Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν μπλε αίμα

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν μπλε αίμα

Η 12χρονη Αγγλίδα Polly Neti είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.
Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε; Η απάντηση ήταν απρόσμενη:υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπαιρνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια προτού μείνει έγκυος.
Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε:
«Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε). Ο σίδηρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό, χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε-ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου».
Οι επιστήμονες εξηγούν την εμφάνιση κυανητικών με τους νόμους της εξέλιξης. Στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών μεταβολών ή αλλαγή επιδημιών, όταν τα «κανονικά» πεθαίνουν τα «μετατραπόμενα» μένουν ζωντανά και δημιουργούν νέους πληθυσμούς.
Οι κυανητικοί δεν υποφέρουν από τις συνήθεις ασθένειες του αίματος – τα μικρόβια αποτυγχάνουν να επιτίθενται στα κύτταρα του χαλκού.
Το μπλε αίμα πήζει πολύ πιο γρήγορα και ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί δεν προκαλούν αιμορραγία. Αποδεικνύεται ότι η έκφραση «γαλαζοαιματοι» – είναι ένα σημάδι της ευγενικής καταγωγής – δεν είναι τυχαία.
Ορισμένοι από τους ευγενείς ιππότες, των πρώτων αρχαίων ευγενών οικογενειών είχαν όντως μπλε αίμα. Ήταν λόγω της πανοπλίας τους και του χαλκού της.
Ο καθηγητής επίσης τόνισε ότι το μπλε αίμα, είναι η εξέλιξη του αίματος, καθώς στο μπλε αίμα δεν επιτίθενται μικρόβια και πήζει ίσως και 3 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό αίμα.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΚΟΜΗ;;;; - Το Star άλλαξε τα λόγια του Μπαρμπαρούση, για να φαίνεται ότι βρίζει!

ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΚΟΜΗ;;;; - Το Star άλλαξε τα λόγια του Μπαρμπαρούση, για να φαίνεται ότι βρίζει!


Ασχέτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς για...το κόμμα της "Χρυσής Αυγής", τέτοιου είδους απαράδεκτες προπαγανδιστικές πρακτικές εναντίον της είναι -και πρέπει να είναι- καταδικαστέες από κάθε εχέφρονα και φιλαλήθη άνθρωπο, πέραν κομματικών ή ιδεολογικών πεποιθήσεων.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΚΟΜΗ;;;; - Το Star άλλαξε τα λόγια του Μπαρμπαρούση, για να φαίνεται ότι βρίζει!
Και σε τελική ανάλυση, αν δεχτούμε ότι η "Χρυσή Αυγή" είναι πράγματι κάτι κακό, που πρέπει να πολεμηθεί, με τέτοιες πρακτικές το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να δικαιώνεται ως "αδίκως διωκόμενη" και τελικά να ανεβαίνει στην συνείδηση μιας σημαντικής μερίδος Ελλήνων...

Τι έγινε; Το κανάλι "Star" έδειξε βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" Κώστας Μπαρμπαρούσης (γνωστός και ως "Καραϊσκάκης, λόγω της ιδιότυπης εμφανίσεώς του) να βρίζει βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αλλά και το Προεδρείο της Βουλής, πρώτα ως "ΚΛΕΦΤΕΣ" και έπειτα με τον χαρακτηρισμό "Γαμ...." (δύο φορές), όπου βεβαίως η ύβρις αυτή, όπως επιτάσσει ορθώς η τηλεοπτική δεοντολογία, δεν ακούγεται, παρά καλύπτεται από το γνωστό ήχο "μπιπ", ενώ στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης αναγράφεται το "γαμ..." για να καταλάβουν οι τηλεθεατές του σταθμού περί ποιας βρισιάς πρόκειται, χωρίς όμως να καταγραφεί αυτή ολόκληρη.

Μάλιστα, για να ολοκληρωθεί η εικόνα, ο τίτλος του ρεπορτάζ, που φαίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης, καταγράφεται ως "Ποιος είναι ο Μπαρμπαρούσης" (προφανώς θα πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι ένας χυδαίος υβριστής!).

Ως εδώ όλα καλά. Ως γνωστόν, οι Χρυσαυγίτες δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, άρα μικρό πταίσμα η εκτόξευση μιας τέτοιας χοντρής βρισιάς εντός του Κοινοβουλίου από μέρους ενός εξ αυτών!

Αν όμως κανείς ακούσει το βίντεο στην αυθεντική του μορφή, δίχως δηλ. τα "μπιμπ" και τα... "βοηθητικά" σχόλια και κείμενα, διαπιστώνει έκπληκτος πως πρόκειται για μια τεράστια κακοήθεια του τηλεοπτικού σταθμού, μιας που ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" δεν έλεγε "γαμ...", αλλά, ύστερα από το "ΚΛΕΦΤΕΣ", έλεγε... "Λαμόγια!", "Λαμόγια!" !!!

Απίστευτο, ε; Δείτε το σχετικό βίντεο

ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Η NASA τελικά αποκαλύπτει... ΠΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Η NASA τελικά αποκαλύπτει... ΠΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Ένας ερευνητής της NASA έχει βρει κρυμμένες πύλες στο μαγνητικό πεδίο της Γης που ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Ορισμένες από αυτές είναι ανοικτές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η NASA χαρακτηρίζει αυτές τις πύλες X-σημεία ή περιοχές διάχυσης Αυτές βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη. Οι πύλες δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας μαγνητικής επανασύνδεσης από γραμμές μιας μαγνητικής δύναμης από δύο ουράνια σώματα που σμίγουν μέσα στο χώρο. Η διαδικασία αυτοί δημιουργεί αυτά τα x-σημεία. Πύλες υπάρχουν μέσα και έξω σε αυτόν τον πλανήτη. Η NASA έχει ασχοληθεί με αυτές τις πύλες από το 1998.


ΠηγήΗ NASA τελικά αποκαλύπτει... ΠΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ........ (( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ---ΕΟΕ---))


Ξεκινάει...Σήμερα στις 22:00 η ανεπίσημη πρεμιέρα από εδώ http://eoellas.org.webradio/