Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

VIDEO με chemtrails χθες από τα Ιωάννινα.

 VIDEO με chemtrails χθες από τα Ιωάννινα.
 Το παρακάτω βίντεο είναι αυτό που έγινε χτες στα Ιωάννινα! δεν είναι η πρώτη φορά που όταν έχει ήλιο συμβαίνει αυτό!! απλά χτες μέσα σε δυο ώρες πέρασαν πάνω από 20 αεροσκάφη και ο ουρανός γέμισε με νέφος το οποίο σε κάποια στιγμή νόμιζες ότι σε πνίγει!τι είναι αυτό το πράγμα έλεος! τα ΜΜΕ δεν το βλέπουν? δεν μπορεί να είμαι ο μοναδικός που αναρωτιέμαι και να νιώθω ότι πνίγομαι!!!! σας παρακαλώ βρείτε κάποιον υπεύθυνο σε αυτό το κράτος να δώσει απαντήσεις!

Εξερράγη η Αίτνα για τρίτη φορά φέτος (VIDEO) Εξερράγη η Αίτνα για τρίτη φορά φέτος (VIDEO)

 Εξερράγη η Αίτνα για τρίτη φορά φέτος (VIDEO)
 
Της πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, την ώρα δηλαδή που έκανε και στην Χαλκιδική τον σεισμό δηλαδή, το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης η Αίτνα άρχισε να βγάζει καπνό για τρίτη φορά φέτος.
Οι εκρήξεις της Αίτνα σπάνια προκαλούν ζημίες, μόνο καπνός για λίγες ώρες ευτυχώς κατευθύνθηκε προς την πόλη της Κατάνια. 

O Άρης λάμπει καθώς φτάνει στην ελάχιστη απόστασή του από τη Γη για το 2012


O Άρης λάμπει καθώς φτάνει στην ελάχιστη απόστασή του από τη Γη για το 2012

Με τον Άρη σε αντίθεση, η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στον Ήλιο και τον γειτονικό πλανήτη
Με τον Άρη σε αντίθεση, η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στον Ήλιο και τον γειτονικό πλανήτη  


Αθήνα
Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι οι καταλληλότεροι μήνες για την παρατήρηση του Άρη το 2012, καθώς ο πλανήτης βρίσκεται αυτό το διάστημα στην ελάχιστη απόστασή του από τη Γη για το 2012.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου ο Άρης βρέθηκε σε θέση αντίθεσης, δηλαδή στην αντίθετη πλευρά της Γης σε σχέση με τον Ήλιο. Η Γη βρέθηκε έτσι ακριβώς ανάμεσα στον Άρη και τον Ήλιο και ο γειτονικός πλανήτης απείχε εκείνη την ημέρα μόλις 62,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τη NASA, η καλύτερη μέρα για την παρατήρηση του Άρη είναι η Δευτέρα 5 Μαρτίου, δύο ημέρες μετά την αντίθεση.

Για να θαυμάσει κανείς τον Κόκκινο Πλανήτη, αρκεί να κοιτάξει στην ανατολή περίπου μισή ώρα μετά το ηλιοβασίλεμα. Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στα μεσάνυχτα, ο Άρης μεσουρανεί με το κοκκινωπό του χρώμα στον νότιο ουρανό.

Ακόμα και με γυμνό μάτι ο παρατηρητής μπορεί να διακρίνει το κοκκινωπό χρώμα του πλανήτη, το οποίο οφείλεται σε ένα λεπτό στρώμα οξειδίου του σιδήρου, δηλαδή ένα λεπτό στρώμα σκουριάς.

Με ένα μικρό τηλεσκόπιο, οι ερασιτέχνες αστρονόμοι μπορούν να διακρίνουν ακόμα και τα καλύμματα  ξηρού πάγου (παγωμένου διοξειδίου του άνθρακα) στους πόλους του Άρη.

Η αντίθεση του 2012 είναι βέβαια εντυπωσιακή, δεν θεωρείται όμως ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς συνέβη κοντά στο σημείο όπου οι τροχιές της Γης και του Άρη απέχουν περισσότερο.

Μια καλύτερη ευκαιρία θα έλθει με την αντίθεση του 2018, όταν το φαινόμενο μέγεθος του Άρη στον ουρανό θα είναι σχεδόν διπλάσιο.