Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΕ ΔΩΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ !!!


ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΕ ΔΩΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ !!! 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Παρατηρητήριο, το οποίο κι εσείς μας βοηθήσατε να κατασκευάσουμε, θα είναι πλήρως λειτουργικό μέχρι τα τέλη του μηνός Απριλίου. Έτσι, θα καταστεί εφικτή η παρατήρηση του ουρανού της Θεσσαλονίκης, η συλλογή μετρήσεων και φωτογραφιών, δεδομένα που θα βοηθήσουν στην έρευνα, όχι μόνο του ΕΟΕ αλλά και του καθένα από σας. Εμείς, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να ζητήσουμε εκ νέου την βοήθειά σας, όσον αφορά στην ονοματοδοσία του Παρατηρητηρίου. Σκεφτείτε και αποστείλετέ μας το όνομα που πιστεύετε εσείς ότι θα ήταν πιο κατάλληλο να φέρει το εγχείρημά μας αυτό, στο email του Οργανισμού: eoellas@yahoo.gr ή στο facebook μας. Αυτός που θα είναι ο εμπνευστής του ονόματος που τελικά θα επιλεγεί, θα κερδίσει και ένα συλλεκτικό δώρο από τον ΕΟΕ. Καλή έμπνευση, λοιπόν, μέχρι τα εγκαίνια. Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά, για την στήριξή σας και την συμμετοχή σας σε ένα από τα πιο πρωτοποριακά σχέδια του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων. Να είστε όλοι καλά.
Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Πιστεύετε ότι έχουμε Δημοκρατία;για δείτε


Πιστεύετε ότι έχουμε Δημοκρατία;για δείτε

http://kapagriniou.files.wordpress.com/2011/11/54854151512515.jpg?w=450&h=307ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.

Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 2

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.

Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.
Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.

Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.

Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.

Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.

Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
Άρθρο 11. Παράγραφος 2.

Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.

Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.
Άρθρο 22. Παράγραφος 5.

Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
Άρθρο 54 Παράγραφος 1.

Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
Άρθρο 80. Παράγραφος 2.

Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.

Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.

Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
Άρθρο 61 Παράγραφος 2.
Άρθρο 62 Παράγραφος 1.

Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
Άρθρο 86 Παράγραφος 1.

Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.

Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
Άρθρο 107 Παράγραφος 1.

Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους.

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ Κ-2 ...ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (3-4-2013)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ....ΠΡΕΠΕΙ!!!

Ένα δείγμα της μεγάλης έρευνας της E.O.E- ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ Η ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ - YouTube ΠΗΓΗ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΟΕ www.eoellas.org eoellaslibrary.org


Μια υπερσύγχρονη σελίδα στα πρώτυπα των μεγάλων βιβλιοθηκών παγκοσμίως... άνοιξε για όλους... ξεκίνα την αναζήτηση σου και έλα στα γραφεία του ΕΟΕ να μελετήσεις ή να δανειστείς το βιβλίο σου.http://eoellaslibrary.org/

Απειλεί με πυρηνικά η Πιονγιάνγκ - Πυραύλους ΤΗΑΑD στέλνουν στο Γκουάμ οι Αμερικανοί



Απειλεί με πυρηνικά η Πιονγιάνγκ - Πυραύλους ΤΗΑΑD στέλνουν στο Γκουάμ οι Αμερικανοί

ΣΤΗΝ "ΚΟΨΗ" ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ
Επικίνδυνα κλιμακώνει την κρίση η Βόρειος Κορέα, καθώς ο Στρατός της έχει την τελική έγκριση για τη χρήση πυρηνικών κατά αμερικανικών στόχων. Η Ουάσιγκτον που θεωρεί τώρα αληθινό και σαφή τον κίνδυνο από την Πιονγιάνγκ ενισχύει την αντιπυραυλική της άμυνα στην περιοχή του Ειρηνικού, στέλνοντας στο Γκουάμ πυραύλους THAAD.
Πριν από λίγο, έγινε γνωστό πώς η Βόρεια Κορέα εμπόδισε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τους εργαζόμενους από τη Νότια Κορέα να μεταβούν στο βιομηχανικό συγκρότημα Κάεσονγκ, που βρίσκεται εντός του βορειοκορεατικού εδάφους, ενώ δήλωσε πώς εκατοντάδες νοτιοκορεάτες που ήταν στη βιομηχανική ζώνη είναι ελεύθεροι να φύγουν.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ενοποίησης στη Σεούλ, 526 νοτιοκορεάτες και 421 οχήματα που περίμεναν τη σχετική άδεια για να περάσουν στην άλλη πλευρά των συνόρων δεν τους δόθηκε, καθώς ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι η διέλευση των συνόρων απαγορεύεται. Η τακτική αυτή ξεκίνησε χθες, όταν έκλεισαν τα σύνορα για τις μετακινήσεις των νοτιοκορεατών στο συγκρότημα Κάεσονγκ, το μοναδικό σύμβολο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, που βρίσκεται 10 χιλιόμετρα μέσα από τα σύνορα της Βόρειας Κορέας.
Πρόκειται για ακόμη μία ένδειξη πώς η Πιονγιάνγκ είναι αποφασισμένη για όλα. Ήδη, όπως έχει μεταδώσει το επίσημο βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA, ο Στρατός της Βόρειας Κορέας έχει ενημερώσει την Ουάσιγκτον ότι οι αμερικανικές απειλές θα «συντριβούν» μέσω «πυρηνικών πληγμάτων». «Η αδυσώπητη επιχείρηση των δυνάμεων της Βόρειας Κορέας εξετάστηκε τελειωτικά και εγκρίθηκε», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Η ενεργοποίηση των πυρηνικών (σημειώνεται πώς η Βόρειος Κορέας έχει προχωρήσει κατά καιρούς σε πυραυλικές δοκιμές) ήταν απάντηση στην απόφαση των ΗΠΑ να αναπτύξουν συστοιχίες πυραύλων THAAD στο Γκουάμ.
Το THAAD αναχαιτίζει πυραύλους σε μεγάλο υψόμετρο και σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων από το σημείο όπου είναι εγκατεστημένο, προστίθεται στα δυο αντιτορπιλικά κατηγορίας Aegis που φέρουν επίσης πυραύλους αναχαίτισης και έχουν αναπτυχθεί στο δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό για να αντιμετωπίσουν μια πιθανή εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Πιονγιάνγκ. Καταστρέφουν το στόχο μόνο με κινητική ενέργεια, δηλαδή με κρούση, και δεν φέρουν εκρηκτικά.
Στο Γκουάμ εδρεύουν επίσης περίπου 6.000 Αμερικανοί στρατιώτες, καθώς επίσης και υποβρύχια και βομβαρδιστικά αεροπλάνα Β-52 που πραγματοποίησαν κατά τις τελευταίες εβδομάδες πτήσεις πάνω από τη Νότια Κορέα. Εδώ και ημέρες έχουν μεταφερθεί στη Νότιο Κορέα μαχητικά F-22 και βομβαρδιστικά B-2, αμφότερα τεχνολογικά προηγμένα και με δυνατότητες stealth.
Η Bόρεια Κορέα δείχνει αποφασισμένη να "τραβήξει" το σχοινί μέχρι τέλους. Το αν "μπλοφάρει" για να κάνει τις ΗΠΑ και τη Δύση να υποχωρήσουν πρώτες, ή αν προσπαθεί να εμπλέξει με το "έτσι θέλω" τον Κόκκινο Δράκο (Κίνα) που βρίσκεται δίπλα της, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να απεμπλακεί αξιοπρεπώς χάρις την παρέμβαση των Κινέζων, είναι κάτι που θα φανεί στο προσεχές διάστημα.