Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 666

O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 666

 
15Μια μέρα τον ρώτησα στο κελί του:
“Γέροντα, πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το 666, για την έλευση του αντιχρίστου, που πλησιάζει -μερικά μάλιστα ισχυρίζονται ότι ήδη ήλθε, για το ηλεκτρονικό χάραγμα του δεξιού χεριού ή του μετώπου, για τη σύγκρουση Χριστού και αντίχριστου και τη συντριβή του τελευταίου, για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Εσείς τι λέτε γι’ αυτά;”.

Ο Γέροντας απάντησε:
“Τι να πω; Εγώ δεν λέω ότι είδα την Παναγία, ότι θα γίνει πόλεμος και άλλα τέτοια. Ξέρω ότι θα έρθει ο αντίχριστος, ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, αλλά πότε δεν ξέρω. Αύριο; μετά χίλια χρόνια; δεν ξέρω. Όμως δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Διότι ξέρω ότι η ώρα του θανάτου είναι για τον καθένα η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Και η ώρα αυτή είναι πολύ κοντά”. [Γ 290π.]

Μου είχε πει:

“Πατέρα Αθανάσιε (με πήρε από το χέρι έτσι σφικτά), εγώ είμαι τυφλός τώρα, τα μάτια μου τα σωματικά δεν λειτουργούν, γιατί έχω καρκίνο στην υπόφυση, έχω όμως τα πνευματικά μάτια και βλέπω. Πριν φύγεις, θέλω να μου πεις. Τι είπε ο Γέροντας Αιμιλιανός για το 666 και τον αντίχριστο;” .

Ήταν εκείνες τις μέρες μετά το Τσερνομπίλ. Ο κόσμος ήταν αναστατωμένος και πήγαινε κατά δεκάδες κάθε μέρα, ιδιαιτέρως στον πατέρα Πορφύριο που ήταν κοντά στην Αθήνα, και αναστατωμένοι τον ρωτούσαν:

“Τι θα γίνει; Θα έρθει ο αντίχριστος να μας σφραγίσει με το 666;”.

Και με ρώτησε:

“Για πες μου, παιδί μου, τι λέει ο Γέροντας Αιμιλιανός για το 666 και τον αντίχριστο;”.

Του λέω: “Γέροντα, μας είπε σε μια σύναξη προχθές να μην ανησυχούμε. Εμείς να ενδιαφερόμαστε να έχουμε μια ζωντανή σχέση με τον Χριστό και του αντιχρίστου να μην του δίνουμε πολλή σημασία, γιατί εκείνος θα γίνει το κέντρο της ζωής μας και όχι ο Χριστός”.

Αμέσως χτύπησε τα χεράκια του στο κρεβάτι και είπε:

“Τι λες παιδί μου, τι λες παιδί μου, δόξα σοι ο Θεός που βρήκα κι έναν πνευματικό να συμφωνεί μαζί μου. Ρε παιδί μου, αυτοί οι πνευματικοί, εδώ στον κόσμο, τι έχουν κάνει! Έχουν αναστατώσει τις ψυχές, δημιούργησαν ένα σωρό προβλήματα, οικογενειακά και ψυχολογικά με το 666. Δεν μπορεί ο κόσμος να κοιμηθεί και άρχισαν να παίρνουν ψυχοφάρμακα και υπνωτικά χαπάκια για να μπορούν να κοιμηθούν. Τι είναι αυτό το πράγμα; Δεν τα θέλει αυτά τα πράγματα ο Χριστός, παιδί μου. Και να σου πω κάτι;”.

Του λέω: “Γέροντα, τι;” Μου λέει:

“Για μας τους χριστιανούς, για μας όταν βιώνουμε το Χριστό δεν υπάρχει αντίχριστος. Δε μου λες; Εδώ που κάθομαι στο κρεβάτι μπορείς να καθίσεις εσύ;” . Του λέω: “Όχι, Γέροντα” . Μου λέει: “Γιατί;”. Του απάντησα: “Διότι, εάν καθίσω πάνω σας, θα σας πλακώσω”. Μου λέει: “Πότε μπορείς να καθίσεις;”. Του λέω: “Όταν φύγετε εσείς, Γέροντα, μπορώ να καθίσω εγώ”.

Μου λέει: “Ακριβώς, παιδί μου, έτσι συμβαίνει και με την ψυχή μας. Όταν έχουμε μέσα μας τον Χριστό μας, μπορεί να έρθει ο αντίχριστος; Μπορεί να μπει καμιά άλλη αντίθετη ύπαρξη μέσα στην ψυχή μας; Γι’ αυτό σήμερα, παιδί μου, δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας και γι’ αυτό ανησυχούμε για τον αντίχριστο. Όταν βάλουμε τον Χριστό μέσα μας, τα πάντα γίνονται Παράδεισος. Ο Χριστός είναι το παν κι έτσι πάντοτε, παιδί μου, να λες στους ανθρώπους, και τον αντίθετο δεν τον φοβόμαστε. [ ...]

Γιατί, παιδί μου, τους πρώτους μάρτυρες τους είχαν βάλει στα θηρία κι έκαναν τον σταυρό τους και τα θηρία γινόντουσαν αρνάκια. Τους είχαν στη θάλασσα, έκαναν το σταυρό τους και η θάλασσα γινόταν γη και περπατούσαν. Τους είχαν μέσα στη φωτιά, έκαναν το σταυρό τους και η φωτιά γινόταν δροσιά. Ευλογημένο μου παιδί, τι είμαστε σήμερα εμείς; Πιστεύουμε στον Χριστό; Το σταυρό μας; Μα γιατί κατέβηκε ο Χριστός; Δεν κατέβηκε για να δυναμώσει την ασθένειά μας; Έτσι παιδί μου, να πεις και στον Γέροντα. Και συ να πεις στους ανθρώπους να μη φοβούνται τον αντίχριστο. Είμαστε παιδιά του Χριστού, είμαστε παιδιά της Εκκλησίας” .

Αυτό το πράγμα μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση. Και μου πρόσθεσε: “Να σου πω κάτι;”. Λέω: “Γέροντα, παρακαλώ”. “Ο Πατριάρχης Δημήτριος πώς ήρθε στην Αθήνα;”. Του λέω: “με το αεροπλάνο”. “Ε, καλά, ξέρω πως ήρθε με το αεροπλάνο. Κολυμπώντας ήρθε ο άνθρωπος; Με τι ντοκουμέντα ήρθε;”. Του λέω: “Με διαβατήριο, Γέροντα”. -”Ελληνικό ή τουρκικό;”. Του λέω: “Δεν ξέρω”. -”Ε, μου κάνεις και τον σοφό. Με τουρκικό ήρθε. Και ποιο είναι το εθνόσημο της Τουρκίας, ξέρεις;”. Του λέω: “Δεν ξέρω, Γέροντα”. -”Ε, τότε το παράκανες, δεν ξέρεις το εθνόσημο της Τουρκίας; Είναι η ημισέληνος. Και ξέρεις πώς ονομάζεται η ημισέληνος από τους Πατέρες της Εκκλησίας μας, μετά που εμφανίστηκε ο Μωάμεθ;” Του λέω: “Όχι, Γέροντα”. -”Ε, να πάρω το πτυχίο σου και να το σχίσω. Τι θεολόγος είσαι εσύ;” [...]

“Η ημισέληνος είναι σημείο του αντιχρίστου. Εάν είναι σημείο του αντιχρίστου η ημισέληνος και ο Πατριάρχης μας έχει στο διαβατήριό του το σημείο του αντίχριστου (και στις σφραγίδες τους, πόσες σφραγίδες βάζουν μέσα έξω;), πάει να πει ότι ο Πατριάρχης μας είναι αντίχριστος; Όχι, ρε παιδί μου, όχι ρε παιδί μου! Μην περιορίζουμε τόσο πολύ το Ευαγγελικό μήνυμα! Δεν είναι ο Χριστός τόσο στενόμυαλος όσο είμαστε εμείς οι άνθρωποι που θέλουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα. Έτσι να πεις στον Γέροντα και έτσι να λες στους ανθρωπους: ούτε τον αντίχριστο να φοβόμαστε ούτε το 666.
O Γέροντας Πορφύριος για τον Αντίχριστο και το 666 ΠΗΓΗ

Το πρώτο βήμα για να βγούμε από το μαντρί είναι να καταλάβουμε ότι μας έχουν κλείσει μέσα

Το πρώτο βήμα για να βγούμε από το μαντρί είναι να καταλάβουμε ότι μας έχουν κλείσει μέσα

Από τη γέννησή μας κιόλας μας μαντρώνουν: η περίφημη κοινωνικοποίηση δεν είναι παρά η εκπαίδευσή μας να λειτουργούμε σύμφωνα με τους κανόνες που Αυτοί επέβαλαν, και η μεγάλη μαεστρία είναι να μην τολμούμε καν να τους αμφισβητήσουμε.
Όταν είμαστε μικροί μας εκπαιδεύουν στους ρόλους που πρέπει ν’ αναλάβουμε μεγαλώνοντας, και αυτό το ονομάζουν «παιχνίδι»: τα αγόρια παίζουν με πιστόλια και πόλεμο, αφού αναλώσιμο υλικό προορίζονται να γίνουν στα πεδία των μαχών που στήνουν Αυτοί, ενώ τα κορίτσια περιποιούνται τις κούκλες τους και παίζουν με τα κουζινικά τους, αφού μανάδες και νοικοκυρές πρέπει να γίνουν μεγαλώνοντας, για να γεννήσουν με τη σειρά τους καινούργιους αναλώσιμους και δούλους.
Ή τουλάχιστον αυτό γινόταν μέχρι πρότινος, πριν οι παγκοσμιοποιητές αποφασίσουν να διαστρέψουν τα φύλα και να κάνουν την ανθρωπότητα ερμαφρόδιτη μέσω της ομοφυλοφιλίας και του τρανσεξουαλισμού, που πλέον περνάει ως «υπεύθυνη επιλογή», «ανθρώπινο δικαίωμα», «ελευθερία», «ασυμβίβαστη ανεξάρτητη κίνηση», γενικώς κατά την αμερικάνικη έκφραση είναι «κουλ» και γι’ αυτό πρέπει με το στανιό να επιβληθεί, με αλλαγή νομοθεσίας και εκ νέου επιμόρφωση του πληθυσμού.
Κατά τα κοινώς λεγόμενα, μας δουλεύουν!
Χρόνια και χρόνια τώρα!
Μας χειραγωγούν και μας μεταχειρίζονται σαν τις μαριονέτες τους, ή στην καλύτερη περίπτωση, σαν νήπια που χρειάζονται συνεχή καθοδήγηση, μέχρι να μεγαλώσουν, που δεν θα μεγαλώσουν γιατί δεν τα αφήνουν Αυτοί!
Η καλύτερη, φυσικά, τεχνολογική ανακάλυψη που βοήθησε άριστα τα σχέδιά τους είναι η τηλεόραση, ένα τέλειο όργανο προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, όσο αντικειμενική μπορεί να είναι αυτή.
Εκπέμπει εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, σερβίρει προμαγειρεμένη τροφή με υλικά δικής τους επιλογής, και αδρανοποιεί σε πολύ γρήγορο χρόνο την κρίση και την αντίληψη, ενώ καταστρέφει άριστα τα εγκεφαλικά κύτταρα εκφυλίζοντάς τα με το χρόνο.
Άλλωστε είναι γνωστός ο υπνωτιστικός της ρόλος και ο τρόπος που επιδρά στην πτώση των εγκεφαλικών κυμάτων από βήτα σε άλφα, όπου τα παντός είδους μηνύματα χτυπούν κατευθείαν στο στόχο, δηλ. το υποσυνείδητο.
Άλλο τους όργανο ο κινηματογράφος, τον βάπτισαν και έβδομη τέχνη, χωρίς καμία αντοχή στο χρόνο όμως, αφού μετά τα πρώτα είκοσι χρόνια λειτουργίας του άρχισε να επαναλαμβάνεται για να φτάσουμε στην εποχή μας, που είναι η εποχή των «ριμέικ», των χιλιοειπωμένων, βαρετών ιστοριών και του τρίπτυχου αχαλίνωτη βία-σεξ-σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου.
Τι να πούμε και για το χρηματοοικονομικό σύστημα; Τις περίφημες οικονομικές φιλοσοφίες και παραφιλολογίες; Τους οικονομολόγους με περγαμηνές και βραβεία που λένε τα αυτονόητα με στόμφο; Τις τελωνειακές, νομισματικές και τραπεζικές ενώσεις; Τις μηχανές που τυπώνουν χρήμα; Τους κανόνες χρυσού και τα διασυνδεδεμένα νομίσματα;
Το χρηματιστήριο και τις άυλες αξίες; Το εικονικό και πλαστικό χρήμα που δεν αντιστοιχεί σε τίποτα υπαρκτό και δια των αισθήσεων μετρήσιμο;
Όταν Αυτοί θέλουν ανοίγουν τη στρόφιγγα και «λεφτά υπάρχουν», «δουλειές υπάρχουν», «ανάπτυξη υπάρχει», εμφανίζονται πακέτα αφιλοκερδούς βοήθειας, φιλικά δάνεια από τους σύγχρονους ναούς που λέγονται τράπεζες, κρατικές επιδοτήσεις, κίνητρα και παροχές για να γίνουν εργοστάσια, βιομηχανίες, προϊόντα, να προσληφθούν εργαζόμενοι, να δοθούν μισθοί και συντάξεις, να κινηθεί η αγορά, ν’ αλλάξουν χέρια, τέλος πάντων τα χρήματα (που Αυτοί τυπώνουν στις μηχανές τους, άρα καθορίζουν και την ποσότητά τους).
Και όταν κρίνουν ότι ήρθε η ώρα να γίνουν νέες μοιρασιές και ανακατατάξεις στη συμπαντική ροή (γιατί το παίζουν και Θεοί μεταξύ άλλων), κλείνουν τη στρόφιγγα και σταματάνε τα χρήματα, οι δουλειές, η εργασία, το φαγητό.
Και ξέρουν μια χαρά να το νομιμοποιούν και να το σερβίρουν ως «αναγκαίο κακό» στη μάζα που σε κατάσταση, πλέον, αφασίας από την προηγούμενη εποχή καλοπέρασης και ευμάρειας παρακολουθεί το δημοσιογράφο του συστήματος να μιλάει κουνώντας τους το δάχτυλο σε μια οθόνη (αυτό κι αν είναι παράλογο, να περνούν οι άνθρωποι πιο πολύ ώρα με μια οθόνη παρά με άλλους ανθρώπους).
Πότε φταίει ένας «πόλεμος», πότε φταίει μια «δημοσιονομική κρίση», πότε «ένα τεράστιο χρέος δανεισμού», όπου κανείς δεν ζητάει ευθύνες από κανένα πώς δημιουργήθηκε και αν είναι όντως πραγματικό, που επιβάλλουν τη λήψη επαχθών πλην, όμως, «αναγκαίων μέτρων» για το καλό μας, για να μας σώσουν, Αυτοί που επίτηδες μας έφεραν σε θέση απελπισίας για να εμφανίζονται μετά ως «Σωτήρες».
Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά εδώ και χρόνια, πλέον η γνώση και η διάδοσή της δεν μπορεί να αναχαιτιστεί, και σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στο διαδίκτυο που αποτελεί μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης από τη «μέινστριμ» πονηριά της τηλεόρασης και των εντύπων.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι: «τι μπορούμε να κάνουμε;».
Και η απάντηση είναι, ίσως:
«Καταρχήν να συνειδητοποιήσουμε ότι μας γεννάνε και μας μεγαλώνουν σε ένα μαντρί, όπου η έννοια της ελευθερίας είναι πολύ σχετική, αφού τα περισσότερα πράγματα απ’ όσα νομίζουμε ότι επιλέγουμε, στην πραγματικότητα είναι προαποφασισμένα για’ μας από Άλλους, αλλά ακόμη και αυτά που θεωρούμε ως «τυχαία», «μοιραία» ή «συμπτώσεις» κάθε άλλο παρά «τυχαία» είναι».
Για να βγούμε από το μαντρί πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ότι μας έχουν κλείσει μέσα, και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο…
Κατά πόσο ορίζουμε τις ζωές μας, ακόμη και τον θάνατό μας;
Μόνο όταν βγούμε από το μαντρί θα μπορέσουμε να καταλάβουμε!

Εκάτη
Κατοχικά Νέα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟΣ WEB RADIO ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ ΑΓΆΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΈΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΊΝΟ ΣΤΟ ΥΓΕΊΑ ..

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟΣ WEB RADIO ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ ΑΓΆΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΈΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΊΝΟ ΣΤΟ ΥΓΕΊΑ ..


Ο ΑΡΘΜ ΛΟΓ/ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΊ ΣΤΟ LAIBESTREAM ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΊΖΕΙ ΤΡΈΙΛΕΡ ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://www.ilioswebradio.com/livestreamilios.html http://www.ilioswebradio.com/index.php/chat http://tunein.com/radio/Ilios-Web-Radio-s196850/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!!!!!

Το πιο συγκλονιστικό 1,5 λεπτό που έχετε δει

Το πιο συγκλονιστικό 1,5 λεπτό που έχετε δει Πόλεμος:Μπορεί να μην συμβαίνει κοντά σου αλλά συμβαίνει κάπου στον κόσμο Πηγή: www.lifo.gr


Most Shocking Second a Day Video - YouTube ΠΗΓΗ