Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ...........


Δημήτρης Ιατρόπουλος: Οι Άξιοι, να βγουν μπροστά!

*Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος, δεν υπάρχει άλλο όραμα, δεν υπάρχει άλλη ιδέα, απ αυτήν της σωτηρίας της πατρίδας.
*Όχι της «Ελλάδας» ως μπουρδελονήσι των κοκαϊνάκηδων της τζετ σετ. Όχι της «Ελλάδας» του μυκονιάτικου πουταναριού και του κολωνακιώτικου λάιφ στάιλ.
΄Αλλά, αυτής της ίδιας της Πατρίδας μας. Αυτής της ΕΛΛΑΔΑΣ, που την πουλάνε τώρα που μιλάμε, με υπόγειες υπογραφές, που τη ναρκοθετούν τώρα που με διαβάζετε, με νομικίστικα παραθυράκια, οι κερδοσκόποι αρχιτοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους.
*Στ αλήθεια όμως, Κάτι «πάει» να γίνει. Ο κόσμος κουράστηκε πια, δεν κάνει Καλές Γιορτές. Το «Καλές Γιορτές» είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών μας.. Ο κόσμος βιώνει στο πετσί του το κουτσούρεμα μισθών και συντάξεων. Ο κόσμος δεν χαίρεται, τα σπίτια δεν στολίζονται, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μαραίνονται απούλητα, οι μανάδες κι οι πατεράδες ψάχνουν με μαγικούς συνδυασμούς να εξοικονομήσουν το αναγκαίο κάτι παραπάνω για να μη βουρκώσουν τα παιδικά μάτια, δίχως δώρο.
*Ανήκω σ εκείνη τη γενιά, σ εκείνη τη γειτονιά και σ εκείνες τις οικογένειες, που μεγάλωσα χωρίς δώρα τα Χριστούγεννα. Και δεν θα ήθελα με τίποτε στον κόσμο να δω τόσα χρόνια μετά τη γέννησή μου, να επαναλαμβάνεται αυτό στα σημερινά πιτσιρίκια.
*Το θεωρώ υψίστη ξευτίλα, απάνθρωπη κατάντια, το τελευταίο σκαλί της ανθρώπινης υποβάθμισης, να μη σκέφτονται οι αλήτες και οι αλήτισσες που ψηφίζουν αβασάνιστα ότι τους δίνουνε έτοιμο γραμμένο, απέξω, τα μάτια ενός παιδιού χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα...
*Κι αν σας φαίνεται μελό, δεν με νοιάζει. ΄Όμως κάποιους άλλους, κάποια εκατομμύρια άλλων τους νοιάζει και τους παρανοιάζει..Και θα τους βρείτε μπροστά σας, οριστικά και αμετάκλητα.
*Αρκεί να μαζευτούν οι σωστοί και οι άξιοι και να βγούνε μπροστά. Αρκεί να πείσουμε πια αυτό το μαραμένο λαό, ότι με τα τραγουδάκια και τα σουτζουκάκια της τηλεμαστούρας δε γίνεται χωριό. Αρκεί να καταλάβουν όλες και όλοι που συναπαρτίζουν αυτή την χιλιοπροδομένη χώρα, ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι θα περάσουμε μπροστά, ότι θα αλλάξουν όλα.
*Σας λέω, «κάτι» πάει να αρχίσει. Και δεν θα είναι αυτό που φοβούνται οι ΔουΝουΤάκηδες, τα πριόνια που θα κόβουν τα κεφάλια. Θα είναι κάτι πιο ελληνικό, υπεύθυνο, αντάξιο της φυλής αυτής. Ένα μεγάλο βουβό ποτάμι που απλά, κάθετα, θα διατάξει: «ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ,ΤΕΛΟΣ. ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!» Και θα ορίσει και πάλι τους δικούς του εκπρόσωπους για να ξαναμπεί το νερό στο αυλάκι και να ξεκινήσει πάλι η μηχανή της πατρίδας..
 Δημήτρης Ιατρόπουλος

Όλλανδικό Πανεπιστήμιο κλωνοποίησε την RFID κάρτα εισόδου σε κτίριο. Η RFID κάρτα παράγεται από την εταιρεία NXP που ανέλαβε την παραγωγή και της Γερμανικής Κάρτας του Πολίτη.

Όλλανδικό Πανεπιστήμιο κλωνοποίησε την RFID κάρτα εισόδου σε κτίριο. Η RFID κάρτα παράγεται από την εταιρεία NXP που ανέλαβε την παραγωγή και της Γερμανικής Κάρτας του Πολίτη.


     

   Στις 7 Μαρτίου του 2008, έρευνα της ομάδα Digital Security του Ολλανδικού Πανεπιστημίου “Radbound University Nijmegen” αποκάλυψε μια ευπάθεια ασφαλείας στην κλασικού τύπου RFID κάρτα Mifare, τον πιο συχνά χρησιμοποιούμενο τύπο τσιπ RFID σε όλο τον κόσμο, που επηρεάζει πολλές εφαρμογές.
Η ομάδα αυτή μπόρεσε να αποδείξει ότι ο αλγόριθμος CRYPTO1 κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται σε αυτές τις κάρτες, επιτρέπει τα (48 bit) κλειδιά κρυπτογράφησης να είναι σχετικά εύκολο να ανακτηθούν. Ειδικά για τις εφαρμογές RFID, όπου το ίδιο κοινό κλειδί χρησιμοποιείται για όλες τις κάρτες RFID και τις συσκευές ανάγνωσης καρτών, το οποίο μπορεί να συμβαίνει για παράδειγμα στον έλεγχο της πρόσβασης σε κτίρια, συνιστά έναν σοβαρό κίνδυνο, όπως εξηγείται στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε. 
Η επίθεση αυτή ανακτά το μυστικό κλειδί από τον αναγνώστη Mifare. Για να γίνει η επίθεση έπρεπε πρώτα να συγκεντρώσουν λίγα δεδομένα από έναν γνήσιο αναγνώστη. Με αυτά τα δεδομένα μπόρεσαν να δημιουργήσουν, off-line, το μυστικό κλειδί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Δεν απαιτείται καμία προεπεξεργασία, και μόνο λίγη μνήμη RAM. Επιπλέον, όταν έχει υποκλαπεί ένα “ίχνος” της επικοινωνίας μεταξύ μιας κάρτας και ενός αναγνώστη, μπορούν να υπολογίσουν όλα τα κλειδιά κρυπτογράφησης από αυτό το ίχνος, και να τα  αποκρυπτογραφήσουν.  Κατάφεραν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν αυτή την επίθεση, στην πράξη, καθώς και να ανακτήσουν τα μυστικά κλειδιά.
.
Στο βίντεο παρουσιάζεται η επίθεση που πραγματοποίησε η ομάδα στο ηλκεκτρονικό σύστημα εισόδου του Πανεπιστημίου της.
.
ΠΗΓΗ(( http://norfid.wordpress.com/category/01-rfid-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-microchip/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7/))

.

Αυτό είναι ”σφράγισμα” καί ”χάραγμα”, RFID μελάνι ‘ορατό ή ‘αόρατο, γιά ζωά καί ‘ανθρώπους. !!!

Αυτό είναι ”σφράγισμα” καί ”χάραγμα”, RFID μελάνι ‘ορατό ή ‘αόρατο, γιά ζωά καί ‘ανθρώπους. !!!

Posted by norfid στο 2011/01/03

Χάραγμα : η χάραξη μέ αιχμηρό αντικείμενο πάνω σέ έπιφάνεια .
Χαράζω : πιέζω μία ‘επιφάνεια μέ κάτι αιχμηρό, προκαλώντας της γραμμές ή σχηματίζοντας σχέδια.
Πηγή : Λεξικό τής Νέας Έλληνικής Γλώσσας , Γ. Μπαμπινιώτη, ‘Εκδοση 2005, Σελίδα 1934.
Μια νέα ’ανακάλυψη φαίνεται να έρχεται από την επιστημονική φαντασία, όπου χαρακτήρες ‘εχουν πάνω τους ετικέττες άνίχνευσης.
Μία έταιρία στίς Η.Π.Α. ‘ανακάλυψε τό RFID μελάνι χώρις microchip, chip-less RFID (radio frequency identification) ink , τό όποιο μπορεί νά χρησιμοποιηθεί γιά νά ‘ανιχνεύει ζώα καί ‘ανθρώπους. !!!
Η ‘εταιρία Somark Innovations μέ κέντρο τό Saint Louis, ‘ανέπτυξε πρόσφατα τό βιοσυμβατό RFID μελάνι (Biocompatible RFID Ink), τό ‘οποίο ‘εχει ‘ηδη δοκιμαστεί γία νά ”μαρκάρει” (κάνει τατουάζ), σέ βοοειδή καί ‘εργαστηριακά ποντίκια.
Η νέα συσκευή δερματοστιξίας ονομάζεται Labstamp.
Τό σύστημα τής Somark χρησιμοποιεί μία σειρά ‘από μικροσκοπικές βελόνες γία νά ‘εκχέει ένα παθητικό RFID μελάνι (Passive RFID Ink), τό ‘οποίο μπορεί νά διαβαστεί ‘ανάμεσα στό τρίχωμα τού ζώου. Δημιουργεί ένα  βιοσυμβατό μελάνι δερματοστιξίας (τατουάζ), μέ λειτουργία RFID χωρίς microchip.
Αυτή η νέα τεχνολογία RFID δεν περιέχει μέταλλα και δεν είναι τοξική, όντας 100% βιοσυμβατή και χημικά αδρανής και οι δερματοστιξίες μπορούν να εφαρμοστούν είτε μέ χρωματιστά μελάνια είτε μέ άορατα. !!!
H δερματοστιξία (τατουάζ) μπορεί νά γίνει μέσα σέ 5 -10 δευτερόλεπτα, χώρις νά χρειάζεται ξύρισμα καί μπορεί νά ‘ανιχνευτεί σέ ‘απόσταση 1,2 μέτρων (4 ποδιών).
Όσο μεγαλύτερη είναι η δερματοστιξία (τατουάζ), τόσο μεγαλυτερο είναι καί τό ποσό πληροφοριών πού άποθηκεύεται.
Η νέα δερματοστιξία του RFID μελανιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ένα πρότυπο του γραμμωτού κώδικα (barcode), που απαιτείται από άλλες συσκευές RFID, κατά συνέπεια το βιοσυμβατό σύστημα μελανιού RFID είναι μια βελτίωση για τα ποσοστά αναγνωσιμότητας.
Κάτα τό ” μαρκάρισμα” τών βοοειδών η δερματοστιξία μ’ αυτό τό RFID μελάνι είναι πρακτικότερη από τις ετικέττες αυτιών, καθώς αυτές πέφτουν σέ ποσοστό από 60-90% και είναι αρκετά ακριβές ($2.25).
Το αόρατο μελάνι μπορεί επίσης να εφαρμοστεί επάνω σε εύκαμπτες επιφάνειες ή σε υφάσματα, όχι απαραιτήτως στις δερματοστιξίες.
Η νέα τεχνολογία θα μπορούσε να υιοθετηθεί για την ανίχνευση και διάσωση στρατιωτών.
” Τό Στρατιωτικό Προσωπικό είναι ό δεύτερος έμπορικός στόχος τής Somark. θά μπορούσε νά χρησιμοποιηθέι στήν ‘ανίχνευση φίλων, πρόληψη πυρκαγιών καί διάσωση τής ζωής τών στρατιωτών  δήλωσε ό συνιδρυτής της Somark, Mark Pydynowski.
                                                 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Οι ετικέττες VeriChip (‘εμφυτεύσιμο microchip) γιά τούς ασθενείς είναι ήδη ‘εγκεκριμένες από τόν Όργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων στίς Η.Π.Α – FDA (Food and Drug Administration), μέ έπίσημη ‘οδηγία ‘από τίς 10 Δεκεμβρίου 2004. !!!
Κατεβάστε εδώ τήν ‘επίσημη όδηγία τού FDA γία ‘εμφύτευση RFID σέ άνθρώπους. !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έπιστήμονες ‘εμφυτεύουν Έτικέττες μέ Bar Code σέ έμβρυα μίας ημέρας.!!!! Σύντομα καί στά Άνθρώπινα Έμβρυα. !!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έπιστήμονες ‘εμφυτεύουν Έτικέττες μέ Bar Code σέ έμβρυα μίας ημέρας.!!!! Σύντομα καί στά Άνθρώπινα Έμβρυα. !!!!!!

Posted by norfid στο 2010/11/26
 
          Έπιστήμονες ‘εμφυτεύσαν Έτικέττες μέ Bar Code σέ έμβρυα
 
Δείτε καί το βίντεο εδώ
 
 

 
 
 
 Αυτό  ακριβώς έκαναν οι ερευνητές στο αυτόνομο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Autonomous University of Barcelona) http://www.uab.es/english/ όπως περιγράφει το New Scientist. .
.
Χρησιμοποιώντας τα κύτταρα από τα έμβρυα και τα αυγά ποντικιών, οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια διαδικασία που περιλαμβάνει την εμφύτευση  μικροσκοπικών Bar Codes από πυριτίο σε ένα χάσμα μεταξύ της μεμβράνης κυττάρων και μια εξωτερική μεμβράνη που ονομάζεται προστατευτική ζώνη (pellucida zona).
.
Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί αυτή η τεχνική σε ανθρώπινα έμβρυα.
.
Αυτός θα συμβεί σύντομα, το τμήμα υγείας της Κυβέρνησης της  Καταλωνίας ( Government of Catalonia’s Department of Health) έχει εγκρίνει ήδη τη μέθοδο για τη χρήση στο γενετικό υλικό που παρέχεται από τις ισπανικές κλινικές γονιμοποίησης.
.
Η τεχνική ισχυρίζονται θά τούς βοηθήσει στην Ταυτοποίηση τών Έμβρύων ώστε να αποφύγουν λάθη στην εξωσωματική γονιμοποιήση, όπως αυτο τού 2002, πού μπέρδεξαν το γενετικό υλίκό, με αποτέλεσμα ζευγάρι λευκών να γεννήσει μαύρα δίδυμα. !!!!
.
Πηγές
.
.
.
.
.
.
                        ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ
 
Universitat Autonoma de Barcelona, Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
                    Fig. 1 A scanning electron microscope image of a barcode.
        Η εικόνα του barcode όπως φαίνεται μέ ένα ηλεκτρονικο μικροσκόπιο.
Fig. 2. Light microscope micrograph of an in vitro cultured macrophage cell with polysilicon barcode. Picture was taken with a 40x objective on an inverted optical microscope
Μικρογραφία από μικροσκόπιο ενός τεχνητά καλλιεργημενου μακροφάγου κυττάρου, μετά την εμφύτευση barcode, από πολυπυρίτιο.