Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η Αστρική Δίνη του Αντεν: Ένα Μυστήριο σε Εξέλιξη


Η Αστρική Δίνη του Αντεν: Ένα Μυστήριο σε Εξέλιξη

Καλό θα είναι πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο, να διαβάσετε το άρθρο μας με αποκαλύψεις που δημοσιεύσε πρώτη στην Ελλάδα η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον κόλπο του ΑΝΤΕΝ την Παρασκευή, 14Ιανουαρίου του 2011.

STARGATE: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ANDEN


Τους τελευταίους μήνες γίναμε μάρτυρες του απηνούς διωγμού του Τζούλιαν Ασάνζ, δημιουργού του ισοτόπου WikiLeaks, ο οποίος δημοσιεύει απόρρητα έγγραφα διάφορων κυβερνήσεων και μυστικών υπηρεσιών. Εκείνο όμως που φαίνεται να «καίει» πραγματικά είναι ένα αρχείο που φέρεται να έχει ακόμα στην κατοχή του ο Mr WikiLeaks και αφορά σ’ ένα μυστηριώδες φαινόμενο στον Κόλπο του Άντεν. Για το φαινόμενο αυτό υποτίθεται ότι έχει στηθεί μια γιγαντιαία μυστική επιχείρηση, στην οποία και συμμετέχουν 27 χώρες.

Είναι δυνατόν η μεγαλύτερη διεθνής ναυτική δύναμη που έχει συγκροτηθεί ποτέ να έχει αναπτυχθεί στον Κόλπο του Άντεν, στα ανατολικά της Αφρικής, «σαρώνοντας» όλη την περιοχή μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τους Σομαλούς πειρατές οι οποίοι συχνά κάνουν ρεσάλτο στα διερχόμενα εμπορικά πλοία; Σύμφωνα με μια άποψη, το υπαρκτό πρόβλημα δεν δικαιολογεί την ανάπτυξη μιας τόσο μεγάλης δύναμης, συνεπώς κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στα ανοιχτά της Υεμένης. Κάτι το οποίο πρέπει να παρακολουθείται στενά, αποτελώντας παράλληλα και ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Η Ανεξήγητη Μαγνητική Δίνη
Το έγγραφο που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο Ασάνζ δεν το έχει δει κανείς, παρ’ όλα αυτά το περιεχόμενό του υποτίθεται ότι έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, τον Νοέμβριο του 2000 ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Βόρειας Θάλασσας, ναύαρχος Νικολάι Μαξίμοφ, έστειλε απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για μια μαγνητική δίνη που είχε δημιουργηθεί στον Κόλπο του Αντεν, ανοιχτά της Σομαλίας.

Στην αναφορά αυτή γίνεται λόγος για συντονισμένες με τις ΗΠΑ και την Κίνα προσπάθειες να μελετηθεί και να περιοριστεί η δίνη, που φαίνεται να αψηφά όλους τους νόμους της φυσικής. Θεωρητικά η μαγνητική δίνη είναι μια τρύπα στην ατμόσφαιρα, η οποία τραβά ενέργεια στο εσωτερικό της. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για ένα φαινόμενο με το οποίο δεν έχουμε έρθει ξανά σε επαφή…

Στα τέλη του 2008, σύμφωνα πάντα με το απόρρητο έγγραφο, οι τρεις μεγάλες δυνάμεις διαπίστωσαν ότι η μαγνητική δίνη σταδιακά μεγάλωνε και ως εκ τούτου αναγκάστηκαν να ενημερώσουν τα μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Μέλη των τελευταίων έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια μελέτης και περιορισμού του φαινομένου, στέλνοντας δυνάμεις στην περιοχή. Και ως πρόσχημα για την παρουσία των πολεμικών πλοίων εκεί προβλήθηκε η αντιμετώπιση των Σομαλών πειρατών.

Στο πλαίσιο αυτό, τέθηκαν σε εφαρμογή τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις, οι Ocean Shield (ΝΑΤΟ), Atalanta (E.E.), Combined Task Force 151 (ΗΠΑ), ενώ πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από την Ινδία, τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Μαλαισία. Στις κοινές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. συμμετέχουν οι ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Δανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ινδία, Ιράν, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, Μαλαισία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Τουρκία.

Στα τέλη του 2010 σημειώθηκε στον κόλπο μια ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα η οποία, σύμφωνα με όσους υποστηρίζουν τη θεωρία, οδήγησε στη διεύρυνσή της μαγνητικής δίνης. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η αστάθεια των μετεωρολογικών φαινομένων είναι επίσης ένα από τα αποτελέσματα της εμφάνισης της δίνης.

Σ’ αυτή, λοιπόν, αποδίδονται το κύμα ψύχους που έπληξε πρόσφατα την Ευρώπη (σε Βρετανία, Σουηδία και Νορβηγία καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100 ετών) και τις ΗΠΑ, αλλά και οι πλημμύρες σε διάφορες χώρες του πλανήτη μας. Επιπλέον, κυκλοφορεί ευρέως μια δεύτερη θεωρία που έρχεται να ρίξει νερό στο μύλο της πρώτης και η οποία κάνει λόγο για μια αστρική πύλη που έχει ανοίξει από τις 5 Ιανουαρίου 2010.

Το Φαινόμενο της Νορβηγίας
Το όλο θέμα, όμως, δεν τελειώνει εδώ καθώς η δίνη που υποτίθεται ότι εντοπίστηκε στον Κόλπο του Άντεν συνδέεται και με το παράξενο σπειροειδές φαινόμενο της Νορβηγίας, που εκδηλώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 2009. Το συγκεκριμένο φαινόμενο έγινε ορατό σε χιλιάδες μάρτυρες όταν ένα μπλε φως αναδύθηκε πίσω από ένα βουνό στα βόρεια της χώρας. Το φως σταμάτησε στη μέση του ουρανού και στη συνέχεια άρχισε να διαγράφει σπειροειδή πορεία καλύπτοντας σταδιακά όλο τον ουρανό στην περιοχή. Αμέσως μετά, από το κέντρο του βγήκε μια ακτίνα κυανοπράσινου χρώματος, η οποία κράτησε περίπου 12 λεπτά. Οι αυτόπτες μάρτυρες τότε έκαναν λόγο για μια μεγάλη πύρινη σφαίρα που περιβαλλόταν από έντονο φως και ακολουθούσε σπειροειδή τροχιά.

Το φαινόμενο της Νορβηγίας θεωρήθηκε ως προπομπός εκείνου του Αντεν. Επίσημα χείλη δικαιολόγησαν το μπλε φως στον ουρανό της Νορβηγίας αποδίδοντάς το στην αντανάκλαση του ήλιου στα αέρια καύσης του νέου ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου «Bulava», το οποίο δοκιμάστηκε εκείνη την ημέρα ανεπιτυχώς. Η Ρωσία, πάντως, δεν παραδέχθηκε ότι πραγματοποίησε δοκιμή εκείνη τη στιγμή…

Λίγες ημέρες αργότερα, οι ρωσικές εφημερίδες «Kommersant» και «Vedomosti» ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους ότι επρόκειτο όντως για δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου «Bulava», που έγινε από το πυρηνικό υποβρύχιο «Ντμίτρι Ντοσκόι» στη Λευκή Θάλασσα. Όπως ανέφεραν οι εφημερίδες, η δοκιμή του συγκεκριμένου πυραύλου (προορίζεται για τον εξοπλισμό των πυρηνικών υποβρυχίων τέταρτης γενιάς) είναι η δέκατη τρίτη μέσα σε έξι χρόνια. Από τις δοκιμές αυτές οι εννέα ήταν αποτυχημένες και μία από αυτές ήταν εκείνη που προκάλεσε την αναστάτωση στη Νορβηγία.

Εδώ η θεωρία έρχεται να επικαλεστεί και πάλι έγγραφο του WikiLeaks, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ενημερώθηκε από τη ρωσική υπηρεσία αντικατασκοπίας GRU ότι μόλις εμφανίστηκε το φαινόμενο στη Νορβηγία, ο πρόεδρος και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ κατέφυγαν προληπτικά σε μυστική τοποθεσία. Προφανώς είχε τεθεί σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που επέβαλε την άμεση διάσωση του προέδρου και του υπουργού του για να είναι σε θέση να δώσουν εντολές μετά το πέρας του φαινομένου και την αποτίμηση της επίδρασής του.

Το Κυνήγι του Ασάνζ
Δεδομένης, λοιπόν, της σημασίας των εγγράφων που υποτίθεται πως διαθέτει ο Ασάνζ και που δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει, η θεωρία εξηγεί τον απηνή διωγμό στον οποίο υπόκειται ο Αυστραλός δημοσιογράφος και προγραμματιστής. Αν τα υποτιθέμενα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την παραπάνω υπόθεση όντως υπάρχουν και βγουν στη δημοσιότητα, τα όσα μέχρι σήμερα έχει αποκαλύψει ο Ασάνζ θα φαντάζουν ασήμαντα. Ετσι υποτίθεται πως γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια εδώ και μήνες, ώστε να τον περιορίσουν και να προλάβουν πιθανές διαρροές αυτών των εγγράφων στο μέλλον.

Πριν από μερικές ημέρες, βρετανικό δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως για την έκδοση του Ασάνζ στη Σουηδία, όπου -ως γνωστόν- αντιμετωπίζει κατηγορίες για το βιασμό δύο γυναικών. Όπως υποστηρίζουν ο ίδιος και οι συνήγοροί του, αν εκδοθεί στη Σουηδία, ίσως δεν θα έχει δίκαιη δίκη. Ακόμα χειρότερα, ίσως εκδοθεί στις ΗΠΑ, οι υπηρεσίες των οποίων είναι εξοργισμένες με τη δραστηριότητά του. Ο μεγαλύτερος φόβος του Ασάνζ είναι πως αν καταλήξει σε αμερικανική φυλακή, δεν θα ζήσει για πολύ…


Τελικά τι Συμβαίνει;
Ανεξάρτητα από το αν η παραπάνω θεωρία ισχύει ή έχει έστω μια κάποια βάση, η αλήθεια είναι πως η συγκέντρωση μιας τόσο μεγάλης ναυτικής δύναμης στον Κόλπο του Αντεν δύσκολα δικαιολογείται μόνο από την παρουσία και τη δράση των Σομαλών πειρατών στην περιοχή. Ασφαλώς πρόκειται για μια στρατηγικού ενδιαφέροντος περιοχή και η όλη δραστηριότητα σαφέστατα σχετίζεται και με γεωπολιτικά παιχνίδια. Άλλωστε, οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στη Βόρεια Αφρική και τα υπόλοιπα αραβικά κράτη μας προϊδεάζουν για το τι θα ακολουθήσει…

Ο,τι και αν συμβαίνει είτε στο μουσουλμανικό τόξο της Βορείου Αφρικής είτε στη Μέση Ανατολή είτε, όπως στην προκειμένη περίπτωση, στην Αραβική Χερσόνησο, αφορά και επηρεάζει άμεσα τους πάντες σε αυτόν τον πλανήτη. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η τεράστια δύναμη που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή ασχολείται με τη μελέτη ανεξήγητων φαινομένων, όπως οι αστρικές πύλες και οι μαγνητικές δίνες. Ή μήπως όχι;

«Σύννεφα χωρίς όνομα» ή HAARP;


 
Σχ. ΚΟΤο HAARP σημαίνει High Frequency Active Auroral Research Program δηλ. Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Επίσημα αποτελεί πειραματικό πρόγραμμα που έχει σκοπό «τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών, αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance)». Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα......

Το HAARP θεωρείται ένα «υπερόπλο» το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987 (χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό).
Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!

Θα μπορούσαν αυτοί οι νέοι σχηματισμοί νεφών να είναι αποτέλεσμα της δραστηριότητας του HAARP;

Ακολουθεί το άρθρο (2009) από την DailyMail / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το σύννεφο χωρίς όνομα: οι μετεωρολόγοι προσπαθούν να ταξινομήσουν τα μοναδικά «Asperatus» σύννεφα που φαίνονται σε παντού

Σχηματισμένα σε φανταστικά σχήματα, αυτά τα σύννεφα κρέμονται πάνω από το σκούρο χρώμα του τοπίου, όπως οι προάγγελοι μιας ισχυρής καταιγίδας.

Όμως, παρά την εκπληκτική και συχνή εμφάνισή τους, οι σχηματισμοί αυτοί δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί επίσημα με κάποιο όνομα.

Τα έχουν δει σε όλη τη Βρετανία σε διάφορες μορφές - από την Snowdonia ως τα Highlands της Σκωτίας - και σε άλλα μέρη του κόσμου όπως στη Νέα Ζηλανδία, αλλά συνήθως διαλύονται χωρίς να φέρουν κάποια καταιγίδα.

Και μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το θυελλώδες καιρικό φαινόμενο αξίζει πολύ τη δική του ταξινόμηση.

Οι ειδικοί στη Βασιλική Μετεωρολογική Εταιρεία προσπαθούν τώρα να του δώσουν μια επίσημη ονομασία λέγοντάς τα «Asperatus», από τη λατινική λέξη για το «τραχύ».

Αν το πετύχουν, θα είναι η πρώτη ποικιλία σχηματισμού νεφών στην οποία έχει δοθεί μια νέα ονομασία εδώ και πάνω από μισό αιώνα

«Είναι λίγο σαν να ψάχνουμε στην επιφάνεια μιας ασταθούς θάλασσας από τα κάτω», είπε ο Gavin Pretor-Pinney, ιδρυτής της Εταιρείας Cloud Appreciation, ο οποίος προσδιόρισε το σύννεφο από τις φωτογραφίες που του έστειλαν τα μέλη της Εταιρίας.

«Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε και να διαβαθμίσουμε όλες τις εικόνες των σύννεφων που παίρνουμε, αλλά υπήρχαν κάποια που απλά δεν φαίνεται να εντάσσονται σε καμία από τις άλλες κατηγορίες, έτσι άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι ένα μοναδικό είδος νέφους».
Και πρόσθεσε: «Το κάτω μέρος των νεφών είναι αρκετά τραχύ και ασταθής. Φαίνεται πολύ θυελλώδεις, αλλά μερικές από τις αναφορές που έχω πάρει δείχνουν ότι τείνουν να διαλύονται χωρίς να γυρνάνε σε καταιγίδα. "

Η Βασιλική Μετεωρολογική Εταιρεία συγκεντρώνει πλέον λεπτομερείς πληροφορίες για τις ημέρες και τις θέσεις όπου έχουν παρατηρηθεί τα σύννεφα asperatus, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν ακριβώς τι είναι αυτό που τα προκαλούν.

Αξιωματούχοι στη συνέχεια θα απευθυνθούν στο Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό του ΟΗΕ στη Γενεύη για να έχουν το νέο τύπο σύννεφου που θα προστεθεί στον Διεθνές Άτλα Νεφών (International Cloud Atlas), το σύστημα που χρησιμοποιείται από τους μετεωρολόγους σε όλη την υδρόγειο.

Ο καθηγητής Paul Hardaker, Διευθύνων Σύμβουλος της RMS, είπε: «Θα πρέπει να υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα αρκετά μεγάλη θερμότητα γύρω από την παραγωγή της ενέργειας που απαιτείται για τη δημιουργία τέτοιου είδους δραματικών σχηματισμών νεφών.

«Είναι αρκετά σκοτεινές δομές και έτσι πρέπει να υπάρχει πολλή συμπύκνωση υδρατμών στο σύννεφο».
http://okloios.blogspot.com/2012/01/haarp_19.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FxdGLo+%28%CE%9F+%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82%29 ΠΗΓΗ

ο τέλος του κόσμου έρχεται. (9.950 δολάρια για μία θέση σε πολυτελές καταφύγιο)


ο τέλος του κόσμου έρχεται. (9.950 δολάρια για μία θέση σε πολυτελές καταφύγιο)

Το τέλος του κόσμου έρχεται. Και κάποιο έχουν ήδη πλουτίσει με το «εμπόρευμα» της συντέλειας.
Η αμερικάνικη εταιρία Vivos ετοιμάζει συνολικά 20 πολυτελή καταφύγια σε διάφορα σημεία του κόσμου, προκειμένου να «φιλοξενήσει» περίπου 4.000 άτομα που θα αγοράσουν έναντι 9.950 δολαρίων ένα εισιτήριο ενόψει της συντέλειας του κόσμου.

Οι καταστροφολόγοι θεωρούν ότι το τέλος μας
είναι κοντά, και βρήκαν ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν. 9.950 δολάρια για να γλιτώσει κανείς το τέλος του κόσμου και να συνεχίσει να ζει και μετά, είναι πολλά;
Δείτε το τουλάχιστον «περίεργο» διαφημιστικό βίντεο της εταιρίας στο διαδίκτυο:

Δείτε φωτογραφίες-μακέτες από το καταφύγιο:




http://strange-files.blogspot.com/2012/01/9950.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StrangeFilesOpenYourMind+%28Strange+Files+%7C+Open+Your+Mind%29 ΠΗΓΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ‏





Γράφει ο Αντώνης  Γρυπαίος.


 Εισαγωγή:
Πολλά κατά καιρούς έχουν γραφεί για τις μυστικές οργανώσεις που κυριαρχούν στο πλανήτη μας. 

Όλες αυτές επιρρεάζουν τη ζωή μας.
Λόγω των τραγικών οικονομικών εξελίξεων σε Ε.Ε. & ΗΠΑ, αποφασίσαμε, για ενημέρωση των αναγνωστών, για άλλη μια φορά να αναφερθούμε και αναλύσουμε  αυτά τα φαινόμενα.
Εξ’ άλλου μη ξεχνάμε τα γεγονότα που εξελίσσονται σήμερα στις ΗΠΑ
με τα κινήματα των αγανακτισμένων, και εξαθλιωμένων, ανέργων αστέγων και πεινασμένων Αμερικανών σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ,
με προεξάρχον το κίνημα «ΟCCUPY WALL STREET» στη Ν.Υ.
Εδώ πράγματι οι Κοσμοκράτορες τα «έχουν βρεί σκούρα», διότι εάν γενικευθεί αυτή η κατάσταση, τότε η προσπάθειά τους για τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, θα καταρρεύσει, και για να το πετύχουν ίσως καταφύγουν σε παγκόσμιο πόλεμο, για να τιμωρήσουν τις μάζες, και επιτύχουν το στόχο και σκοπό τους.
Η καλή αρχή με τους αγανακτισμένους έγινε από τη Βαρκελώνη, επεκτάθηκε στην Αθήνα, και τώρα επεκτείνετε με άγριες διαθέσεις, σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.
Τα επαναστατικά κινήματα των λαών της Γης, είναι καλοδεχούμενα για να δείξουμε στους Εξουσιαστές του πλανήτη, ότι εμείς τα δισεκατομμύρια οι παροικούντες στο πλανήτη είμαστε η ζωή, και ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.
   Παγκόσμια   Διακυβέρνηση:
Οι δυνάμεις εκείνες που αποτελούν τη παγκόσμια κυριαρχία και Εξουσία είναι γνωστές με τρείς λέξεις,  «Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία». Είναι οι δυνάμεις εκείνες που δρούν για να αποδομήσουν την ανθρωπότητα. Είναι οι δυνάμεις εκείνες της διεθνούς ανωμαλίας, τρομοκρατίας, και διεθνούς εξουσίας, που θέλουν να καταστήσουν τα ανυπάκουα κράτη προτεκτοράτα και αποικίες, ώστε να πετύχουν το ποθούμενο γιαυτούς που είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση, υπό μία κυβέρνηση δική τους, άνευ λα’ι’κής ετυμηγορίας.
Όλα αυτά για την άνετη διαβίωση στο πλανήτη Γη, αυτών των ιδίων, χωρίς τη παρουσία των ενοχλητικών φτωχών λα’ι’κών μαζών.
Οι δυνάμεις εκείνες των Εξουσιαστών της Γης, συνωμοτούν κατά της ανθρωπότητας, και καταρτίζουν σχέδια για να πετύχουν τελικά το ποθούμενο γιαυτούς. Δεδομένου του γεγονότος ότι στο διάστημα δεν φαίνεται μέχρι στιγμής άλλος πλανήτης με βιωσιμότητα να μπορεί να αντικαταστήσει τη Γη, θέλουν να κάνουν το πλανήτη Γη δικό τους, αφού όλα τα απέκτησαν, πλούτη και εξουσία. Τώρα θέλουν δικό τους πλανήτη. Δεν καταδέχονται να ζούν με το διεθνές πόπολο τους εξαθλιωμένους και «αθλίους» της Γης.
Ο ρατσισμός των Κοσμοκρατόρων σε πλήρη έξαρση!!!
Μη ξεχνάμε την απόφαση του ΟΗΕ προ πολλών χρόνων, «ZIONISM  IS  A RACISM» τότε που ο ΟΗΕ ήταν ακόμη δημοκρατικός και ανθρώπινος. Όλα αυτά τα γεγονότα που βλέπετε να εξελίσσονται σήμερα στη παγκόσμια οικονομία είναι έργο «Εκείνων», με σκοπό να εξαθλιώσουν τους λαούς της οικουμένης, ώστε να καταστήσουν την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας εύκολη γιαυτούς, αντιστάσεως μη ούσης από τις πεινασμένες λα’ι’κές μάζες.
 Οι δυνάμεις αυτές είναι εκείνες που αναφέρουμε πιο κάτω.
Πρόκειται για τη πλανητική οργάνωση γνωστή σαν «Ίδρυμα Ροκφέλερ» η οποία μεθοδεύει τη παγκόσμια κυβέρνηση με ηγέτιδες δυνάμεις αυτούς τους ιδίους. Είναι η λέσχη BILTERBERG του Ρότσιλντ, η οποία ελέγχει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των κρατών, προηγμένων ή μη, από ΗΠΑ μέχριBotsuana & Viet-nam. Είναι εκείνη η οργάνωση που μαζί με τη τριμερή επιτροπή του Ροκφέλερ, αντικατέστησαν εδώ στην Ελλάδα τον αποτυχημένο ΓΑΠ, με τον άλλο έμπιστο  κύριο Λουκά, έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη των άλλων πολιτικών της δεξιάς. Το ίδιο έπραξαν και στην Ιταλία στην οποία διόρισαν ένα Πρωθυπουργό γνωστό από το Μασονικό  σκάνδαλο «Ρ2», αλλά και εννοούμενο της τριμερούς επιτροπής όπως γράφει ο διεθνής τύπος.
Εκτός από αυτές τις δύο, οι άλλες οργανώσεις που στηρίζουν τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, είναι η Τριμερής επιτροπή πάλιν του Ροκφέλερ, η διεθνής Μασονία, οι ILLUMINATI (πεφωτισμένοι),
Οι Να’ι’τες-Ιππότες, οι Skull & Bones, και άλλα φαιδρά.         
Κατόπιν όλων αυτών δυνάμεθα να είπωμεν ότι η παγκόσμια Σιωνιστική
Δικτατορία, στηρίζεται επάνω σε επτά πόδια. Όλοι αυτοί μαζί συναποτελούν τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Την αποκαλούμε
Σιωνιστική διότι όλες αυτές οι δυνάμεις έχουν σαν θεμέλιο λίθο το διεθνή Σιωνισμό, από τον οποίο πηγάζουν όλα τα κακά της ανθρωπότητας  πάλαι τε και νύν.
Των δυνάμεων αυτών όργανα, πιόνια, και μαριονέτες, είναι οι πολιτικοί άνδρες και γυναίκες όλων των κυβερνήσεων των κρατών της υφηλίου, από τους οποίους χρηματοδοτούνται.
Τους εκλέγουμε και τους ψηφίζουμε για να υπηρετούν τη παγκόσμια δικτατορία, εις βάρος πάντων ημών.
Πρόεδρος του ιδρύματος Ροκφέλερ είναι ο γνωστός μας KISSINGER. Πρόεδρος της λέσχης BILTERBERG  ο βασιλικός σύζυγος της Ολλανδίας, και Πρόεδρος της Τριμερούς επιτροπής ο κ. BREZINSKY  πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ κ. JIMMY  CARTER.
Η λέσχη BILTERBERG αλλά και όλες οι άλλες Μασονικές μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις είναι εναντίον όλων των άλλων θρησκειών της Γης, και όλες μαζί προωθούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την οποία εφάρμοσε για πρώτη φορά στο τόπο μας το πιόνι τους ο ΓΑΠ.
Τώρα το πώς μερικοί ηγέτες της Χριστιανικής Ορθοδοξίας ευρέθησαν να είναι μέλη αυτών των οργανώσεων, είναι απορίας άξιον.
Το φαινόμενο αυτό αποδίδουμε σε αφέλεια, επιπολαιότητα, πολιτική ανωριμότητα, και μωροφιλοδοξία των ηγετών της Ορθοδοξίας, για να αναρριχηθούν στα ανώτατα αξιώματα και θρόνους της θρησκείας, οι πολιτικά ανώριμοι Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, και Επίσκοποι.
Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Εζήλωσαν την δόξαν των ανθρώπων μάλλον, με τη βοήθεια του Σατανά, υπέρ την δόξαν του Θεού.
Στην απέναντι όχθη της Ορθοδοξίας, δηλαδή στη Καθολική και Προτεσταντική εκκλησία, οι ηγέτες είναι γνωστόν ότι είναι τέκτονες και πεφωτισμένοι, αυτό δεν μας εκπλήσσει, όμως από τους ηγέτες της Ορθοδοξίας αυτό δεν το περιμέναμε, να είναι μέλη των οργανώσεων του Σατανά, και ότι άλλο αντιΧριστιανικό κακό υπάρχει.
Οι δυνάμεις εκείνες των Εξουσιαστών του πλανήτη καταρτίζουν τα κάτωθι σχέδια , ώστε να πετύχουν τελικά το ποθούμενο γιαυτούς, που είναι η παγκόσμια κυριαρχία.  Σχεδιάζουν,
1)Γεωπολιτικά και Γεωστρατηγικά σχέδια και σενάρια παγκοσμίως, για την αποκλειστική εκμετάλλευση ενεργειακών πηγών και ορυκτών , που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στους λαούς της Γης.
  Πρόσφατα άρπαξαν όλο το χρυσό και τα πετρέλαια της Λιβύης, με αφορμή την ανατροπή του δικτάτορα Καντάφι, και δικαιολογία τον εκδημοκρατισμό της χώρας. Ο Καντάφι είχε ευεργετήσει το λαό του, κατασκευάζοντας πολλά έργα υποδομών στη χώρα του, και δίδοντας σπίτια και σχολεία στο λαό. Όμως ο αχάριστος λαός τον σταύρωσε. Βεβαίως ζούσε ασώτως, όμως κοντά σε αυτόν, «έτρωγε» και ο λαός, και η χώρα του ευημερούσε. Απόδειξη το γεγονός ότι, χιλιάδες αλλοδαποί επιστήμονες, τεχνίτες και εργάτες, ως επί το πλείστον Κινέζοι, εγκατέλειψαν τη Λιβύη με την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ, προς ανατροπή του Καντάφι. Στη Λιβύη επικρατούσε οργασμός έργων και οικονομικής ανάπτυξης.
2)Την εφαρμογή παγκοσμίως της ηλεκτρονικής ταυτότητος, αλλά και το μικροτσίπ, που καλούμεθα όλοι να φορέσουμε υποδορείως, με σκοπό να μας ελέγχουν εύκολα.
3)Νομοθετική ρύθμιση στο Σύνταγμα όλων των Κρατών, που να καλύπτει όλα τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα «Εκείνων».
4)Βιολογική εξόντωση της ανθρωπότητας, με όλα τα πρόσφορα μέσα, ώστε να μείνουμε στο πλανήτη , μόνο 500 εκατομμύρια υπηρέτες
των συμφερόντων «Εκείνων», ώστε να απολαμβάνουν το πλανήτη μόνον «Εκείνοι» σαν ιδιωτική τους περιουσία.
5)Τοπικοί πόλεμοι. Όπου διεθνής ανωμαλία και αναταραχή, εκεί και «Αυτοί». (Βλέπε Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Αφγανιστάν, Βιέτ-Ναμ, Αφρική, Κορέα), και στο κοντινό μέλλον Περσία, όπου σχεδιάζουν να χτυπήσουν με πυρηνικά όπλα, την ιστορική αυτή χώρα.
6)Νατο’ι’κές Πυραυλικές εγκαταστάσεις σε Τσεχία & Πολωνία που στοχεύουν τη Ρωσία, με κίνδυνο να προκαλέσουν παγκόσμια ανάφλεξη.
7)Διεθνής Οικονομία. Τα γεγονότα τα βιώνουμε σήμερα όλοι μας διεθνώς, με τη κρίση χρέους, που «Αυτοί» δημιούργησαν.
    Η  Ελλάδα  στο  Χάος  της  Ν.Τ.Π.
Όσον αφορά την Ελλάδα, διεθνείς οικονομικοί αναλυτές λέγουν,
εάν βγεί η Ελλάδα λόγω πιέσεων ανωτέρων δυνάμεων από το Ευρώ, τότε θα ακολουθήσει ντόμινο εξόδου από την Ευρωζώνη και άλλων νοτίων κρατών-μελών, λόγω οικονομικών καταρρεύσεων.
Οι δανειστές  θα μας συντηρήσουν στη ζωή, για να εξακολουθούν να μας αρμέγουν. Μη ξεχνάμε ότι το χρέος μας είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια μας, που δεν αξιοποιήσαμε ποτέ, λόγω ανικάνου πολιτικής ηγεσίας. Τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδος, θα έχει επιπτώσεις στην Ευρωπα’ι’κή και ίσως παγκόσμια οικονομία, τις οποίες αυτή την ώρα κανένας ισχυρός δεν επιθυμεί, και κυρίως οι Αμερικανοί.
Το χρέος της Ελλάδος είναι μόνο το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης, και όμως δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να μας βοηθήσουν.
 Εάν η Ελλάδα βγεί από το Ευρώ, οι έχοντες και κατέχοντες Ευρώ, δεν θα χάσουν τα χρήματά τους, παρά μόνον εάν η Ευρωζώνη καταρρεύσει, και το κάθε κράτος-μέλος επιστρέψει στο εθνικό του νόμισμα. Τότε το ευρώ θα καταργηθεί και δεν θα έχει καμιά αξία πια, αφού θα πάψει να υπάρχει. Τότε και μόνον οι κατέχοντες ευρώ θα χάσουν τα χρήματά τους. Εκτός εάν οι νέες συμφωνίες της ελίτ των πλουσίων βορείων κρατών (Γερμανία-Γαλλία-Ολλανδία), διατηρήσουν το Ευρώ, σε μια Ευρωζώνη τριών ταχυτήτων όπως λέγεται.
 Γερμανοί ευρωβουλευτές λένε, «Εάν οι Έλληνες ξυπνήσουν, μπορούν να μας πάρουν και τα εσώρουχα» για πολεμικές επανορθώσεις.
Όσον αφορά τη γεωγραφική αυτή περιοχή, τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά σχέδια των Κοσμοκρατόρων έχουν ως εξής.
Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, κοινώς υπερκυβέρνηση της Γης, με όργανα, πιόνια, και μαριονέτες τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, χοντραίνουν επικίνδυνα το παιχνίδι εναντίον της χώρας μας, με τους «Έλληνες» πολιτικούς να είναι συνεργάτες των, εκείνους που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις των μυστικών αδελφοτήτων, αλλά και τους άλλους, να συναινούν σε όλα, και να υπακούουν στις εντολές της Ν.Τ.Π. των επικυρίαρχων του πλανήτη. Διερχόμεθα μια πρωτοφανή κρίση αποδόμησης της χώρας, με αφορμή τη κρίση χρέους, με ένα πολιτικό σύστημα σε πλήρη αποσταθεροποίηση και χρεοκοπία, με τους εχθρούς εντός των τειχών, με τους ΑφροΑσιάτες λαθρομετανάστες να έχουν καταλάβει τη πρωτεύουσα του Ελληνισμού, με μια δημογραφική κατάρρευση, και με διεφθαρμένους πολιτικούς και ΜΜΕ,
να συνεργάζονται με τους ανθέλληνες Κοσμοκράτορες.
Η αγωνία για το μέλλον της Ελλάδος και της Κύπρου, έχει φθάσει στο κατακόρυφο. Η Ελλάδα με τις ευλογίες της παγκοσμιοποίησης και της Ν.Τ.Π. υφίσταται ένα διαρκή πόλεμο από το προαιώνιο εξ’ ανατολών κακό γείτονα και εχθρό, αλλά και από τους βόρειους γείτονες, υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ των επικυρίαρχων, και η κυβέρνηση σιωπά…..
Το γεωπολιτικό σχέδιο των παγκόσμιων συνωμοτών, της ελίτ των Κοσμοκρατόρων, για την Ελλάδα προβλέπει.
1)   Πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας. Προς τούτοις αποφάσισαν,
2)Το πολυπολιτισμικό μετασχηματισμό της χώρας. Απόδειξη αυτού η αθρόα λαθρομετανάστευση, την οποίαν οι εφιάλτες πολιτικοί αποδέχονται και υποθάλπουν, για να έχουν την εύνοια των αφεντικών.
3)Την Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών με νόμο.
4)Μειονοτικό κατακερματισμό της χώρας. Ενώ πρότερον είμασταν 95%
Έλληνες καθάπασαν την επικράτειαν, σήμερα ξεφύτρωσαν μειονότητες στις περιφέρειες της Ελλάδος, υπό τις ευλογίες «Εκείνων».
5)Ατομικό και όχι εθνικό προσδιορισμό των Ελλήνων πολιτών.
6) Κατάργηση της επίσημης θρησκείας του Ελληνικού κράτους. (Βλέπε απάλειψη θρησκεύματος από τις ταυτότητες.)
Επ’ αύτού η διοικούσα εκκλησία της Ελλάδος δεν αντιδρά, οι Αρχιερείς
παραμένουν άφωνοι ιχθείς- πλην ελαχίστων- λες και δεν τους αφορά.
7)Παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας, όπως απετολμήθη από τις Κυρίες του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με εντολές της λέσχης BILTERBERG,  της παγκοσμιοποίησης των περιούσιων.
8)Δικαίωμα ψήφου σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες, ώστε να νοθευτεί το Ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και η Ελληνική Κυβέρνηση με βουλευτές και υπουργούς από εχθρικές προς την Ελλάδα χώρες.
9)Αποβλέπουν σε εδαφικές διεκδικήσεις, κόβοντας την Ελλάδα μας σε μικρότερα κρατίδια τύπου Κόσοβο, και η κυβέρνηση σιωπά…..
10)Δημιουργούν προβλήματα με τα εθνικά μας θέματα, Τουρκία, Σκόπια,
Αιγαίο, Α.Ο.Ζ. ,ορυκτό πλούτο, κλπ.
11)Η Ε.Ε. πρόσφατα απάλειψε από τους γεωγραφικούς χάρτες κυριαρχίας της Ε.Ε.  το Καστελόριζο, αφήνοντας αυτό στην αρπακτικότητα των Τούρκων, και η κυβέρνηση του κ.Λουκά, «πέρα βρέχει» αγρόν ηγόρασεν.   
12)Οικονομία: Το 2010 η χώρα μας δέχθηκε οικονομική επίθεση από τη παγκόσμια οικονομική ελίτ, με όπλα το ΔΝΤ,  και τις ντόπιες πολιτικές δυνάμεις, την Ευρωζώνη, και τη ντόπια νομενκλατούρα των Επικυρίαρχων. Λέγεται ότι το ΔΝΤ χωρίς το πελάτη Ελλάς θα είχε χρεοκοπήσει, αφού όλα τα έσοδα του κράτους πάνε στο ΔΝΤ.
Αλλά και όλες οι δόσεις των δανείων, πάνε σαν τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Επικυρίαρχου Ρότσιλντ. Διεθνώς είμαστε πρωτοφανές θέαμα κράτους χρεοκοπούντος άνευ ουδεμιάς αντιστάσεως.
Κάνουμε ότι μας λένε τα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα στο κόσμο που χρεοκόπησε, όχι για οικονομικούς-
αφού κάθεται επάνω σε υδρογονάνθρακες-αλλά για πολιτικούς λόγους.
Χρησιμοποιείται σαν πειραματόζωο. Εδόθη εντολή στους πολιτικούς μας, να πτωχεύσει η Ελλάς, και αυτοί υπάκουσαν, κάνοντας φανταστικές σπατάλες του δημόσιου πλούτου, με οικονομικά σκάνδαλα αναρίθμητα.
Ενδεικτικώς αναφέρουμε τις ΜΚΟ όπου έγινε τεράστια σπατάλη χρημάτων, αλλά και στις ιστοσελίδες υπουργείων και οργανισμών.
Χρεώνουνε χρυσές τις ιστοσελίδες υπουργείων και ΙΚΑ με 2 εκ. Ευρώ,  
εκάστη, ενώ κοστίζουν μόνο 5000 Ευρώ  εκάστη.
Έτσι υλοποίησαν την εντολή «Εκείνων» να πτωχεύσει η Ελλάς.
Οι Κοσμοκράτορες που διοικούν και την Ε.Ε. εφαρμόζουν τη λεγόμενη
προγραμματισμένη και ελεγχόμενη χρεοκοπία για τη χώρα μας, με στόχο
εθνική κυριαρχία, το οποίο δεν κρύβουν αλλά το ανακοινώνουν επίσημα.
Νεώτερες αποκαλύψεις Ευρωπαίων ηγετών, μας λένε ότι οι «Έλληνες»
πολιτικοί κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών της οικουμένης.
Αυτό το γνωρίζαμε αλλά δεν κάναμε τίποτε να σώσουμε τη κατάσταση δήλωσε ο κ. Γιούνγκερ πρόεδρος του EUROGROUP και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.
Η ελίτ της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης είναι εκείνοι που
Οικονομικά δολοφόνησαν την Ελλάδα.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί  και τραπεζίτες, πατρίδα τους έχουν τη τριμερή επιτροπή και όλες τις άλλες μυστικές οργανώσεις των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αφεντικών του πλανήτη.
Ο ΓΑΠ αφού εξετέλεσε το έργο που του ανέθεσαν να κάνει, έπεσε στα μαλακά, νομιμοποιηθείς από τα δύο κόμματα της δεξιάς.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί εφιάλτες φοβούνται μήπως μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πατριωτική ομάδα νέων ηγετών, τους πάρει τη «μπουκιά» από το στόμα, ενώ τη Χούντα την έχουμε μέσα στα πόδια μας, είναι η Χούντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
   Γεωπολιτική ανάλυση  της  Ν.Τ.Π.
Ο Χίτλερ είπε κάτι σοφό. «Εάν χάσω το πόλεμο, τότε στη Γη θα κυριαρχήσουν οι περιούσιοι Κοσμοκράτορες και Εξουσιαστές της Γης».
Τα γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στις Αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής, είναι έργο «Εκείνων» με σκοπό να βάλλουν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο των χωρών αυτών στο χέρι τους.
Τα γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στη Συρία, είναι επειδή η Συρία είναι σύμμαχος χώρα της Περσίας. Γιαυτό τη τιμωρούν. Μόλις τελειώσουν με τη Συρία, θα χτυπήσουν τη Περσία, αλλά επειδή το Ιράν είναι στρατιωτικά ισχυρό, θα το χτυπήσουν με πυρηνικά όπλα που θα μεταφέρουν πύραυλοι από τις γειτονικές βάσεις δουλικών χωρών προς αυτούς, αλλά και από τα Αμερικανικά πλοία του 7ου στόλου που περιπολούν στις θάλασσες του ΟΜΑΝ και του Περσικού Κόλπου.
Έλα όμως που τη Συρία στηρίζει στρατιωτικά η Ρωσία;;;
Γιαυτό οι δυνάμεις της διεθνούς ανωμαλίας προσπαθούν με εσωτερική επανάσταση να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ.
Οι ένοπλες δυνάμεις της παγκόσμιας δικτατορίας είναι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, και όλη αυτή η συμμαχία των προθύμων δυτικών κρατών Ευρώπης και Αμερικής του βορειοατλαντικού συμφώνου, που τελούν κάτω από τις εντολές της παγκόσμιας δικτατορίας, και έχουν καταντήσει μάστιγα και φόβος των αδυνάτων κρατών και λαών.
Οι μυστικές οργανώσεις που αναφέραμε πιο πάνω συναποτελούν τη παγκόσμια υπερκυβέρνηση της Γης, και έλκουν τη καταγωγή τους από τις πανάρχαιες μυστικές θεωρίες συνωμοσιών. Οι θεωρητικοί των μεγάλων συνωμοσιών τις αποδίδουν στη μεγαλομανία και στη δίψα για εξουσία των ισχυρών του πλανήτη. Τα οικονομικά γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στις χώρες της νότιας Ε.Ε. είναι έργα «Εκείνων».
Έχουν ζώσει τα κράτη της Μεσογείου τα μεν νότια μεσογειακά Αραβικά κράτη με πόλεμο, τα δε βόρεια μεσογειακά κράτη (Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία), με οικονομικό πόλεμο. Όλα αυτά επειδή στην Ανατολική λεκάνη της Μεσογείου ευρέθησαν πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα τα οποία θέλουν να τα οικειοποιηθούν. Η αθέατη παγκόσμια διακυβέρνηση, δεν εκλέγεται δημοκρατικά από τους λαούς της Γης, αλλά έχει καταλάβει τη παγκόσμια εξουσία δικτατορικά μέσω της οικονομίας.
Εάν οι δυνάμεις «Εκείνων» δεν ικανοποιηθούν από την οικονομική κατάρρευση των κρατών, τότε θα οδηγήσουν την οικουμένη σε παγκόσμιο πόλεμο, με αντικειμενικό στόχο τη κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας. Η ελίτ των αθέατων επικυρίαρχων ορίζει τις κατά τόπους κυβερνήσεις των λαών της Γης, και οι αγαθοί λαοί τους ψηφίζουν.
«Αυτοί» ελέγχουν τις τράπεζες, και οι τράπεζες τις τοπικές κυβερνήσεις.
 Απόδειξη αυτού είναι οι παροχές δισεκατομμυρίων των κυβερνήσεων προς τις τράπεζες με δικαιολογία, «Να ενισχύσουμε τη ρευστότητα»…..
Σήμερα βιώνουμε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Όποιος διαβάσει
«Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» θα καταλάβει.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. είναι διορισμένοι από τη παγκόσμια δικτατορία, όπως
οι κ.κ. Μπαρόζο, Ρομπά’ι’, Γιούνκερ, Ολι Ρεν, Μόντι, Παπαδήμος, κλπ.
Οι κατά τόπους μυστικές οργανώσεις και στοές, διοχετεύουν τις εντολές «Εκείνων», προς τα ντόπια πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς, και αυτοί εκτελούν. Οι λαοί της Γης νομίζουν ότι εκλέγουν δημοκρατικά τις κυβερνήσεις τους. Στην ουσία εκλέγονται οι εκλεκτοί της παγκόσμιας δικτατορίας, με τη συμπαράσταση των τοπικών πολιτικών και οικονομικών «βαρόνων», και των ΜΜΕ, αλλά και των ηλεκτρονικών συστημάτων πληροφορικής. (βλέπε υπουργείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης). Όλοι αυτοί σε κάθε κράτος τη νύχτα των εκλογών παίζουν τις επιθυμίες «Εκείνων». Όποιος πολιτικός ή θρησκευτικός τοπικός ηγέτης αποκλίνει από τη γραμμή που του δώσανε «Εκείνοι»,
ανατρέπεται ή δολοφονείται. Η παγκόσμια δικτατορία εμφανίζεται στους λαούς της Γης με τα ονόματα, Παγκοσμιοποίηση, και Νέα Τάξη.(Ν.Τ.Π.)
Παγκοσμιοποίηση είναι η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση,  και
Νέα Τάξη Πραγμάτων(New World Order) είναι η πολιτική εξουσία.
Είναι αναρίθμητες οι θεωρίες συνωμοσίας μέσα στις οποίες εμφανίζεται αυτό που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ο  Ο.Η.Ε. ταυτίζεται με τις θελήσεις της παγκόσμιας δικτατορίας (ΝΤΠ).
Έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους, και από αυτό αντλούν την εξουσία τους, αφού εξαγοράζουν συνειδήσεις……
Οι άνθρωποι της Ν.Τ.Π. λέγεται ότι είναι υπεύθυνοι για όλα όσα κακά
συνέβησαν και συμβαίνουν στο πλανήτη.
Το οικονομικό κράχ του 1929 στις ΗΠΑ και στο κόσμο ολόκληρο,
η επανάσταση των Μπολσεβίκων το 1917,
οι Α! & Β! παγκόσμιοι πόλεμοι,
ο ψυχρός πόλεμος, η κατάρρευση της ΕΣΣΔ, οι δίδυμοι πύργοι, η σημερινή οικονομική κρίση, και άλλα, λέγεται ότι ήταν και είναι σχέδια «Εκείνων». Οι μεγάλες επιδημίες επάνω στο πλανήτη, και το AIDS, θεωρήθηκαν όλα ως όπλα της ΝΤΠ. Είναι η ισχυρότερη δικτατορία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, και γρήγορα θα μας οδηγήσει σε άλλους τοπικούς πολέμους, και τελικά στη καταστροφή και Αρμαγεδδώνα.
Αυτή η αθέατη παγκόσμια δικτατορία έχει διαιρέσει τον κόσμο σε σφαίρες επιρροής και διοικεί τους λαούς με θεωρίες και πράξεις συνωμοσίας.      
Το μυστικό κονκλάβιο των αθέατων και αόρατων δικτατόρων είναι η Τριμερής Επιτροπή (TRILATERAL COMMISSION) των κ.κ. Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Ποντάρουν στην άγνοια και αδιαφορία των λαών της Γης.
Φοβούνται όμως και τη παγκόσμια αφύπνιση και εξέγερση των λα’ι’κών μαζών του πλανήτη, σαν αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στις ΗΠΑ, με τις διαδηλώσεις των εξαθλιωμένων και αγανακτισμένων ανέργων και πεινασμένων Αμερικανών.
Οι Αγγλοσαξωνικές δυνάμεις (ΗΠΑ-Αγγλία) σαν μαριονέτες των Επικυρίαρχων, εκτελούν όλες τις εντολές «Εκείνων», επομένως τίποτε καλό δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς.
Οι πλανητικοί μηχανισμοί, πολιτικοί, οικονομικοί, και στρατιωτικοί, είναι όλοι στα χέρια των Κοσμοκρατόρων, όπως και η πλανητική τρομοκρατία, την οποία χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.
Η ελίτ των Επικυρίαρχων σήμερα είναι εξοργισμένη για την καθυστέρηση επιβολής των σχεδίων τους, για την εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας, γιαυτό χρησιμοποιούν την οικονομία και τη παγκόσμιο οικονομική κρίση, για να επισπεύσουν τα σχέδιά τους, που είναι η Παγκόσμια Δικτατορία, με ότι αυτό συνεπάγεται……..
Ενώπιον αυτής της παγκοσμίου δεινής καταστάσεως ευρισκόμενοι,
προσευχόμεθα εις τον Πανάγαθον Θεόν όπως, ο χορηγών σοφία και σύνεση Κύριος, επιδαψιλεύσει φωτισμόν εις τους Περιούσιους παγκόσμιους άρχοντας του σκότους του αιώνος τούτου, τους άρχοντες του Διαβόλου, μήπως έστω και την υστάτην ώρα ανανήψουν και συνετισθούν για το κακό που πάνε να κάνουν στην ανθρωπότητα, καταστρέφοντας τη δημιουργία του Υψίστου και Παντοδυνάμου Θεού.