Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ILLUMINATI (ΜΕΡΟΣ Α')


ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ILLUMINATI (ΜΕΡΟΣ Α')

Η Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και αντιπροσωπεύει τον κόσμο της, που είναι επικεφαλήςΕίναι πραγματικά το όραμα ενός ανθρώπου: Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, ο πρόεδρος του Καζακστάν (ναιη χώρα του Borat, το ξέρω). Υποστηρίζεται απόδισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη και έρημηπεριοχή στις Ασιατικές στέπεςΤο αποτέλεσμα είναι εκπληκτικόμια φουτουριστική απόκρυφη πρωτεύσουσααγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξηεορτάζοντας την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή στον άνθρωπο: η Λατρεία του Ήλιου. Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιοεργοτάξιοαλλά τα κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθείήδη συνοψίζουν το απόκρυφο όραμα τουNazarbayev.



Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Η ιδέα συνελήφθη  από τον πιο παραγωγικό αρχιτέκτονα της Βρετανίας, τον Λόρδο ΝόρμανΦόρστεραυτή η γιγαντιαία πυραμίδα είναι μια περίεργη παρουσία στη μέση των ασιατικών Στεπών.Το κτίριο είναι αφιερωμένο στην "αποκήρυξη της βίας" και "να φέρει σε επαφή τις θρησκείες όλου του κόσμου". Ο Νόρμαν Φόστερ δήλωσε ότι το κτίριο δεν έχει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολαγια να επιτρέψουν την αρμονική επανένωση των εξομολογήσεωνΣτην πραγματικότηταη πυραμίδαείναι ένας ναός για την μόνη αληθινή θρησκεία του αποκρυφιστή : η Λατρεία του Ήλιου. Ένα ταξίδιμέσα σε αυτό το κτίριο είναι πραγματικά συμβολικόΑντιπροσωπεύει την πορεία κάθε ανθρώπουγια τον "φωτισμό"Ας δούμε την πορεία.

Το Πυραμιδοειδές Σχήμα

"Οι μύστες αποδέχθηκαν το σχήμα της πυραμίδας ως το ιδανικό σύμβολο τόσο για τη μυστική διδασκαλία αλλά όσο και τα όργανα που έχουν συσταθεί για τη διάδοση της".
-Manly P. Hall, Μυστικές διδασκαλίες όλων των ηλικιών.


 
Novus Ordo Seclorum = New Order for the Ages

Όπως ο Manly P. Hall αναφέρειη πυραμίδα είναι το απόλυτο σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμώνΥψηλή στην απλότητά της, θεϊκή στις αναλογίες τηςενσαρκώνειτόσο την θεία γνώση που ανήκει στους πεφωτισμένους και στη σύγχυση των ανθρώπινων μαζώνΗ σημερινή ελίτ, που ξεκίνησε με τον αποκρυφισμόείναι οι κληρονόμοι αυτής της αρχαίας σοφίας και  χρησιμοποιεί την πυραμίδα ως σύμβολο εξουσίας στο σύγχρονο κόσμοΤο φωτιζόμενο /κυμαινόμενο / ελλειπές επιστέγασμα αντιπροσωπεύει τη θεία αρχή που υπάρχει στο σύμπαν, καθώς και σε κάθε άνθρωποΜια άλλη συμβολική έννοια που αποδίδεται στο ελλειπέςεπιστέγασμα είναι η ατελής φύση της Νέας Τάξης ΠραγμάτωνΛέγεται ότι το επιστέγασμα της Μεγάλης Πυραμίδας θα αποκατασταθεί όταν αυτό το παλιό έργο θα γίνει πραγματικότηταΕδώ είναιάλλες πυραμίδες που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο, που αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της ελίτπάνω στις μάζες.

  
Memphis Arena

 
Luxor Hotel, Las Vegas 

 
Raffles Hotel, Dubai
 
Το κτήριο της Όπερας (Υπόγειο)
Κατά την είσοδο της πυραμίδαςστο επίπεδο του εδάφουςτο εσωτερικό είναι σκοτεινό καισπηλαιώδειςΤο υπόγειο φιλοξενεί την όπερα Αστάναόπου η ανυποψίαστη μάζα πηγαίνει ναψυχαγωγηθεί.
 
Underground Opera House

Παρά το σκοτάδιμια τεράστια εικόνα του ήλιου καταλαμβάνει σχεδόν όλο το σύνολο της οροφής.


Το ενδιάμεσο τμήμα 
Around the Sun Table


Δεξιά στην κορυφή της όπερας είναι ο κεντρικός χώρος της πυραμίδαςΕνεργεί ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικών ηγετών του κόσμουΠάρτε ένα λεπτόκαι απολαύστε τον συμβολισμό εδώΈχετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο, κάθονταιγύρω από μια μεγάλη φιγούρα του ήλιου, συζητώντας το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές τους γιατην ανερχόμενη Νέα ΕποχήΟ συμβολισμός είναι κραυγαλέοςόλες αυτές οι θεολογίες είναι απλάυπεκφυγές απο το αρχικό αντικειμένο της λατρείας : τον Ήλιο.



Αυτός ο χώρος είναι πολύ πιο φωτεινός από την Όπεραπου αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτισηΗ εικόνα του ήλιου στη μέση της στρογγυλής τραπέζης είναι ακριβώς πάνω από τον ήλιοτης ΌπεραςΈτσι, ενώ ο γενικός πληθυσμός ψυχαγωγείται στο σκοτάδι του υλικού κόσμου"οιπεφωτισμένοι", κάθονται ακριβώς επάνω τουςσχεδιάζοντας το πώς θα φτάσουν στην ευσέβεια.

 
Contemplating Godliness

Αυτές οι συνεδριάσεις γίνονται για την αντικατάσταση όλων των θρησκείων σε μια νέα παγκόσμια θρησκεία, νεο-παγανιστική. Η πόλη της Αστάνα είναι πραγματικά μια πόλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η πυραμίδα της Λεβανίας!


Η πυραμίδα της Λεβανίας!














Σιγά σιγά μας τα εμφανίζουν ...

Η φωτογραφία είναι επίσημη από το τηλεσκόπιο hubble.






Πυραμίδα και πολιτισμός πάνε μαζί... Τι μας κρύβουν;
Συνεχίζεται... 


Περιμένοντας το Τέλος: Αποθήκευση τροφίμων


Πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 21/2/2012

Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα προειδοποιεί κάντε αποθήκευση τροφίμων:

Η επικείμενη σύγκρουση δεν είναι επειδή το Ιράν αποτελεί απειλή. Πρόκειται για το ίδιο το...

Ισραήλ που θέλει να ξεφορτωθεί όλους τους εχθρούς του, στους χώρους που θα ήθελε να προσαρτήσει ως μέρος της υλοποίησης της δημιουργίας ενός μόνιμου Μεγαλύτερου έθνους του Ισραήλ με εύφορη γη, δικούς του υδάτινους πόρους και ζωτικό χώρο. Ο πόλεμος είναι το πρόσχημα"- Damian Lataan: "Οι ΗΠΑ και η Εμμονή του Ισραήλ με το Ιράν - Οι πραγματικοί λόγοι"

Σίγουρα θα έχετε δει, ακούσει τα διάφορα που λέγονται για το έτος 2012 και όλες τις θεωρίες που σκιάζουν αυτό το έτος. Συνδυάζοντας μάλιστα τις ολοένα και αυξανόμενες αντιξοότητες της εποχής μας, σίγουρα κάνει τον καθένα να σκέφτεται πολλά και διάφορα. Όλοι μας προσπαθούμε να “πιαστούμε” από κάπου και να “σταματήσουμε” την κατρακύλα που μας έχει πάρει.

 Η πρώτη σκέψη που κάνει ο καθένας είναι να εξασφαλίσει και να αποθηκεύσει κάποια ποσότητα τροφίμων, για τις δύσκολες στιγμές. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με blogs, ιστοσελίδες, videos, για το πως μπορεί να γίνει αυτή η διαδικασία ακόμα και με επαγγελματικό τρόπο. Μηχανήματα, ειδικές σακούλες, κατασκευή κελαριού, αποθήκες κτλ. Όλες οι πληροφορίες είναι εκεί έξω, διαθέσιμες και ο καθένας μπορεί να τις βρει και να τις εφαρμόσει. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τρόφιμα, ακόμα και για 10 χρόνια με απλές συσκευές και λίγο κόπο, έχεται το νου σας έρχονται δύσκολες μέρες. 
Περιμένοντας το Τέλος: Αποθήκευση τροφίμων | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ