Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!!!



ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗΣ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (15euro) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ…. ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ….
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΟ. (Κατηγορία Β΄ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ-2. ΒΙΒΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ- 21. Journeys B1, Hillside Press ∆οϊράνης 13 Κυψέλη 113 62, 210 8829041 210 8827677 info@elthillside.com)
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
Για όσους δεν γνωρίζουν την αγγλική σας μεταφράζουμε το κείμενο….
“Μετά το σχολείο την Πέμπτη, έφαγα δύο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα μου) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει. Εκτός απ’ο το ‘οτι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να έχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου., και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική καρτα για να αγοράσω πράγματα, όσο η Μαμά και ο Μπαμπάς ανεβάζουν στην τσέπη μου χρήματα κάθε εβδομάδα” Είναι λοιπόν προφανές τί μήνυμα θέλουν να περάσουν στα παιδιά μας.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!!! | Κατοχικά Νέα  ΠΗΓΗ

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ – Σατανιστικό υλικό θα μοιράζεται σε σχολεία!

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ – Σατανιστικό υλικό θα μοιράζεται σε σχολεία!



Η οργάνωση Σατανικός Ναός ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει φυλλάδια για τον σατανισμό σε μαθητές στη Φλόριντα, καθώς μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου, επιτρέπεται η διανομή θρησκευτικού υλικού.
Μεταξύ των υλικών που έχουν οριστεί να διανεμηθούν, είναι φυλλάδια για τη φιλοσοφία, την πρακτική του σατανισμού, δόγματα των σατανικών ναών. Επίσης, η αίρεση λέει στα παιδιά του σχολείου για το νόμιμο δικαίωμά τους να επιλέξουν να ασκήσουν το σατανισμό, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, το σχολικό σύστημα πήρε μια απόφαση να αφήσει οποιοδήποτε θρησκευτικό και άθεο υλικό να παρέχεται στα σχολεία.
Ο Ναός είπε ότι αν και δεν συμφωνούν με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου να επιτρέψει θρησκευτικά υλικά στα σχολεία, θα συνεχίσει «να διασφαλίζει ότι ο πλουραλισμός είναι σεβαστός όταν η διαίρεση Εκκλησίας/Κράτους έχει παραβιαστεί».

Ο εκπρόσωπος του Ναού, Lucien Greaves, εξηγεί: «Πιστεύουμε ότι το υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία από διαφορετικές θρησκευτικές απόψεις, σε αντίθεση με το να παραμένουν αδρανής, ενώ μία θρησκευτική φωνή κυριαρχεί στο λόγο και παραδίδει την προπαγάνδα για τη νεολαία».
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι όλα τα παιδιά σε αυτά τα σχολεία της Φλόριντα έχουν ήδη επίγνωση της χριστιανικής θρησκείας και της Βίβλου και αυτό θα μπορούσε να είναι η πρώτη αποκάλυψη που αυτά τα παιδιά έχουν με την πραγματική πρακτική του σατανισμού. Πιστεύουμε ότι πολλοί μαθητές θα είναι πολύ περίεργοι να δουν τι προσφέρουμε», πρόσθεσε ο Greaves.
Ο Σατανικός Ναός ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση ότι πρόκειται να ανεγείρει ένα πανύψηλο άγαλμα Baphomet δίπλα σε ένα μνημείο των Δέκα Εντολλων στο Oklahoma State Capitol Αποκάλυψε επίσης σχέδια, για να χτίσει ένα ναό στο Ντιτρόιτ.
ΠΗΓΗΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ – Σατανιστικό υλικό θα μοιράζεται σε σχολεία! | Κατοχικά Νέα