Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Εξωγήινος" εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση;

"Εξωγήινος" εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση;

Αυτό που θα δείτε λοιπόν, έχει διχάσει τους ερευνητές UFO ανά τον κόσμο, που δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν πράγματι καταγράφεται σε αυτό ένας... εξωγήινος!


Η καταγραφή έγινε από την κρατική τηλεόραση της Αργεντινής, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης για ένα ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων!
Όπως θα δείτε, η τηλεοπτική κάμερα έχει "πιάσει" μία σκιά στο βάθος αριστερά της εικόνας, που για πολλούς ανήκει σεεξωγήινο πλάμα!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ρεπόρτερ 
Μαουρίτσιο Μπάριος, ο οποίος έκανε τη συνέντευξη και του οπερατέρ Σέρτζιο Βέρατο video είναι 100% γνήσιο και δεν έχει υποστεί καμμία επεξεργασία.Αυτό υποστηρίζουν και χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν το "περίεργο ον" σε ζωντανή μετάδοση!

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε και να κρίνετε αν αυτό που εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση της Αργεντινής, στις 8 Αυγούστου 2010, είναι ή όχι... εξωγήινος! 
Η αλλοιωμένη φωνή της γυναίκας που μιλάει οφείλεται στο slow motion της εικόνας και όχι σε άλλη παρέμβαση!



ΠΗΓΗ  ((  http://apocalypsejohn.blogspot.com/2010/09/blog-post_5141.html  ))

Ο πρώτος περίπατος στο διάστημα.


Ο πρώτος περίπατος στο διάστημα.

Η παρακάνω φωτογραφία μπορεί να σας είναι οικία, αφού πιθανό να την έχετε συναντήσει πάρα πολλές φορές, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το διάστημα και τους αστροναύτες. Ίσως όπως να μην γνωρίζετε ποια είναι η ιστορία της.
Αυτή η πραγματικά απίστευτη σειρά φωτογραφιών, τραβήχτηκαν στις 3 Φεβρουαρίου του 1984, όταν ο Αμερικανός αστροναύτης Bruce McCandless II έκανε την πρώτη μη προσδεδεμένα ελεύθερη πτήση στην ιστορία. Η αποστολή αυτή αποτέλεσε την πρώτη δοκιμή της επανδρωμένης μονάδας ελιγμών (MMU) και του βραχίονα συγκράτησης ποδιών (MFR). Ο McCandless βρέθηκε σε μια απόσταση 320 πόδια (98 μ.) μακριά από το διαστημικό λεωφορείο Challenger, κάνοντας την μεγαλύτερη "ελεύθερη πτήση" στην ιστορία του διαστήματος.
Λίγα χρόνια αργότερα, η NASA αποφάσισε ότι η συσκευή MMU ήταν πολύ επικίνδυνη για τους αστροναύτες και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ξανά.

ΠΗΓΗ  ((  http://www.blogotsarka.gr/?p=52290  ))

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ..........

Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.