Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Επιβεβαιώνει η DIA την ανάπτυξη κινεζικών «φονιάδων αεροπλανοφόρων» Βίντεο


Επιβεβαιώνει η DIA την ανάπτυξη κινεζικών «φονιάδων αεροπλανοφόρων» Βίντεο
ΦΡΑΓΜΑ ΠΥΡΟΣ ΜΕ 1.200 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ
Η υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών τού Πενταγώνου (US Defense Intelligence Agency) επιβεβαίωσε ότι η Κίνα ενισχύει την ικανότητα κρούσης στις ακτές απέναντι από την Ταιβάν, όπου συνολικά έχουν αναπτυχτεί περισσότεροι από 1.200 συμβατικοί πύραυλοι μικρού βεληνεκούς.
Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονται οι πύραυλοι Dong Feng-21D (DF-21D), οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «φονιάδες αεροπλανοφόρων» και η παρουσία τους ερμηνεύεται από το Πεντάγωνο ως «ξεκάθαρη προειδοποίηση» στις ΗΠΑ να μην επιχειρήσουν να παρέμβουν στρατιωτικά στην περιοχή σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της DIA Μάικλ Φλίν ο οποίος κατέθεσε στην επιτροπή άμυνας του Κογκρέσου, ανέφερε ότι:
«Το Πεκίνο αυξάνει την ισχύ πυρός που διαθέτει με περισσότερους από 1.200 βαλλιστικούς πυραύλους και μεταξύ τους βρίσκεται μικρός αλλά αυξανόμενος αριθμός προηγμένων DF-21D»!
Η στρατιωτική δραστηριότητα της Κίνας έχει ενταθεί σημαντικά και αποτελεί παράγοντα ανησυχίας στην Ουάσιγκτον, η οποία έχει θέσει υπό το μικροσκόπιο τη δραστηριότητα των κινεζικών ΕΔ σε Ασία και Ειρηνικό. Ιδιαίτερα όσον αφορά τα βλήματα DF-21D η υπηρεσία Ναυτικών Πληροφοριών των ΗΠΑ, αναφέρει ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με συνδυασμό ενεργών και παθητικών αντιμέτρων σε διαφορετικά στάδια της εμπλοκής του.
Αμυντικοί αναλυτές σχολιάζουν, ότι θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα μείωσης του φάσματος ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών που εκπέμπει ένα αεροπλανοφόρο και χρησιμοποιούνται για καθοδήγηση της κεφαλής του DF-21D. Επιπλέον αναφέρεται η δυνατότητα χρήσης ψευδών Η/Μ εκπομπών, ώστε να επιτευχθεί παραπλάνηση ενώ έχουν αναπτυχτεί μέθοδοι αχρήστευσης του σκοπευτικού συστήματος, με τελικό στάδιο άμυνας την κατάρριψη του με χρήση μέτρων παραπλάνησης από το πλοίο, στο τελικό στάδιο τερματικής καθοδήγησης.
Το DF-21D το οποίο θεωρείται ως μια από τις πιο σοβαρές για τα πλοία του αμερικανικού ναυτικού στον Ειρηνικό, αποτελεί ενα από τα πιο προηγμένα από μια σειρά συστημάτων, τα οποία η Κίνα έχει αναπτύξει προκειμένου να προστατέψει βασικά συμφέροντα της και την εδαφική της ακεραιότητα.
Στην ακεραιότητα αυτή συμπεριλαμβάνει και την Ταιβάν (στενό σύμμαχο των ΗΠΑ), την οποία θεωρεί «αποσχισθέν» τμήμα της και προσβλέπει στην ανάκτηση του ελέγχου ακόμη και με τη χρήση στρατιωτικών μέσων.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών παρακολουθούν την αμυντική προσπάθεια του Πεκίνου, το οποίο αναπτύσσει πυραυλικά συστήματα ενώ έχει σημειώσει πρόσφατα και δύο επιτυχημένες δοκιμές
Η αντιμετώπιση ομάδων μάχης αεροπλανοφόρων του αμερικανικού Ναυτικού, αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους που λαμβάνονται υπόψη σε έναν πόλεμο ανακατάληψης της Ταιβάν.
Για το σκοπό αυτό οι κινέζοι έχουν μετασχηματίσει το δόγμα επιχειρήσεων τους από χερσαίο σε αεροναυτικό, με ικανότητα διεξαγωγής αμυντικών και επιθετικών επιχειρήσεων κρούσης ξηράς –επιφανείας, αεράμυνας και αναγνώρισης!
Επιπλέον δύνεται έμφαση στην δυνατότητα επίτευξης αεροπορικής και ναυτικής κυριαρχίας σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο. Σε στρατηγικό επίπεδο το κινεζικό Ναυτικό έχει υπό ανάπτυξη τη νέα κλάση πυρηνικών υποβρυχίων κλάσης JIN, οι οποίοι θα είναι σε θέση να εκτοξεύουν βαλλιστικούς πυραύλους JL-2 εν καταδύσει.
Το βίντεο αναφέρεται στην πρόσφατη δοκιμή εναντίον εικονικού στόχου που προσομοιώνει αμερικανικό αεροπλανοφόρο στην έρημο Γκόμπι στην Κίνα.

ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!


ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!



Στο βίντεο βλέπουμε
 έναν πρώην κατάσκοπο να αποκαλύπτει τις κρυφές
 αποστολές και δράσεις που εκτελούσε κατ' εντολήν των
 Παγκοσμιοποιητών.. 
Αποκαλύπτει ακόμη πως θα διαμορφωθεί η κοινωνία 
μετά την επίτευξη της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Το 
αποτέλεσμα των αποκαλύψεών του ήταν να βρεθεί νεκρός
 όπως και πολλοί άλλοι στο παρελθόν.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 
ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ!


logia-tou-aera
 http://hellas-now.blogspot.de

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EOELLAS WEB TV - HISTORY MOMENTS BY EOELLAS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EOELLAS WEB TV - HISTORY MOMENTS BY EOELLAS 
Ο ΕΟΕ αλλά και ο υπεύθυνος του τομέα βίντεο του ΕΟΕ Πρόδρομος Κοφσανίδης, αποφάσισε την δημιουργία ενός τηλεοπτικού spot του Οργανισμού, με στόχο την ανάδειξη του έργου όλων σας σε όλους του τομείς, αλλά και του ίδιου του Οργανισμού. Το spot θα γυριστεί σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα μια ίδεα είναι τα trailer των εκπομπών του web tv. Βασική προυπόθεση είναι η συμμετοχή όλων σας κάτω από τις υποδείξεις του team του web tv. Τέλος θα κανονιστεί ένα meeting για την ανάλυση της παραγωγής. Soundtrack του spot https://www.youtube.com/watch?v=ScNNfyq3d_w


-Θα έχετε κράτος ως τον Σεπτέμβριο του 2013!


-Θα έχετε κράτος ως τον Σεπτέμβριο του 2013!




Parkside Wimbledon, Απρίλιος 2013. Οι καλεσμένοι του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας στο υπέροχο σπίτι του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, χάζευαν τα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους του σαλονιού. Εκείνος με δύο άλλους Έλληνες φίλους του είχαν αποσυρθεί στο γραφείο του και συζητούσαν.
-Έχω κάτι για σας…,
ακούστηκε κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης.
Καθώς έκλεινε το συρτάρι του γραφείου του ένα αντίγραφο επιταγής πάνω στο οποίο υπήρχε ο αριθμός 6.000.000 δολλάρια και δύο ονόματα, έκανε την εμφάνισή του. Η επιταγή είχε πολύ παλιά ημερομηνία, δεκαετίες πίσω, αλλά τα ονόματα εκείνου που την εξέδιδε και του παραλήπτη είχαν μια σατανική “επικαιρότητα” στα πολιτικά πράγματα της Αθήνας.
Τόσο βαριά επικαιρότητα που ούτε καν αυτή η δίκη του Άκη και της Βίκυς Σταμάτη, δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν την σημασία της. Ήταν μία από τις τουλάχιστον δύο επιταγές που είχαν ρίξει την κυβέρνηση του ανθρώπου που σε βαθιά γεράματα πλέον, αλλά πάντα κοτσονάτος, θα μιλήσει την Τετάρτη το απόγευμα στο Free Thinking Zone της Σόλωνος σε νεαρούς bloggers.
O εφοπλιστής και η παρέα του είναι το αντίπαλο δέος στη παρέα των Γερμανών επιχειρηματιών που λίγες μέρες πριν είχαν συναντηθεί στην βίλα του Σουνίου. Τα στρατόπεδα είχαν πλέον αρχίσει να ξεκαθαρίζουν. Αμερικανοί εναντίον Γερμανών με φόντο την Ελλάδα και την Κύπρο-για την ώρα.
Η παρέα του εφοπλιστή εξυπηρετούσε τα αμερικανικά συμφέροντα και για την ώρα σχολίαζε ειρωνικά την "τιμή" των Ελλήνων πολιτικών. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να αναφερθούν με περίσσευμα χαιρεκακίας στην προσπάθεια του πρωθυπουργού Σαμαρά να καταφέρει ένα ραντεβού με τον Ομπάμα, βάζοντας μέσο, για την ακρίβεια ικετέυοντας την βοήθεια του Εβραικού λόμπι. Ο Σαμαράς όπως έγραψε πρώτο το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έσπευσε καταιδρωμένος να δηλώσει συμμετοχή-από τους πρώτους- στο AJC Global Forum 2013- το οποίο διεξάγεται τις πρώτες μέρες του Ιουνίου στην Ουάσινγκτον με την ελπίδα ότι έτσι θα καταφέρει να δει και τον Ομπάμα.
-Ακόμη και να το πετύχει η συνάντηση θα είναι απόλυτα εθιμοτυπική, το κλίμα ψυχρό και σχεδόν στο όρθιο. Οι δικοί μας ξέρουν ότι ο Σαμαράς παραδόθηκε αμαχητί στους Γερμανούς και τώρα πλέον είναι αναλώσιμος ακόμη και για την Μέρκελ.
Στα αυτιά τους είχαν φθάσει οι πληροφορίες ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος αναζητά τον αντικαταστάτη του Σαμαρά , ει δυνατόν ως τις 20 Ιουλίου, και δεν υπήρχε πλέον κανένας λόγος οι Αμερικανοί να ανοίξουν παρτίδες μαζί του. Απλά για λόγους  fairplay δεν θέλουν να δυναμιτίσουν την γερμανική προεκλογική περίοδο κάτι που έκανε και η Μέρκελ όσο πλησιάζαμε στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου με την επανεκλογή του Ομπάμα.
Οι Σεπτέμβριος είναι το όριο για την Ελλάδα. Αυτό το γνωρίζουν τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι Γερμανοί. Απλά ως τον Σεπτέμβριο ότι και να γίνει, αν χρειασθεί να γίνουν πράγματα (όπως θάλεγε και η Βάνα Μπάρμπα), αυτά πρέπει να γίνουν με σιγαστήρα, όπως οι κομψές, αθόρυβες εκτελέσεις, στις απομονωμένες βίλες με τα ξεχασμένα πτώματα ακόμη και από το θεό. Οι Αμερικανοί θα συνεχίσουν μεθοδικά το σχέδιό τους που δεν είναι άλλο από την τορπίλη στο ευρώ σε πρώτη φάση. Μετά...(απλά να διαβάζετε «Κουρδιστό Πορτοκάλι).
-Το ευρώ είναι πλέον ένα κερί στον άνεμο. Ήδη οι αμερικανικές τράπεζες άρχισαν να δέχονται τα εκατομμύρια  που δραπετεύουν από τις ευρωπαικές χώρες του Νότου εξαιτίας της αντίληψης του Σόιμπλε για την οικονομική ηθική και την τιμωρία. Αυτό που έγινε στην Κύπρο δεν ήταν παρά ένα ακόμη βήμα προς την ανατίναξη του ευρωπαικού οικοδομήματος. Ποιος εμπιστεύεται πλέον την Ευρώπη;

.Σωστό είναι αυτό που λες, μόνο που καλά θα είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Ελλάδα. Για την ώρα θα πρέπει να απελευθερώσουμε τους Έλληνες από τα δεσμά και τις φοβίες που καλλιεργούν οι Γερμανοί σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ. Οι Έλληνες φίλοι μας δεν έχουν παρά να κοιτάξουν γύρω τους, για την ακρίβεια δίπλα τους. Η Τουρκία μέσα σε λίγα χρόνια όχι μόνο κατάφερε να αποπληρώσει το δάνειο του ΔΝΤ αλλά γνωρίζει πλέον μια καλπάζουσα ανάπτυξη 8%  ΦΠΑ στην εστίαση  κι όχι το 23% της Ελλάδας. Οι Έλληνες δεν έχουν παρά να κοιτάξουν και το Ισραήλ το οποίο αποφάσισε να σταθεί μόνο του τα πόδια του μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ισραηλινοί αποφάσισαν να κάνουν την ανεξαρτησία της χώρας τους δική τους υπόθεση, όπως συμβαίνει με όλα τα σοβαρά κράτη του πλανήτη. Οι Έλληνες δεν έχουν να φοβούνται τίποτε αν εγκαταλείψουν το ευρώ, μόνο που πρέπει να το κάνουν με δική τους επιλογή και οργανωμένα.
Σ΄ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί μόνο ο Αλαβάνος. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους ώστε να ανανεωθεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο Ανδρέας Ανδρέαδης, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ. Ο Τόμσεν μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ανδρεάδη.
Χρειαζόμαστε νέο αίμα. Ο απρόβλεπτος Καμμένος είναι επίσης φίλος μας και σημειώστε ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να εκτιναχθεί σε ένα ποσοστό 15-18% εάν περιορίσει τα λάθη του και κάνει πιο κατανοητές τις θέσεις του για την διακυβέρνηση μιας χώρας η οποία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ευρώ…Σημειώστε ότι στα μέσα Μαίου ο Καμμένος θα είναι το πλέον σταθερό σημείο αναφοράς στο κομματικό σκηνικό της Ελλάδας που καταρρέει.
Aπό στιγμή σε στιγμή θα αρχίσει το τσουνάμι των δημοσιευμάτων στα διεθνή ΜΜΕ για κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς. Αυτό το γνωρίζουν και οι Γερμανοί γι΄αυτό φροντίζουν να πάρουν θέση για την επόμενη μέρα της πτώσης της κυβέρνησης Σαμαρά. Εκείνο που θα κρίνει ποιος από τους δύο-εμείς η οι Γερμανοί -θα έχουμε τον έλεγχο της Ελλάδας την επόμενη μέρα είναι τα πρόσωπα που θα επιλέξουμε για να ποντάρουμε πάνω τους.
Οι δικοί μας στην Ουάσινγκτον θεωρούν την Ελλάδα και την Κύπρο τους πολιορκητικούς κριούς στην υπόθεση ανατίναξης της ευρωζώνης. Η Ελλάδα θα πληρώσει με πολύ σκληρό νόμισμα τους Γερμανούς πολιτικούς  και το πάθος τους για αιματηρή λιτότητα των αδυνάτων.
Από την άλλη μεριά οι Έλληνες πρέπει να ετοιμασθούν για την επόμενη μέρα που ξεκινάει μετά τις γερμανικές εκλογές για την χώρα τους. Δεν έχουν δικαίωμα, αυτή τη φορά, οι πολίτες της Ελλάδας να πουν ότι δεν γνώριζαν. Τους θυμίζουμε την δήλωση της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ στην συνέντευξή της στο  Μega (σχετικό video) «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος….»



Πηγή: -Θα έχετε κράτος ως τον Σεπτέμβριο του 2013! ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/04/2013_22.html#ixzz2RC6rdW4U

Η Αθήνα έχασε το γέλιο της


Η Αθήνα έχασε το γέλιο της

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit» αναφέρεται στις επιπτώσεις της κρίσης στην αθηναϊκή καθημερινότητα και το ηθικό των πολιτών της:
«Η Αθήνα εθίζεται στην θλίψη. Νεκρωμένα τετράγωνα, χαμένοι κάτοικοι: Η κρίση χρέους καταστρέφει την ξεγνοιασιά της Αθήνας και αλλάζει τον χαρακτήρα της ελληνικής πρωτεύουσας».
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για τις λεπτομέρειες, οι οποίες δεν υποπίπτουν στην αντίληψη των τουριστών. Τις αλλαγές από την λαμπερή Αθήνα του 2004 στην Αθήνα του σήμερα.
Την Ομόνοια, που από κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε επικίνδυνο πεδίο, προς αποφυγή κατά τις νυκτερινές ώρες.
«Η άνθιση αυτής της περιοχής ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα. Παραδοσιακά μαγαζιά άνοιξαν, τα ενοίκια αυξήθηκαν. Η κρίση χρέους και τα προγράμματα λιτότητας έθεσαν οριστικό τέρμα σε αυτή την εποχή. 26% των Ελλήνων είναι άνεργοι. 1,3 εκ. άνθρωποι. Από τους νέους λείπει κάθε προοπτική, οι περισσότεροι από τους μισούς κάτω από τα 24 έτη δεν βρίσκει δουλειά. Σε αυτούς που έχουν ακόμα εργασία περικόπηκε ο μισθός κατά 30-40%. Η χώρα κάνει οικονομία και πληρώνει ο λαός».
Η αφηγούμενη ιστορία συνεχίζεται με την πληροφορία ότι τα ενοίκια γύρω από την Ομόνοια μειώνονται εδώ και 30 χρόνια και τα διαμερίσματα καταλαμβάνονται πλέον από μετανάστες.
Και οι τελευταίοι, όμως, δεν περνούν καλά. Ζουν ο ένας πάνω στον άλλο, υπό άσχημες συνθήκες, και πλέον υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Κι αυτό γιατί τα νέα δεδομένα έχουν αυξήσει και την εχθρότητα απέναντι στους αλλοδαπούς.
Τις νύχτες αναδύονται συχνά μορφές από το σκοτάδι που τους κυνηγούν με μπαστούνια. Ο αφηγητής του ρεπορτάζ, Νικήτας Καραγιάννης, παρατηρεί την αλλαγή:
«Η πόλη ζούσε από το ότι άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες συναντιόνταν και αναμειγνύονταν».
Στο μεταξύ, ωστόσο, η αισιοδοξία και οι ελπίδες στην Αθήνα έχουν εξαφανισθεί. Το σκηνικό μεταφέρεται στο Γκάζι, στη συνοικία όπου έπεσαν πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια, ώστε το παλαιό εργοστάσιο να μετατραπεί σε κοιτίδα πολιτισμού, αλλά και περιοχή με κλαμπ και μπαρ.
Πλέον, το Γκάζι είναι τόπος που οι Αθηναίοι επενδύουν τα τελευταία τους χρήματα σε ένα ποτό, με την προσδοκία να ξεχάσουν…. Μία πόλη σε λήθαργο, σε ακινησία.
Μία πόλη που έχει χάσει το γέλιο της

Φωτογραφία-μυστήριο: Το 70s φάντασμα με το ροζ κοστούμι


Φωτογραφία-μυστήριο: Το 70s φάντασμα με το ροζ κοστούμι


dinatosinfo

Μπροστά σε μια ανατριχιαστική έκπληξη βρέθηκε μια γυναίκα από το Τέξας, όταν κοίταξε τις φωτογραφίες που είχε...

τραβήξει με το κινητό της, καθώς -χωρίς να το ξέρει- φωτογράφησε ένα φάντασμα!
Φωτογραφία-μυστήριο: Το 70s φάντασμα με το ροζ κοστούμι

Η Μαρσέλα Ντέιβις προσπαθούσε να βγάλει μια καλή φωτογραφία του ανιψιού της έξω από το σχολείο του. Ο μικρός όμως δεν έμενε ήσυχος, μέχρι που γύρισε την πλάτη στη θεία του και της είπε να σταματήσει να τον φωτογραφίζει. Η τελευταία φωτογραφία που πρόλαβε να βγάλει η κ. Ντέιβις είναι τη στιγμή που το αγόρι έχει στρέψει το κεφάλι του. Στο βάθος όμως μια περίεργη μορφή έχει κάνει την εμφάνισή της...

Αν προσέξει κάποιος προσεκτικά τη φωτογραφία, μπορεί να διακρίνει μια αχνή ανδρική φιγούρα, που φοράει ένα ροζ σακάκι, ροζ παντελόνι καμπάνα και μια σκουρόχρωμη μπλούζα. Δίπλα του στέκεται και μια γυναικεία μορφή, που όμως με μεγάλη δυσκολία διακρίνεται.

Η κ. Ντέιβις δήλωσε ενθουσιασμένη με τη μεταφυσική της ανακάλυψη. Ποτέ πριν δεν είχε δει φάντασμα και παρότι πολλοί αμφισβητούν τα «αποδεικτικά» της στοιχεία, αυτή επιμένει: «Πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι μη φυσιολογικό».

Το φάντασμα της κ. Ντέιβις, λόγω του ενδυματολογικού του στυλ, χαρακτηρίστηκε '70s καθώς η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.
dinatosinfo01

http://www.newsbomb.gr


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2013/04/70s.html#ixzz2RBtRp0Cv