Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πύργος του Τέσλα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά - Mπορεί να παράγει ενέργεια ώστε να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας! (vid)

Ο Πύργος του Τέσλα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά - Mπορεί να παράγει ενέργεια ώστε να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας! (vid)


Καλά κρυμμένος μέσα στα πυκνά δάση έξω από τη Μόσχα, ο μυστηριώδης «Πύργος του Τέσλα» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά από ψηλά, από το ελικοπτεράκι του RT. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ερευνητικό κέντρο της σοβιετικής εποχής, που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως.

Κατασκευασμένος τη δεκαετία του 1970, ο Πύργος κατασκευάστηκε αρχικά με σκοπό την έρευνα για τις συνέπειες του χτυπήματος από κεραυνό στα αεροσκάφη, καθώς και για την κατασκευή ηλεκτρομαγνητικών όπλων.
Με ύψος που ξεπερνάει τα 150 μέτρα και εμφάνιση που θυμίζει... ταινία επιστημονικής φαντασίας, ο Πύργος που πήρε το όνομα του από τον διάσημο Σέρβο επιστήμονα θα μπορούσε επίσης να παράγει ενέργεια, ικανή να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας!
Όπως αναφέρει το RT, ο Πύργος του Τέσλα δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, καθώς έρευνες και πειράματα διεξάγονται εκεί μέχρι και σήμερα, με τις τελευταίες δοκιμές να αφορούν στην προστασία του πολεμικού αεροσκάφους Sukhoi από τους κεραυνούς...
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Ο Πύργος του Τέσλα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά - Mπορεί να παράγει ενέργεια ώστε να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας! (vid) ΠΗΓΗ