Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ..... ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ...... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!


ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ..... ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ...... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

"Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Αφού πληρώνεται για την Ελλάδα φόρους, διεκδικήστε το δικό σας κομμάτι πριν το πάρει άλλος"!
 

Με αυτά τα λόγια οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν εμάς τους Έλληνες. Έφτιαξαν μια ιστοσελίδα με την ονομασία, CLAIMGREECE.COM και από εκεί διεκδικούν το δικό τους κομμάτι γης.

 
Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται πλέον οι ευρωπαίοι αισθάνονται οργή για εμάς γιατί αυτοί πληρώνουν για εμάς και εμείς ούτε μια κυβέρνηση συνεργασίας δεν μπορούμε να φτιάξουμε.
 
Αν δει κανείς τον χάρτη οι περισσότεροι που διεκδικούν ένα κομμάτι ελληνικής γης είναι Γάλλοι! Μάλιστα γράφουν και το δικό τους σχόλιο. Άλλοι μιλούν ότι απέκτησαν ένα πολύ όμορφο κομμάτι γης ενώ άλλοι φυσικά μας...βρίζουν.
 
Για λεφτά φυσικά ούτε λόγος αφού θεωρούν ότι ήδη έχουν πληρώσει και πολύ ακριβά μάλιστα αρκετά χρήματα για εμάς. Τα χρήματα όμως που μας χρωστάνε όπως λόγου χάρη η Γερμανία, ούτε λόγος!
  

Χαβαλέ κάνω (οι Ευρωπαίοι όμως το πήραν στα σοβαρά)   επισκεφθείτε το site

CLAIMGREECE.COM


για να ξαναγεμήσουμε την Ελλάδα με Ελληνικές σημαίες
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_5303.html ΠΗΓΗ

Εμειναν γαντζωμένοι στην εξουσία.... μέχρι τελικής καταστροφής της Ελλάδας.


Εμειναν γαντζωμένοι στην εξουσία.... μέχρι τελικής καταστροφής της Ελλάδας.

Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και πρέπει να συνεχιστεί....
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει το καταστροφικό της έργο. Η πατρίδα μας μπαίνει προσεχώς στο τελευταίο διάστημα της χειρότερης καμπής της νεότερης ιστορίας της.
Ο πόλεμος που κάναμε όλα τα πατριωτικά ακομμάτιστα ιστολόγια πρέπει να συνεχιστεί πιο άγριος.
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΓΑΠ τελείωσε κι ότι κάποιος άλλος της προδοτικής σπείρας μπορεί να αναλάβει την πρωθυπουργία.

Μην αυταπατάσθε. Οποιος και να αναλάβει, το σίγουρο είναι ότι το επαχθές Μνημόνιο 2 θα τσακίσει τα υπολείματα της λαϊκής αντίστασης.

Αδέρφια μου Ελληνες μπορεί μέσα στην κοινωνία μας να στενάζουμε και να παλεύουμε κάθε μέρα για να τα βγάλουμε πέρα, αλλά μέσα στο επαίσχυντο κοινοβούλιο επικρατεί ο νόμος των ΗΠΑ, ο νόμος της Τρόϊκας και η υποταγή στους ξένους τοκογλύφους δανειστές.

Το ξεπούλημα της πατρίδας μας θα συνεχιστεί με ακόμα σκληρότερο τρόπο.

Ενα κόμμα ψεύδους και ανθελληνισμού που αν γίνονταν σήμερα εκλογές δεν θα είχε παραπάνω από 30-40 βουλευτές, κάνει κουμάντο στην πιο κρίσιμη και ιστορική στιγμή της νεότερης ιστορίας μας και ρημάζει τον τόπο.

Η προσταγές των σιχαμερών εταίρων μας επεκράτησαν και οι γραικύλοι ραγιάδες παρά τους θεατρίνικους λεονταρισμούς υπάκουσαν πλήρως. Οχι εκλογές. Οχι δημοψήφισμα. Υπογραφή της δανειακής σύμβασης και των συμφωνιών της 27ης Οκτωβρίου και παραχώρηση του μεγαλύτερου μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μας μένει λοιπόν μια πικρή γεύση από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Πολιτικές μπλόφες και κωλοτούμπες μέσα σε ένα πλαίσιο σιχαμερής προδοσίας και ολοσχερούς αδιαφορίας για την τιμή της χώρας και την ζωή του απλού Ελληνα μας οδηγούν πλέον σε πολύ σύντομο χρόνο σε εθνική τραγωδία.

Για μένα φίλοι και φίλες σήμερα ολοκληρώθηκε ο θάνατος της συγκεκριμένης κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας".

Πριν τοποθετήσουμε την ταφόπλακα έχω να πω μόνο 2 προτροπές μιά προς το ΛΑ.Ο.Σ και μια προς την Νέα Δημοκρατία.

- Κύριε Καρατζαφέρη έστω και την τελευταία στιγμή δείξε αληθινό πατριωτικό πρόσωπο και μην συνεργαστείς στην μεγαλύτερη προδοσία που συντελείται. Καμιά συνεργασία με τους προδότες.

- Κύριε Σαμαρά μην ψηφίσεις την δανειακή σύμβαση. Πες κι εσύ ότι έκανες μπλόφα στον ΓΑΠ και ανταπέδωσε του το χτύπημα.
Πρώτα είπες ότι δεν υπογράφω την προδοτική και καταστροφική σύμβαση και τις συμφωνίες τις 27ης Οκτωβρίου με τις οποίες παραχωρείται εθνική κυριαρχία. Κατόπιν μετά την ανακοίνωση για το δημοψήφισμα, είπες ότι θα υπογράψω την σύμβαση αν πάμε σε ένα μήνα σε εκλογές. Μετά την απόσυρση του δημοψηφίσματος και την ψήφο εμπιστοσύνης είπες ότι θα ψηφίσω την δανειακή σύμβαση χωρίς τα μέτρα!!!!!
Εντάξει κ. Σαμαρά ο ΓΑΠ μας δουλεύει ψιλό γαζί.... εσύ τι ρόλο παίζεις;
Γιατί τέτοια δουλοπρέπεια; Γιατί τέτοιες κωλοτούμπες;

Η παιδική χαρά που λέγεται ελληνικό κοινοβούλιο ξεφτίλησε τα τελευταία ψήγματα πολιτικής αξιοπρέπειας....

Θα δανειστώ για το τέλος μια ατάκα του καθηγητή κ. Πιπερόπουλου...

Καληνύχτα Ελλάδα.

ΘΑΝΟΣ
http://koukfamily.blogspot.com/2011/11/blog-post_05.html ΠΗΓΗ

Το πρόγραμμα "planet" συνεχίζεται κανονικά


Το πρόγραμμα "planet" συνεχίζεται κανονικά

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: 
 
Δεν γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθεί κάποια μεγάλη καταστροφή , γνωρίζουμε ότι κάποιοι θα θεωρούν τις δημοσιεύσεις αυτές σενάρια καταστροφολογίας και συνωμοσιολογίας. Δεν πρόκειται όμως περι αυτού και ούτε θα μας εμποδίσει στο να τα ερευνήσουμε. 
Αλλά όταν κάποιοι χαλάνε εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλη τη Γη για αποθήκευση σπόρων και γονιδίων, έργων τέχνης, μουσικών CD, βιβλίων.. ε μήπως επιτέλους πρέπει να ερευνήσουμε τι τρέχει;  

Φαντάζομαι ότι κάποιοι απο εσάς έχετε διαβάσει ή ακούσει για τον Νορβηγό πολιτικό ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιου υπόγειου δικτύου στο οποίο θα καταφύγουν οι "εκλεκτοί". Ο Νορβηγός αυτός είναι πια νεκρός. 

Είναι πια κοινή συνείδηση ότι αυτοί που κυβερνούν την ανθρωπότητα νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και όχι για εσάς και τα παιδιά σας. Πρέπει να ερευνήσετε πιο προσεκτικά αυτά τα θέματα. Κανείς μας δεν έχει την διάθεση να χάσει το χρόνο του διαβάζοντας θεωρίες συνωμοσίας.  

Το βέβαιο είναι οτι αυτοί γνωρίζουν τι περιμένουν και πότε. 

Ενώ εμείς δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα με βεβαιότητα. Οι θεωρίες περι 2012 μάλλον είναι παραπλανητικές.  
Βοηθήστε όλοι σε αυτή την έρευνα. 

= = = = = = = = = = = = = = 

Ακολουθή μια καινούργια είδηση για το θέμα 
Διαβάζοντας πριν από μήνες την είδηση, ότι κάποιοι έθαψαν το "ψηφιακό γονιδίωμα" του ανθρώπου για να το σώσουν σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου, το μυαλό μας πήγε σε λάτρεις της συνωμοσιολογίας και της καταστροφολογίας! Κι όμως...
  Στην ενέργεια αυτή προχώρησε ομάδα ευρωπαίων επιστήμονων! Σύμφωνα με τους ίδιους  το κίνητρό τους δεν ήταν "ο φόβος για το τέλος του κόσμου", αλλά κάτι πολύ πιο τεχνοκρατικό: η ανησυχία τους ότι οι επόμενες γενιές δεν θα μπορούν να "διαβάσουν" τα δεδομένα και τις πληροφορίες που θα βρίσκονται σε "ξεπερασμένες" τεχνολογικες μορφές!
Η επίσημη εκδοχή για την αποθήκευση του "ψηφιακού γονιδιώματος"
 Για να είναι λοιπόν σίγουροι ότι οι μελλοντικοί κάτοικοι του πλανήτη Γη, θα καταφέρουν να "ξεκλειδώσουν" ό,τι υπάρχει στα σημερινά ψηφιακά συστήματα αποθήκευσης, δημιουργησαν μια ψηφιακή "χρονοκάψουλα". Ενα κιβώτιο δηλαδή, μέσα στο οποίο τοποθέτησαν οδηγίες χρήσεως για το πώς θα "διαβάσει" κάποιος δεδομένα που βρίσκονται μέσα σε ένα σύγχρονο μέσο αποθήκευσης δεδομένων, ένα CD, ένα  DVD ή σε άλλη συσκευή. 
  Η λογική τους ήταν ότι, από τη στιγμή που σχεδόν όλες οι πληροφορίες και γνώσεις του ανθρώπου βρίσκονται πια σε ψηφιακή μορφή, είναι βέβαιο πως οι μελλοντικές γενιές δεν θα έχουν προσβαση σε αυτές, χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία αποκωδικοποίησης!
Και η συνωμοσιολογική πλευρά του θέματος!
  Η "θεωρία συνωμοσίας" που θέλει τους επιστήμονες να προχώρησαν στην παραπάνω ενέργεια φοβούμενοι το "τέλος του κόσμου", ξεκινάει από την επιλογή του τόπου και του τρόπου που το έκαναν.
  Η "ψηφιακή κιβωτός", κατασκευασμένη ώστε το περιεχόμενό της να είναι απόλυτα ασφαλές από κάθε κίνδυνο, "θαφτηκε" στην καρδιά των ελβετικών Άλπεων, σε ειδικό χώρο μέσα σε ένα δαιδαλώδες τούνελ! 
  Με τη συνοδεία ειδικών φρουρών, οι επιστήμονες μετέφεραν την "χρονοκάψουλα" μέσα σε ένα λαβύρινθο από υπόγεια τούνελ, σε μια κρύπτη. Το σφραγισμένο κιβώτιο φέρει κώδικα ασφαλείας, και είναι κλειδωμένο πίσω από μια πόρτα 3,5 τόνων!
Γιατί ήταν απαραίτητη η δημιουργία ψηφιακής "κιβωτού"!
 Η πρωτοβουλία αυτή , κόστισε 15 εκατ. ευρώ, και εντάσσεται σε ένα τετραετές σχέδιο με την ονομασία "Planets", που έχει ως στόχο τη διατήρηση της ψηφιακής μνήμης της ανθρωπότητας!
  Οι μελέτες δείχνουν ότι τα σημερινά μέσα αποθήκευσης, διαρκούν μόνο γύρω στα 20 χρόνια. Όπως εξήγησε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο καθηγητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Βιέννης, Αντρέα Ράουμπερ, που συμμετείχε στην προσπάθεια, "σε αντίθεση με τα ιερογλυφικά που είναι σκαλισμένα σε κάποια πέτρα ή έχουν γραφτεί με μελάνι σε μια περγαμηνή, τα ψηφιακά δεδομένα έχουν ζωή ετών όχι χιλιετιών.  
  Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι σήμερα υπάρχουν γύρω στα 100 GΒ δεδομένων, δηλαδή περίπου 24 τόνοι βιβλίων, για κάθε κάτοικο του πλανήτη μας. Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη είναι πιθανό να οδηγήσει στην απώλεια αυτών των ψηφιακών πληροφοριών, λόγω αδυναμίας πρόσβασης σε αυτές, άρα στην απώλεια περίπου 3 δισ. ευρώ κάθε χρόνο!
  Αν και κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές σημείο "ταφής" της ψηφιακής "κιβωτού", έχουν αρχίσει ήδη οι προσπάθειες εντοπισμού του από ερευνητς που θεωρούν ότι "κάτι άλλο" κρύβεται πίσω από το πρόγραμμα αυτό!

Εβραϊκή εφημερίδα περιλαμβάνει τον Ομπάμα μεταξύ των 50 Εβραίων της χρονιάς με την μεγαλύτερη επιρροή


Εβραϊκή εφημερίδα περιλαμβάνει τον Ομπάμα μεταξύ των 50 Εβραίων της χρονιάς με την μεγαλύτερη επιρροή


Η ‘Jewish Forward’, μια εφημερίδα που εκδίδεται στην πόλη της Νέας Υόρκης, έχει μια ετήσια λίστα με τους 50 περισσότερο σημαίνοντες Εβραίους ηγέτες (που ονομάζεται“The Forward 50”). Φέτος, στο ρόστερ υπάρχει και ο ΠρόεδροςBarack Obama.
Περιγράφοντας τη λίστα, η συντάκτρια Jane Eisner γράφει, «Η Forward 50 είναι ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, μία ιμπρεσιονιστική εικόνα της αμερικανικής εβραϊκής ιστορίας κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου έτους."
Παρακάτω δείτε ένα βίντεο όπου η Eisner συζητά τα πέντε ονόματα που περιλαμβάνονται στη φετινή λίστα:
Το "Forward 50," το οποίο περιλαμβάνει άτομα από διάφορους τομείς, επιχειρεί να διερευνήσει τους Εβραίους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας - σπορ, μουσική, επιστήμη. Είναι μια ολοκληρωμένη λίστα που ερευνά σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνίας.
Τώρα, ας πάμε πίσω στην ένταξη του Ομπάμα.
Ξέρω τι σκέφτεστε: "Ο πρόεδρος δεν είναι Εβραίος! Γιατί να επιλεχτεί; "Αυτή η ίδια ερώτηση ήρθε στο μυαλό μου μόλις είδα το όνομά του στο τέλος της λίστας (είναι στο νο 51). Σε συζήτηση νωρίτερα σήμερα το πρωί η Eisner ανέπτυξε το σκεπτικό της πίσω από την παρουσία του προέδρου στη λίστα.
"Έχουμε μια παράδοση, όπου προσθέτουμε περιστασιακά ένα μη Εβραίο," εξήγησε η Eisner. Για παράδειγμα, πέρυσι, ηΤσέλσι Κλίντον, (κόρη του Μπλι και της Χίλαρυ Κλίντον) επελέγη μετά από το γάμο της που πυροδότησε συζητήσεις για γάμους ανθρώπων διαφορετικών θρησκειών (ο σύζυγος της Κλίντον, Marc Mezvinsky, είναι Εβραίος).
Όταν συζητήσαμε για την επιλογή του Ομπάμα, η Eisner είπε: «Εγώ δεν θυμάμαι καν ποιος έφερε το όνομα." Ήταν επίσης προσεκτική στο να πει ότι η συμπερίληψη του Ομπάμα "... είναι μετά βίας μια επικύρωση ή ένα κατηγορητήριο για τον πρόεδρό μας."
Στη σελίδα που περιγράφει το σκεπτικό για την επιλογή του Ομπάμα, το Forward γράφει, «... ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει κάνει περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο μη-Εβραίο που μπορούμε να σκεφτούμε για τη διαμόρφωση της αμερικανικής εβραϊκής ιστορίας το 2011." Η περιγραφή συνεχίζεται αναφέροντας την «παλιρροϊκού κύματος υποστήριξη» της εβραϊκής κοινότητας στον πρόεδρο, στη νίκη του το 2008, αλλά στη συνέχεια, επίσης, αναφέρει τις δυσκολίες του σε σχετικά με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Η Forward γράφει επίσης ότι, ενώ ορισμένοι Αμερικανικο-Εβραίοι εγκαταλείπουν τον πρόεδρο, η αντίθεση του Ομπάμα στην παλαιστινιακή κρατική υπόσταση και η «χωρίς προηγούμενο στρατιωτική υποστήριξη προς το Ισραήλ»δήλωσή του, πρέπει να σημειωθεί.
Το Forward καλύπτει ακόμη και το γεγονός ότι το περιοδικό ονόμασε πρόσφατα τον πρόεδρο «τον καλύτερο φίλο που έχει το Ισραήλ αυτή τη στιγμή».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

CIA: Διαδίκτυο- Απόλυτο Όπλο Παρακολούθησης


CIA: Διαδίκτυο- Απόλυτο Όπλο Παρακολούθησης





Από ένα ανώνυμο βιομηχανικό πάρκο στη Βιρτζίνια, η CIA παρακολουθεί όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο,  και μέχρι πέντε εκατομμύρια ‘tweets’ανά ημέρα, όπως δημοσίευσαν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Στο «Κέντρο Ανοικτού Κώδικα», εργάζονται υπάλληλοι-αναλυτές της CIA που τους αποκαλούν ως «Ρουφιάνους Βιβλιοθηκονόμους», αφού συλλέγουν και παρακολουθούν πληροφορίες που δημοσιεύονται στο «Facebook» και άλλους δικτυακούς τόπους κοινωνικών δικτύων, εφημερίδες, τηλεοπτικά προγράμματα,internet Chat, τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, που βρίσκονται έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες- σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με την παρακολούθηση γίνεται αξιολόγηση των πληροφοριών, εκλαμβάνεται η έκφραση της κοινής γνώμης σε σημαντικά γεγονότα και τα συμπεράσματα ταξινομούνται.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από όλον τον κόσμο, παραμένουν στην γλώσσα –πηγή,  και στη συνέχεια συγκρίνονται με αυτές που δημοσιεύονται στα τοπικά μέσα ή υποκλέπτονται από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.

Τα αποτελέσματα της έρευνας διαβιβάζονται καθημερινά στις υψηλότερες αρχές του Λευκού Οίκου και περιλαμβάνονται στην καθημερινή ενημέρωση του αμερικανού προέδρου.

Με τη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο, ο αμερικανικός οργανισμός έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει το κλίμα που επικρατεί, για παράδειγμα, στο Πακιστάν, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, μάλιστα είχε προβλέψει, από πέρσι, ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής ήταν έτοιμες να εξεγερθούν. Όπως και έγινε.΄