Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΒΟΜΒΑ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: Με τον Παπανδρέου δουλεύαμε υπογείως να φέρουμε το ΔΝΤ στην Ελλάδα


ΒΟΜΒΑ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: Με τον Παπανδρέου δουλεύαμε υπογείως να φέρουμε το ΔΝΤ στην Ελλάδα


Πριν λίγο, ο Λάκης Λαζόπουλος, στην εκπομπή του, Αλ Τσαντίρι, εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, προβάλλοντας το επίμαχο "απαγορευμένο" απόσπασμα από την συνέντευξη του Ντομινίκ Στρος Καν, στη γαλλική τηλεόραση, το οποίο δεν προβλήθηκε ΠΟΤΕ στον αέρα...

Ο Στρος Καν παραδέχτηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξής του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, από τις πρώτες ημέρες που βρέθηκε στο τιμόνι της Πρωθυπουργίας της χώρας, ζήτησε την παρέμβαση του ΔΝΤ. Ο Στρος Καν, μάλιστα, είπε ότι "τόσο καιρό δουλεύαμε υπογείως"!

Και όταν ρωτήθηκε "γιατί υπογείως", απήντησε : "Γιατί για δικούς του λόγους, 

Aποκαλυπτική συνέντευξη της αρχαιολόγου κ.Λιάνας Σουβαλτζή για τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου


Aποκαλυπτική συνέντευξη της αρχαιολόγου κ.Λιάνας Σουβαλτζή για τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου

-
Συνέντευξη με μεγάλες αποκαλύψεις από την αρχαιολόγο κ.Λιάνα Σουβαλτζή.

 
(..Την στιγμή που είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε κάτω,και αφού ανακοινώθηκε επίσημα στην Αίγυπτο ότι βρέθηκε ο τάφος του Αλεξάνδρου,τότε επενέβει η Ελληνική κυβέρνηση και μας δημιούργησε το πρόβλημα..)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ MAX KEISER!(video)

Τα μηνύματα του Μαξ προς τους Ελληνες, είναι ιδιαιτέρως σημαντικά. Παρακαλώ προσέξτε τα.
Η στήριξή του στην Ελλάδα είναι θαυμάσια, και μια σημαντική δύναμη απόκρουσης, απέναντι στους οικονομικούς τρομοκράτες που μας έχουν επιτεθεί. Είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, με τον μοναδικό τρόπο του!

Ευχαριστώ την ThornlessRose, που υπήρξε καταλυτική στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.

Τις ερωτήσεις (ας πούμε συνέντευξη) τις κάνει η αφεντιά μου :Ρ



Ευχαριστώ τον GreekTerminator για την πολυτιμη βοήθειά του στη βιντεοσκόπηση, το μοντάζ και τη θαυμάσια δημιουργία του βίντεο.

Ευχαριστώ και τη Doctormarkon.για τη συμβολή της.

Πάντα στις επάλξεις όλοι! Είστε υπέροχοι!
Να'στε καλά, παιδιά!

Το σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, εδώhttp://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=136747#p136747

ΠΗΓΗ((http://eothetis.blogspot.com/2011/05/max-keiservideo.html))

5000 χρόνια ιστορίας σε 90 δευτερόλεπτα. Καταπληκτικό!


5000 χρόνια ιστορίας σε 90 δευτερόλεπτα. Καταπληκτικό!

Ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος χάρτης, που δείχνει μέσα σε 90 δευτερόλεπτα,
την εξάπλωση και εξαφάνιση των διαφόρων αυτοκρατοριών γύρω από τη
Μεσόγειο τα προηγούμενα 5000 χρόνια.

Όχι τόσο για να θυμηθείς τη σχολική ιστορία.

Η αποτύπωση των 5000 χρόνων σε 90'', σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι
τα πάντα έχουν ένα τέλος, όσο μεγάλα κι' αν είναι...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.mapsofwar.com/images/EMPIRE17.swf

«Παγωμένο κύμα» (Photos)


«Παγωμένο κύμα» (Photos)

«Το νερό πάγωσε τη στιγμή που το κύμα βρισκόταν στον αέρα. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει στην Ανταρκτική, όταν το νερό παγώνει ακαριαία όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Η θερμοκρασία του νερού είναι ήδη μερικούς βαθμούς κάτω από το μηδέν».
Οι φωτογραφίες και η περιγραφή πιθανότατα σας φαίνονται γνώριμες καθώς κυκλοφορούν από το 2008 στο Internet. Με αφορμή το σημερινό άρθρο μας «Ιστορίες τρόμου ή τι εστί hoax», σας παρουσιάζουμε ένα από τα πιο διάσημα από αυτά και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο hoax.
Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τον επιστήμονα Tony Travouillon στην Ανταρκτική, και σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζεται η περιγραφή, δεν δείχνουν ένα γιγάντιο παγωμένο κύμα την στιγμή που σκάει. Όπως θα δείτε, ο σχηματισμός αυτός περιέχει μπλε πάγο, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν έχει δημιουργηθεί μέσα σε μια στιγμή από ένα κύμα. Ο μπλε πάγος δημιουργείται καθώς ο πάγος συμπιέζεται και οι παγιδεύμένες φυσαλίδες αέρα πιέζονται προς τα έξω.
Το βαθύ μπλε χρώμα υποδεικνύει πως ο πάγος σχηματίστηκε με αργά, με την πάροδο του χρόνου και όχι αμέσως. Η τήξη και το ξαναπάγωμα κατά τη διάρκεια πολλών εποχών έχουν δώσει στο σχηματισμό την ομαλή, κυματοειδή εμφάνισή του.


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/04/pagwmeno-kyma-photos/#ixzz1LJYOZBnO

Γερμανός βουλευτής: «Καιρός να πιέσουμε την Ελλάδα για το όνομα»


Γερμανός βουλευτής: «Καιρός να πιέσουμε την Ελλάδα για το όνομα»

Η γερμανική ομοσπονδιακή Βουλή θα συζητήσει το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξή της στην ΕΕ, όπως επιβεβαίωσε ο Στέφαν Λίμπιχ, μέλος του αριστερού κόμματος της Ομοσπονδιακής Βουλής, ο οποίος είχε καταθέσει και την σχετική πρόταση. Δήλωσε, μάλιστα, ότι τελικά η συζήτηση για το ζήτημα αυτό στην Ομοσπονδιακή Βουλή θα είναι άσκοπη, αφού την ίδια θέση έχει και η γερμανική κυβέρνηση.


«Δεν υπάρχει τίποτε για να συζητήσουμε στην ουσία. Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας πρέπει να ωθήσει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αυξήσουμε την πίεση προς την ελληνική πλευρά.

Μια πραγματική ευκαιρία δίνεται στην επικείμενη Συνέλευση του ΟΑΣΕ, μετά τις εκλογές (των Σκοπίων), που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι και στην οποία συνέλευση θα παραβρεθούν τα δύο μέλη, πΓΔΜ και Ελλάδα», δήλωσε στην Deutsche Welle, ο Stefan Liebich, μέλος της Αριστεράς στην Ομοσπονδία Βουλή.

Το θέμα αυτό είχε προωθηθεί, τελευταία, στην επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων, από τον πιο πάνω αναφερόμενο, για το πώς, δηλαδή, τοποθετείται η Γερμανία στο ζήτημα της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ.

Σε απάντηση του, η γερμανίδα υφυπουργός Εξωτερικών Κορνέλια Πίπερ είχε δηλώσει ότι η Γερμανία επιθυμεί την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και θα προωθούσε το ζήτημα για συζήτηση στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα, πάντως, με τις, χθεσινές, δηλώσεις του Stefan Liebich, θα ήταν προτιμότερο για το θέμα αυτό να αναζητηθούν νέοι δρόμοι διαμεσολάβησης, ιδίως μέσω του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9290.html))

WikiLeaks: Την εμφύτευση μικροτσίπ σε κρατουμένους του Γκουαντάναμο, πρότεινε ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα


WikiLeaks: Την εμφύτευση μικροτσίπ σε κρατουμένους του Γκουαντάναμο, πρότεινε ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα



Από: ID-on't

σχόλιο ID-ont: Λίγο-λίγο αυξάνονται οι φωνές που ζητάνε η "Κάρτα του Πολίτη" να περάσει ως εμφύτευμα στο ανθρώπινο σώμα, ξεκινώντας και καλά, πρώτα από τους "κακούς". Έτσι για να αρχίσουμε να εξοικειωνόμαστε με το σενάριο της επόμενης δεκαετίας (ή μήπως της τωρινής;).

Σύμφωνα με απόρρητα αμερικανικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από το WikiLeaks και δημοσιεύονται στο περιοδικό Der Spiegel ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας πρότεινε το 2009 στους Αμερικανούς να εμφυτεύσουν ηλεκτρονικά τσιπάκια στους κρατούμενους της φυλακής του Γκουαντάναμο προτού τους αφήσουν ελεύθερους, «όπως το κάνουν στα άλογα ή στα γεράκια», σε συνομιλία που είχε με τον σύμβουλο του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Τζον Μπρέναν, για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.
Το Der Spiegel επικαλείται ένα τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας με ημερομηνία 22 Μαρτίου 2009, λίγες μέρες μετά την συνομιλία τους στο ιδιωτικό ανάκτορο του Αμπντάλα στο Ριάντ.

Ο Μπρέναν επικαλέστηκε τα νομικά εμπόδια για την εφαρμογή μιας τέτοιας πρότασης: «Τα άλογα δεν έχουν καλούς δικηγόρους», φέρεται να απάντησε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Νέο βίντεο με UFO!



Νέο βίντεο με UFO!



Η λίμνη Erie στο Ohio θεωρείται ως ένας από τους πιο «δημοφιλείς προορισμούς» για τους ...



εξωγήινους επισκέπτες, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα δεκάδες βίντεο που έχουν καταγραφεί στην περιοχή και δείχνουν αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό.

Ένα νέο, άκρως εντυπωσιακό βίντεο, ήρθε σήμερα στο φως. Το βίντεο κατέγραψε με την κάμερά του ο Michael Lee Hill από το Eastlake, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως είναι το πιο καθαρό βίντεο που έχει τραβήξει μέχρι στιγμής.

«Είναι πιθανότατα μια από τις πιο τρελές βραδιές που είχα ποτέ. Το κατέγραφα για πολλή ώρα, και μεγάλωνε μέχρι τη στιγμή που μου έδωσαν να καταλάβω, ότι ήξεραν πως κάθομαι εκεί και τους καταγράφω» λέει ενθουσιασμένος ο Michael.



Ο Michael Lee Hill

Στο βίντεο φαίνεται ένα περίεργο φως να αναβοσβήνει ακριβώς πάνω από την λίμνη και ενώ στην αρχή κινείται, μετά μένει ακίνητο σε κάποιο σημείο. Παρόμοιες εικόνες είχε μεταδώσει και το κανάλι Fox 8 την περασμένη χρονιά.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Νέο βίντεο με UFO! http://24wro.blogspot.com/2011/05/ufo_03.html#ixzz1LETbkGC9

Πλαστή η φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν


Πλαστή η φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν
Το Γαλλικό Πρακτορείο απέδειξε ότι είναι προϊόν φωτομοντάζ
Πλαστή η φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν

Παρίσι 
Πλαστή αποδεικνύεται η φωτογραφία του νεκρού Οσάμα μπιν Λάντεν που μετέδωσαν νωρίτερα τη Δευτέρα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η φωτογραφία του παραμορφωμένου προσώπου ενός πτώματος δεν είναι του ηγέτη της Αλ Κάιντα, διευκρίνισε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η φωτογραφία προβλήθηκε από τηλεοράσεις και δικτυακούς τόπους ανά τον κόσμο πριν αποσυρθεί.

Τα περισσότερα από αυτά είχαν διευκρινίσει ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον αρχηγό της Αλ Κάιντα.

«Ηταν πράγματι μια πλαστή φωτογραφία, είχε ήδη κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ το 2009», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράνα Τζαουάντ, επικεφαλής του γραφείου στο Ισλαμαμπάντ του Geo TV, του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού δικτύου στο Πακιστάν.

«Είχαμε επισημάνει, όταν την μεταδώσαμε, πως η αυθεντικότητά της δεν ήταν δυνατό προς το παρόν να επιβεβαιωθεί, στη συνέχεια ελέγξαμε και την αποσύραμε», προσέθεσε ο Τζαουάντ.

Ολα τα πακιστανικά δίκτυα απέσυραν από τις οθόνες τους τη φωτογραφία, η οποία έδειχνε το ματωμένο και εν μέρει παραμορφωμένο πρόσωπο ενός άνδρα με πυκνά μαύρα γένια.

Το Γαλλικό Πρακτορείο εξέτασε τη φωτογραφία με ένα ειδικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, το οποίο απέδειξε ότι το στιγμιότυπο είχε πλαστογραφηθεί χρησιμοποιώντας τα γένια και το κάτω μέρος του προσώπου μιας παλαιότερης φωτογραφίας του Μπιν Λάντεν.

«Τα γένια είναι θολά, βλέπει κανείς καθαρά ότι πρόκειται για μοντάζ», δήλωσε ο Μλάντεν Αντόνοφ, διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το αμερικανικό δίκτυο MSNBC διευκρίνισε ότι δύο αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν προειδοποιήσει ότι η εικόνα ήταν πλαστή. «Ουδείς Αμερικανός, ούτε πακιστανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά της», προσθέτει το δίκτυο.