Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Χωράει η Γη στο Μανχάταν;

Χωράει η Γη στο Μανχάταν;
Εντυπωσιακό γράφημα της NASA δείχνει την τρομερή πυκνότητα ενός άστρου νετρονίου
Χωράει η Γη στο Μανχάταν;
Το άστρο νετρονίου με μάζα ανάλογη με αυτή της Γης χωράει μέσα στο Μανχάταν!

Λονδίνο 
Ο αστέρας νετρονίων σχηματίζεται από τη βαρυτική κατάρρευση ενός αστέρα μεγάλης μάζας μετά από μία έκρηξη σουπερνοβα (υπερκαινοφανής) και είναι στην ουσία ο πυρήνας του άστρου που κατέρρευσε. Ως γνωστόν τα άστρα νετρονίου έχουν τρομερή πυκνότητα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες αν συλλέξουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού ύλη από ένα άστρο νετρονίου το βάρος της θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο τόνους!
Για να καταδείξει την εκπληκτική πυκνότητα του άστρου νετρονίου η NASA δημιούργησε μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική απεικόνιση. Πόσο μεγάλο είναι λοιπόν ένα άστρο νετρονίου με μάζα ανάλογη με αυτή της Γης; Όπως δείχνει η απεικόνιση της NASA ένα τέτοιο άστρο θα μπορούσε να χωρέσει μέσα… στο Μανχάταν. Τα στελέχη της NASA αναφέρουν ότι η απεικόνιση βοηθά τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τα άστρα νετρονίου.

Ντοκιμαντέρ: Υπόγεια Θεσσαλονίκη ~ Η πόλη κάτω από την πόλη ~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3


Ντοκιμαντέρ: Υπόγεια Θεσσαλονίκη ~ Η πόλη κάτω από την πόλη ~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3


Ο Νίκος Ασλανίδης και ο φακός της εκπομπής καταγράφουν σπάνιες εικόνες από έναν ολόκληρο υπόγειο κόσμο που βρίσκεται κάτω από τους δρόμους, τους ναούς και τις πολυκατοικίες της σύγχρονης Θεσσαλονίκης:
Αρχαίες αγορές, βυζαντινές εκκλησίες, κατακόμβες, μαρμαρόστρωτοι δρόμοι, ρωμαϊκά υδραγωγεία, αρχαία νεκροταφεία μέχρι και κρύπτες του Μακεδονικού Αγώνα.


Επίσης, παρουσιάζονται για πρώτη φορά πολλά από τα σημαντικά ευρήματα που έρχονται καθημερινά στο φως, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής του μετρό. Έως τώρα έχουν βρεθεί...
 3000 τάφοι, 5000 αγγεία, 1500 κοσμήματα, καθώς επίσης 8 χρυσά στεφάνια που είναι αντίστοιχα εκείνων των ανασκαφών της Βεργίνας.

Σκηνοθέτης: Γιώργος Μπότσος
Δημοσιογραφική έρευνα: Νίκος Ασλανίδης
Μοντάζ: Πάνος Σκούρτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Καπρινιώτης
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Βέττας
Παρουσιαστής: Νίκος Ασλανίδης
tvrip by kkyr



ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/03/3_12.html#ixzz1ovnF9Uy3
 

ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!)

 ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!)
Θες εισιτήριο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Πάρε κάρτα με ή χωρίς τσιπάκι και πες μας ποιος είσαι. Δεν είναι δυνατόν να ταξιδεύεις στο λεωφορείο, στο μετρό κλπ και να μην ξέρουμε ποιος είσαι! 

Άλλωστε οι κάμερες δεν είναι αρκετές, πρέπει να ξέρουν και όνομα οι διαχειριστές. Δεν φθάνει το πρόσωπο. 

Και επειδή έχουν μαζευτεί ένα κάρο κάρτες με ή χωρίς τσιπάκι (η κάρτα της τράπεζας, η κάρτα υγείας, η κάρτα του φοιτητή, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η κάρτα του δημότη, η φοροκάρτα, η κάρτα εργαζομένου κ.α), έλα να σε διευκολύνουμε με το να τις ενσωματώσουμε όλες σε μια: στην ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ! και αργότερα θα μας πουν: έλα να σου βάλουμε ένα τσιπάκι στο χέρι για να μην την χάνεις κι αυτή ποτέ!

Η ηλεκτρονική φυλακή υφαίνεται σιγά-σιγά. Έτσι όπως προχωράει το σχέδιο, θα έρθει η εποχή που ο κόσμος θα παρακαλάει να του δώσουν την Κάρτα του Πολίτη, προκειμένου να γλιτώσει από την ... γραφειοκρατία των πολλών καρτών. 

Ξυπνήστε Έλληνες! Η Ηλεκτρονική φυλακή είναι πολύ χειρότερη από την οικονομική φυλακή των "φίλων και εταίρων μας" δανειστών Γερμανών...

ΕΘΝΟΣ: Θα επαναφορτίζεται στα ATM τραπεζών ή μέσω Διαδικτύου, ενώ οι επιβάτες μίας διαδρομής θα μπορούν να την «επικυρώσουν» στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα με το κινητό τους. Σταδιακά οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα αντικατασταθούν από τις «ηλεκτρονικές» 
 
Παρελθόν θα αποτελεί το κλασικό χάρτινο εισιτήριο για τη μετακίνηση με τις αστικές συγκοινωνίες σε περίπου έναν χρόνο από τώρα, καθώς σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Υποδομών το «έξυπνο» ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο θα το αντικαταστήσει, θα είναι έτοιμο -βάσει χρονοδιαγράμματος- να κυκλοφορήσει περίπου στα μέσα του 2012. 

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπορεί να επαναφορτίζεται από ΑΤΜ τραπεζών, από το Διαδίκτυο, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες μίας διαδρομής να μετακινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες, στέλνοντας απλώς ένα γραπτό μήνυμα μέσω του κινητού τηλεφώνου τους.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον σχετικό διεθνή διαγωνισμό πρόκειται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μεθαύριο ή το αργότερο έως το τέλος της εβδομάδας, ενώ το έργο του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) θα υλοποιηθεί μέσω Σύμπραξης Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Ο αρχικός προϋπολογισμός του είναι 82 εκατ. ευρώ, αλλά ο διαγωνισμός θα είναι μειοψηφικός.

Το χάρτινο εισιτήριο και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα αντικατασταθούν σταδιακά από «ηλεκτρονικές» κάρτες, ενώ στόχος είναι η χρησιμοποίησή τους να δώσει τη δυνατότητα εφαρμογής δικαιότερων χρεώσεων στους επιβάτες.

Ετσι ήδη εξετάζεται ο καθορισμός του κομίστρου ανάλογα με τη διανυόμενη απόσταση και τον χρόνο κατά τον οποίο οι επιβάτες πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους, ώστε να σχεδιαστεί μείωση της τιμής του κομίστρου τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Τρεις είναι οι τύποι «έξυπνου» εισιτηρίου που εξετάζονται:

  • Πολλαπλό: «Εξυπνη» κάρτα μνήμης χωρίς μικροεπεξεργαστή. Θα αποθηκεύει χρηματική αξία και θα υποκαταστήσει το χάρτινο εισιτήριο απλής διαδρομής και το ημερήσιο εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών. Λόγω των περιορισμένων διαδρομών που θα είναι αποθηκευμένες, θα απευθύνεται κυρίως σε περιστασιακούς επιβάτες ή τουρίστες και η χρηματική της αξία θα μειώνεται κατά την ακύρωση, ενώ θα επαναφορτίζεται από τα σημεία πώλησης.
  • Κάρτα: «Εξυπνη» κάρτα με μικροτσίπ. Θα υποκαταστήσει τις μηνιαίες και ετήσιες κάρτες και θα περιέχει ηλεκτρονικά τη χρονική ισχύ των απεριορίστων διαδρομών, ανήκοντας αποκλειστικά στον κάτοχό της. Θα απευθύνεται σε τακτικούς χρήστες και το κόμιστρο θα είναι χαμηλότερο του πολλαπλού.
  • Γραπτό μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου για μεμονωμένες διαδρομές. Η επαναφόρτιση των «έξυπνων» καρτών θα γίνεται εκτός από τα αυτόματα μηχανήματα και στα εκδοτήρια των φορέων και από εξωτερικά σημεία πώλησης, από ΑΤΜ, μέσω e-banking, Διαδικτύου, σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, ενώ θα υποστηρίζει ζωνική και χρονική χρέωση και θα μειώνει τον χρόνο αναμονής των επιβατών.
  • ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!) ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ (VIDEO)

 ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ (VIDEO)
50849Ο απόστρατος ταγματάρχης Ed Dames δημιουργός του τεχνικού μέρους της μεθόδου εκμετάλευσης των τηλεπαθητικών ικανοτήτων ορισμένων ατόμων, για την πρόβλεψη γεγονότων ή για την παρακολούθηση αντιπάλων στρατιωτικών ενεργειών και σχεδίων, τώρα που αποστρατεύτηκε, αποκαλύπτει ότι εκείνα τα άτομα που είχαν επιστρατευθεί για αντικατασκοπία και  προέβλεψαν πληθώρα γεγονότων, προέβλεψαν ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Πάνω από 100 χώρες, σύμφωνα με τον Ed Dames συμμετέχουν σε προγράμματα κατασκευής υπόγειων καταφυγίων σε ΗΠΑ, Ευρώπη και για την Ρωσία, σας έχουμε ήδη πει για το Γιαμαντάου.
Στο βίντεό του το οποίο μοιράζει δωρεάν, όπως έκανα και εγώ μιλάει για την καταστροφή της ηλεκτρικής τεχνολογίας.

Ο απόστρατος ταγματάρχης όμως αλλά και οι υπόλοιποι ειδικοί στις ΗΠΑκαι όλοι όσοι είδαν το βίντεο που ακολουθεί στα αγγλικά, δεν διάβασαν  "ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ".

Έτσι δεν γνωρίζουν, ή δεν θέλουν να πιστέψουν, όσοι γνωρίζουν αυτό που λέει η Αποκάλυψη για το άνοιγμα των πυλών της Αβύσσου και τους Νεφελίμ που θα βγουν και πάλι "επί το πλάτος της Γης".
Σαν άνθρωπος ωστόσο, έχω ένα παράπονο. Δεν θα μπορώ να δω τα μούτρα εκείνων, που τόσα χρόνια κοροϊδεύουν αυτά που λέω, όταν δουν μπροστά τους τους λεγόμενους αρχαίους θεούς.

Η οργή του πατέρα του παγκόσμιου πρωταθλητή. "Κανείς πολιτικός δεν έχει το δικαίωμα να συγχαρεί το παιδί μου".

 Η οργή του πατέρα του παγκόσμιου πρωταθλητή. "Κανείς πολιτικός δεν έχει το δικαίωμα να συγχαρεί το παιδί μου".
Ο Κυριάκος Χονδροκούκης, παλιός πρωταθλητής και πατέρας του «χρυσού» Δημήτρη που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες αθλητές και με αφορμή τον θρίαμβο του γιου του τόνισε πως «κανείς πολιτικός δεν έχει το δικαίωμα να συγχαρεί κάποιον αθλητή».

Ο πατέρας του νεαρού πρωταθλητή, μιλώντας το πρωί στην Δείτε το Βίντεο...


εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού, είπε χαρακτηριστικά: «Κλείνουν γήπεδα. Καταργούνται τα πάντα σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει.

Τα πάντα δεν είναι οικονομικά. Η πολιτεία θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έχουν οικονομικό αντίκρισμα, τα οποία όμως θα μπορούσε να είχε κάνει για να διευκολύνει τους αθλητές μας. Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κάποιον αθλητή. Η επιτυχία είναι ατομική και της Ομοσπονδίας που παλεύει όπως μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές μας».

Αναφερόμενος στις θυσίες του γιου του είπε πως «ο Δημήτρης, όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας του, αντί να ξενυχτούν στα μπαρ, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο γι' αυτή τη χώρα. Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε άλλα επίπεδα, όπως είναι οι τέχνες, οι επιστήμες, η μουσική. Ο καθένας που έχει το ιδιαίτερο ταλέντο του».

Και συμπλήρωσε «Η πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω σε αυτά τα παιδιά. Πρέπει να σας διευκρινίσω ότι γυμνάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες. Φέτος το χειμώνα γυμναζόντουσαν μέσα στο κρύο με θερμοκρασία κάτω από τους δέκα βαθμούς εσωτερικού χώρου. Το καλοκαίρι το γήπεδο του Αγίου Κοσμά δεν μπορούσαν να μπουν να προπονηθούν. Να μπουν μέσα οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές».