Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Θα σκιαχτείτε: Αιγυπτιακό άγαλμα, κινείται ΜΟΝΟ του σε βρετανικό μουσείο (ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO)

Θα σκιαχτείτε: Αιγυπτιακό άγαλμα, κινείται ΜΟΝΟ του σε βρετανικό μουσείο (ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO)

Φόβοι πως όντως υπάρχει η κατάρα των Φαραώ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Για υπαρκτή κατάρα των Φαραώ κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι του μουσείου του Μάντσεστερ, που τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει αντιμέτωποι με ένα εξωπραγματικό θέαμα. 

Τι συμβαίνει; Ένα αιγυπτιακό άγαλμα, 4.000 ετων με ύψος 25 εκατοστών, κινείται ΜΟΝΟ του μέσα στη βιτρίνα του Μουσείου, κάνοντας στροφή 180 μοιρών! 

Το άγαλμα αυτό, είναι από εκείνα που έμπαιναν στους τάφους μαζί με τη Μούμια, ανήκει σε έναν άνδρα, τον Neb-Senu, και βρίσκεται στο Μουσείο εδώ και 80 χρόνια! 
Το τελευταίο διάστημα όμως, οι υπεύθυνοι του Μουσείου είχαν παρατηρήσει πως άλλαζε συνεχώς θέση. Θέλοντας να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που το μετακινεί μέσα στη βιτρίνα κάθε φορά, εγκατέστησαν μια κάμερα ώστε να το καταγράφει.

Το θέαμα που αντίκρισαν δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι, μιας και διαπίστωσαν πως το άγαλμα κουνιόταν ΜΟΝΟ του, και μάλιστα αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε στιγμές που περνούσαν μπροστά του μέχρι και οι επισκέπτες.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! 

Πολλοί ειδικοί πλέον προσπαθούν να δώσουν μια λογική εξήγηση. Αλλά δεν υπάρχει. Αυτό που ακούγεται έντονα, είναι ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη κατάρα, η οποία λέει, πως οι επιστήμονες που εξερεύνησαν του αιγυπτιακούς τάφους το 1920, "χτυπήθηκαν" από τη λεγόμενη "κατάρα των Φαραώ". 

Το συγκεκριμένο άγαλμα δε, αποτελεί προσφορά στον Θεό Όσιρις, θεό του Θανάτου! 

Χαρακτηριστική και ανατριχιαστική, είναι και η μαρτυρία του επιμελητή του μουσείου, Campbell Price, ο οποίος πιστεύει πως η εξήγηση είναι μεταφυσική, μιας και είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που έχει το κλειδί της βιτρίνας: 

«Το έβαλα στη θέση του αλλά την επόμενη μέρα είχε κινηθεί και πάλι. Το συγκεκριμένο άγαλμα είναι από εκείνα που έμπαιναν μέσα στους τάφους μαζί με τη μούμια. Στην αρχαία Αίγυπτο, πίστευαν ότι αν η μούμια καταστραφεί, τότε το αγαλματίδιο θα κουβαλούσε το πνεύμα της. Ίσως γι΄ αυτό το αγαλματίδιο κινείται...» λέει. 

Κάποιες άλλες, πιο λογικές φωνές, υποστηρίζουν πως ίσως οι δονήσεις από τα πατήματα των επισκεπτών του μουσείου, να προκάλεσαν την κίνηση του αγάλματος. 

Ο αντίλογος όμως του Campbell, τονίζει πως «το αγαλματίδιο βρίσκεται στη συγκεκριμένη επιφάνεια από τότε που ήρθε στο μουσείο αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε κουνηθεί. Και επίσης... Γιατί να γυρίζει κυκλικά;» 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!
---
Πηγή:  star.grAridaia News: Θα σκιαχτείτε: Αιγυπτιακό άγαλμα, κινείται ΜΟΝΟ του σε βρετανικό μουσείο (ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO) ΠΗΓΗ

Π.Α.Μ.: " Στα Βήματα Του Μ. Αλέξανδρου Βρήκαμε Τη Ζειά, Γράφουμε Ιστορία."

Π.Α.Μ.: " Στα Βήματα Του Μ. Αλέξανδρου Βρήκαμε Τη Ζειά, Γράφουμε Ιστορία."

Στη Μέση Ανατολή, στην καρδιά της ερήμου, και ακολουθώντας τα βήματα του Μέγα Αλέξανδρου, η αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου και του Συνεταιριστικού Δικτύου Αλληλέγγυον, βρήκε και «επαναπάτρισε» μετά από 85 χρόνια, τον αρχαίο ελληνικό σπόρο. Τον «σπόρο της ελπίδας», τη Ζειά του Ομήρου. 

Διασχίζοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, μέσα στις ερήμους, σε αντίξοες συνθήκες και σε ζώνες χαρακτηρισμένες ως «επικίνδυνες», η αποστολή του Κινήματος, με επικεφαλή την ...
Διαχειρίστρια του Αλληλέγγυον κ. Έλλη Γερασιμάτου και με την αποφασιστική στήριξη και αρωγή του Πανεπιστημιακού, μέλους του Π.Σ. του ΠΑΜ, κ. Θωμά Οικονόμου, βρήκαν τον σπόρο, και τον έφεραν στην Πατρίδα του. 

Η ιστορία, ξαναγράφτηκε από μια χούφτα Ελλήνων, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως και για κάποιο λόγο "μυστήριο", αυτός ο τόπος, στην τρισχιλιόχρονη ιστορία του, γεννιέται και ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. 

Παίρνοντας λοιπόν δύναμη από την ιστορία, την παράδοση, την κληρονομιά, τον πολιτισμό μας, τις θυσίες των προγόνων μας, ξαναγράφουμε ιστορία και φυσικά, αντιστεκόμαστε στη Νέα Τάξη και στους εγχώριους "ατζέντηδές" της. 

Και αυτό αδέλφια μας, λέγεται: Επανάσταση... 

Μια ειρηνική και κάθετη επανάσταση απέναντι στα σκουπίδια τους, διατροφικά και πολιτισμικά. Μια επανάσταση, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ανοίγοντας νέα σελίδα για όλους τους Λαούς του κόσμου αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα και το δυστυχή Λαό μας. 

Οι φασίστες νεοταξίτες, οι τοκογλύφοι, οι πολυεθνικές με τα μεταλλαγμένα και τα δηλητήριά τους, δεν πολεμιούνται με «άρματα». Ούτε με την κουρελαρία των «αριστερών» και «δεξιών» κομμάτων, τις θλιβερές ιδιοτελείς συντεχνίες. 

Πολεμιούνται με ένα και μοναδικό όπλο: Την αποφασιστικότητά μας και το τράβηγμα του χαλιού, κάτω από τα πόδια τους. Και το «τράβηγμα» αυτό γίνεται μόνο όταν σταματήσουμε να τους «αιμοδοτούμε» ως πειθήνιοι και άβουλοι καταναλωτές. Οργανώνοντας παράλληλα την πρωτογενή παραγωγή αλλά και τις μικρομεσαίες μας, με τις δικές μας δυνάμεις. Τους δικούς μας σπόρους, τα δικά μας τρόφιμα, τα δικά μας ρούχα και εργαλεία. 

Ελληνίδες/Έλληνες: 
Γίνετε συμμέτοχοι στην ιστορία που γράφεται αυτή τη στιγμή, από το Πατριωτικό Μέτωπο και το Αλληλέγγυον. 

Ελάτε να τους τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια, στέλνοντας στον αγύριστο τις πολυεθνικές/δηλητήρια τους τραπεζίτες/τοκογλύφους τους, αλλά και τα δεκανίκια τους, κόμματα και συντεχνίες. 

Στηρίξτε την Τράπεζα Ελληνικών Σπόρων Αλληλέγγυον. 

Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει σχεδιασμός, υπάρχει στόχος. Και αυτός λέγεται Πατριωτικό Μέτωπο, παράδοση όλων των εξουσιών δηλαδή στο Λαό, επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας με δικούς μας όρους (οι Ισλανδοί τα κατάφεραν), και επιστροφή στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας. 

Σας περιμένουμε… 

Πατριωτικό Μέτωπο Epirus - Ellas: Π.Α.Μ.: " Στα βήματα του Μ. Αλέξανδρου βρήκαμε τη Ζειά, γράφουμε ιστορία." ΠΗΓΗ

Μεγάλα πειράματα από το H.A.A.R.P. και στην Ελλάδα

Μεγάλα πειράματα από το H.A.A.R.P. και στην Ελλάδα





Ο.Ε.Α.Φ.


Μετά από δυο μέρες χημικών αεροψεκασμών 22/23-6-2013 σε όλη την Ελλάδα και κυρίως πάνω από την Αττική εμφανίζονται διάσπαρτα ουράνια τόξα χωρίς να υπάρχει ούτε μια σταγόνα βροχής.. 

Παρόμοιο συμβάν έχει επαναληφθεί πάρα πολλές φορές παγκοσμίως μετά την λειτουργία του προγράμματος HAARP να εμφανίζονται ιριδίζον χρώματα στον ουρανό χωρίς να υπάρχει ούτε μια σταγόνα βροχής.. 

Μετά την εμφάνιση τους έχουν καταγραφεί καταστροφές , πλημμύρες ,σεισμοί , πόλεμοι ..κλπ.. μέχρι και παράξενα ¨ανεξήγητα¨ γεγονότα στον κόσμο κάποιοι μιλούν ακόμα και για πύλες · Ενημερώθηκε την Κυριακή




























ΕΟΕ............Έλα αύριο στις 19:30 στην Δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης για να δεις πως βαδίζουμε όλοι μαζί...


Για αυτούς που θέλουν να πάει η Ελλάδα μπροστά, για αυτούς που θέλουν να δουν πως κάτι αλλάζει, για αυτούς που ακόμη κάνουν όνειρα, αύριο είναι μια μεγάλη ημέρα... Εμείς δεν είμαστε μόνο λόγια, οι πράξεις μας σπάνε την σιωπή των πουθενάδων και δημιουργούμε μια αυτοκρατορία που έχει μέσα της: γνώση, δύναμη, σκέψη, πίστη, όραμα, όνειρα και πράξεις. Έλα αύριο στις 19:30 στην Δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης για να δεις πως βαδίζουμε όλοι μαζί... Γιατί για εμάς.... Η συνέχεια αύριο στην φαντασμαγορική παρουσίαση... Π.Κ