Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ - ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ

ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ - ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ


Μεταξύ των νεοεποχιτών, υπάρχει ένα κίνημα, γνωστό ως «Εργάτες Φωτός» ή «Εργάτες του Φωτός». http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/01/blog-post_11.html Μερικοί, αν όχι όλοι οι  Εργάτες του Φωτός πιστεύουν στο διάβολο (τον οποίο θεωρούν ως εχθρό τους, φυσικά).

Τολμούν μάλιστα να επικαλούνται το όνομα του Χριστού μετονομάζοντας τον σε "Σανάντα"κάνοντας ουσιαστικά ομαδικές προσευχές στον Μ.Α.Τ.Σ , και παρασύροντας αθώους χριστιανούς στο βούρκο της ακολασίας τους. 

Σε αυτό το άρθρο που μετέφρασε η Αθέατη γνώση θα διαβάσετε τι κάνουν αυτές οι νεοεποχίτικες ομάδες με υποτιθέμενες επικλήσεις σε Αγγέλους, Ελοχίμ και διάφορες άλλες οντότητες, ενω στην πραγματικότητα οι επικλήσεις γίνονται στο όνομα των Δαιμόνων και του Σαμαέλ.

Στις 12/12/13 αυτές οι ομάδες προσκαλούν άτομα για διαλογισμό- που όπως αναφέρουν, οι υψηλότερες Δυνάμεις του Φωτός θα ενταχθούν μαζί τους για το άνοιγμα της πύλης και την μετάβαση στη νέα γή. Διαβάστε το κείμενο απο το κάλεσμα που κάνουν για διαλογισμό, και αμέσως μετά τις υποτιθέμενες οδηγίες του Σανάντα (Ιησού) που αν αλλάξουμε την σειρά των λέξεων φανερώνει το όνομα του Σατανά.
12.12.13
Το Άνοιγμα της πύλης
και η 
Μεταγωγή  
στη Νέα Γη 
Ενας παγκόσμιος Διαλογισμός  

..  Όπως μπορείτε να ακούσετε απο αυτό το διαλογισμό, το οποίο ήθελα να σας ενθαρρύνω να κάνετε όσο συχνά θέλετε, τώρα θα αρχίσετε να παίρνετε μια βαθιά ευλογία για τη ζωή σας. Παρακαλώ μοιραστείτε το ευρέως και ελάτε μαζί μας στο Διαλογισμό στις 12:12:13. Μη διστάσετε να φωνάξετε τους φίλους σας να διαλογιστούν μαζί σας χρησιμοποιώντας την εγγραφή. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να φανερώσετε αλλαγές στη ζωή σας. Οι υψηλότερες Δυνάμεις του Φωτός θα ενταχθούν μαζί σας στις 12:12 για το άνοιγμα της πύλης και το γεγονός που θα συνεχίσει να ξετυλίγεται στην Θεία Τάξη όπως θα έπρεπε. 

Ιησούς / Sananda

Παρακάτω βέβαια .... εξηγούν τι θα συμβεί μετά την έλευση των Νεφελίμ στην γή απο την αράκουλα 1. 


ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ


 Ένα μήνυμα από τον Sananda Μέσω της Elizabeth Trutwin, 5 Δεκεμβρίου 2013
(Sananda: Είναι ένα όνομα που χρησιμοποιείται από ορισμένες ομάδες της Νέας Εποχής για τον αναστημένο Δάσκαλο Ιησού.)

Χαιρετισμούς! Αυτός είναι ο Κύριος Σανάντα. 


Απο την εμπειρία που θα βιώσετε μετά θα δείτε όλους τους αναληφθέντες διδασκάλους να επιστρέφουν στη Γη. Οι Θεοί της Αιγύπτου, της Ρώμης, της Ελλάδας, οι βασιλείς της Κίνας, της Ινδίας, της Αραβίας. Κάθε Αναληφθέντας διδάσκαλος, αρχάγγελος και γαλαξιακός.

Όλοι αυτοί οι μεγάλοι δεν αναφέρονται ποτέ στη Γη Ακάσα («Ακάσα» στα σανσκριτικά σημαίνει Αρχέγονη Υλη) θα κατεβούν επάνω στονπλανήτη μονομιάς. Συμφώνησαν πριν από πολύ καιρό να είναι στη γη καθώς ο χρόνος τελειώνει εδώ. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή.

Εκείνοι οι των οποίων οι μορφές διαδραμάτισαν πολλαπλάσιους ρόλους μέσα στους αιώνες του χρόνου, θα φέρουν πίσω κάθε ένα από τους εαυτούς τους την ίδια στιγμή. Αυτό θα είναι δυνατόν. Φανταστείτε οτι αυτοί οι απαστράπτοντες θα επιστρέψουν για να δανείσουν το μυαλό τους και τους μύες τους για την οικοδόμηση της Νέας Γης μαζί σας. 

Αυτά τα δυνατά οντα των μέγιστων δυνάμεων του φωτός θα παρουσιαστούν με τους στόλους των σκαφών τους με τις νέες τεχνολογίες και όλη τη βοήθεια που θα απαιτηθεί για να αναβιώσουν τη γη πολύ γρήγορα. 

Αυτό ήταν πάντα το κύριο πρόγραμμα. Οι κυρίαρχοι θα επιστρέψουν για να δώσουν τις υπηρεσίες τους στη Γη για αυτό που έλαβαν κατά τη διάρκεια της ζωής τους εδώ. Η Γη ήταν πάντα ένας γαλαξιακός πολιτισμός.


Εδω είναι το κείμενο στα αγγλικά http://disclosure-2012.com/page/482589630

Δεν θα μπορούσε να μιλάει καθαρότερα το κείμενο παρά μόνο για το 4 σενάριο με τους δήθεν εξωγήινους που θα έρθουν για να μας σώσουν, υπάρχει ως εναλλακτικό σχέδιο και προωθείται να μπεί σε εφαρμογή στίς μέρες μας. Θυμηθείτε την απάτη της αποκαλούμενης "Ζώνης φωτονίων" που έλεγαν το 2012 οτι θα γίνουμε ξαφνικά υπεράνθρωποι όλοι θα θέλουμε να πετάξουμε, να βγάλουμε τα φτερά και να απογειωθούμε. 

Οσοι όμως διάβασαν το βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου το 4 ΣΕΝΑΡΙΟ είναι ενημερωμένοι και γνωρίζουν τις συνέπειες και τον λόγο εφαρμογής του.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΟ: ΖΗΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ …ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΟ: ΖΗΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ …ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

(σσΟ: Αναμένουμε την αντίδραση του συμμάχου του Βενιζέλου και των ντόπιων θαυμαστών του…)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τουρκικό δημοσίευμα(5)

Σε νέα πρωτοφανή πρόκληση προέβηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν και μάλιστα σε δημόσια ομιλία του στην πόλη της Κεσάνης κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ευρισκόμενος ο Τούρκος πρωθυπουργός στην περιοχή του Έβρου και μιλώντας στο κοινό ανέφερε απροκάλυπτα πως η Θράκη έχει ξεχωριστή σημασία για την Τουρκία προσθέτοντας με προκλητικό τρόπο πως όταν λέει για την Τουρκία Θράκη, εννοεί και την Κομοτηνή, την…Θεσσαλονίκη, το Kırcaali και Deliorman της Βουλγαρίας, ακόμα και περιοχές μέχρι τα Σκόπια και την Βοσνία, επεκτείνοντας τις τουρκικές διεκδικήσεις σε όλη σχεδόν την κεντρική Βαλκανική χερσόνησο. Φαίνεται πως ο άκρως αλλά και επικίνδυνα φιλόδοξος Τούρκος πρωθυπουργός συνεχίζοντας τις προκλήσεις του έβαλε μπρος εκείνο το μεγάλο σχέδιο που έχει καταστρωθεί εδώ και χρόνια από τουρκικής πλευράς για την ανασύσταση της λεγομένης, «Τουρκικής Δημοκρατίας της Θράκης», η οποία θα περιλαμβάνει εδάφη της βορείου Ελλάδας καθώς και εδάφη της νοτίου Βουλγαρίας μέχρι και τα… κεντρικά Βαλκάνια. Φυσικά από όλα αυτά τα σχέδια δεν θα έλειπε και η Θεσσαλονίκη, (του τουρκολάγνου δήμαρχου), που θεωρείται το σύμβολο του νεοτουρκισμού και τα τελευταία χρόνια του νεόκοπου νεοοθωμανισμού που προωθούν οι Ερντογάν και ο «πολύς» Νταβούτογλου.

Οι πραγματικά πρωτοφανείς αυτές προκλήσεις εκδηλωθήκαν στην μεγάλη περιοδεία που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο Τούρκος πρωθυπουργός στην ανατολική Θράκη, επισκεπτόμενος πολλές πόλεις της περιοχής μεταξύ των οποίων η Αδριανούπολη, η Ραιδεστός, (Tekirdağ στα τουρκικά ) και η Κεσάνη, όπου και εκφώνησε τον άκρως αυτό προκλητικό λόγο. Στην εμφάνιση του αυτή ο Ερντογάν προβλήθηκε σαν ο εγγυητής της ασφάλειας και της ευημερίας όλων των Βαλκανίων, λες και του αποδόθηκε από όλους αυτός ο ρόλος και σαν ο μεγάλος ηγέτης της υλοποίησης των νεοοθωμανικών οραμάτων που θέλουν να ξαναγυρίσουν τα Βαλκάνια στην  Οθωμανική εποχή για την οποία ο Ερντογάν πιστεύει ότι είναι η …εγγύηση για  την ειρήνη και την πρόοδο των Βαλκανίων. Σε όλη αυτή την περιοδεία ο Ταΐπ Ερντογάν επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου εθνικιστικό παραλήρημα που θα το ζήλευαν και οι κεμαλικοί του αντίπαλοι. Διακήρυξε δημόσια πως δεν υπάρχει καμία άλλη εθνική συνείδηση στην Τουρκία παρά μόνο η τουρκική συνείδηση, πως δεν υπάρχει καμιά άλλη σημαία παρά μόνο η τουρκική σημαία και ξεπερνώντας ακόμα και τους κεμαλικούς εθνικιστές αντιπάλους του, απείλησε όσους υπονομεύουν την τουρκική εθνική συνείδηση ότι θα βρουν αντιμέτωπους τον ίδιο και την κυβέρνηση του που δεν θα επιτρέψει σε κανένα να υπονομεύσει την ακεραιότητα και την τουρκική κυριαρχία.

Η περιοδεία αυτή του Τούρκου πρωθυπουργού γίνεται στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον προσεχή Μάρτιο στη Τουρκία. Ο Ερντογάν αναλαμβάνοντας τον ρόλο του μεγάλου εθνάρχη που επενδύει για άλλη μια φορά στην μεγάλη νίκη της παράταξης του στις εκλογές αυτές, περιοδεύει σε πολλές περιοχές της Τουρκίας για να στηρίξει τους υποψηφίους δημοτικούς άρχοντες της παράταξης του. Έτσι ήρθε και στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να διακηρύξει πως για την Τουρκία έχει μεγάλη σημασία η Κομοτηνή ακόμα και η…Θεσσαλονίκη.

Για όλα αυτά τι έχουμε να πούμε στον κ Ερντογάν ; Εμείς εδώ στη Αθήνα βουλιάζουμε στην μημονιακή μας μιζέρια και δεν θα είναι έκπληξη αν αύριο δούμε ακόμα και τουρκικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από την Θεσσαλονίκη για να χαιρετήσουν την τουρκική κυριαρχία πάνω από τα νεοοθωμανικά Βαλκάνια. Είπε κανείς τίποτα ; Σιγά, μην θορυβείτε μήπως και ξυπνήσει κάποιος εκεί στο περίφημο και πασίγνωστο Μέγαρο Μαξίμου των… «εθνοσωτήρων» μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Εικόνες μέσα από ένα αεροπλάνο chemtrails

Εικόνες μέσα από ένα αεροπλάνο chemtrails

Πέρα από στις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά.

Tα Chemtrail είναι γραμμές από χημικές ουσίες που ορισμένα αεροπλάνα αφήνουν στο ουρανό, μιλώντας αρχικά, η παγκόσμια κυβέρνηση λέει ότι αυτά τα αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη,αλλά με τα χρόνια πολλές θεωρίες έχουν εμφανιστεί.

Δεδομένου ότι απελευθερώνει χημικά και ίσως διάδοση ασθενειών τα chemtrails θολώνουν τον ουρανό για ένα μικρό χρονικό διάστημα μια μέρα.. τέτοια ίχνη δεν είναι για να σώσουμε τον πλανήτη!!! αλλά μάλλον επίθεση για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού η οποία είναι η καλύτερη για να σωθεί ο πλανήτης, Προς το παρόν για αυτά τα χημικά ίχνη δεν αφήνουν τους κοινούς θνητούς να ξέρουν τι είναι πίσω από αυτά τα κατά τα άλλα φυσιολογικά σύννεφα που δημιουργούν ,οι κυβερνήσεις κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα! ! Φωτογραφίες που θα δείτε κοστίζουν πολλά χρήματα και ποιος πληρώνει για όλα αυτά? σε όλες της χώρες κράτη μελή της Αμερικής ΝΑΤΟ.












Aυτά τα αεροσκάφη μπορούν εύκολα να κάνουν μια χημική ή βιολογική επίθεση μεγάλης κλίμακας για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, επειδή γνωρίζουμε τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ να μειώσει έως και 90% τον πληθυσμό. Mια επίθεση με κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο στη ζωή μας τα σύννεφα! θα μπορούσε ακόμη και να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους, τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης πείθουν ότι αυτά είναι φυσιολογικά θα πέσεις στην παγίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης; 



Tα Chemtrails είναι μόνο ένας από τους χειρισμούς της παγκοσμιοποίησης ελίτ να πουλήσει φάρμακα ή να εξοντώσουν το μισό πληθυσμό,  οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτές ιδέες είναι τρέλες. μια μέρα η η αλήθεια θα εμφανιστεί και εκείνοι που δεν είχαν ακούσει τη γνώμη των αφρόνων θα θυμούνται ότι είχαν ειδοποιηθεί άλλα δεν ήθελαν καν να γνωρίζουν, η φοβούνται να αντικρίσουν την αλήθεια,πιστεύουν ότι τους λένε τα ΜΜΕ ενώ ανήκουν στην ελίτ, βάζουν τάχα ειδικούς ότι είναι καυσαέρια κτλ 

Oι κυβερνήσεις ξέρουν όχι μόνο αυτό άλλα πολλά άλλα πιστεύεις ακόμα ότι νοιάζεται για το λαό;
παρακαλώ κοινοποιήστε το αυτό παντού ώστε να το δουν και αυτοί που πιστεύουν ακόμα ότι αυτά είναι φυσιολογικά βοηθήστε να δουν την πραγματικοτητα και τα ψέμματα των MME.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 (Βίντεο)

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 (Βίντεο)


Tο βίντεο είναι στα αγγλικά (δυστυχώς μη υποτιτλισμένο) αλλά αυτά που αποκαλύπτει η κυρία είναι εξοργιστικά αν τα τοποθετήσει κανείς σε συσχετισμό με την εγκληματική στάση της Ουάσιγκτoν απέναντι στην Συρία. Η κυρία αυτή ήταν η μεσάζων στις συνομιλίες μετάξύ της αμερικάνικής κυβέρνησης και του Σαντάμ, αυτή μετέφερε στους μεν τα αιτήματα των δε. Ό,τι έχει λεχθεί μεταξύ της τότε αμερικανικής κυβέρνησης και του Σαντάμ Χουσέιν έχει περάσει απ΄αυτήν, και ξέρει τα πάντα.
Είχαν συμφωνία ειρήνης με το Ιράκ, είχαν εξαιρετικά συμβόλαια, οι Ιρακινοί τους πρότειναν κι άλλες εξαιρετικά προνομιούχες συμφωνίες. Και τα αφεντικά της την διέταξαν από τον Απρίλιο του 2001 να πάει και να πει στους Ιρακινούς ότι έχουν πληροφορίες πως επίκειται τρομοκρατική επίθεση με αεροπλάνο εναντίον του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου κι ότι αν δεν τους έδιναν στοιχεία θα βομβάρδιζαν το Ιράκ και θα το γύριζαν στην λίθινη εποχή!

Αυτή τους μετέφερε ευγενικά την πληροφόρηση περί τρομοκρατικής ενέργειας και ζήτησε την βοήθειά τους κι οι Ιρακινοί της είπαν εμείς δεν ξέρουμε κάτι αλλά "στείλτε το FBI στο Ιράκ"!!!
Όταν το μετέφερε στον ανώτερό της την σκυλόβρισε λέγοντάς της "εγώ δεν σου είπα να είσαι ευγενική να πας και να τους πεις ακριβώς αυτά που σου είπα, και αυτό δεν έρχεται από σένα ή την υπηρεσία έρχεται από την κορυφή". Η κορυφή ήταν η κυβερνητική τριάδα του εγκλήματος Μπους -Τσέυνυ- Ράμσφελντ!

Κανόνιζαν να κάνουν τρομοκρατική επίθεση εναντίον της ίδιας τους της χώρας και να την χρησιμοποιήσουν εσωτερικά ως πρόσχημα για να καταργήσουν την δημοκρατία "για λόγους ασφαλείας" και εξωτερικά για να βομβαρδίσουν το Ιρακ αποσταθεροποιώντας την Μέση Ανατολή. Κι επειδή αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τα συμβόλαια που ήθελαν θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε, τι ήθελαν.

Ποιον εξυπηρετησε αυτή η γενοκτονία; Ποιον εξυπηρέτησε αυτή η ενέργεια του σκοταδισμού που απλώθηκε με την βοήθειά τους σ’ όλη την περιοχή που λέγεται πύλη που λέγεται της Μέσης Ανατολής….

Άρα η επέκταση κι η επιβόλή της βίας της βαρβαρότητος και του σκοταδισμού στις μουσουλμανικές χώρες της Μέσης και της Εγγύτερης προς ημάς Ανατολής είναι αυτοσκοπός για τις επιδιώξεις που εξυπηρετεί το καθεστώς της Ουάσιγκτων.

Το συμπέρασμα αυτό καθώς κι άλλα βγαίνουν από την παρακολούθηση του βίντεο και αποτελούν εξήγηση για το τι βρίσκεται πίσω από την εμμονή των ξεπουλημένων όσον αφορά την εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι φορείς της ενέργειας τους σκοταδισμού και της βίας. Για το πώς κάνουν ότι δεν βλέπουν τις παρανομίες ή τις εγκλήματικές τους ενέργειες, για το πώς έχουν φροντίσει να τους κρατάνε εδώ με νύχια και με δόντια -ενώ πολλοί απ΄αυτούς θέλουν να φύγουν-. Η ενέργεια της βίας και του σκοταδισμού είναι το απόλυτο ζητούμενο που κρύβεται πίσω από τα ψευτο αντιρατσιστικά νομοσχέδια πίσω από τις απαιτήσεις διάφορων σκοτεινών ΜΚΟ που ανάγονται σε κυβερνητικούς συνομιλητές…

Βγαίνουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος που κρύβεται πίσω από την εμμονική θεσμοθέτηση κάθε τρόπου που οδηγεί στην εξαθλίωση από τα πουλημένα σκουλήκια κατά παραγγελίαν της πρεσβείας -και κατ’ επέκτασιν των κυβερνητικών αφεντικών της- που έπεβαλε, με τα στημένα δεκεμβριανά του 2008, με απειλές και πυρκαϊές, το γνωστό πρακτοράκι που το όνομά του είναι συνώνυμο του εγκεφαλικού του κενού GAP.

Αφού λοιπόν δεν είναι τα λεφτά που ζητούν να φάνε απ’ όλο αυτό, τότε ποιο είναι το φαϊ τους;

1 ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!

"Τα αεροπλάνα ήταν κατευθυνόμενα… ελεγχόμενη έκρηξη έριξε τους Δίδυμους Πύργους!" Υπήρχε πρόωρη γνώση (μήνες πριν) για το χτύπημα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Πρώην Πράκτορα της CIA κ. Susan Lindauer να εξηγεί πολύ αναλυτικά, πώς ακριβώς γνώριζε η ίδια και ο προϊστάμενός της, λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 ότι σχεδιάζεται χτύπημα στους Δίδυμους πύργους και ενώ προειδοποίησε τον Νομικό σύμβουλο του Προέρδρου Βush, John Ashcroft με προσωπικό τηλεφώνημα, εκείνος επέλεξε να την αγνοήσει χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική. Η Susan Lindaeur πέρασε 12 μήνες φυλακή εκ των οποίων οι 8 ήταν σε στρατόπεδο χωρίς να έχει πρόσβαση σε δικηγόρο. –

Περιγράφει επίσης ότι λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 για λίγες μέρες, κάθε βράδυ στις τρεις τα ξημερώματα, μαύρα βανάκια που δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή, επισκεπτόντουσαν καθημερινά τους Διδύμους Πύργους. Πιστεύει ότι τοποθέτησαν βόμβες που περιείχαν Θερμίτη….

Στο παρακάτω βίντεο δέχεται και πολλά ερωτήματα από τους ακροατές.

ΠηγήΠρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (7-12-2013)....AΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑΣΕΙΣ UFO ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


AΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑΣΕΙΣ UFO ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΙΧΝΗ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΤΑΤΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ
ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΠΟΛΛΩΝ 11"
ΠΑΡΝΗΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΕΚΤΟΡΑΣ , ΑΧΙΛΛΕΑΣ "ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ