Έπρεπε πρώτα να στρώσει τον δρόμο με λίγη «λάσπη», βάσει σχεδίου:
 Στην αρχή διεξάγονται ανεπαρκείς επιθεωρήσεις στα φρέσκα προϊόντα, με σκοπό την πρόκληση «εκρήξεων» ασθενειών που προέρχονται από τρόφιμα. Αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με μείωση των κονδυλίων που προορίζονται για τις υπηρεσίες επιθεωρήσεων τροφίμων ή τον αποκλεισμό κάποιων επιθεωρητών από τη μισθοδοσία.
 Όταν αρχίσουν να σημειώνονται κρούσματα τέτοιων ασθενειών στο καταναλωτικό κοινό, δημοσιεύονται στον εθνικό Τύπο ανακοινώσεις περί επικινδυνότητας των τροφίμων.
 Παρατηρούνται οι αντιδράσεις των καταναλωτών, καθώς ζητούν να «γίνει κάτι».
Κυκλοφορεί τότε μία μελέτη σε συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρία Χημικών, που δείχνει πως το πλύσιμο δεν είναι αποτελεσματικό και πως η ακτινοβόληση αποτελεί τη μοναδική λύση. Η δημοσίευση αυτή συγχρονίζεσαι με τη δημόσια
κατακραυγή για τη «λήψη μέτρων».
 Εφόσον «το απαιτεί το κοινό», λανσάρεται και μία εθνική υποχρέωση ακτινοβόλησης των προϊόντων, βάσει της οποίας θα αποστειρωθούν όλα τα τρόφιμα.
Αποστολή εξετελέσθη!
Έτσι, σταδιακά, ο πληθυσμός θα εμφανίζεται όλο και πιο εξασθενημένος, και οι φαρμακοβιομηχανίες θα εξασφαλίζουν τεράστια κέρδη αφού ο πληθυσμός θα εισρέει στα νοσοκομεία για θεραπείες βαδισμένες σε φαρμακευτικές ουσίες, οι οποίες πωλούνταν σε μονοπωλιακές τιμές...

Η προώθηση των «νεκρών τροφίμων»

Είναι ξεκάθαρο: οι μεγάλες επιχειρήσεις που διευθύνουν τις ΗΠΑ θέλουν να νεκρωθούν τα τρόφιμα. Δεν είναι, άλλωστε, τουλάχιστον περίεργη η επίθεση στα τρόφιμα, σε μια χρονική στιγμή που δημοσιεύονται στις επιστημονικές εφημερίδες πολλές ειδήσεις σχετικά με τη θεραπευτική δύναμη των τροφών;
Όπως δείχνουν τα πράγματα, μονίμως ανακαλύπτεται και μία ακόμη θαυμαστή ωφέλεια σε κάποια τροφή: τα μαύρα βατόμουρα αναστρέφουν τον στομαχικό καρκίνο, τα ρόδια σταματούν τον καρκίνο του προστάτη, το πράσινο τσάι προλαμβάνει τον καρκίνο του μαστού - και ο κατάλογος συνεχίζεσαι...

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι το ότι πολλές από τις θεραπευτικές ιδιότητες των τροφών καταστρέφονται με την παστερίωση και την ακτινοβόληση και όχι οι αποφάσεις
του USDA δεν λήφθηκαν με βάση τη δημόσια ασφάλεια, αλλά την απληστία των επιχειρηματιών.
Αυτά τα σχέδια ακτινοβόλησης θα μπορούσαν να σταματήσουν με μία μαζική κατακραυγή, η οποία θα απαιτούσε την προστασία των καταναλωτών. Δυο πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να επιτευχθούν - φυσικά, το USDA και ο FDA αντιτίθενται και στα δύο: α) ειδική σήμανση όλων των τροφών που έχουν υποστεί ακτινοβόληση και β) παρεμπόδιση της ακτινοβόλησης όλων των φρέσκων προϊόντων.
Είναι κρίσιμης σημασίας οι τροφές να διατηρηθούν φρέσκες και ζωντανές. Ακόμα και αν υπάρχουν κάποια παραπάνω βακτήρια στο σπανάκι, αυτό είναι κάτι που ένα υγιές σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει. Ενισχυτικά μπορεί να λειτουργήσει και η δράση μερικών προβιοτικών και η αποφυγή χρήσης αντιβιοτικών. Το ΕColi αποτελεί απειλή κυρίως για tην υγεία ατόμων που το ανοσοποιητικό τους σύστημα (ή η εντερική χλωρίδα) έχει καταστραφεί από τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα.


Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ένα στείρο περιβάλλον. Είναι παρανοϊκό να προσπαθούμε να αποστειρώσουμε τις τροφές. Η καταστροφή της ζωτικότητας των τροφών αποτελεί εγκληματική πράξη!
Είναι οφθαλμοφανές όχι θέλουν να καταστρέψουν τις τροφές και να μας στερήσουν τις φυσικές επιλογές που κρατάνε τους ανθρώπους υγιείς και ελεύθερους. Διότι ένας άρρωστος πληθυσμός είναι υποδουλωμένος πληθυσμός...
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΜΕΝΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΓΑΤΕΣ.

Η εταιρία ζωοτρόφων Champion Petfoods, καναδικών συμφερόντων, δήλωσε ότι αποσύρεται από την αγορά της Αυστραλίας, όταν τα αποτελέσματα έλεγχου του προϊόντος της Orijen (ξηρά τροφή για γάτες), ο οποίος διενεργήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο, έδειξε συσχετισμό του Orijen με τη μαζική εμφάνιση σοβαρών ασθενειών σε γάτες στη χώρα. Ως υπεύθυνα για τα επεισόδια αυτά κριθήκαν τα επικίνδυνα επίπεδα ακτινοβόλησης του προϊόντος που υπεβληθήσαν από την αυστραλιανή κυβέρνηση.
  Αναφερόμενη σε μια μελέτη που διεξήχθη τον προηγούμενο χρόνο στις ΗΠΑ, η οποία έδειξε ότι ακτίνες γάμμα κοβαλτίου- 60 σε επίπεδα μεταξύ 36 - 47 kGy σχετίζονταν με νευρολογικά συμπτώματα όμοια με εκείνα που παρατηρηθήκαν στις γάτες της Αυστραλίας, η εταιρία παράγωγης ζωοτρόφων είπε ότι το ελάχιστο επίπεδο των kGy που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας για το εισαγόμενο αυτό προϊόν ήταν σαφώς υπερβολικό και πιθανότατα προκάλεσε σοβαρή μείωση της βιταμίνης Α.
  Οι μοναδικές τροφές για ανθρώπους που υποβάλλονται σε ακτινοβόληση στην Αυστραλία είναι τα εισαγόμενα βότανα και μπαχαρικά, τα οποία ακτινοβολούνται σε επίπεδα 10 - 30 kGy, και τα τροπικά φρούτα που ακτινοβολούνται σε επίπεδα όχι ανωτέρα του 1 kGy.
(http://ellania.pblogs.gr/)

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: "ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ"

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: "ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ"

Μαθετε περισσοτερα

"ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ"


Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ


Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση μέρους άρθρου απο την ιστοσελίδαhttp://www.voltairenet.orgΖητούμε συγγνώμη για τα όποια λάθη εντοπίσετε στη μετάφραση.


Εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2008 αυτή η "παγωμένη Κιβωτός του Νώε" και τώρα βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα με την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ Μπαν κι Μούν σε αυτήν, πριν την σημαντική Διεθνή Διάσκεψη για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο του 2009.

Σε αυτό το άρθρο που γράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2007 του Φ.ΓΟΥΪΛΙΑΜ σχολιάζει πως όταν οΓκέϊτς και οι Ροκφέλερ και οι Αγροτοβιομήχανοι συνεργάζονται πάνω σε ένα πρόγραμμα, είναι φρόνιμο να του δίνεται η απαραίτητη προσοχή.

Εαν οι πράξεις του παρελθόντος είναι ενδεικτικές για το τι θα συμβεί στο μέλλον, αυτοί που έχουν αναλάβει οι ίδιοι να τοποθετήσουν και να αποθηκεύσουν τους σπόρους σε αυτή την ασφαλή κατάσταση, δεν είναι καλοπροαίρετοι υπηρέτες της ανθρωπότητας και της διατήρησης της ζωής.
Σκεφτείτε μόνο τα συμφέροντα του ιδρύματος Ροκφέλερ απο το 1920 στο να οδηγήσει την επιστήμη στην υπηρεσία της ευγονικής.Τι συμβαίνει άραγε;

Σημείωση συντάκτη:Οπως ο Χένρυ Κίσινγκερ δήλωσε τη δεκαετία του 1970

"ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ"






Το μέρος στο οποίο βρίσκεται η "Κιβωτός"

Ενα πράγμα για το οποίο ο ιδρυτής της Microsoft Μπίλ Γκέϊτς δεν μπορεί να κατηγορηθεί είναι η τεμπελιά.Ηδη στα 14 του χρόνια έκανε προγραμματισμό,ίδρυσε τη Μαϊκροσοφτ στα 20 του,ενω ήταν ακόμη φοιτητής στο Χάρβαρντ.Μέχρι το 1995 είχε περιληφθεί στον κατάλογο του Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου (Σ.Σ: Ο Μπίλ Γκέίτς είναι εβραϊκής καταγωγής και αντίθετα απο ότι γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι γιός εβραίων τραπεζιτών).

Οταν λοιπόν ο Γκέϊτς αποφασίζει μέσω του ιδρύματός του να επενδύσει μερικές δεκάδες εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία έβγαλε με κόπο σε ένα πρόγραμμα όπως η Κιβωτός των σπόρων,αυτό αξίζει προσοχής (Σ.Επιστήμης: Ο Μπίλ Γκέϊτς έχει κατασκευάσει και προσωπικό καταφύγιο, εκατοντάδες μέτρα κάτω απο την κατοικία του και έχει γυριστεί ντοκυμαντέρ απο το «Discovery» στο οποίο παρουσίαζε λεπτομέρειες απο το εσωτερικό του καταφυγίου).

Κανένα άλλο πρόγραμμα δεν είναι πιο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, απο το περίεργο αυτό πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε μια απο τις πιο απομωνομένες περιοχές του πλανήτη στο Σβάλμπαρντ.

Ο Μπίλ Γκέϊτς επενδύει εκατομμύρια δολάρια σε μια τράπεζα σπόρων που βρίσκεται στη θάλασσα Μπάρεντς κοντά στον Αρκτικό Ωκεανό περίπου 1100 χιλιόμετρα μακριά απο το Βόρειο Πόλο.

Σε αυτό το ξεχασμένο απο το Θεό μέρος, ο Μπίλ Γκέϊτς έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια καθώς επίσης και το Ιδρυμα Ροκφέλερ, η γνωστή εταιρεία παραγωγής σπόρων Μονσάντο,το Ιδρυμα Syngenta και η Κυβέρνηση της Νορβηγίας, ανάμεσα σε άλλους, σε αυτό που έχει ονομαστεί "υπόγειος χώρος φύλαξης της ημέρας της κρίσεως".

Η τράπεζα των σπόρων έχει κτιστεί μέσα σε ένα βουνό στο νησί Σπίτσμπεργκερ,κοντά στο μικρό χωριό του Λοντζ. Η τράπεζα αυτή θα έχει διπλές πόρτες που θα το προστατεύουν απο εκρήξεις με αισθητήρες κίνησης, με τοίχους ενός μέτρου ενισχυμένους με χάλυβα.

Θα περιέχει πάνω απο 3 εκατομύρια διαφορετικές ποικιλίες σπόρων απο όλο τον κόσμο έτσι ώστε η ποικιλία των καλλιεργειών,να μπορεί να διατηρηθεί στο μέλλον,σύμφωνα με την Νορβηγική κυβέρνηση.

Οι σπόροι θα είναι με ειδικό τρόπο τυλιγμένοι ώστε να μην πιάνουν υγρασία. Δεν θα υπάρχει προσωπικό αλλά η αδυναμία πρόσβασης στην περιοχή θα διευκολύνει την παρακολούθηση.

Μήπως μας διαφεύγει κάτι; Η συνέντευξη τύπου δήλωνε πως κατ'αυτό το τρόπο θα διατηρηθούν οι ποικιλίες στο μέλλον. Ποιό είναι αυτό το μέλλον που προβλέπουν αυτοί οι χορηγοί της τράπεζας των σπόρων;
Τι θα απειλήσει την παγκόσμια διαθεσιμότητα των τρεχόντων σπόρων,οι οποίοι στο σύνολό τους είναι ήδη καλά προστατευμένοι σε ειδικά σχεδιασμένες τράπεζες σπόρων, ανα τον κόσμο.

Κάθε φορά που ο Μπίλ Γκέϊτς, το Ιδρυμα Ροκφέλερ, η Μονσάντο και η Syngenta συνεργάζονται μαζί για την επίτευξη ενός σκοπού τότε υπάρχει κάτι βαθύτερο απο τους άγονους βράχους του Σπίτσμπεργκεν. Οταν η έρευνα γίνεται ανακαλύπτουμε μερικά εκπληκτικά πράγματα.

Το πρώτο αξιοσημείωτο σημείο είναι το ποιός χρηματοδοτεί το πρόγραμμα αυτό της τράπεζας σπόρων.

Το πρόγραμμα του ιδρύματος Ροκφέλερ και ορισμένων πολύ ισχυρών οικονομικών συμφερόντων με σκοπό την χρησιμοποίηση της ευγονικής, η οποία μετονομάστηκε αργότερα σε γενετική ωστε να δικαιολογήσει την δημιουργία μιας γενετικά τροποποιημένης κυρίαρχης φυλής, που ο Χίτλερ και οι Ναζί την ονόμασαν "Άρια".

Η ευγονική του Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της απο το ίδιο ίδρυμα του Ροκφέλερ το οποίο σήμερα κτίζει αυτή τη τράπεζα σπόρων ώστε να διατηρήσει δείγματα κάθε σπόρου που υπάρχει στο πλανήτη.Τώρα η υπόθεση αυτή γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

Το ίδιο ίδρυμα του Ροκφέλερ το οποίο δημιούργησε την ψευδοεπιστήμη της μοριακής βιολογίας στην αμείλικτη επιδίωξή τους για τη μείωση της ανθρώπινης ζωής. Καθορίζοντας τα γονίδια με τρόπο που θα μπορούσαν να επιβάλλουν τα χαρακτηριστικά κατα βούληση.

Οι επιστήμονες της ευγονικής του Χίτλερ πολλοί απο τους οποίους τους πήγαν στην Αμερική, μετά το πόλεμο ωστε να συνεχίσουν εκεί τις έρευνες πάνω στην βιολογική ευγονική.

Το ίδιο το ίδρυμα Ροκφέλερ, δημιούργησε την ονομαζόμενη Πράσινη Επανάσταση, κατα τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Νέο Μεξικό το 1946 απο τον Νέλσον Ροκφέρλερ και τον πρώην Υπουργό Γεωργίας του "Νιού Ντήλ" και ιδρυτή της εταιρείας Pioneer, Χένρυ Γουάλας.

Αυτή η Πράσινη Επανάσταση φιλοδοξούσε να λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα της πείνας. Κατα μεγάλο μέρος στο Μεξικό, στην Ινδία και σε άλλες επιλεγμένες χώρες που εργάστηκε ο Ροκφέλερ.
Ο γεωπόνος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, ο Νόρμαν Μπόρλογκ, κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης για την εργασία του, πράγμα για το οποίο είχαν να καυχιούνται παρέα με τον Κίσινγκερ.


Στην πραγματικότητα καθώς αποδείχτηκε μετά απο χρόνια η Πράσινη Επανάσταση ήταν ένα λαμπρό σχέδιο της οικογένειας Ροκφέλερ για την ανάπτυξη μιας Παγκοσμιοποιημένης βιομηχανίας γεωργικών επιχειρήσεων, με την οποία θα μπορούσαν να μονοπωλήσουν, ακριβώς όπως είχαν κάνει και με την παγκόσμια αγορά πετρελαίου μισό αιώνα πριν.

Οπως ο Χένρυ Κίσινγκερ είχε δηλώσει στη δεκαετία του 70':

"Αν ελέγχεις το πετρέλαιο,ελέγχεις τα κράτη.Αν ελέγχει τη τροφή ελέγχεις το πληθυσμό".

Οι πολυεθνικές αυτές εταιρείες ελέγχουν το 90% της διακίνησης σπόρων σε όλη τη ΓΗ.

Σημείωση Επιστήμης:
Να θυμίσουμε εδώ οτι μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεϊν στο Ιράκ, ο Αμερικανοεβραίος διοικητής Πώλ Μπρένερ, υποχρέωσε τους Ιρακινούς να δεχτούν μια δέσμη περίπου 150 νομοθετημάτων. Ενα απο αυτά υποχρεώνει τους αγρότες του Ιράκ να αγοράζουν σπόρους και μάλιστα μεταλλαγμένους, απο τις προαναφερθείσες αυτές εταιρείες.


Οι γεωργικές επιχειρήσεις προχώρησαν χέρι χέρι μαζί με τη Πράσινη Επανάσταση των Ροκφέλερ. Αυτοί ηταν μέρος μιας μεγάλης στρατηγικής που περιελάμβανε χρηματοδότηση ερευνών πάνω στην ανάπτυξη γενετικής μηχανικής φυτών και ζώων μερικά χρόνια αργότερα.

Ο Ντέϊβις υπήρξε βοηθός γραμματέα Υπουργού Γεωργίας κατα την προεδρία του Αϊζενχάουερ στις αρχές της δεκαετίας του 50'. Εφυγε το 1955 απο την Ουάσινγκτον και πήγε στο Χάρβαρντ, μια ασυνήθιστη θέση για έναν ειδικό εκείνες τις ημέρες.

Είχε μια ξεκάθαρη στρατηγική.Το 1956 ο Ντέϊβις έγραψε ένα άρθρο στο οικονομικό περιοδικό, Harvard Bysiness Review,στο οποίο δήλωνε πως για να λυθεί οριστικά το ονομαζόμενο πρόβλημα της γεωργίας και για να αποφύγουμε τα χρονοβόρα κυβερνητικά προγράμματα πρέπει η γεωργία να εξελιχθεί σε αγροτοβιομηχανία(πολυεθνικές).

Γνώριζε ακριβώς τι είχε στο μυαλό του,ενω κάποιοι άλλοι δεν είχαν ιδέα τότε - μια επανάσταση στην αγροτική παραγωγή , η οποία θα συγκέντρωνε τον έλεγχο της τροφικής αλυσίδας στα χέρια πολυεθνικών εταιρειών, μακριά απο το παραδοσιακό οικογενειακό τρόπο καλλιέργειας.

Μια σημαντική πλευρά η οποία οδήγησε τα συμφέροντα του Ιδρύματος Ροκφέλερ και τις αγροτοβιομηχανίες της Αμερικής ήταν το γεγονός οτι η Πράσινη Επανάσταση βασίστηκε στη διάδοση των νέων υβριδικών σπόρων σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Ενα βασικό χαρακτηριστικό των υβριδικών σπόρων είναι η μειωμένη ικανότητα αναπαραγωγής τους.Οι υβριδικοί αυτοί σπόροι είναι φτιαγμένοι με προστασία ωστε να μην πολλαπλασιάζονται.

Σε αντίθεση με τους κανονικούς σπόρους που δίνουν σπόρους ανάλογους με τους "γονείς" τους, οι σοδειές των υβριδικών σπόρων ήταν σημαντικά μειωμένες απο τις άλλες χρονιές, χαμηλότερα απο εκείνη της πρώτης γενιάς.

Αυτοί οι μειωμένη απόδοση των νέων σπόρων σήμαινε οι αγρότες οτι λογικά θα αγοράζουν κάθε χρόνο σπόρο για να πετυχαίνουν μεγαλύτερες σοδειές. Αν και πολλοί εμπορεύονται σπόρους 2ης γενιάς δίχως την άδεια των δημιουργών των σπόρων, αυτό τείνει να εξαληφθεί εξαιτίας της χαμηλής αποδοτικότητας αυτών των σπόρων.

Είναι κοινό μυστικό και στην Ελλάδα οτι οι σπόροι δεύτερης γενιάς απο υβρίδια έχουν πολυ χαμηλή παραγωγικότητα.

Το πλήρες κείμενο θα το βρείτε στο http://www.voltairenet.org/article162545.html

ΠΗΓΗ(http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/)

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ Δρ Ray Brown..............

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ Δρ Ray Brown..............

Μαθετε περισσοτερα

Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ Δρ Ray Brown..............

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος περίεργα κι ανεξερεύνητα φαινόμενα, αλλά και αντικείμενα που περιμένουν κάπου, κάποιον να τα ανακαλύψει και -το πιο δύσκολο- να τα ερμηνεύσει. Ένα από αυτά, είναι η περίπτωση της κρυσταλλικής πυραμίδας.

Το 1970, ο Δρ Ray Brown, ένας Αμερικανός θεραπευτής, έκανε κατάδυση με τους φίλους του κοντά στα νησιά του Μπάρι, στις Μπαχάμες, σε μια περιοχή 20 μίλια από την άκρη μιας υποβρύχιας καθόδου, αποκαλούμενης «γλώσσα του ωκεανού».

Κατά τη διάρκεια της κατάδυσης, ξέφυγε από συντρόφους του, και στην προσπάθεια να τους συναντήσει πάλι, είδε ξαφνικά μια παράξενη πυραμίδα να διακρίνεται στα γαλαζοπράσινα νερά. Η πυραμίδα ήταν τοποθετημένη 22 οργιές κάτω, 120 πόδια υψηλή, με μόνο 90 πόδια να προεξέχουν από τον αμμώδη πυθμένα της θάλασσας. Του φάνηκε σαν ένας μεγάλος καθρέφτης μέσα στα νερά, και στις πλευρές της πυραμίδας, δεν έδειχνε να υπάρχον αρμοί ή ενώσεις.

Παρομοίασε την πυραμίδα με κατασκευή από πέτρα λάπις λάζουλι και ανακάλυψε μία είσοδο. Αποφάσισε να εξερευνήσει περαιτέρω. Το άνοιγμα οδηγούσε σε ένα στενό διάδρομο και έφθασε σε ένα μικρό ορθογώνιο δωμάτιο με ένα ταβάνι σε σχήμα πυραμίδας. Το καταπληκτικό ήταν, ότι το δωμάτιο δεν περιείχε φύκια ή κοράλλια στους εσωτερικούς τοίχους. Ήταν απολύτως πεντακάθαροι.

Επιπλέον, αν και ο καθηγητής δεν είχε φέρει κανέναν φακό, μπορούσε να δει στο δωμάτιο τέλεια. Ήταν πολύ φωτεινό, αλλά καμία άμεση πηγή φωτός δεν ήταν ορατή. Πρόσεξε μια μπρούτζινη μεταλλική ράβδο 3 ίντσες στην ένωση διαμέτρων κάτω από την κορυφή του κέντρου της οροφής του χώρου, απ' όπου κρεμόταν ένας κόκκινος πολύτιμος λίθος, με μυτερό άκρο. Ακριβώς κάτω από τη ράβδο και τον πολύτιμο λίθο, διέκρινε ένα βάθρο από μία χαραγμένη πέτρα που είχε πάνω του ένα πιάτο πέτρινο με στριφτές άκρες. Το πιάτο στηριζόταν σε δύο χάλκινα χέρια σε φυσικό μέγεθος, που φαίνονταν καμένα και μαυρισμένα, σαν να είχαν εκτεθεί σε υπερβολική θερμότητα. Είδε ακόμη μία σφαίρα κρυστάλλου με 3 ½ ίντσες διάμετρο.

Ο Brown άδικα προσπάθησε να ξεκολλήσει την κόκκινη πέτρα και να ανοίξει την ράβδο. Τίποτα δεν μπορούσε να κάνει. Η κρυστάλλινη σφαίρα χωριζόταν εύκολα από τα μπρούτζινα χέρια κι έφυγε από την πυραμίδα, παίρνοντάς τη μαζί του. Είπε πως ένοιωσε φεύγοντας μία «παρουσία» και μία «φωνή» του είπε να μην επιστρέψει ποτέ εκεί. Επειδή φοβήθηκε να μην έχει κυρώσεις από την αμερικανική κυβέρνηση, για τον παράξενο θησαυρό, δεν αποκάλυψε την ύπαρξη του κρυστάλλου ή της εμπειρίας του έως το 1975, όταν εξέθεσε το κρύσταλλο για πρώτη φορά. Επέδειξε το κρύσταλλο μόνο έξι φορές, αλλά κάθε φορά που το είδαν οι μάρτυρες και κυρίως όσοι ήταν ευαίσθητοι στα παράξενα φαινόμενα, αισθάνθηκαν να συνδέονται μ' αυτό.

Το περίεργο με τον κρύσταλλο ήταν πως όποιος τον κοίταζε προσεκτικά, έβλεπε μέσα του τρεις πυραμίδες, η μία μικρότερη της άλλης. Όσοι ήταν συνηθισμένοι στον διαλογισμό, έβλεπαν και τέταρτη πυραμίδα.
Η ψυχικός Elizabeth Bacon ανέφερε πως πήρε το μήνυμα πως το αντικείμενο ανήκε στον Θωτ της Αιγύπτου (τον γνωστό μας ως Ερμή Τρισμέγιστο), που έθαψε το μυστικό της γνώσης, κατά την παράδοση, κοντά στις τρεις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζα. Μήπως η τέταρτη πυραμίδα θέλει να δηλώσει αυτό το μυστικό; Είναι ίσως ένα κλειδί της χαμένης γνώσης. Ο Brown διαπίστωσε πως εσωτερικά οι εικόνες είχαν πολλές μικροσκοπικές γραμμές σπασμένες, σαν να είχαν δημιουργηθεί από ηλεκτρισμό, με κάποιο μικρο-κύκλωμα. Από άλλη γωνία, και κάτω από ειδικές συνθήκες, πολλοί μάρτυρες είδαν ένα μεγάλο ανθρώπινο μάτι να τους κοιτά ήρεμα. Πήραν και φωτογραφίες αυτού του ματιού.

Η σφαίρα κρυστάλλου του δρα Brown, θυμίζει το ανεξήγητο κατασκευαστικά κρυστάλλινο κρανίο της Κεντρικής Αμερικής. Τόσο το κρανίο, όσο και η σφαίρα, είναι πηγές διαφόρων παραφυσικών φαινομένων. Οι μάρτυρες είπαν πως ένοιωθαν άλλοτε κρύο κι άλλοτε θερμό κύμα αέρα δίπλα τους, φανταστικά φώτα, άκουγαν φωνές. Οι πυξίδες κοντά στον κρύσταλλο αυτό, αλλάζουν φορά και τα μέταλλα μαγνητίζονται προσωρινά. Λέγεται πως έχει γίνει και θεραπεία ασθενούν με το άγγιγμα του κρυστάλλου, αλλά το επόμενο που τον άγγιξε, πήρε τα συμπτώματα της ασθένειας του πρώτου!

Καθώς η σφαίρα παραμένει μυστήριο, υπάρχουν πολλές εικασίες. Είναι δυνατόν η ράβδος που βρισκόταν από πάνω της με τον κόκκινο πολύτιμο λίθο να συσσώρευε ενέργεια και να την πρόβαλε στη σφαίρα. Τα μαυρισμένα - καμένα μπρούτζινα χέρια, είναι δυνατόν να δείχνουν μία ενεργειακή μεταφορά.
Όπως και με το κρυστάλλινο κρανίο, η σφαίρα αυτή δεν μπορούσε τεχνικά να δημιουργηθεί πριν τον 20ο αιώνα, καθώς η τεχνολογία για την κοπή του χαλαζία αναπτύχθηκε μετά το 1900. Ποιος λαός και με ποια μέσα μπόρεσε να δημιουργήσει αυτό τον ιδιαίτερο κρύσταλλο;

Θα πρέπει να σημειώσω πως, όπως φαίνεται στον χάρτη, η περιοχή της κατάδυσης όπου και βρέθηκε η σφαίρα του δρα Ray Brown είναι η γνωστή περιοχή του «τριγώνου των Βερμούδων», με τα περίεργα φαινόμενα που παρουσιάζει. Ο Ένγκαρ Κέυσυ, ο κοιμισμένος προφήτης του 20ου αιώνα, είχε αναφερθεί στην περιοχή αυτή. Τοποθετούσε εκεί την Ατλαντίδα και είπε πως θα αρχίσουν να ανακαλύπτονται πυραμιδικά κτίρια, που είναι τα ερείπια της χαμένης ηπείρου. Ήδη δύτες άρχισαν να βλέπουν σε μεγάλα βάθη κατασκευές που θυμίζουν πυραμίδες. Είμαστε μπροστά σε νέες ανακαλύψεις; Ο καιρός θα δείξει...