Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.........


Νovus ordo seclorum... Πως βλέπει το Ισλάμ τον ερχομό του Αντίχρηστου. Ποιός είναι και πότε θα εμφανιστεί. Δείτε το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ-Βίντεο

"Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα σε ένα πνευματικό ταξίδι.
Είμαστε πνευματικά όντα σε ένα ανθρώπινο ταξίδι"
Stephen Covey

Δείτε τα βίντεο....
Θα δείτε μέσα σε αυτή την έρευνα,πως βλέπουν οι ισλαμιστές τον ερχομό του Αντίχριστου και πως θα εμφανιστεί.Ποιος ο ρόλος του Χριστού και της δύναμης της πίστης στην μάχη μεταξύ του κακού και του καλού... ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ....

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!

http://nobudget.files.wordpress.com/2011/02/2dfab2b7-ec9d-48e3-8d67-d571be10ca84_jpg_300x300_crop_upscale_q85.jpg?w=300&h=300



Απαγορεύουμε για λόγους δημόσιας ασφάλειας και διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής...
κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στο οδικό δίκτυο του νομού Σερρών που οδηγεί στον Προμαχώνα!
Συλλήψεις αγροτών στις Σέρρες και δύο μελών τηλεοπτικού συνεργείου από την αστυνομία
Όπως διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία, οι πρώτοι αγρότες που κατάφεραν να φτάσουν στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, παρακάμπτοντας τα μπλόκα της αστυνομίας, συνελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις. Πρόκειται για ηγετικά αγροτοσυνδικαλιστικά στελέχη του νομού Σερρών.
Νωρίτερα δημιουργήθηκε νέα εστία έντασης, λίγο πριν από τον Προμαχώνα, στη γέφυρα του Πετριτσίου, από τις συνεχείς προστριβές μεταξύ αστυνομικών, αγροτών και διερχόμενων οδηγών, καθώς τα ΜΑΤ είχαν στήσει μπλόκο για να ανακόψουν την πορεία των τρακτέρ προς τα σύνορα. Τη σύλληψη δεν απέφυγαν και δύο μέλη τηλεοπτικού συνεργείου του ALPHA, που κρατήθηκαν αρχικά και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.
Η αστυνομία προσπάθησε με συνεχή μπλόκα να εμποδίσει αγρότες – μέλη των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων, να φτάσουν στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, στα σύνορα με τη Βουλγαρία και να τον καταλάβουν.
Οι αγρότες κατάφεραν να διασπάσουν δύο μπλόκα της αστυνομίας, το ένα στα Λουτρά Σιδηροκάστρου, όπου βρήκαν παρακαμπτήριους και το άλλο στη διασταύρωση Μελενικιτσίου -Παλαιοκάστρου, όπου πέρασαν ύστερα από αψιμαχίες με τους αστυνομικούς.
Κανονικά διεξάγεται πλέον η διέλευση των οχημάτων στον Προμαχώνα. Τον μεθοριακό σταθμό είχαν καταλάβει από το πρωί οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας. Οι εργαζόμενοι επέτρεψαν τη διέλευση σε πεζούς και οχήματα μέσω του μεθοριακού σταθμού, μόνο για ένα μισάωρο, από τις 6 το απόγευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕΡΡΩΝ:



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!! http://24wro.blogspot.com/2011/02/blog-post_6540.html#ixzz1DvfP0ZQB

Έλληνας πίσω από το ιστορικό ραντεβού στο διάστημα


Έλληνας πίσω από το ιστορικό ραντεβού στο διάστημα

http://www.newscode.gr/images/sized/articles/space-shuttle-atlantis_1223_600x450-458x315.jpgΑνήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (ώρα ΗΠΑ ή αύριο τα χαράματα ώρα Ελλάδας), κάπου 340 εκατομμύρια χιλιόμετρα... πάνω από τα κεφάλια μας, αν όλα πάνε καλά, θα λάβει χώρα ένα ιστορικό "ραντεβού" ανάμεσα στο διαστημικό σκάφος Stardust (Αστρόσκονη) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) και στον κομήτη "Τέμπελ 1", που έχει σχήμα πατάτας και μέγεθος όσο το μισό Μανχάταν. Ο "εγκέφαλος" που ενορχηστρώνει το όλο ερευνητικό εγχείρημα είναι ένας Έλληνας επιστήμων, ο Θανάσης Οικονόμου, ο οποίος εδώ και χρόνια διαπρέπει στις ΗΠΑ.
Το διαστημόπλοιο ετοιμάζεται να περάσει σε απόσταση μόνο 200 χιλιομέτρων από τον κομήτη για να τον μελετήσει. Είναι ο δεύτερος κομήτης που μπαίνει στο στόχαστρο της "Αστρόσκονης" από το 1999 που αυτή εκτοξεύτηκε. Το 2004, επισκέφτηκε από κοντά τον κομήτη "Wild 2" (Άγριος 2) και κατάφερε να συλλέξει σωματίδια σκόνης, τα οποία μάλιστα, το 2006, έστειλε πίσω στη Γη, μέσα σε μια μεταλλική κάψουλα με αλεξίπτωτο, για ανάλυση από τους επιστήμονες. Οι τελευταίοι προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα για τα πρώιμα στάδια του ηλιακού μας συστήματος, μελετώντας την πρωτογενή σκόνη κομητών και αστεροειδών, η οποία προέρχεται από τις απαρχές δημιουργίας του ήλιου και των πλανητών.
Τώρα, το Stardust ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη δεύτερη αποστολή που του ανέθεσε η NASA, την προσέγγιση του κομήτη "Τέμπελ 1", τον οποίο για πρώτη φορά είχε πλησιάσει, το 2005, ένα άλλο σκάφος, το Deep Impact, επίσης της NASA. Το σκάφος εκείνο είχε προκαλέσει έκρηξη στον κομήτη, στέλνοντας ένα βλήμα από χαλκό και αλουμίνιο βάρους 370 κιλών περίπου, και είχε δημιουργήσει ένα κρατήρα, ώστε να συλλέξει περισσότερο υλικό, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η φωτογράφηση του κρατήρα που δημιουργήθηκε, εξαιτίας της σκόνης που δημιουργήθηκε.
Αυτή τη φορά, το Stardust ελπίζει να έχει καλύτερη τύχη και να πάρει εικόνες υψηλής ανάλυσης από το σημείο πρόσκρουσης και τον κρατήρα (αν το σκάφος βρεθεί από τη σωστή πλευρά), καθώς επίσης να μετρήσει το μέγεθος και τη σύσταση των σωματιδίων σκόνης. Οι επιστήμονες, σύμφωνα με το "Scientific American", θέλουν επίσης να δουν αν και κατά πόσο ο κομήτης παρουσιάζει οποιαδήποτε μεταβολή στην τροχιά του γύρω από τον ήλιο, η οποία διαρκεί περίπου 5,5 χρόνια (σχεδόν δηλαδή το ίδιο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την προηγούμενη αποστολή του Deep Impact).
Δυστυχώς το Stardust δεν διαθέτει δεύτερη μεταλλική κάψουλα για να μπορέσει να συλλέξει και να στείλει ξανά πίσω στη Γη δείγμα σκόνης του κομήτη, συνεπώς θα αρκεστεί στις φωτογραφήσεις και τις μετρήσεις. Επίσης, "ξεμένει" πλέον από καύσιμα και έτσι μάλλον δεν θα έχει την ευκαιρία να αναλάβει κάποια άλλη διαστημική αποστολή στο μέλλον.
Το βασικό επιστημονικό όργανο πάνω στο Stardust είναι μια συσκευή καταγραφής και μέτρησης της ροής των σωματιδίων σκόνης του κομήτη, την οποία έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ενρίκο Φέρμι, του πανεπιστημίου του Σικάγο, με επικεφαλής τον Θανάση Οικονόμου, ο οποίος, μαζί με την ερευνητική ομάδα του, έχει αναλάβει να συγκρίνει τα νέα στοιχεία για τον "Τέμπελ 1" με αυτά που είχε στείλει προ ετών το Deep Impact. O Οικονόμου ήταν ο "εγκέφαλος" πίσω και από την πρώτη προσέγγιση του Stardust στον κομήτη Wild 2.
Ο Θανάσης (Τομ) Οικονόμου γεννήθηκε το 1937 στο χωριό Ζιάκας Γρεβενών και έφυγε από την Ελλάδα το 1948, μαζί με άλλα παιδιά, στο πλαίσιο του εμφυλίου πολέμου. Σπούδασε πυρηνική φυσική στο πανεπιστήμιο Καρόλου στην Πράγα, εργάστηκε αρχικά στο Ινστιτούτο Φυσικής Πλάσματος της τότε Τσεχοσλοβακίας και μετά το 1964 εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, ως ερευνητής στο Εργαστήριο Αστροφυσικής και Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Σικάγο. Από το 1997 μέχρι σήμερα είναι ανώτερος ερευνητής-επιστήμων στο Ινστιτούτο Ενρίκο Φέρμι του ίδιου πανεπιστημίου.
Από τη δεκαετία του ΄60, υπό την καθοδήγηση του διάσημου καθηγητή χημείας Άντονι Τούρκεβιτς, έχει ειδικευτεί στην κατασκευή επιστημονικών οργάνων για διαστημικά σκάφη. Μεταξύ άλλων, είχε σχεδιάσει το όργανο (Alpha Proton X-Ray Spectrometer) του ρόβερ Mars Pathfinder, που είχε κάνει με επιτυχία την πρώτη χημική ανάλυση των βράχων του Άρη.
Εκτός από την αποστολή Stardust, ο Οικονόμου συνεργάζεται με τη NASA για τις αποστολές εξερεύνησης του Άρη με οχήματα ρόβερ, καθώς για την αποστολή του σκάφους "Cassini" στον Κρόνο. Επίσης εργάζεται για τη δημιουργία του αστεροσκοπείου του Όρλιακα στο νομό Γρεβενών.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έλληνας πίσω από το ιστορικό ραντεβού στο διάστημα http://24wro.blogspot.com/2011/02/blog-post_3891.html#ixzz1Dvdo7xe3