Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Έπεσε από τον εξώστη της βουλής την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός.

Έπεσε από τον εξώστη της βουλής την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός.

-“Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου” φώναξε ο άνδρας και έπεσε από τον εξώστη του κοινοβουλίου
-Εκείνη την ώρα μιλούσε ο πρωθυπουργός
-Ήταν τεχνικός της κρατικής τηλεόρασης της χώρας
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο σοκάρει!
Όλα αυτά έγιναν σήμερα το πρωί στο ρουμανικό κοινοβούλιο. Οι περικοπές που κάνει και η ρουμανική κυβέρνηση στο δημόσιο φαίνεται πως οδηγούν τους...
πολίτες σε ακραία φαινόμενα αφού πλέον δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καθημερινά βρίσκονται σε απόγνωση. Έτσι και ο άνδρας αυτός, που είναι τεχνικός στην κρατική τηλεόραση της Ρουμανίας, δηλαδή δημόσιος υπάλληλος, δεν άντεξε άλλο να βλέπει τον μισθό του να μειώνετε.
Την ώρα εκείνη στο βήμα της βουλής ήταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, όπου γινόταν συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.
Ο άνδρας, που μπήκε μέσα στην βουλή αφού είναι τεχνικός και θα κάλυπτε την συζήτηση, ανέβηκε στον εξώστη. Σκαρφάλωσε στο πεζούλι ενώ φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε".
Αμέσως πέφτει στο κενό και πέφτοντας φωνάζει: “Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου.”
Ο πρωθυπουργός της χώρας τα έχασε για μια στιγμή. Αμέσως κατέβηκε από το βήμα και έτρεξε να δει τι συνέβη. Άνδρες και γυναίκες του κοινοβουλίου έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ στη διάρκεια της μεταφοράς του, από το σημείο όπου "προσγειώθηκε" μέχρι το ασθενοφόρο, φώναζε "Ελευθερία", μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων "Agerpres".
Πριν από μερικές εβδομάδες η κυβέρνηση της Ρουμανίας είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε αυξήσεις στον δημόσιο τομέα αφού όμως τους τελευταίους μήνες είχε περικόψει τους μισθούς κατά 25% φτάνοντας τους στα.... 160 ευρώ το μήνα!
Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία της ρουμανικής στατιστικής υπηρεσίας το 60,6% του ρουμανικού πληθυσμού δεν μπορεί ούτε για ένα μήνα να «επιβιώσει» με τις αποταμιεύσεις που διαθέτει σε περίπτωση που χάσει τη δουλειά του.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ (((Δείχνει το μέλλον)))


Όσοι βιάστηκαν να προδικάσουν ότι ο αγώνας ενάντια στα διεθνή αρπακτικά της Νέας Τάξης είναι καταδικασμένος, ας το ξανασκεφτούν. Η νέα, εκκολαπτόμενη γενιά επαναστατών δεν διαθέτει μόνο ακλόνητα ιδανικά, ευφυία, ηθική και πάθος, αλλά και φωτισμένες ηγετικές φυσιογνωμίες.

Ας παρακολουθήσουμε πολύ προσεκτικά αυτά που αναφέρει ο 15χρονος Άγγλος μαθητής για τα πρόσφατα βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια της εξέγερσης των φοιτητών στην Αγγλία και ας παραδειγματιστούμε...

Οι σημερινοί έφηβοι είναι πανέξυπνοι, ελεύθεροι, ακομπλεξάριστοι και "υποψιασμένοι" για τις παγίδες του συστήματος. Με όπλα τους την αλληλεγγύη, το διαδίκτυο και μια βαθιά -ενστικτώδη θα λέγαμε- κατανόηση και αντίληψη για τα πράγματα, έρχονται αποφασισμένοι να αλλάξουν τον κόσμο και οφείλουμε να τους βοηθήσουμε να τα καταφέρουν... (διαβάστε περισσότερα στο http://www.imerologio.info/ )

πηγη((http://www.youtube.com/watch?v=ZwQnorGhQhs&feature=player_embedded))