Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Επίθεση στον καθολικό αρχιεπίσκοπο του Βελγίου από τις FEMEN


Επίθεση στον καθολικό αρχιεπίσκοπο του Βελγίου από τις FEMEN


 
Ήρεμος και προσευχόμενος παρέμεινε ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στο Βέλγιο, αρχιεπίσκοπος Andre-Joseph Leonard, την ώρα που δέχτηκε αισχρή επίθεση με βρισιές και νερά από τις γνωστές γυμνές «ακτιβίστριες» του Σόρος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επίσκοπος δέχεται επίθεση επειδή υποστηρίζει τη διδασκαλία της χριστιανικής εκκλησίας για την ομοφυλοφιλία και εκφράζει την ανησυχία του για εκείνους που ακολουθούν το ομοφυλοφιλικό lifestyle.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο ULB στις Βρυξέλλες, όπου ο αρχιεπίσκοπος συμμετείχε σε μια συζήτηση σχετικά με τους νόμους περί βλασφημίας.

Οι τέσσερις γυναίκες, μέλη της FEMEN με συνθήματα υπέρ των εκτρώσεων και της ομοφυλοφιλίας γραμμένα στα σώματά τους, όρμησαν τσιρίζοντας στον αρχιεπίσκοπο και τον περιέλουσαν με νερό από μπουκάλια που είχαν την μορφή της Παναγίας.

Σε όλη την διάρκεια της επίθεσης, ο Αρχιεπίσκοπος Leonard καθόταν ήρεμος να δέχεται τα νερά, έχοντας τα μάτια κλειστά σαν σε προσευχή. Αφού τελείωσε η επίθεση, ο αρχιεπίσκοπος φίλησε την εικόνα της Παναγίας σε ένα από τα μπουκάλια νερού που χρησιμοποιήθηκε. Η Le Soir αναφέρει ότι μια από τις επιτιθέμενες, δήλωσε: «Ήταν πολύ ήρεμος και καθόταν σε θέση προσευχής. Πιστεύω ότι προσευχόταν για εμάς».

 
Η FEMEN, ισχυρίζεται ότι η επίθεση έγινε λόγω μιας συνέντευξής του πριν από τρεις εβδομάδες, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Leonard είπε ότι όσον αφορά τους χριστιανούς που έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις, προτείνει την αγαμία, όπως απαιτείται για όλα τα μεμονωμένα άτομα.

Ήδη από το 2007, ως Επίσκοπος της Namur, ο Αρχιεπίσκοπος Leonard βρέθηκε κατηγορούμενος με βάση τον βελγικό νόμο «κατά του ρατσισμού», επειδή αποκάλεσε τις ομοφυλοφιλικές πράξεις "ανώμαλες". Το 2008 αθωώθηκε από την κατηγορία περί «ομοφοβίας».

Το 2010, ως νέος Αρχιεπίσκοπος των Βρυξελλών, ο αρχιεπίσκοπος βρέθηκε στο στόχαστρο του ομοφυλοφιλικού λόμπι και είχε καταγγελθεί από τον πρωθυπουργό της χώρας, επειδή είπε ότι το AIDS είναι συνέπεια μιας επικίνδυνης σεξουαλικής συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένης της ομοφυλοφιλικής σεξουαλικής δραστηριότητας.

Το 2010 είχε επίσης δεχτεί επίθεση στον καθεδρικό ναό που λειτουργούσε από έναν άνθρωπο που του έριξε μια τούρτα στο πρόσωπο. Ίδια επίθεση δέχτηκε και το 2011, στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Louvain-la-Neuve κοντά στις Βρυξέλλες, από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ trailer Ο ΕΟΕ με την βοήθεια του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης σας παρουσιάζουν την εκπομπή... ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ.


ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ trailer Ο ΕΟΕ με την βοήθεια του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης σας παρουσιάζουν την εκπομπή... ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ. Μια σειρά 10 εκπομπών που παρουσιάζουν όλους τους πολέμους του έθνους από το 1821 μέχρι και σήμερα... Φτάνει σύντομα στο eoellas web tv. CREDITS Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Πρόδρομος Κοφσανίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάκης Τεκελίδης
Εικονοληψία-Ήχος: Λεύκος Λάμπρου
Υπεύθυνος εκπομπής: Φαέθων Μυτιληνιός
Ξενάγηση-Αφήγηση:Μιχάλης Μεγαλακάκης
Παραγωγή:HIstory Moments Παραγωγη : ΕOΕ http://www.youtube.com/watch?v=eexulf7V4f4

Ξυπνήστε Επιτέλους !! - Άλεξ Τζόουνς!!!VIDEO


Ξυπνήστε Επιτέλους !! - Άλεξ Τζόουνς!!!VIDEO



Ο Αλεξ Τζόουνς ξεσπάει! Αγανακτεί με την άρνηση του κόσμου να δει τα πασιφανή.
 Στηλιτεύει την άγνοια πολλών που μάλλον θέλουν να μένουν στην άγνοια. Προβλέπει 
πυρηνικό χτύπημα και πόλεμο με το Ιράν. Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Ξυπνήστε Επιτέλους !! - Άλεξ Τζόουνς!!!VIDEO 

ΕΚΤΑΚΤΟ - Συρία: Βρέθηκαν χημικά - Επεμβαίνουν οι ΗΠΑ;


ΕΚΤΑΚΤΟ - Συρία: Βρέθηκαν χημικά - Επεμβαίνουν οι ΗΠΑ;

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τσακ Χέιγκελ, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν ότι έχει γίνει χρήση χημικών όπλων σε μικρή κλίμακα στη Συρία
Ο Χέιγκελ τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι διαπιστώθηκε η χρήση χημικών όπλων στη Συρία.
Όπως δήλωσε είναι πολύ πιθανό το καθεστώς Ασαντ να βρίσκεται πίσω από τη χρήση των όπλων.
«Σήμερα το πρωί ο Λευκός Οίκος απέστειλε μια επιστολή σε πολλά μέλη του Κογκρέσου για το θέμα της χρήσης χημικών όπλων στη Συρία. Η επιστολή (. . .) αναφέρει ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ εκτιμούν, με διαφορετικό βαθμό βεβαιότητας η καθεμία, ότι το συριακό καθεστώς χρησιμοποίησε χημικά όπλα σε μικρή κλίμακα στη Συρία», είπε ο Χέιγκελ σε δημοσιογράφους που ταξίδευαν μαζί του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι επρόκειτο για αέριο σαρίν.
Ο Λευκός Οίκος εξάλλου ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι είναι έτοιμος για «κάθε ενδεχόμενο» σε ό,τι αφορά τη Συρία και την αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών σε οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη χρήση χημικών όπλων και επιβεβαίωσε ότι έστειλε επιστολή στα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου για τις εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών.
«Ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή», δήλωσαν πηγές από τις ΗΠΑ, ενώ και ο πρόεδρος Ομπάμα είχε προειδοποιήσει τον Ιούλιο το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ για την ενδεχόμενη χρήση χημικών όπλων.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις δεν αποκλείεται στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία.