Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!!!!!

 Το blog ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ αφιερώνει  ένα αγαπημένο τραγούδι, σε εκείνους που πίστεψαν ( οι τυχαίοι ) ότι η λιλιπούτια γαλάζια πανέμορφη κατοικία μας , η Γη τους ανήκει. Νομίζουν  για κάποιον  λόγο πως   το χώμα που πατούν και ο αέρας που αναπνέουν είναι ιδιοκτησία τους. Θεωρούν δε  πως εμείς οι υποδεέστεροι ,κακεντρεχείς και μικροί αδαείς (((γκοιμ)))  ροκανίζουμε τον πλανήτη που τους ανήκει ((άγνωστο πως)) και ίσως θα έπρεπε το είδος μας να σβήσει  .. Όταν κοιτάς όμως από ψηλά τότε μέσα σου εδραιώνεται η ιδέα ότι είσαι μικρός ασήμαντος και απλά περαστικός ……
Μετά τιμής ……Σεραφινο ..ΕΛΛ-ΧΑ.. Μαινας Θεοχάρης …

Τσιπ που καταστρέφει το ανθρώπινο DNA

Τσιπ που καταστρέφει το ανθρώπινο DNA




Σύμφωνα με τον Δρ. Boian Alexandrov του Κέντρου Μη Γραμμικών Μελετών στο εθνικό εργαστήριο του Los Alamos στο Νέο Μεξικό,

τα terahertz (THz) κύματα καταστρέφουν το ανθρώπινο DNA.



Τα κύματα κυριολεκτικά αποσυμπιέζουν την έλικα του DNA. Τώρα μια ομάδα τεχνολόγων στο UT Dallas σχεδιάζουν να λάβουν τα τσιπ που εκπέμπουν κύματα THz και να τα ενσωματώσουν σε κινητά τηλέφωνα ώστε να χρησιμοποιηθούν ως σύστημα απεικόνισης για τους καταναλωτές, τις αρχές επιβολής του νόμου και του ιατρικού προσωπικού μια δυνητικά θανατηφόρα τεχνολογία που θα μπορούσε τελικά να σκοτώσει ή να αρρωστήσει εκατομμύρια ανθρώπους!

Η αμφιλεγόμενη τεχνολογία σάρωσης THz που χρησιμοποιείται από την TSA σε πολλά από τα αεροδρόμια της χώρας προσαρμόζεται για χρήση στα κινητά τηλέφωνα.

Οι μελέτες πάνω στην ακτινοβολία terahertz έχουν θορυβήσει τους εμπειρογνώμονες οι οποίοι ανησυχούν για τους αυξανόμενους κινδύνους στην ανθρώπινη υγεία.

Πρόσφατα, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προβάλλουν ένα νέο τσιπ που επιτρέπει την προσαρμογή της συσκευής παραγωγής THz ώστε να ενσωματωθεί σε κινητά τηλέφωνα.

Ο ενθουσιασμένος Τύπος προέβη σε διαφήμιση αυτής της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από τους καταναλωτές ώστε να βλέπουν μέσα από τοίχους και αντικείμενα, ενώ οι επαγγελματίες της υγείας, όπως οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία για να αναζητήσουν μικρούς όγκους στο εσωτερικό ασθενών χωρίς την ανάγκη επεμβατικής χειρουργικής.

Το κύμα-THz, που βρίσκεται μεταξύ των μικροκυμάτων και των υπέρυθρων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, επιλέχθηκε για τις συσκευές ασφαλείας, επειδή διεισδύει στην ύλη όπως είδη ένδυσης, ξύλο, χαρτί και άλλα πορώδη υλικά που είναι μη αγώγιμα.

Μέχρι τώρα οι εμπειρογνώμονες πίστευαν ότι αυτό το είδος της ακτινοβολίας ήταν ακίνδυνο.Έκαναν λάθος.

Η Ακτινοβολία THz αποσυμπιέζει το μόριο του DNA: Σε μια σημαντική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Δρ Boian Alexandrov και μια ομάδα από φυσικούς του Κέντρου Μη Γραμμικών Μελετών στο εθνικό εργαστήριο του Los Alamos στο Νέο Μεξικό , ανακαλύφθηκαν τρομακτικά στοιχεία, ότι η έκθεση σε ακτινοβολία THz δρα συσσωρευτικά και επηρεάζει το DNA των ανθρώπων και των ζώων. Στην ουσία, τείνει να αποσυμπιέσει το μόριο του DNA.

Η επιστημονική έρευνα «DNA Breathing Dynamics in the Presence of a Terahertz Field» του Los Alamos αποκαλύπτει πολύ ανησυχητικές - ακόμη και σοκαριστικές - αποδείξεις ότι η ακτινοβολία THz βλάπτει σημαντικά το DNA των ανθρώπων που περνούν μέσω σαρωτών του αεροδρομίου και όλων των εργαζομένων TSA σε άμεση γειτνίαση με αυτές τις μηχανές.



Η Σύνοψή τους:

"Θεωρούμε ότι ένα πεδίο terahertz επιδρά στην δυναμική αναπνοή της διπλής έλικας του DNA. Μοντελοποιήσαμε την αυθόρμητη δημιουργία εντοπισμένων χωρικά ανοιγμάτων μιας αλυσίδας του DNA και διαπιστώσαμε ότι οι γραμμικές αστάθειες οδηγούν σε δυναμικό διμερισμό, ενώ οι πραγματικοί τοπικοί διαχωρισμοί των σκελών απαιτούν έναν μηχανισμό κατώτατου ορίου.

Με βάση τα αποτελέσματά μας, υποστηρίζουμε ότι συγκεκριμένα μια έκθεση σε ακτινοβολία terahertz μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φυσικές δυναμικές του DNA και έτσι επηρεάζει τις περίπλοκες μοριακές διαδικασίες που εμπλέκονται στη γονιδιακή έκφραση και την αντιγραφή του DNA." Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι συνέπειες των κυμάτων THz που βομβαρδίζουν ανθρώπους είναι ότι αποσυμπιέζουν το δίκλωνο μόριο του DNA.

Αυτός ο διαχωρισμός της αλυσίδας του DNA δημιουργεί φυσαλίδες μεταξύ των γονιδίων οι οποίες επεμβαίνουν στις διεργασίες της ίδιας της ζωής: στην φυσιολογική αντιγραφή του DNA και στην κρίσιμη γονιδιακή έκφραση.

Πιθανόν προκαλεί καρκίνo:

Ο David J. Brenner, γιατρός στο Πανεπιστήμιο Columbia και εμπειρογνώμων σχετικά με τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι TSA σαρωτές να προκαλούν καρκίνο σε ορισμένα άτομα.

Ο Brenner, του οποίου το Ακτινολογικό Ερευνητικό Κέντρο στην Κολομβία, επικεντρώνεται στις επιπτώσεις της ραδιενέργειας στις βιολογικές διεργασίες και στην αξιολόγηση του κινδύνου έκθεσης σε ραδιο-ισοτοπικές θεραπείες, είναι προβληματισμένος με το γεγονός ότι οι άνθρωποι με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως ασθενείς με AIDS, άτομα που πάσχουν από λύκο ή από άλλα αυτοάνοσα νοσήματα βρίσκονται σε ιδιαίτερο κίνδυνο.

Βρέφη, παιδιά έως την ηλικία των 5 ή 6, οι γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν, ασθενείς με καρκίνο και πολλοί άλλοι θα πρέπει να απομακρύνονται από αυτές τις μηχανές. Εκείνοι που εκτίθενται σε ακτινοβολία THz -είτε από σαρωτές ασφαλείας ή μελλοντικές τεχνολογίες κινητών τηλεφώνων- που λαμβάνουν ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα ή έχουν σημαντικά χαμηλά επίπεδα ορισμένων βιταμινών έχουν αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης καρκινωμάτων από την έκθεση στην ακτινοβολία.

Η επαναλαμβανόμενη έκθεση σε τομογραφίες χαμηλών επιπέδων ακτινοβολίας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καταρράκτη και να επιφέρει καρκίνο του δέρματος- συμπεριλαμβανομένου και του θανατηφόρου μελανώματος.

Τα THz χρησιμοποιούνται στα υπάρχοντα τσιπ CMOS : Σύμφωνα με την Daily Mail, τα τσιπ που δημιουργούνται από τη χρήση Complementary Metal-Oxide Semiconductor ή CMOS, χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία η οποία έχει ήδη ενσωματωθεί σε συσκευές όπως σε τηλεοράσεις HD, στα έξυπνα τηλέφωνα και στους προσωπικούς υπολογιστές. Ο Δρ Kenneth O, καθηγητής ηλεκτρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ντάλας και επικεφαλής του έργου εξήγησε στην Daily Mail ότι "Έχουμε αρχίσει να προσεγγίζουμε ένα προηγουμένως αναξιοποίητο τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος για καταναλωτική χρήση και για ιατρικές εφαρμογές που σώζουν ζωές.

Τα CMOS είναι προσιτά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευαστούν πολλά τσιπ," είπε ο Δρ O. "Ο συνδυασμός των CMOS και των terahertz σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε αυτό το τσιπ και έναν δέκτη στο πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου, μετατρέποντάς το σε μια συσκευή που όταν τη μεταφέρετε στην τσέπη σας θα μπορεί να δει μέσα από αντικείμενα."

Τα ευρήματα της ομάδας παρουσιάστηκαν σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο στη Διεθνή Διάσκεψη Solid-State Circuits του 2012 που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια. Στη συνέχεια, η ομάδα σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα CMOS - terahertz σύστημα απεικόνισης.

Πριν προχωρήσουν με το έργο, ο καλός γιατρός και η ομάδα του θα πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση επικοινωνίας με τον Δρ Boian Alexandrov και την ομάδα του στο Los Alamos και να συγκρίνουν τις σημειώσεις τους.

Θα ήταν κρίμα, μια θανάσιμη τεχνολογία που θα μπορούσε τελικά να σκοτώσει ή να αρρωστήσει εκατομμύρια ανθρώπους, να πωλείται εν αγνοία τους σε όλο τον κόσμο.

Πηγή:via to-parakseno.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ !!...Τσιπ που καταστρέφει το DNA ενσωματώνεται σε Κινητά Τηλέφωνα!...... ΠΗΓΗ

Το 95% των ανθρώπων θα είναι στείροι το 2050 !


Αυτό το ενδιαφέρον συμπέρασμα ανακοίνωσαν επιστήμονες, σε 
συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, 

σήμερα. 95 στους 100 ανθρώπους δεν θα μπορούν να τεκνοποιήσουν
 το 2050,με φυσικό τρόπο, 
ενώ σήμερα το ποσοστό αυτό στην Τουρκία, είναι ...35%! 
Το 35% των ζευγαριών στην Τουρκία προσφεύγει στην
 υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (εξωσωματική κλπ).
Αιτία; Οι γενετικά τροποποιημένες τροφές, σύμφωνα με τους 
επιστήμονες (genetically modified organisms (GMO)
Το 95% των ανθρώπων θα είναι στείροι το 2050 ! | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ


http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2012/10/95-2050.html

Ισλανδία: Σε συναγερμό οι αρχές για τον ισχυρότερο σεισμό της τελευταίας 20ετίας!

 Ισλανδία: Σε συναγερμό οι αρχές για τον ισχυρότερο σεισμό της τελευταίας 20ετίας!

Προειδοποίηση εξέδωσαν οι ισλανδικές αρχές για τον κίνδυνο να σημειωθεί ένας από τους ισχυρότερους σεισμούς στην περιοχή του βόρειου Ατλαντικού την τελευταία 20ετία,
στο προσεχές διάστημα!

Η Ισλανδία, η οποία έχει πληθυσμό περίπου 320 χιλιάδων ανθρώπων, βρίσκεται σε μια περιοχή με ιδιαίτερα έντονη σεισμική δραστηριότητα, καθώς είναι μόλις 100 χλμ. νότια από το σημείο επαφής δύο τεκτονικών πλακών.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι πρόσφατοι σεισμοί σε μια υποθαλάσσια περιοχή περίπου 20 χλμ. ανοικτά των βόρειων ακτών της Ισλανδίας την ώθησαν να εκδώσει την προειδοποίηση αυτή. Οι δονήσεις, η ισχυρότερη εκ των οποίων ήταν 5,6 βαθμών, θεωρήθηκαν από την υπηρεσία και σεισμολόγους ενδείξεις ότι ενδεχομένως επίκειται ένας πολύ ισχυρός σεισμός.

«Ο τοπικός πληθυσμός γενικά ανησυχεί, καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον. Βρίσκεται πλέον σε κατάσταση συναγερμού», σχολίασε ο Αμούντι Γκιούναρσον, ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σταθμού στο Φιάλαμπιγκντ. Η ισλανδική βόρεια ακτογραμμή είναι πυκνοκατοικημένη. Πολυπληθέστερο αστικό κέντρο είναι η Ακουρέιρι, με πληθυσμό 17.000.

Πάντως ο γεωλόγος Μπένεντικτ Όφεϊγκσον εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε δηλώσεις του στο Reuters, υποστηρίζοντας ότι πολλά σπίτια στην Ισλανδία μπορούν να αντέξουν σεισμικές δονήσεις έως και 7 βαθμών.ΠΗΓΗ
Ισλανδία: Σε συναγερμό οι αρχές για τον ισχυρότερο σεισμό της τελευταίας 20ετίας! ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Τεράστιες τρύπες ανοίγουν στη γη


Τεράστιες τρύπες ανοίγουν στη γη

Τεράστιες τρύπες που οδηγούν στην… άβυσσο ανοίγουν μαζικά τα τελευταία χρόνια σε διάφορα μέρη της Γης καταπίνοντας δέντρα, σπίτια και ασφάλτινους δρόμους. Αποκορύφωμα η λασπωμένη καταβόθρα μεγέθους τεσσάρων στρεμμάτων που άνοιξε τον περασμένο Αύγουστο σε περιοχή του Τέξας, η οποία συνεχίζει να διευρύνεται ρουφώντας ό,τι υπάρχει στην επιφάνεια. Οι επιστήμονες προσπαθούν ακόμα να εξηγήσουν γιατί εμφανίστηκε.


Καταποντισμοί…
Το φαινόμενο παρουσιάστηκε στις 3 Αυγούστου στην περιοχή La Bayou Corne στη Λουιζιάνα του Τέξας και ανάγκασε τους κατοίκους 150 σπιτιών σε κοντινές κοινότητες να τα εγκαταλείψουν. Η τρύπα είναι εντυπωσιακή και βρίσκεται σε βαλτώδη και δασώδη περιοχή κατάφυτη από κυπαρίσσια. Το σημείο τώρα είναι γεμάτο λάσπη, αφού εκεί καταποντίστηκαν εκατοντάδες κυβικά μέτρα βάλτου. Οι ειδικοί γνωρίζουν ότι ακριβώς από κάτω βρίσκεται ένα υπόγειο αλατοσπήλαιο που επιστεγάζεται από έναν αλάτινο θόλο, ενώ το δάπεδό του είναι καλυμμένο από μια άγνωστη ουσία. Ο σχηματισμός της τρύπας συνοδεύτηκε αρχικά από φυσαλίδες φυσικού αερίου και έντονη μυρωδιά πετρελαίου που έκανε τα μάτια και τη μύτη των ντόπιων να καίνε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 
Τόσες πολλές τρύπες;
Το φαινόμενο με τις τρύπες – καταβόθρες που ανοίγουν ξαφνικά σε διάφορα μέρη της Γης αρχίζει να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά. (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ). Γιγάντιες τρύπες έχουν κάνει την εμφάνισή τους μεταξύ άλλων στις εξής περιοχές:
* Στο κέντρο της ρωσικής πόλης Berezniki, μιας παλιάς πόλης με ορυχεία κοντά στα Ουράλια (2007). Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, ενώ η πόλη συνεχίζει να…διακοσμείται με απειλητικές καταβόθρες και χάσματα. Το Berezniki παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως για τυχόν απρόσμενες εξελίξεις, αφού κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να ρουφηχτούν κτίρια και δρόμοι. (http://www.nytimes.com/2012/04/11/world/europe/russian-city-on-watch-against-being-sucked-into-the-earth.html?pagewanted=all).
* Μέσα στην πόλη της Γουατεμάλα (31 Μαίου 2010) ανάμεσα σε σπίτια, μετά την τροπική καταιγίδα Agatha, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων. (ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)
* Στην πόλη Malmberget της βόρειας Σουηδίας (20 Μαρτίου 2012), όπου κατέρρευσε η οροφή ενός παλαιού ορυχείου σιδηρομεταλλεύματος ανοίγοντας έναν τεράστιο λάκκο, ο οποίος συνεχίζει να επεκτείνεται. (http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=6802227).
* Στην παραλία του Queensland της Αυστραλίας (Ιούνιος 2012), με μήκος 100 και βάθος 50 μέτρα. Στην αρχή έμοιαζε σαν μια βαθιά ρωγμή που μεγάλωνε συνεχώς εξαφανίζοντας την παραλία και όσα δέντρα συναντούσε. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. (http://www.smh.com.au/environment/sinkhole-swallows-southeast-queensland-beach-20110627-1gm67.html)
* Κοντά στο Leadville του Κολοράντο (9 Ιουλίου 2012), μέσα στον δρόμο και επάνω από ένα αιωνόβιο εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό τούνελ, έχοντας βάθος 30 μέτρων. (http://www.denverpost.com/bookbeat/ci_21281638/both-lanes-tennessee-pass-reopen-fri-night)
* Στο Newburn, κοντά στο Newcastle της Αγγλίας, όπου ένας βαθύς κρατήρας εμφανίστηκε ξαφνικά στον δρόμο ανάμεσα στα σπίτια παρασύροντας μαζί του έναν τούβλινο τοίχο (17 Μαΐου 2012). Οι καταβόθρες δεν είναι σπάνιες στην περιοχή, ενώ ένα βράδυ, λίγους μήνες πριν, άνοιξε ξαφνικά μια τρύπα στον δρόμο καταπίνοντας ένα γραμματοκιβώτιο. (http://tyneandwear.sky.com/news/article/20860)
* Σε μια πόλη της νότιας Κίνας, όπου μια τεράστια τρύπα δημιουργήθηκε στην αυλή ενός σχολείου (Ιούνιος 2010) προκαλώντας επίσης ρωγμές και ζημιές στα γύρω κτίρια. Η διάμετρός της έφτασε τα 80 μέτρα. (ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)
* Και η πιο παράξενη περίπτωση: Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εκατοντάδες τρύπες (693 συνολικά) άνοιξαν στην πόλη Yuejia της κεντρικής Κίνας από καθιζήσεις του εδάφους (Φεβρουάριος 2012) δημιουργώντας, όπως ήταν φυσικό, μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή των κατοίκων. (http://www.chinabuzz.net/picture/pictures-as-many-as-693-large-collapses-found-in-central-china-town/)