Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

NASA: Ανακοίνωση μυστήριο για την ανακάλυψη εξωγήινων



Φωτιά στη φαντασία όσων πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν, βάζει ανακοίνωση της NASA, σχετικά με αστροβιολογικό εύρημα στις έρευνες της για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Εικασίες σε μπλογκς και ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο.
Μυστήριο πλανάται γύρω από μια ανακοίνωση που έκανε η NASA και στην οποία τονίζει ότι έχει κάποια νέα να μοιραστεί σχετικά με την έρευνα για την ύπαρξη εξωγήινων.
Οι εικασίες δίνουν και παίρνουν ενώ όσοι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, ανυπομονούν για το επικείμενο συνέδριο της NASA στα κεντρικά γραφεία στην Ουάσιγκτον την Πέμπτη.
Στο εν λόγω συνέδριο η NASA αναφέρει πως θα συζητηθεί ο αντίκτυπος ενός αστροβιολογικού ευρήματος σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Σύμφωνα με τη NASA η αστροβιολογία είναι η μελέτη της απαρχής, εξέλιξης και του μέλλοντος της ζωής του σύμπαντος.
Ήδη τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν οργιάσει πρώτο και καλύτερο το μίντια μπλογκ Gawker το οποίο αναρωτιέται στον τίτλο του “Μήπως η NASA ανακάλυψε ζωή σε ένα από τα φεγγάρια του Κρόνου;”, ενώ το PC World διατυπώνει την εύλογη- για πολλούς- απορία του: “Έρχονται οι εξωγήινοι;”
Ωστόσο, το επιστημονικό περιοδικό Discover έρχεται να καταλαγιάσει τον υπέρμετρο ενθουσιασμό λέγοντας ότι αποκλείεται τα νέα που μεταδίδονται να είναι αληθινά με τη NASA να έχει ανακαλύψει ζωή σε άλλους πλανήτες.
“Μοιάζει απίθανο, πραγματικά” σημειώνει ο αστρονόμος Φιλ Πλέιτ, ο οποίος μετρά δέκα χρόνια σκληρής δουλειάς για το τηλεσκόπιο Hubble, προσθέτοντας ότι ακόμα και εάν είναι έτσι δε θα το ανακοίνωναν με αυτόν τον τρόπο.
Σύμφωνα με τον Πλέιτ το πιο πιθανό είναι η NASA να έχει ανακαλύψει μια τοποθεσία όπου θα ήταν πιθανό να υπάρχει ζωή αλλά όχι πως έχει αποδειχτεί.


Διαβάστε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2010/12/nasa.html#ixzz16si1b5xA

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ((ΑΓΑΠΑ ΑΛΗΛΟΥΣ...))


πηγη((http://panosz.wordpress.com/2010/12/01/boutaris-10/))

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.....


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=sG_XNKyM3CQ&feature=player_embedded))

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ;

Υπάρχει ένα ανοικτό και επικίνδυνο θησαυροφυλάκειο κάπως μακριά μας. Το θησαυροφυλάκειο που ονομάζεταο κόλπος του Μεξικού και αγγίζει Ανατολικά την χερσόνησο της Φλώριδας, κρύβει πάρα πολλά. Πρώτα πρώτα το πιθάρι με τις Μινωικές παραστάσεις κοντά στις ακτές των Μπαχάμας. Μετά η ανακάλυψη του Γαλλοεβραίου Κουστώ μιας λίθινης πλάκας για την οποία έγραψε η αδέσμευτη εφημερίδα ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ της νήσου ΄Ανδρος των Μπαχάμας στο φύλλο της 24ης Αυγούστου 1966 ότι είναι γραμμένη από ΄Ελληνες του απωτέρου παρελθόντος (10.000 π.Χ.). Η εφημερίδα που έκανε αυτό το ατόπημα, τον επόμενο μήνα έκλεισε. Η πλάκα έγραφε: «παίρνουμε τα όπλα μας και τα μεταφέρουμε στην πατρίδα μας την ΄Ιλα-Τίκι. Αφήνουμε την χώρα σας, αλλά αν τολμήσουν οι νέοι κακοί ηγέτες σας να μας κηρύξουν τον πόλεμο, θα σας αφανίσουμε. Η βασίλισσά μας Ηθονόηση δεν σας θεωρεί Ατλάν όπως ισχυρίζονται οι νέοι αρχηγοί σας, υίοι του όφεως. Η βασίλισσά μας θυγατέρα της ουράνιας Ηθονόησης σας θεωρεί έναν αχάριστο λαό που δεν εδέχθη την φιλία της.». 
Ποιο πρόσφατα ανακαλύφθηκε κάτι άλλο. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, βρέθηκε σε υποβρύχιες έρευνες πάλι στην ίδια περίπου περιοχή Μπίμινι-΄Ανδρος μια σφαίρα 60 εκατοστών από κρύσταλλο χαλαζία. Η τελειότητα κοπής και λείανσης προβλημάτισε τους επιστήμονες. Δεν σταματάμε εδώ. Η σφαίρα βρέθηκε μέσα σε μια θήκη από χρυσό στην κορυφή μιάς βυθισμένης πυραμίδας με ακμή βάσης 37 μέτρων. Η πυραμίδα ήταν κατασκευασμένη από κάποια λεία και στιλπνή πέτρα που δεν είχε χάσει ούτε την στιλπνότητά της αλλά και κυρίως δεν ήταν καλυμμένη με υποθαλάσσια φυτά. Υπολογίσθηκε ότι ήταν βυθισμένη πριν 12.000 χρόνια περίπου, μισοχωμένη στην άμμο μαζί με άλλες μικρότερες και μεγαλύτερες. Στο κέντρο της σφαίρας, υπάρχει μια τέλεια πυραμίδα από γκριζωπό χαλαζία, και μέσα της υπάρχζουν άλλες δύο πυραμίδες η μια μέσα στην άλλη. Το πανεπιστήμιο της Φλώριδας την έχει εκθέσει σε κοινή θέα πέντε φορές(βιβλίο μυστική Αίγυπτος του Paul Branton).. Και ως εδώ όλα καλά. ΄Όμως το βάρος της είναι το μισό από ότι έπρεπε να είναι, προκαλεί μεταβολές στο βάρος μεταλλικών αντικειμένων που θα βρεθούν δίπλα της. ΄Όταν πλησιάζει άνθρωπος φορτίζεται από την ενέργειά του και εκπέμπει φως προς μια καθορισμένη κατεύθυνση, παράγοντας ένα περίεργο ιονικό άνεμο ο οποίος πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που την πλησιάζουν. Τα φαινόμενα υπόκεινται σε αλλαγές μαζύ με την σκέψη των παρατηρητών. Πολλαπλασιάζει την ενέργεια και την σκέψη του ατόμου που προσεγγίζει. Η περίπτωση μελετάται ακόμα. Η προέλευσή της θεωρείται εξωγήινη λόγω της άγνωστης τεχνολογίας. ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ …ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!

UFO ΣΕ ΣΕΡΒΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ;

UFO ΣΕ ΣΕΡΒΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ;

Εντυπωσιακή αγιογραφία σε Σέρβικη ορθόδοξη εκκλησία, δείχνει 2 ιπτάμενα αντικείμενα με μικρούς κυβερνήτες οι οποίοι τρομάζουν τα άλλα όντα. Απορίας άξιο ήταν για τον ξένο τηλεοπτικό σταθμό να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Στο ντοκιμαντέρ, αναφέρεται ότι ο αγιογράφος έκανε αυτήν την τοιχογραφία, πολύ πριν ανακαλυφθούν τα αεροπορικά μέσα που γνωρίζουμε σήμερα, για την ακρίβεια τον 14ο αιώνα.