Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μεντβέντεφ: επιβεβαιώνει οι εξωγήινοι είναι εδώ - Βίντεο


Μεντβέντεφ: επιβεβαιώνει οι εξωγήινοι είναι εδώ - Βίντεο

Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή μετά από συνέντευξη που παραχώρησε οΜεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, που έγιναν και ένω τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ήταν λιγότερο επιφυλακτικός στις απαντήσεις του.
Ένας από τους δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο πρόεδρος παραδίδει μυστικά αρχεία στους εξωγήινους κατά την παραλαβή του χαρτοφύλακα που απαιτείται για την ενεργοποίηση στο πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας.
"Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας", τόνισε ο Μεντβέντεφ χαμογελόντας.
"Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας ... Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο « Άνδρες με τα Μαύρα «... εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας,διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό, λέει.
Κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μετάδωσε τα off-air σχόλια από την συνέντευξη του κ. Μεντβέντεφ αλλά παραδόθηκαν από το Reuters, και ορισμένα εμφανίζονται στο YouTube.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ερωτηθείς αν πίστευε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 είπε όχι.

ΣΤΙΣ 22:00 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΟΕ http://eoellas.org/webradio


ΣΤΙΣ 22:00 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΟΕ http://eoellas.org/webradio

(((ΕΟΕ))) ΧΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ



ΧΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ !!!http://www.eoellas.org/instagram/
Όπως σας είχαμε υποσχεθεί χτες σας φέρνουμε κάτι πραγματικά μεγάλο μέσα από τον Τομέα Φωτογραφίας του ΕΟΕ !!! Από σήμερα στο site μας (www.eoellas.org) υπάρχει ένα καινούργιο κουτάκι με την ονομασία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. Μέσα από αυτό το κουτάκι και με την δύναμη του instagram μέλη του οργανισμού που είναι εφοδιασμένα με ipod, ipad και iphone μπορούν ανά πάσα στιγμή να τραβήξουν φωτογραφίες απο κάτι που τους κάνει εντύπωση, από μια ερευνητική αποστολή που συμμετέχουν, την ζωή στα γραφεία του οργανισμού ή από ένα οδοιπορικό, να κάνουν ένα μικρό σχόλιο και εσείς να μπορείτε να δείτε την φωτογραφία αλλά και το σχόλιο σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ στην οθόνη του υπολογιστή σας, του smartphone σας ή του tablet σας. Ακόμη μπορείτε να σχολιάσετε την φωτογραφία να την κάνετε like ή να την μοιράσετε. Φυσικά όλες οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ μόνο στο site μας (στο κουτακι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ) αλλά και στο twitter μας @eoellas αλλά και στο facebook στα προφίλ μας ή στις like page μας ανάλογα την θεματολογία έχουν. Τέλος μπορείτε να μας κάνετε follow και στην επίσημη σελίδα του ΕΟΕ στο instagram για να βλέπετε της φωτογραφίες κατευθείαν μέσα από το smartphone σας από εδώ http://istagram.com/eoellas ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ !!!
Υ.Γ Αυτή την Κυριακή ο ΕΟΕ θα είναι στην πόλη της Καβάλας για ένα οδοιπορικό στην παλία πόλη. Δες τις ενέργειες των μελών αλλά και φωτογραφίες του οδοιπορικού σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ μέσα από όλα τα παραπάνω μετά τις 11:00 το πρωί.
Υ.Γ2 Πάμε την έρευνα, τα οδοιπορικά αλλά και την επαφή μας ένα βήμα πιο μπροστά για τα Ελληνικά δεδομένα για μια άλλη Ελλάδα.

Αυτός είναι ο πραγματικός φόβος ...