Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ FORT BENNING - ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!!!


Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ FORT BENNING - ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!!!

Στις 14 Σεπτεμβρίου το 1977 στο στρατόπεδο Fort Benning των ΗΠΑ, διεξήχθει μια νυχτερίνη άσκηση προκειμένου να δοκιμαστούν οι επιδόσεις ενός καινούριου όπλου με το όνομα Jaw.  Όταν κατά την διάρκεια της άσκησης κάτι απροσδόκητο συνέβει.


Το περιστατικό:
"1300 στρατιώτες με τακτικούς σχηματίσμους προσωμείωνουν το πεδίο της μάχης με αληθινά πυρά όταν ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά φωτεινά άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό.  Οι στρατιώτες (πιθανόν και χωρίς εντολή) ανοίγουν πυρ εναντίον τους και από το σενάριο της άσκησης μεταφέρθηκαν σε ανοιχτή μάχη με κάτι άγνωστο ενώ απο το πουθένα, εμφανίζονται  ελικόπτερα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο σενάριο της άσκησης.  Με το που έγινε αυτό δόθηκε η εντολή παύση πυρός!"

Το συμβάν είναι γνωστό στους περισσότερους, από τον πρώην στρατιώτη John Vaskez και συγγραφέα του βιβλίου Incident at Fort Benning.  Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο στρατιώτης κάνει έκληση σε οποιονδήποτε στρατιώτη που συμμετείχε στο περιστατικό να βγεί και να υποστηρίξει την προσπάθεια γνωστοποίησης του συμβάντος.

Όμως τώρα υπάρχει και κάποιος ακόμα που υποστηρίζει αυτήν την ιστορία Και μάλιστα δηλώνει πως θα κάνει τρομερές αποκαλύψεις!

Είναι ο Λοχίας James Norton και δηλώνει πως όταν δόθηκε η παύση πυρός αυτός  και η ομάδα του έκπληκτοι και σε κατάσταση σοκ αντίκρυσαν ένα τριγωνικό άγνωστο αεροσκάφος να ίπταται στον ουρανό απο πάνω τους..
Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο Λοχίας ήταν πως βρισκόταν κάπου μέσα στο δάσος, ενώ δεν θυμόταν με ποιόν τρόπο είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο, ούτε καν πως επέστρεψε πίσω στο στρατόπεδο.. Είχε ένα κάψιμο στο σώμα που δεν γνώριζε απο τι μπορούσε να έχει προέλθει.
Όταν επέστρεψε στο στρατόπεδο διαπίστωσε πως πολλοί στρατιώτες υπέφεραν απο υψηλό πυρετό και από άγνωστη αιτία με τον ίδιο να νοσηλεύεται σοβαρά για δύο ημέρες, ενώ υπήρχαν πολλά κενά στην μνήμη του σχετικά με το τι είχε συμβεί.
Ψάχνοντας απαντήσεις που δεν έβρισκε αποφάσισε να κάνει ύπνωση.  Ύστερα απο μερικές επισκέψεις ανακάλυψε πως τον είχαν απαγάγει και το κάψιμο στο σώμα του οφειλόταν σε δείγματα που του είχαν πάρει αυτά τα άγνωστα όντα..

Μετά το περιστατικό ο στρατός συγκάλυψε το γεγονός ενώ διατάχθηκαν να μην μιλήσει ποτέ κανείς για το γεγονός,  για λόγους εθνικής ασφάλειας.  Το μέρος που διεξήχθει το συμβάν απομονώθηκε, ενώ τα ελικόπτερα που είχαν καταριφθεί δεν αναφέρθηκαν ποτέ.

Τα συντρίμια του εξωγήινου σκάφους μαζεύτηκαν απο δύο αεροσκάφη τα οποία δεν έφεραν κανένα απολύτως διακριτικό, συνηθισμένη τακτική των συγκεκαλυμένων επιχειρήσεων.  Φυσικά δεν τα είχαν ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Ο Λοχίας James Norton επέστρεψε στο σημείο της συντριβής και κατόπιν ελεχγου ανακάλυψε ένα κομμάτι απο το άγνωστο αεροσκάφος!  Το περιγράφει ως μεταλικού χρώματος με άγνωστα ιερογλυφικά επάνω του.. Αυτό το κομμάτι δεν μπορούσες να το κόψεις με πριόνι, δεν μπορούσες να το κάψεις ώστε να λιώσει και ήταν εξαιρετικά εύκαμπτο με αποτέλεσμα όσο και να προσπαθούσες να το λυγίσεις αυτό επέστρεφε στην αρχική του μορφή.   Ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει κρατήσει αυτό το εξωγήινο κομμάτι κάπου θαμένο και πως ήρθε η ώρα να το αποκαλύψει στον κόσμο αλλάζοντας τα δεδομένα πέρι ύπαρξης εξωγήινης ζωής!!

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει τις στρατιωτικές αρχές στο Fort Benning,  να εκτελούν δοκιμαστικές πτήσεις αυτών των σκαφών.  Αναπτύσουν  ασύλληπτη ταχύτητα για τα δικά μας δεδομένα που  μετακινούνται σε δύο δευτερόλεπτα από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη!  Πρόσθεσε πως στην συγκεκριμένη στρατιωτική βάση γίνονται κάθε είδους πειράματα συμπεριλαμβανομένων βιολογικών και χημικών ερευνών.

Περιμένουμε ο ισχυρισμός του Λοχία James Norton να γίνει μια ιστορική αποκάλυψη, θέτοντας νέα δεδομένα περί εξωγήινης ζωής..
Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ;


ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ Μ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ((http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/03/blog-post_2395.html))

Ο επόμενος στόχος του ΔΝΤ είναι οι υδάτινοι πόροι της Ελλάδας;


Ο επόμενος στόχος του ΔΝΤ είναι οι υδάτινοι πόροι της Ελλάδας;


Παζαρεύουν κούρεμα χρέους με πώληση δικτύων νερού
Ατυπος παγκόσμιος οικονομικός και κοινωνικός πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση, με τη μορφή της ιδιωτικοποίησης των υδάτινων πόρων.Με τον τρόπο αυτόν το νερό και ιδιαίτερα το πόσιμο μετατρέπεται σε πηγή κέρδους για τις πολυεθνικές, με την τιμή του να υπόκειται στους κανόνες της αγοράς. Ο «τζίρος» της βιομηχανίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις, κυμαίνεται στο 1,5 τρισ. δολάρια ετησίως.

Το τίμημα το αναλαμβάνει τελικά ο καταναλωτής, ενώ παραδείγματα όπως εκείνο της Βρετανίας ή ακόμη και της Γκάνας αποδεικνύουν ότι η άνοδος της τιμής είναι σταθερή και δεδομένη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένας από τους όρους της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ελάφρυνση του χρέους των «υπερχρεωμένων χωρών» είναι ακριβώς η ιδιωτικοποίηση των κρατικών εταιρειών που διαχειρίζονται τις πηγές και τα δίκτυα ύδρευσης στις μεγάλες πόλεις.

Η Παγκόσμια Τράπεζα έθεσε ως προϋπόθεση την ιδιωτικοποίηση του δικτύου ύδρευσης στη Βολιβία, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο μείωσης κατά 600 εκατ. δολάρια του χρέους της χώρας.

Η δε Αργεντινή υπέκυψε σε πιέσεις για την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας ύδρευσης στο Μπουένος Αϊρες, καθώς παρουσιάστηκε ως η μαγική ράβδος που θα έβγαζε τη χώρα από την οικονομική κρίση.

Αλλά ακόμη και στην Ευρώπη και κάτω από διαφορετικές οικονομικές συνθήκες, η ιδιωτικοποίηση των υδάτινων πόρων είναι ένα στοιχείο της οικονομίας της αγοράς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιδιωτικοποίηση του δικτύου ύδρευσης, και κατ' επέκταση η πώληση των πηγών αυτή την περίοδο, αποτελεί σημείο τριβής και αντικείμενο δημόσιου διαλόγου στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το γαλλο-γερμανικό κανάλι Arte, αν και η συγκεκριμένη χώρα θεωρείται «τυχερή» λόγω της ποσότητας αλλά και της ποιότητας των υδάτων της, αντιμετωπίζει σήμερα εξαιτίας της υπεράντλησης και της κατάχρησης κοινά προβλήματα με τις υπόλοιπες τουλάχιστον ευρωπαϊκές χώρες.

Η διαχείριση των υδάτινων πόρων ανέκαθεν υπήρξε αρμοδιότητα των δήμων.

Υπό την πίεση όμως της Ευρωπαϊκής Ενωσης και με τη συγκατάθεση των έως τώρα κυβερνήσεων, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων ύδρευσης.

Παρόντες εξ αρχής ήταν οι ενεργειακοί όμιλοι RWE, Vattenfall, EnBW Energie Baden-Wuerttemberg, Ε. ΟΝ και Veolia.

Επί του παρόντος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ανγκελα Μέρκελ διευκολύνει την πρόσβαση των ιδιωτών στη διαχείριση των πηγών και των ποταμών.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2011, οι κάτοικοι του Βερολίνου με δημοψήφισμα απαίτησαν οι συμβάσεις που αφορούν τις ιδιωτικοποιήσεις της διαχείρισης των υδάτων, και που μέχρι σήμερα κρατούνταν μυστικές, να κοινοποιούνται στους άμεσα εμπλεκομένους.

Θέμα με επερχόμενη ιδιωτικοποίηση του πόσιμου νερού, με την πολυεθνική Nestle να θέλει να παίξει καθοριστικό ρόλο και με την κυβέρνηση Ερντογάν να έχει εντάξει αυτόν τον τομέα στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, τίθεται και στην Τουρκία.

Ενδεικτικό του σκεπτικισμού γύρω από αυτό το θέμα είναι το άρθρο στην τουρκική εφημερίδα Zaman (27.03.11) της καθηγήτριας Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου, Γκάγε Γιλμάζ, η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας πως η όποια ιδιωτικοποίηση αναφορικά με το νερό στην Τουρκία θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του πληθυσμού.

Πώληση αλά τούρκα

Ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν, οι προθέσεις της τουρκικής κυβέρνησης, όπως εμφανίζονται σε δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, περιείχαν μέτρα τα οποία προέβλεπαν την πώληση ποταμών και λιμνών σε ιδιώτες.

Με νόμο, ο οποίος βρήκε αντίθετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που κατήγγειλαν τις νεοφιλελεύθερες τάσεις της κυβέρνησης αλλά και την κοινή γνώμη, θα επιτρεπόταν σε επιχειρήσεις να υποβάλουν προσφορές για την υπογραφή με το κράτος συμβάσεων παραχώρησης για τη διαχείριση για 49 χρόνια των υδάτινων πόρων και δη του πόσιμου νερού και την εξαγορά των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας της χώρας.
ΠΗΓΗ((http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_5073.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FvhzE+%28%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82%21%29))

SABATON..HELLAS...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ....


ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ", "ΓΡΑΦΙΚΟΣ", "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" κλπ

Παρακαλώ ακούστε το ΟΛΟ.... (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ)
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ", "ΓΡΑΦΙΚΟΣ", "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" κλπ.
Το παρακάτω τραγούδι να το ακούσετε αλλά οπωσδήποτε μία...
φορά!
Γιατί;
1. Σουηδικό συγκρότημα ("βάρβαροι" του βορρά!)
2. Εθνικιστικό περιεχόμενο (καμιά σχέση με τον "πολυπολιτισμικό" μας παράδεισο...)
3. Είναι Heavy Metal.


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ στο άκουσμα της λέξης στ' αγγλικά:
HΕLLAS !!!!


Ακούστε το πολίτες και πολιτικοί.
Ακούστε το τραγουδοποιοί και αναμεταδότες τραγουδιών.
Ακούστε το διαμορφωτές της κοινής γνώμης και ΜΜΕ και.
ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ όλοι μαζί !!!

ΠΗΓΗ((http://www.triklopodia.com/2011/04/sabaton-coat-of-arms.html))

Η CIA πίσω από το Facebook


Η CIA πίσω από το Facebook

Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...

Η CIA πίσω από το Facebook
δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος).
Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:

Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail,τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπ΄το σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA”.

Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυρώνει η CIA από τοFacebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: “400 δισ tweetsκαι ούτε μια χρήσιμη πληροφορία...”

ΠΗΓΗ((http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/cia-facebook.html))

Τρομερό ντοκουμέντο με τον πρώτο νεκρό στο διάστημα (vid)


Τρομερό ντοκουμέντο με τον πρώτο νεκρό στο διάστημα (vid)

Πτυχές μιας ως τώρα ελάχιστα γνωστής ιστορίας έρχονται στο φως από το βιβλίο «Starman» που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες. Στις σελίδες του αναφέρονται τα πραγματικά -σύμφωνα με τους συγγραφείς- γεγονότα που προηγήθηκαν και οδήγησαν στο θάνατο του σοβιετικού κοσμοναύτη Βλαντιμίρ Κομάροφ. Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τα τελευταία του λόγια στην αποστολή αυτοκτονίας που ανέλαβε εν γνώσει του, για να σώσει τον καλύτερό του φίλο.
Στο «Starman», το οποίο υπογράφουν οι Jamie Doran και Piers Bizony, στηριζόμενοι αποκλειστικά στα λόγια ενός πρώην υψηλόβαθμου αξιωματούχου της KGB, αναφέρεται σε...περιστατικά που –εφόσον είναι αληθή- είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικά.
Ο Βλαντιμίρι Κομάροφ και ο κολλητός του φίλος, Γιούρι Γκαγκάριν, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος στο διάστημα, παραμένοντας σε τροχιά γύρω από τη γη για 108 λεπτά, είχαν επιλεγεί για μια επανδρωμένη πτήση, με την οποία ο Μπρέζνιεφ ήθελε να γιορτάσει να 60 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Σύμφωνα με όσα εξιστορούνται στο βιβλίο, ο Κομάροφ γνώριζε ότι επρόκειτο για αποστολή αυτοκτονίας, αφού το «Σογιούζ I» ήταν καταδικασμένο σε όλεθρο.
Όμως, η τρελή κούρσα μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για την κατάκτηση του διαστήματος, δεν… επέτρεπε να χαθεί επιπλέον χρόνος ώστε να κατασκευαστεί μια πιο ασφαλής πτητική μηχανή. Οι σοβιετικοί ήταν αποφασισμένοι και ο Κομάροφ διατεθειμένος να θυσιάσει τη ζωή του, στο βωμό της ανθρώπινης φιλίας αλλά και του εθνικού φρονήματος, αν και για το δεύτερο, τα τελευταία του λόγια δείχνουν ότι το μετάνιωσε…
Στο ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία που είχε την οποία οι Αμερικανοί υπέκλεψαν από τη βάση τους στην Κωνσταντινούπολη, ακούγεται απελπισμένος λίγο πριν η κάψουλα στην οποία επέβαινε τον στείλει στο θάνατο, να καταριέται κλαίγοντας τους ανθρώπους που τον έφεραν σε αυτήν τη θέση.
Οι δύο άνδρες, τους οποίους έδενε μακρόχρονη φιλία, είχαν επιθεωρήσει αυτόν τον «ιπτάμενο τάφο» μερικές μέρες νωρίτερα, βρίσκοντας 203 κατασκευαστικά λάθη. Το μεγάλο πρόβλημα για τους Σοβιετικούς, οι οποίοι ήθελαν να δοκιμάσουν το διαστημόπλοιο με το οποίο σχεδίαζαν να πατήσουν πρώτοι στο φεγγάρι, ήταν πως ο Γιούρι Γκαγκάριν αποτελούσε ένα εθνικό ήρωα και επομένως, ενδεχόμενος θάνατός του θα είχε τρομερά αρνητικό αντίκτυπο. Πράγμα που γνώριζε φυσικά και ο Κομάροφ…
Ο Ρώσος κοσμοναύτης μίλησε με τον Βενιαμίν Ρουσάγιεφ, τον άνθρωπο τη μαρτυρία του οποίου επικαλούνται οι συγγραφείς του «Starman», λέγοντάς του πως γνώριζε ότι βαδίζει προς το θάνατο αφού κανείς δεν είχε τα κότσια να ενημερώσει τον Μπρέζνιεφ για την αδυναμία του σοβιετικού διαστημικού προγράμματος.
Σύμφωνα με τον Ρουσάγιεφ, όταν είπε στον Κομάροφ να αρνηθεί, ο πραγματικός ήρωας του απάντησε: «Αν το κάνω, θα βρεθεί ο Γιούρι στη θέση μου. Πρέπει να τον φροντίσω»…
Στις 24 Απριλίου 1967, μία μέρα μετά την απογείωση του «Σογιούζ I», η κάψουλα που μετέφερα τον Κομάροφ στη γη πλησίαζε με ασύλληπτη ταχύτητα την επιφάνεια. Το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε ποτέ και ο μόνος -ως τότε άνθρωπος- που είχε επισκεφθεί δύο φορές το διάστημα, διέθετε ελάχιστο χρόνο για να σκεφτεί τη γυναίκα του, τα παιδιά του και να αναλογιστεί για τελευταία φορά τη σημασία των αξιών με τις οποίες έζησε και τελικά έφυγε…

ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ; - ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ;

Επιθανάτια εξομολόγηση επαναφέρει τη θεωρία για τους εξωγήινους του Roswell


Επιθανάτια εξομολόγηση επαναφέρει τη θεωρία για τους εξωγήινους του Roswell

Ακριβώς πριν από 60 χρόνια, ένα ελαφρύ αεροσκάφος πετούσε πάνω από τα όρη Cascade στην Ουάσινγκτον, σε ύψος περίπου 3.000 μέτρων. Ξαφνικά, μία εκτυφλωτική λάμψη φώτισε όλο το αεροσκάφος. Η ορατότητα ήταν καλή και καθώς ο πιλότος Kenneth Arnold εξέτασε τον ουρανό για να βρει την πηγή του φωτός, είδε μία ομάδα από εννέα λαμπερά μεταλλικά αντικείμενα που πετούσαν με ταχύτητα, η οποία σύμφωνα με τους υπολογισμούς του θα πρέπει να ήταν περίπου 2.600 χιλιόμετρα την ώρα (ταχύτητα που είναι περίπου 3 φορές μεγαλύτερη από την μέγιστη ταχύτητα που είχε επιτευχθεί από οποιοδήποτε ταχύ αεροσκάφος εκείνη την εποχή).


Σύντομα, παρόμοιες αναφορές άρχισαν να ξεπηδούν από περιοχές ολόκληρης της Αμερικής. Αυτή δεν ήταν μόνο η πρώτη στον κόσμο μαζική θέαση UFO, αλλά η γέννηση ενός φαινομένου που μέχρι σήμερα προκαλεί μία ασυνήθιστη γοητεία.

Οι στρατιωτικές αρχές εξέδωσαν μία ανακοίνωση στον τύπο η οποία άρχιζε ως εξής: "οι πολλαπλές φήμες που αφορούν ιπτάμενους δίσκους συνάντησαν χθες την πραγματικότητα, όταν ο αξιωματικός της 509ης βομβιστικής ομάδας της 8ης αεροπορικής δύναμης του πολεμικού αεροπορικού πεδίου στο Roswell, στάθηκε αρκετά τυχερός ώστε να θέσει στην κατοχή του έναν δίσκο".

Οι επικεφαλίδες στα πρωτοσέλιδα έγραφαν: "Σύλληψη ιπτάμενου δίσκου από την πολεμική αεροπορία".





Ωστόσο, μόλις 24 ώρες αργότερα, ο στρατός άλλαξε την ιστορία και ισχυρίστηκε ότι το αντικείμενο που στην αρχή νόμισαν ότι αποτελούσε 'ιπτάμενο δίσκο', ήταν στην πραγματικότητα ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που συντρίφθηκε σε ένα αγρόκτημα της περιοχής.

Ο μάρτυρας κλειδί ήταν ο σμηναγός Jesse Marcel, ο οποίος είχε μεταβεί στο αγρόκτημα για να ανακτήσει τα συντρίμμια. Περιέγραψε το μεταλλικό αντικείμενο ως έναν πολύ λεπτό δίσκο, που ήταν υπερβολικά σκληρός. Ήταν ελαφρύ σαν ξύλο τύπου 'μπάλσα', αλλά δεν μπορούσε να κοπεί ή να καεί.

Εκπληκτικό νέο

Στα μέσα καλοκαιριού του 2007 βγήκε στην επιφάνεια ένα εκπληκτικό νέο, ικανό να ανατρέψει και να ξαναζωντανέψει το μυστήριο του Roswell.

Ο πλωτάρχης Walter Haut και
ο συνταγματάρχης William Blanchard 
Ο πλωτάρχης Walter Haut ήταν το 1947 αξιωματικός δημοσίων σχέσεων στην βάση του Roswell και επίσης ήταν ο άνθρωπος που έδωσε στη δημοσιότητα τις πρωτότυπες διαδοχικές δηλώσεις τύπου που ακολούθησαν την πτώση του αντικειμένου, κάτω από τις οδηγίες του διοικητή της βάσης, συνταγματάρχη William Blanchard.

Όταν Haut πέθανε, άφησε μία ένορκη κατάθεση με την εντολή να ανοιχθεί μόνο μετά το θάνατό του. Στα μέσα του καλοκαιριού το κείμενο ανακοινώθηκε και αποκαλύπτει ότι ο ισχυρισμός για το μετεωρολογικό μπαλόνι αποτελούσε μία ιστορία κάλυψης και πως το πραγματικό αντικείμενο ανακτήθηκε από τον στρατό και αποθηκεύτηκε σε ένα υπόστεγο.

Ο Haut περιέγραψε πως δεν είδε μόνο το σκάφος, αλλά και εξωγήινα σώματα. Και δεν αποτελεί τον μοναδικό μάρτυρα του Roswell που αναφέρεται σε σώματα εξωγήινων.

Ένας ντόπιος εργολάβος κηδειών, ισχυριζόταν επί μακρόν ότι έλαβε πρόσκληση από τις αρχές του Roswell λίγο μετά την συντριβή και του ζητήθηκε να τους προμηθεύσει με έναν αριθμό νεκρικών κασών σε παιδικό μέγεθος. Όταν έφτασε στη βάση πληροφορήθηκε από μία νοσοκόμα (που αργότερα εξαφανίσθηκε) ότι είχε πέσει ένας ιπτάμενος δίσκος και πως είχαν βρεθεί μικρόσωμοι ανθρωποειδείς εξωγήινοι.

Ο Haut ωστόσο, είναι ο μοναδικός από τους αυθεντικά εμπλεκόμενους στην υπόθεση, που ισχυρίζεται ότι είδε με τα μάτια του τα εξωγήινα σώματα.

Συντρίμμια από UFO προς εξέταση

Η κατάθεση του Haut αναφέρεται σε μία υψηλόβαθμη συνάντηση στην οποία είχε λάβει μέρος μαζί με τον διοικητή της βάσης William Blanchard και τον διοικητή της 8ης πολεμικής αεροπορικής δύναμης, τον πτέραρχο Roger Ramey. Καταθέτει ότι σ΄ αυτήν τη συνάντηση υπήρχαν κομμάτια από τα συντρίμμια που μπορούσαν να τα αγγίξουν και να τα εξετάσουν οι παρευρισκόμενοι, αλλά κανένας από αυτούς δεν κατόρθωσε να αναγνωρίσει από τι υλικό ήταν κατασκευασμένα.

Αναφέρει ότι οι ανακοινώσεις στον τύπο έγιναν επειδή οι ντόπιοι γνώριζαν ήδη την περιοχή της συντριβής, αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε μία δεύτερη περιοχή, όπου είχαν πέσει πολλά περισσότερα θραύσματα.

Το σχέδιο είχε ως στόχο, "να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να το απομακρύνει από την ουσιαστική περιοχή των συντριμμιών, κατευθύνοντάς τους στην ήδη γνωστή περιοχή που είχε ανακαλυφθεί από έναν αγρότη".

Η επιχείρηση καθαρισμού

Ο Haut αναφέρθηκε επίσης σε μία επιχείρηση καθαρισμού, όπου για μήνες μετά την συντριβή, στρατιωτικό προσωπικό είχε σπεύσει στις δύο περιοχές όπου υπήρχαν τα συντρίμμια και έψαχναν για οποιοδήποτε υπόλειμμα για να το συλλέξουν και να το απομακρύνουν, σβήνοντας έτσι κάθε ίχνος σχετικά με το ότι κάτι ασυνήθιστο είχε συμβεί εκεί. Αυτό δένει με ισχυρισμούς που έγιναν από ντόπιους, ότι διάφορα κομμάτια που είχαν πάρει ως σουβενίρ αρπάχθηκαν από τον στρατό.

Ο Haut λέει στη συνέχεια πως ο συνταγματάρχης Blanchard τον πήγε στο 'κτίριο 84' ένα από τα υπόστεγα του Roswell και του έδειξε το ίδιο το αεροσκάφος. Περιγράφει ένα αυγοειδές μεταλλικό αντικείμενο, με μήκος 3,6 ως 4,5 μέτρα και φάρδος περίπου 1,8 μέτρα. Αναφέρει ότι δεν είδε παράθυρα, φτερά, ουρά, τροχούς προσγείωσης ή οποιαδήποτε άλλη προεξοχή.

Ο Haut είδε τα σώματα των εξωγήινων

Αναφέρει ότι είδε δύο σώματα στο πάτωμα, που ήταν καλυμμένα με λινάτσα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του είχαν ύψος περίπου 1,2 μέτρα με δυσανάλογα μεγάλα κεφάλια.

Στο τέλος της κατάθεσης ο Haut καταλήγει: "Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό που προσωπικά παρατήρησα αποτελούσε ενός είδους σκάφος και το πλήρωμά του, που προήλθαν από το διάστημα".

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχετικά με τον Walter Haut είναι πως στις πολυάριθμες συνεντεύξεις που έδωσε πριν από το θάνατό του, υποτιμούσε το ρόλο του στην υπόθεση και δεν είχε προβεί σε τέτοιους ισχυρισμούς. Εάν αποζητούσε τη δημοσιότητα, θα είχε αναφερθεί στο σκάφος και στα σώματα.

Φοβόταν μήπως ρεζιλευτεί, ή αποτελεί η κατάθεσή του μία επιθανάτια εξομολόγηση από κάποιον που συμμετείχε στην συγκάλυψη μιας υπόθεσης, αλλά που στο τέλος αποφάσισε να πει την αλήθεια;

Η ιστορία συγκάλυψης με το μετεωρολογικό μπαλόνι

Η αμερικανική κυβέρνηση ήρθε αντιμέτωπη με μεγάλη πίεση σχετικά με το Roswell τη δεκαετία του 90. Τον Ιούλιο του 1994 το γραφείο γραμματείας της αεροπορίας δημοσίευσε μία αναφορά, 'Η αναφορά Roswell: Γεγονότα εναντίον φαντασίας στην έρημο του Νέου Μεξικού'.

Η αναφορά κατέληξε στο ότι το συμβάν του Roswell συνδέεται με ένα σχέδιο με το όνομα 'Project Mogul', ένα έργο μεγάλης μυστικότητας που χρησιμοποιεί μπαλόνια σε μεγάλο ύψος, τα οποία φέρουν αισθητήρες ανίχνευσης στις ψηλότερες ατμοσφαιρικές ζώνες, παρακολουθώντας τα αποτελέσματα από πυρηνικές δοκιμές των Ρώσων. Οι δηλώσεις που αφορούσαν την συντριβή μετεωρολογικού μπαλονιού αποτελούσαν μία ιστορία συγκάλυψης, όπως παραδέχτηκαν, αλλά όχι για να καλυφθεί κάποια υποτιθέμενη αλήθεια που αφορούσε εξωγήινους.
Μία δεύτερη αναφορά της αμερικανικής αεροπορίας συμπλήρωσε ότι οι ισχυρισμοί για θεάσεις σωμάτων που άνηκαν σε εξωγήινους, προήλθαν από ανθρώπους που είχαν δει ομοιώματα που χρησιμοποιήθηκαν για crash test και που είχαν πεταχτεί από τα εν λόγω μπαλόνια.

Υπάρχουν βέβαια πολλοί, που αμφισβητούν την αλήθεια της μαρτυρίας του Haut. Ούτως ή άλλως, όσο εντυπωσιακή κι αν φαίνεται, δεν αποτελεί παρά μία ιστορία. Όχι όμως και μία απόδειξη. Αλλά ακόμα και σ' αυτήν την περίπτωση, μετά από 60 χρόνια, το μυστήριο ακόμα κρατεί...

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ


ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ


Άρης ηφαίστεια Ceraunius Tholus και Uranius Tholusόπως φαίνονται από το Mars Express.Συντελεστές: ESA / DLR / FU Berlin (G. Neukum). Κάντε κλικ για μεγέθυνση.

Μοιάζοντας «έκδοση της Land of the Lost, τα δύο αυτά  ηφαίστεια βρίσκονται στην περιοχήTharsis στον Άρη στο βόρειο ημισφαίριο.
Σε αυτή την τελευταία σειρά των εικόνων που απελευθερώνονται από την ομάδα του Mars Express, σε ένα ερημικό τοπίο του πλανήτη
Η εικόνα δημιουργήθηκε από τρεις διαφορετικές περνάει πάνω από την περιοχή από το διαστημικό σκάφος, και - παραδόξως - κατά τη διάρκεια της μέσης τροχιάς από τα σύννεφα που εμφανίστηκαν. Μέχρι τη στιγμή που Mars Express διέσχισε και πάλι και πήρε την τελική ταινία των στοιχείων που απαιτούνται για αυτήν την εικόνα, τα σύννεφα ήταν από καιρό διάσπαρτα και έτσιυπάρχει μια έντονη γραμμή κατά μήκος τους στο τελικό μωσαϊκό.

Δείτε παρακάτω μία 3-D, προοπτική απεικόνιση αυτών των δύο ηφαίστειων.




Άρης ηφαίστεια Ceraunius Tholus και Uranius Tholus σε 3-D. Συντελεστές: ESA / DLR / FUBerlin (G. Neukum). Κάντε κλικ για μεγέθυνση.
 
Tharsis περιοχή - που συχνά αποκαλείται Tharsis Buldge - είναι μια ήπειρος του ηφαιστειακούοροπέδιου στο δυτικό ημισφαίριο του Άρη. Η περιοχή φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ηφαίστεια στο ηλιακό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των τριών τεράστιων ηφαίστειων ασπίδα Arsia Mons,Pavonis Mons, και Ascraeus Mons. Το ψηλότερο ηφαίστειο του πλανήτη, το Olympus Mons, είναιμακριά στην δυτική πλευρά του οροπεδίου Tharsis.


Δείτε το Mars Express ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίεςCeraunius Tholus και Uranius Tholus.

Περιμένουν και άλλο σεισμό στον Ελλαδικό χώρο;;; (VIDEO)


Περιμένουν και άλλο σεισμό στον Ελλαδικό χώρο;;; (VIDEO)










  • Τσελέντης στην ΝΕΤ: "Οι σεισμολόγοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους για σεισμό σε άλλη περιοχή της Ελλάδας"

    Μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Κρήτη ο κ. Τσελέντης υποστήριξε στην κρατική τηλεόραση, ότι οι σεισμολόγοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε μία άλλη περιοχή της Ελλάδας και τόνισε πως εάν υπάρξουν νεότερα στοιχεία για έναν ενδεχόμενο σεισμό σε αυτή την περιοχή τότε θα ενημερώσουν.
    ΠΗΓΗ(( http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/04/video.html))

    Δείτε το video:



    ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ MESSENGER


    ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ MESSENGER



    Επιφάνεια γεμάτη ουλές
    Χιούστον
    Τις πρώτες φωτογραφίες από τον Ερμή έχουν εδώ και λίγες ώρες στην διάθεση τους οι επιστήμονες. Το διαστημικό σκάφος Messenger που είναι το πρώτο που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη άρχισε να στέλνει δεδομένα και πληροφορίες. Μέσα σε λίγες ώρες το ερευνητικό σκάφος έστειλε περισσότερες από 300 κοντινές εικόνες της επιφάνειας του Ερμή οι οποίες αποκαλύπτουν ένα τοπίο ανάλογο με αυτό της Σελήνης δηλαδή γεμάτο κρατήρες.

    Το Messenger εστίασε αρχικά τον φωτογραφικό του φακό στον κρατήρα Ντεμπισί που έχει λάβει το όνομα του από τον κορυφαίο Γάλλο συνθέτη. Στην πραγματικότητα ο κρατήρας Ντεμπισί δεν είναι ένας μεμονωμένος κρατήρας αλλά μια περιοχή γεμάτη από μεγαλύτερους και μικρότερους κρατήρες.

    Η αποστολή του Messenger

    Η αποστολή του ερευνητικού σκάφους έχει σχεδιαστεί ώστε να διαρκέσει 12 μήνες και έχει δύο βασικούς στόχους. Το σκάφος θα συλλέξει στοιχεία που θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να διαπιστώσουν γιατί ο ο Ερμής είναι ο πυκνότερος πλανήτης στο Ηλιακό Σύστημα. Επίσης θα διερευνήσει την ενδεχόμενη ύπαρξη πάγου στους κρατήρες των δύο πόλων του.

    Κατά την κίνηση του γύρω από τον Ερμή το Messenger θα τον πλησιάζει κάποιες φορές σε απόσταση μόλις 200 χιλ. από την επιφάνεια του γεγονός που εκτός των άλλων θα βοηθήσει σημαντικά στην αποκάλυψη διαφόρων περιοχών του για τις οποίες οι επιστήμονες έχουν στην διάθεση τους ελάχιστα ή και καθόλου στοιχεία.

    Το μοναδικό διαστημικό ερευνητικό σκάφος που έχει επισκεφτεί τον Ερμή ήταν το Mariner 10 της NASA πριν από 35 χρόνια. Όμως έκανε ένα σύντομο πέρασμα από αυτόν και φυσικά χωρίς να διαθέτει τα σημερινά προηγμένα συστήματα εξερεύνησης κατάφερε να συλλέξει λίγα στοιχεία και μόνο από το 45% της επιφάνειας του.