Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

O μικροσκοπικός δίσκος Γενετικής των Annunaki!!!

O μικροσκοπικός δίσκος Γενετικής των Annunaki!!!



Αυτός ο δίσκος είναι 27 εκατοστά σε διάμετρο, από ένα πολύ σκληρό υλικό, όπως ο γρανίτης.

Το περίεργο είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξεις σχήματα σε αυτό το είδος της πέτρας. Σήμερα, δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σε αυτό το μέγεθος με την τεχνολογία που έχουμε!.

Ο δίσκος είναι διακοσμημένος με τα σχέδια που δείχνουν την ανάπτυξη ενός νεογέννητου ανθρώπινου ον, από την αρχή σπέρμα και αυγό μέχρι που παίρνει τη μορφή ενός μικρού μωρού. Περιττό να πούμε ότι αυτό δυνατό να το δούμε μόνο με ένα μικροσκόπιο οπως η φαίνεται στην φωτογραφία. με γυμνό μάτι δεν φαίνονται οι λεπτομέρειες!

Παρακάτω είναι η αναπαραγωγή δύο ανθρώπων, με τα γεννητικά τους όργανα. Αυτό είναι μόνο στην πλευρά Α. Πλευρά Β περιέχει σχέδια της ψάρια, βατράχια, φίδια, αφηρημένα στοιχεία,οπως φαίνεται να είναι ένας πατέρας με το γιο του.


Ενδιαφέρον, δεν είναι; Είναι ένας μικροσκοπικός δίσκος πάνω από 12.000 χρόνια, σε ένα υλικό που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί,άλλα και να επεξεργαστεί! με επιγραφές που δείχνουν να έχουν μια γενετική βιβλίο βιολογίας από έναν άγνωστο πολιτισμό .




Γνωρίζουμε ότι ανήκει στον Jaime Gutierrez, καθηγητή βιομηχανικού σχεδιασμού γνωστό στην Κολομβία.μια εκδοχή λέει ότι το αγόρασε από έναν αγρότη που το βρήκε όταν όργωνε το χωράφι του,η άλλη ότι αγοραστικέ από κάποιον που μάζευε αρχαία αντικείμενα,, δεν είναι γνωστή η πραγματική καταγωγή του δίσκου ( που βρέθηκε ακριβώς και πότε),το μόνο γνωστό είναι ότι αυτό είναι ένα αυθεντικό κομμάτι σε μορφή και σε τελειότητα. των Annunaki..
PERIERGAA: O μικροσκοπικός δίσκος Γενετικής των Annunaki!!!

ΠΗΓΗ
PERIERGAA

Ρε κάτι συμπτώσεις ρε!!

Ρε κάτι συμπτώσεις ρε!!

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ 11-9-2013 ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΑΕΙ Ο ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!
Stranger ..Οιι μανα μου ..δυσκολες εποχες για πριγκιπες!!

Ο «κομήτης του αιώνα» έφτασε στον Άρη, πλησιάζει τη Γη

Ο «κομήτης του αιώνα» έφτασε στον Άρη, πλησιάζει τη Γη


Ουάσινγκτον
Ο κομήτης ΙSON, μια αδέσποτη χιονόμπαλα που υπόσχεται φαντασμαγορικό θέαμα όταν πλησιάσει τον Ήλιο στα τέλη του έτους, δίνει μια πρώτη παράσταση για τους Αρειανούς.
«Ο κομήτης ISON επισκέπτεται τον Κόκκινο Πλανήτη» ανακοίνωσε ενθουσιασμένος ο Κάρι Λίσε του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς. «Την 1η Οκτωβρίου ο κομήτης περάσει σε απόσταση 0,07 Αστρονομικών Μονάδων από τον Άρη, περίπου έξι φορές πιο κοντά από ό,τι θα πλησιάσει τη Γη».
Μία Αστρονομική Μονάδα (AU) ισούται με τη μέση απόσταση Γης-Ήλιου, περίπου 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι ο ISON θα πλησιάσει τον Άρη σε απόσταση μόλις 10,4 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.
Ο κομήτης δεν αποκλείεται να είναι αρκετά φωτεινός ώστε να φωτογραφηθεί από το ρομπότ Curiosity στην επιφάνεια του Άρη. Σύμφωνα με τον Δρ Λίσε, όμως, οι καλύτερες εικόνες θα μεταδοθούν πιθανότατα από τον Αναγνωριστικό Δορυφόρο του Άρη (MRO). Το τηλεσκόπιο του δορυφόρου, αναφέρει το Space.com, είναι σχεδιασμένο να παρακολουθεί την επιφάνεια του Άρη και η κάμερά του δεν προσφέρει αρκετά μεγάλους χρόνους έκθεσης. Πιθανότατα όμως θα μπορεί να δει την κόμη του ISON αν στραφεί προς το Διάστημα.
Συνολικά 16 διαστημικά σκάφη της NASA και δεκάδες επίγεια τηλεσκόπια θα παρακολουθούν τον κομήτη καθώς πλησιάζει τη Γη και τον Ήλιο. H NASA έχει ξεκινήσει μάλιστα μια ασυνήθιστη εκστρατεία για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή ερασιτεχνών αστρονόμων.
Οι καλύτερες παρατηρήσεις αναμένονται ωστόσο από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble, το οποίο ίσως διακρίνει καθαρά τον πυρήνα του κομήτη, μια μάζα από αρχέγονους πάγους και σκόνη.
Ο ISON, ήδη γνωστός ως «κομήτης του αιώνα» θα αρχίσει να γίνεται ορατός με γυμνό μάτι τον Οκτώβριο του 2013, όταν θα φαίνεται να κινείται τις πρώτες πρωινές ώρες ανάμεσα στα άστρα του αστερισμού του Λέοντα.
Το μεγάλο σόου θα αρχίσει όταν ο κομήτης πλησιάσει τον Ήλιο, οπότε οι πάγοι της επιφάνειάς του θα αρχίσουν να εξαερώνονται από την ακτινοβολία και πιθανώς θα σχηματίσουν μια ουρά που εκτείνεται για χιλιάδες ή και εκατομμύρια χιλιόμετρα στο Διάστημα.
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί όταν ο κομήτης φτάσει στο περιήλιο, δηλαδή στην ελάχιστη απόστασή του από τον Ήλιο, στις 28 Νοεμβρίου 2013. Υπό την επίδραση της ακραίας βαρύτητας του Ήλιου, ο ISON θα πραγματοποιήσει μια κλειστή στροφή πίσω από το άστρο για να εμφανιστεί και πάλι στην άλλη πλευρά του.
Κανείς δεν γνωρίζει αν ο κομήτης θα επιζήσει αλώβητος ή αν θα σπάσει σε κομμάτια. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει επίσης πόσο μακριά και φωτεινή θα είναι η ουρά του -οι αστρονόμοι πάντως ελπίζουν να καταγράψουν τα πιο θεαματικά περάσματα των τελευταίων δεκαετιών.
Δεδομένου ότι οι κομήτες θεωρούνται κατάλοιπα από το σχηματισμό του Ηλιακού Συστήματος πριν από 4,5 δισ. χρόνια, οι επιστήμονες θα παρακολουθούν τον ISON αναζητώντας στοιχεία για τη σύστασή του.
Οι περισσότεροι κομήτες πιστεύεται ότι προέρχονται από το λεγόμενο Νέφος του Όορτ, ένα υποθετικό «σύννεφο» παγωμένων, αρχαίων σωμάτων που περιφέρονται αργά σε απόσταση περίπου ενός έτους φωτός από τον Ήλιο.
Newsroom ΔΟΛ
Κατοχικά Νέα

Βρέθηκε Στ΄Αλήθεια Chupacabras Στο Τέξας;

Βρέθηκε Στ΄Αλήθεια Chupacabras Στο Τέξας;

Τα μυστηριώδη Chupacabras θεωρούνται μυθικά πλάσματα από τους περισσότερους ειδικούς των ζώων, αλλά η διατροφολόγος Phylis Canion έχει τα υπολείμματα ενός παράξενου με μπλε δέρμα σκύλου που μπορεί να αποδείξει την ύπαρξή του.


Η Canion σήκωσε το άγνωστο πλάσμα από την πλευρά του δρόμου κοντά στο ράντσο της στο Cuero, στο Τέξας, το 2007, μια εποχή που προσπαθούσε να καταλάβει τι σκότωνε τα κοτόπουλα στο ράντσο της.

"Κάθε φορά που βρίσκαμε ένα κοτόπουλο ψόφιο, κάτι το είχε ανοίξει ... στην περιοχή του λαιμού του», εξηγεί στο «The Unexplained Files».




"Φαινόταν λες και όλο το αίμα είχε εξαφανιστεί από αυτό."
Είκοσι οκτώ κοτόπουλα χάθηκαν πριν βρει το νεκρό κουφάρι. Ήταν διαφορετικό από οποιοδήποτε ζώο είχε δει ποτέ πριν. Ζύγιζε περίπου 40 κιλά με ψυχρά μπλε μάτια, ένα ρύγχος με πεταχτά δόντια, και παράξενο δέρμα, πιο κοντά στην επιδερμίδα ενός ελέφαντα παρά με τρίχωμα λύκου ή κογιότ.





APLANONΒρέθηκε στ΄αλήθεια Chupacabras στο Τέξας; ~ APLANON ΠΗΓΗ

(thecuriosityofcat) 

αναδημοσιευση-πηγη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΙΝ: Οι Χριστιανοί της Συρίας βρίσκονται εκεί πριν τους εισαγόμενους ισλαμιστές σας!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΙΝ: Οι Χριστιανοί της Συρίας βρίσκονται εκεί πριν τους εισαγόμενους ισλαμιστές σας!








ΠΗΓΗPERIERGAA: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΙΝ: Οι Χριστιανοί της Συρίας βρίσκονται εκεί πριν τους εισαγόμενους ισλαμιστές σας! ΠΗΓΗ