Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Όλες οι κυβερνήσεις κρύβουν εξωγήινους, δηλώνει ο πρώην Καναδός υπ. άμυνας!

Όλες οι κυβερνήσεις κρύβουν εξωγήινους, δηλώνει ο πρώην Καναδός υπ. άμυνας!

Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά σε συνέντευξη τιου ισχυρίστηκε οτι όλες οι χώρες/κράτη κρύβουν εξωγήινες μορφές ζωής από τους κατοίκους της γης.

Ο Paul Hellyer, 91, καλεί τους ηγέτες του κόσμου να ομολογήσουν την υποτιθέμενη θεωρία συνομωσίας που σύμφωνα με τον ίδιο περιλαμβάνει στοιχεία για διαστημόπλοια (UFO) και πώς τουλάχιστον τέσσερα είδη εξωγήινων εχουν επισκεφθεί τη γη. 


Ο πρώην Καναδός υπουργός, ο οποίος κατείχε τη θέση απο το 1963 εως το1967, δήλωσε σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Calgary αυτή την εβδομάδα οτι: "Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν τα αγγίζει [τα έγγραφα]”. “Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετ’ος κόσμος”.

"[Το κοινό] θα πει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,"Κύριε Πρόεδρε ή κύριε Πρωθυπουργέ θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας."

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hellyer έχει κάνει τέτοιου τύπου δηλώσεις. 

Ο πρώην υπουργός Άμυνας - που ξεκίνησε να αναφέρεται στην υπάρξη εξωγήινων το 2005 - δήλωσε ότι “επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια”.



Στο παρελθόν εχει δηλώσει στο Russia Today πως οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας στη Γη, και ότι “μοιάζουν ακριβώς σαν κι εμάς και θα μπορούσε να τους προσπερασουμε στον δρόμο και δε θα το καταλαβαίναμε”. 

Τόνισε οτι “Ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο να πολεμάμε ο ένας τον άλλον, ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε στρατιωτικές δαπάνες και πολύ λίγα για τη διατροφή των φτωχών και τη φροντίδα σε άστεγους και αρρώστους".
“Έχουμε μια μακρά ιστορία στον τομέα των UFO και φυσικά, από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα, αυξήθηκε η δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες”

Οι ισχυρισμοί του γίνονται μετά απο πλάνα που προέκυψαν αυτή την εβδομάδα να δείχνουν ένα μυστηριώδες αντικέιμενο σε σχήμα UFO να το μεταφέρουν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στην έρημο της Νεβάντα. (Παρακάτω βίντεο)
Το φορτηγό το συνόδευε όχημα της αστυνομίας, λόγω του σχήματος του αντικειμένου και της απόστασης απο την περίφημη Περιοχή 51 πολλοί ειναι αυτοι που έθεσαν το έρωτημα, αν το μυστήριο αντικείμενο ειναι UFO....  


Μετάφραση- OnAlert


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2015/04/blog-post_370.html#ixzz3YLnNVZW0