Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ

Mαλαισία: Έχουμε στοιχεία για το Boeing αλλά δεν μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε

Mαλαισία: Έχουμε στοιχεία για το Boeing αλλά δεν μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε


Mεγαλώνει το μυστήριο γύρω από το μοιραίο Boeing με την Μαλαισία να ανακοινώνει σήμερα πως «έχουμε στοιχεία για το αεροσκάφος, τα οποία όμως δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε». Συγκεκριμένα, σε σημερινή της ενημέρωση η Μαλαισία έκανε γνωστό πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία περιλαμβάνουν δεδομένα από ραντάρ αλλά και ηχογραφήσεις από την ασφάλεια του αεροδρομίου. Η ενημέρωση η οποία έγινε στο Metropark Lido Hotel στο Πεκίνο επικεντρώθηκε στα αποτελέσματα των αναλύσεων των δορυφόρων που οδήγησαν τη Μαλαισία στο συμπέρασμα ότι η πτήση MH370 χάθηκε μια για πάντα κάπου το νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την ανεύρεση των συντριμμιών και των μαύρων κουτιών του Boeing 777 της εταιρείας Malaysia Airlines, οι οποίες είχαν διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας, επανελήφθησαν σήμερα στον Ινδικό Ωκεανό όπου φαίνεται πως έχει συντριβεί το αεροπλάνο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Οι σφοδροί άνεμοι που συνοδεύονταν από ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν οδηγήσει χθες, Τρίτη, σε διακοπή των ερευνών που οργανώνονται από το Περθ, τη μεγάλη πόλη της δυτικής Αυστραλίας που βρίσκεται σε απόσταση 2.500 χλμ. από την εκτεταμένη ζώνη των ερευνών.

2,5 εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν απομείνει μόνο το 2100 - Ακούει κανείς;

2,5 εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν απομείνει μόνο το 2100 - Ακούει κανείς;


Συντελείται γενοκτονία και εθνοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και έθνους… Σήμερα έπεσαν στην αντίληψή μου τα παρακάτω στοιχεία. Διαβάστε τα προσεχτικά και αναλογιστείτε, πολύ σοβαρά, εάν σας αφορούν!Εάν δεν σας αφορούν συνεχίστε αυτό το χαβά της απάθειας και της ανοησίας σας. Δικαίωμά σας είναι να επιλέξετε την… αυτοκτονία. Εάν, όμως, μέσα σας έχει απομείνει ελάχιστος πατριωτισμός, ή έστω, ελάχιστο ένστικτο επιβίωσης, πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις σας… “…σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών -και του ΟΗΕ- οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050, το δε 2100 θα είναι μόνον 2,5 εκατομμύρια. Θα ζουν δηλαδή σε ξένη χώρα…”.

“…το 2020 προβλέπεται πως οι ηλικιωμένοι 65 ετών και άνω θα έχουν ξεπεράσει το 20% του συνολικού πληθυσμού, από 14% που ήταν το έτος 1991, ενώ ο παιδικός πληθυσμός θα πέσει στο 17% κάτω από τα σημερινά επίπεδα του 19%…”.

“…Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 1992 καταγράφεται μία συνεχής μείωση του συνολικού αριθμού των γεννήσεων. Το ποσοστό των παιδιών ηλικίας κάτω των 15, το 2011 βρίσκεται στο 16,5% σε σύγκριση με 25,4% το 1992. Αυτό δείχνει τις τάσεις γήρανσης του πληθυσμού…”.