Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ STARCHILD ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ!


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ STARCHILD ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ!



Το 900 ετών κρανίο StarChild είναι ένα αποδεδειγμένο γνήσιο κρανίο, που βρέθηκε στο Μεξικό το 1930. Οι ιδιοκτήτες του κρανίου, Ray και Melanie Young, ζήτησαν από τον γενετιστή και ερευνητή Lloyd Pye να...



προσδιορίσει την αιτία του ασυνήθιστου σχήματος και τις ιδιότητες του οστού. Αρχές του 2011, ο γενετιστής που εργάζεται πάνω στο κρανίο Starchild ανακάλυψε ότι το DNA του (το τμήμα του DNA που πέρασε μόνο μέσω της μητέρας) ήταν ριζικά διαφορετικό από το ανθρώπινο.
 



Ο μέγιστος αριθμός διαφορών των mtDNA όλων των ανθρώπων είναι μέχρι 120 μονάδες. Το κρανίο Starchild έχει διαφορά 800-1000! Αυτό είναι μια ισχυρή απόδειξη ότι το κρανίο δεν είναι ανθρώπινο.
 

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;


ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;

Το σιωνιστικό σχέδιο που βρίσκει πλέον και φανερά την εφαρμογή του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, απροκάλυπτα και προκλητικά επιταχύνει τις εξελίξεις προς την επίτευξη του τελικού του στόχου, ανεμπόδιστα!
Πράγματι ανεμπόδιστα;
Από καιρό τώρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την εξύφανση των μυστικών σχεδιασμών ενός κέντρου παγκόσμιας δύναμης και επιρροής, που μπορεί κρυφίως να ….κινεί τα νήματα των παγκόσμιων εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, σε επιστημονικό αλλά ακόμη και σε φιλοσοφικό επίπεδο.




Κάποιοι διάβασαν «τα Πρωτόκολλα της Σιών», κάποιοι αντελήφθησαν τις μεθοδεύσεις από τεκτονικές στοές, ροταριανούς ομίλους, λάιονς, μυστικά μυητικά τάγματα, κτλ και μερικοί τέλος αντελήφθησαν ότι κάποιοι τους «στρατολογούσαν» για να επανδρώσουν «δεξαμενές σκέψεις» (think tanks) από όπου κάποια στιγμή θα επιλέγονταν για να αναλάβουν συγκεκριμένο ρόλο, με ανταλλάγματα ευτελούς ηθικής αξίας (χρήμα, εξουσία).
Αυτό το μυστικό κέντρο, το είπαν πολλοί «Σιωνισμό». Μίλησαν για κέντρο υποκίνησης κρυφών μεθοδεύσεων, προκειμένου να παραλάβει δολίως την εξουσία της ανθρωπότητος σε παγκόσμια κλίμακα και να μπορέσει κάποια στιγμή να συγκεντρώσει ανά χείρας του, την απόλυτη διακυβέρνηση του πλανήτη. Μια υπόθεση που ξεκινά πολλές χιλιάδες χρόνια πριν το σήμερα! Πολλές οι ενδείξεις, αλλά και οι αποδείξεις. Γνωστός και ο λόγος που επιδίωκαν τον σκοπό τους υπομονετικά και στωικά τόσο χρόνο…
Μήπως είναι η ματαιοδοξία της εξουσιομανίας και της συγκέντρωσης πλούτου στα χέρια τους ο λόγος; Μήπως η μανία εκδίκησης των αρχικώς ισχυρότερων διωκτών τους και νυν θυμάτων τους; Όχι! Μακάρι να ήταν τόσο απλά και «ανθρώπινα» τα κίνητρα…Δεν είναι όμως!
Η ταυτότητα των παγκόσμιων αυτών επίδοξων εξουσιαστών, δεν είναι ανθρώπινη.
Αν ήταν, θα υπέκυπταν στην ανθρώπινη νομοτέλεια και οι επιδιώξεις τους θα είχαν αναλογικά εφήμερα αποτελέσματα. Θα ήταν τρωτές όπως και οι υπόλοιπες ανθρώπινες επιδιώξεις και μεθοδεύσεις, που σύντομα αποκαλύπτονται και αποδυναμώνονται. 

Είναι οι πιο καλά μελετημένες μεθοδεύσεις που έδρασαν και δρουν στην ιστορία της ανθρωπότητος διότι έχουν επενδύσει ακριβώς πάνω στην ατέλεια και την αδυναμία της ανθρώπινης φύσης. Με απόλυτα επιδέξιους χειρισμούς της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας, κατάφεραν να καθορίζουν τις συμπεριφορές των ανθρώπων σαν να ήταν πιόνια τους. Κατάφεραν να κατευθύνουν τις μάζες, να υποδεικνύουν συμπεριφορικά πρότυπα μαζικοποίησης , οπαδισμού, φανατισμού και υπερκαταναλωτισμού.
Έφτιαξαν θρησκείες που τις προσάρμοσαν στους εκάστοτε πολιτισμούς. Έφεραν τον σκοταδισμό και το έρεβος θέλοντας να πνίξουν την ευγενή ανθρώπινη πλευρά της πνευματικότητας και της ελεύθερης εξέλιξης. Ήθελαν τον άνθρωπο-«έρπων», όχι τον άνθρωπο-«άνω-θρώσκων». Οι επικυρίαρχοι ήθελαν τον άνθρωπο έξω από την φυσική του ροπή, την ανέλιξή του. Ήταν και είναι εχθροί του ανθρώπου.
Όμως, σήμερα όλοι βλέπουμε ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη επιτάχυνση των εξελίξεων που μεθοδεύει το παγκόσμιο αυτό κέντρο. Εξωθεί βεβιασμένα και απροσχημάτιστα-απροκάλυπτα πλέον τις εξελίξεις. Γιατί βιάζεται; Γιατί δεν νοιάζεται πλέον αν γίνεται αντιληπτό και για το ότι αποκαλύπτεται; 
Αν δεχθούμε ότι το σύστημα εδώ και πολλά πολλά χρόνια φρόντιζε να κρατά την ύπαρξη και τους σκοπούς του κρυφά, τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα και δεν ενοχλείται από τις διαρροές και την σταδιακή αποκάλυψή του; Μήπως όλα πλέον είναι έτοιμα και οι λόγοι απόκρυψης άρθηκαν αφού πλέον το σχέδιο δεν κινδυνεύει να ανατραπεί; Είμαστε τελικά στο τελικό στάδιο της εφαρμογής του; 
Φαίνεται λοιπόν ότι η απάντηση είναι, ναι σε όλα! Ακριβώς αυτά συμβαίνουν. 
Δημιουργήθηκαν οι υποδομές, η «φιλοσοφία», η «επιστήμη», το ψυχικό και ηθικό υπόβαθρο των μαζών, όπως ακριβώς είχαν σχεδιάσει για την επίτευξη του τελικού τους στόχου και μαζί τους κλείδωσε καλά η φυλακή της ανθρωπότητος. 
Φυλακή χωρίς δυνατότητα απόδρασης… 
Έτσι θα ήθελαν! Έτσι νομίζουν! 
Μπορεί να «σπούδασαν» πάνω στην ανθρώπινη φύση και να την έλεγξαν, αλλά αγνόησαν την Θεία Νομοτέλεια. Αγνόησαν ότι πέρα και πάνω από αυτούς, υπάρχει η κυρίαρχη δύναμη επιβολής του Θείου Νόμου. Ανυπέρβλητη. 
Ανέτρεψαν θεμελιώδεις αρχές της ισορροπίας. Η ανάδραση στην δράση τους θα είναι αναπόφευκτη. 
Περίπου επτά δισεκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές, επέλεξαν να βιώσουν ενσάρκως το μεγάλο βίωμα που επιφυλάσσουν οι μέρες μας. Οι περισσότερες που συγκεντρώθηκαν ποτέ, από αρχής της ανθρωπότητος! Μαζεύτηκαν σχεδόν όλοι… 
Οι επίδοξοι παγκόσμιοι κυβερνήτες, τα ετοίμασαν όλα: κυβέρνηση, θρησκεία, νόμισμα, οικονομία, κουλτούρα, στρατό, αστυνομία, νόμους. Ισοπέδωσαν τις ιδιαιτερότητες. Τσαλαπάτησαν τις ελευθερίες, τα δικαιώματα, την σκέψη, τον λόγο, την παιδεία. 
Τυλίγουν σφικτά το ζωνάρι γύρω από τις κοινωνίες και αυτές ασφυκτιούν. Οι «φωνές» πια δεν τους φοβίζουν, αφού ξέρουν πώς να τις κατευνάζουν: άρτον και θεάματα για το φιλοθεάμων ηλίθιο κοινό, ξύλο και τρόμο για το ανήσυχο και αγανακτισμένο, αίμα και θανατικό στους εξεγερμένους. 
Οι συνθήκες φαίνονται έτοιμες για το μεγάλο «μπάμ» και από τις δύο πλευρές. Οι Σιωνιστές από την μία μεριά, με την Νέα Τάξη Πραγμάτων, έστρωσαν το χαλί για την μια και αδιαίρετη Παγκόσμια Κυβέρνηση της απόλυτης τυραννίας και του απόλυτου εξευτελισμού του ανθρώπου, ενώ από την άλλη η εξισορροπητική δύναμη των αφυπνισμένων επικουρούμενες από τις υπερβατικές δυνάμεις που συγκλείνουν προς βοήθεια. 
Βοήθεια που έρχεται να αποκρούσει την υποχθόνια διαβολή, η οποία απειλεί την ανθρώπινη υπόσταση στην ουσία της. Βοήθεια που ελκύσθηκε αυτόματα από την Νόμους της Φύσης, της Δημιουργίας. Η Φύση θέλει την ισορροπία! Αμβλύνει την πόλωση. Βοήθεια πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη. Πνευματική, ψυχική, υλική! 
Βοήθεια που θα εισπράξουν αυτοί που είναι έτοιμοι να την υποδεχθούν. Αυτοί που εργάσθηκαν και εργάζονται στον εαυτό τους, βλέποντας το δίκτυο (matrix) από μέσα, αλλά κυρίως απ’ έξω! Αυτούς ακόμη που εργάζονται και για τους άλλους, εκτός από τον εαυτό τους. Όσοι περισσότεροι, τόσο αποτελεσματικότεροι.
 
Η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη και κολοσσιαία. Θα κριθεί η επικράτηση του Φωτός ή του Ερέβους. Με τεράστιες απώλειες εκατέρωθεν.
Η σύγκρουση των γιγάντων, είναι προ των πυλών. Να είμαστε έτοιμοι εσωτερικώς και εξωτερικώς. Όπλο των ανθρώπων το Φως στην καρδιά τους. Όπλο των απάνθρωπων το σκότος στο μυαλό τους.
Να είστε έτοιμοι για την μάχη των μαχών. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά εσείς και οι οικείοι σας, προετοιμαστείτε υλικά σε υποδομές και εφεδρείες. 

Να είστε ετοιμοπόλεμοι για έναν «πόλεμο», που δεν θα θυμίζει σε τίποτε αυτούς που μέχρι τώρα ξέραμε…  
ΛΥΚΙΟΣ.

Το Νότιο Σέλας υπό ηλιακή καταιγίδα



Το Νότιο Σέλας υπό ηλιακή καταιγίδα

Το εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψαν αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού
Οι αστροναύτες κατέγραψαν το Νότιο Σέλας που είχε ιδιαίτερη ένταση πάνω από την Αυστραλία και την Ανταρκτική 

Το Βόρειο και το Νότιο Σέλας δημιουργούνται από φορτισμένα σωματίδια που παγιδεύονται στο γήινο μαγνητικό πεδίο και εκτρέπονται προς τους πόλους.
Εκεί αντιδρούν με σωματίδια της ατμόσφαιρας και εκπέμπουν φωτόνια τα οποία γίνονται ορατά ως φωτεινά πέπλα που κυματίζουν στον ουρανό. Η ένταση του φαινομένου κορυφώνεται έπειτα από εξάρσεις της ηλιακής δραστηριότητας οι οποίες προκαλούν τις λεγόμενες ηλιακές καταιγίδες.

Την περασμένη εβδομάδα εκδηλώθηκε μια από τις πλέον ισχυρές ηλιακές καταιγίδες των τελευταίων ετών. Οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού φωτογράφισαν το Νότιο Σέλας ενώ η ηλιακή καταιγίδα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη και τεράστιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων έφταναν μέχρι τον πλανήτη μας. Αν και τελικά δεν παρουσιάστηκαν κάποιες επιπτώσεις από την ηλιακή καταιγίδα (προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκτυα) εντούτοις όπως φαίνεται ενισχύθηκε ή ένταση στο συνήθως ασθενές Νότιο Σέλας. 

Βίντεο: 4,5 δισ. χρόνια εξέλιξης της Σελήνης σε 2,5 λεπτά


Βίντεο: 4,5 δισ. χρόνια εξέλιξης της Σελήνης σε 2,5 λεπτά


Το Lunar Reconnaissance Orbiter είναι ένα διαστημικό όχημα της NASA που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη από τις 23 Ιουνίου του 2009. Στις 19 Μαρτίου θα συμπληρώσει χίλιες ημέρες σε τροχιά!
Για να γιορτάσει το γεγονός η NASA κυκλοφόρησε το παρακάτω βίντεο που δείχνει την ιστορία της Σελήνης: 

Έγκλημα και τιμωρία!


Έγκλημα και τιμωρία!

Οι εκλογές έρχονται και τα κόμ­ματα θα βγουν στο κουρμπέτι για να ζητήσουν - κάποιοι για να ζητιανέψουν - την ψήφο των πολι­τών. Οι πολίτες, όμως, με ποιο κριτή­ριο θα ψηφίσουν; Με αυτό που συ­νήθως πρυτανεύει, είτε εμμέσως είτε ευθέως, σε κάθε εκλογική αναμέτρη­ση: την τσέπη. Μόνο που η τσέπη είναι πλέον άδεια. Ως εκ τούτου άδεια κιν­δυνεύει να μείνει και η κάλπη όσων... άδειασαν τις τσέπες της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει από τη δημοσκόπηση που διενήργησε για το «Π» η εταιρεία Pulse RC. Η επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης αναμένεται λοιπόν να επηρεάσει «Σίγουρα» το 58% των ερωτηθέντων και «Μάλλον ναι» το 15%. Εντυπωσιακό είναι ότι η απά­ντηση αυτή είναι, ποσοστιαία, σχεδόν αμετάβλητη στους ψηφοφόρους τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων. Αυτό είναι το σοβαρότερο κριτήριο ψήφου. Ένα δεύτερο, ιδιαίτερα σημαντικό, είναι ότι τέθηκε στους ερω­τηθέντες (και ειδικότερα σε αυτούς των οποίων η οικονομική κατάσταση χειροτέρεψε) ένα δίλημμα: αν θα ψη­φίσουν με κριτήριο την καλύτερη επι­λογή για τη διακυβέρνηση της χώρας ή την «τιμωρία» των υπευθύνων για τη σημερινή κατάσταση. Η απάντηση είναι εντυπωσιακή: το 47% επιλέγει πρωτίστως να τιμωρή­σει και το 38% να επιλέξει διακυβέρ­νηση. Δευτερεύον εντυπωσιακό στοιχείο: την «τιμωρία» επιλέγουν οι ψηφοφό­ροι (2009) του ΠΑΣΟΚ κατά 46% (όσο και οι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων) και της Ν.Δ. κατά 48%. Συνεπώς οι κρατού­σες επιλογές είναι ανεξάρτητες της πο­λιτικής και ιδεολογι­κής κατεύθυνσης. Είναι τόσο... «οριζόντιες» όσο και τα μέτρα που ελήφθησαν με απο­τέλεσμα την οικονομική καταστροφή μεγάλου μέρους της κοινωνίας. «Αδιάφορο» το PSI! Αυτή η πλειοψηφική στάση των ερω­τηθέντων στο πλαίσιο της δημοσκόπη­σης εξηγείται από τις απαντήσεις για τις πλευρές της κρίσης που κυρίως τους επηρέασαν αρνητικά: οι περικο­πές μισθών και εισοδημάτων (27%), η ανεργία (27%), οι περικοπές συντά­ξεων (23%), η μείωση του τζίρου στην αγορά (16%). Η οικονομική πραγματικότητα είναι, λοιπόν, αυτή που θα κατατεθεί στην κάλπη και οι μικρές διαφοροποιήσεις μεταξύ των ψηφοφόρων των διαφό­ρων κομμάτων απηχούν απλώς την κοινωνική τους διαστρωμάτωση παρά διαφορετική αντίληψη. Η «μαυρίλα» για τα οικονομικά δεν ανατρέπεται ούτε από τους πανηγυρισμούς για την ολοκλήρωση της ανα­διάρθρωσης του χρέους («κούρεμα» μέσω PSI). Λογικό, με βάση την αξιο­λόγηση των πολιτών: 31% το θεωρεί αρνητική εξέλιξη για τη χώρα, 26% θετική, ενώ το 36% θεωρεί ότι δεν αλ­λάζει κάτι με το PSI. Ειδικότερα, θετικά το αποτιμούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ κατά 37%, της Ν.Δ. κατά 30% και όλοι οι άλ­λοι κατά 13%. Αρνητικά το βλέ­πουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ κατά 23%, της Ν.Δ. κατά 26% και όλοι οι άλ­λοι κατά 46%. «Ούτε κρύο ούτε ζέστη» για το 33% του ΠΑΣΟΚ, το 40% της Ν.Δ. και το 36% των υπολοίπων. Ερωτώμενοι για την επίδραση του PSI στην προσωπική τους οικονομική κατάσταση, θετικά το κρίνει μόλις το 14% του συνόλου, αρνητικά το 36% και «Δεν αλλάζει κάτι» για το 44%. Θετικά το κρίνει το 20% των ψηφοφό­ρων του ΠΑΣΟΚ, το 14% της Ν.Δ. και το 6% των υπολοίπων. Αρνητικά το 29% του ΠΑΣΟΚ, το 31% της Ν.Δ. και το 50% των υπολοί­πων. Αδιάφορα το 44% του ΠΑΣΟΚ, το 50% της Ν.Δ. και το 39% των υπολοί­πων. Πολλαπλά μηνύματα Οι παραπάνω καταγραφές δικαιο­λογούν πλήρως την εικόνα της πρόθε­σης ψήφου: 1) Το ΠΑΣΟΚ (το οποίο κυβέρνησε τη διετία είτε αυτοδύναμο είτε συμμετέχοντας κατά συντριπτική πλειο­νότητα στην κυβέρνηση Παπαδήμου) εντοπίζεται στο 10%, με άνοδο μισής μονάδας από τον Φεβρουάριο. 2) Η Αριστερά, σε όλες τις εκδοχές της και με διευρυμένα τα... όρια, φτάνει το 31% (από 9,5% ΚΚΕ και ΣΥ-ΡΙΖΑ, 8% η ΔΗΜ.ΑΡ., από 2% Δημα­ράς και Οικολόγοι). 3) Η Ν.Δ. (η οποία συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου και συ­νυπέγραψε το δεύτερο μνημόνιο και τη δανειακή, αλλά και το PSI εγκατα­λείποντας ατάκτως την «αντιμνημονιακή» ρητορεία) στο 17% με πτώση 2%. 4) Η λοιπή Δεξιά πλην Ν.Δ., περιλαμ­βανομένης της Ακροδεξιάς, φτά­νει το 13,5% και, μαζί με τις μειωμέ­νες εισροές από το ΠΑΣΟΚ (μόλις 5% της εκλογικής του δύναμης του 2009), αναδεικνύεται σε παράγοντα απώλει­ας των ελπίδων αυτοδυναμίας για το κόμμα του Σαμαρά. 5) Ενώ ο ΛΑΟΣ θα δώσει μάχη για να μπει στη Βουλή (3%) και η Ντό­ρα (2%) χάνει κάθε ελπίδα, Καμμένος (5%) και Χρυσή Αυγή (3,5%) επιχει­ρούν να διεμβολίσουν Ν.Δ. και ΛΑΟΣ. 6) Η επίθεση της Ν.Δ. στην Αριστε­ρά εξηγείται από τις διαρροές της προς ΚΚΕ (3% της δύναμής της) και ΣΥ-ΡΙΖΑ (5%). 7) Τα δύο μεγάλα κόμματα, με βά­ση την αναγωγή επί των εγκύρων, συγκεντρώνουν μόλις 155 έδρες στη νέα Βουλή. 8) Η Αριστερά σε όλες τις εκδοχές της συγκεντρώνει 102 έδρες. Η λοιπή Δεξιά συγκεντρώνει 43. «Αδιάφορος» ο Βενιζέλος! Για το ΠΑΣΟΚ τα παραπάνω συμπεράσματα γίνονται ακόμη χειρότερα καθώς η αλλαγή ηγεσίας, σε πρώτη φάση, δεν φαίνεται να τροφοδοτεί κάποια δυναμική. Μόλις το 32% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (18% του συνόλου των ερωτηθέντων) κρίνει ότι η προεδρία του θα αλλάξει το κόμμα. Το 40% (48% του συνόλου) βλέπει στασιμότητα και το 16% (20% επί του συνόλου) βλέπει ως αρνητική την αλλαγή ηγεσίας. Κατά συνέπεια αναμενόμενη είναι και η σχετική αδιαφορία για την εκλογή της Κυριακής: το 68% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δεν προβλέπεται να συμμετάσχει, ενώ ενδιαφέρον συμμετοχής εκδηλώνει μόλις το 24%. Πολλά τα μηνύματα της σημερινής έρευνας, προς πάσα κατεύθυνση. Το ζήτημα είναι αν λαμβάνονται και αν ερμηνεύονται αναλόγως. Επ’ αυτού θα σας γελάσουμε και δεν το θέλουμε...