Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τα Κλεμμένα - Νότης Σφακιανάκης

ΒΙΝΤΕΟ ΥΜΝΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ...!!! "ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ"...!!!




Μία τσιγγάνα μου 'χε πει πως είμαι απ' το Αϊβαλί
κι εγώ θυμήθηκα τα λόγια του παππού μου.
Στη Σμύρνη έφτιαχνε γλυκά και η γιαγιά μπαχαρικά
μέσα στο σπίτι του πατέρα του δικού μου.

Τα χρόνια που 'μουν πιο μικρός, αναρωτιόμουν συνεχώς
γιατί 'χε πάντα το μπαούλο γυαλισμένο.
Και πριν πεθάνει μου 'χε πει να του φυλάξω το κλειδί
κι είδα το βλέμμα το στερνό του φοβισμένο.

Στην Πόλη στην Αγιά Σοφιά, δακρύζει πάντα η Παναγιά
γι' αυτούς που έφυγαν διωγμένοι μες στα πλοία.
Στην Πόλη στην Αγιά Σοφιά, ακόμα καίει μια φωτιά
γιατί μεμέτηδες δανείζονται τα θεία.

Έφυγε δίχως παιδεμό, μα έζησε ξεριζωμό
αυτήν την λέξη την πρωτάκουσα στα έξι.
Είχα ρωτήσει να μου πει την ιστορία απ' την αρχή
κι όπως μιλούσε έσταζε αίμα η κάθε λέξη.

Γι' αυτό το άνοιξα κι εγώ το κασελάκι το παλιό
κι είδα τα λίγα που 'χε πάρει, τα κρυμμένα.
Κανέλα, σμύρνα και νερό απ' τα παράλια θαρρώ
και λίγο χώμα από τα μέρη τα κλεμμένα.

Στην Πόλη στην Αγιά Σοφιά, δακρύζει πάντα η Παναγιά
γι' αυτούς που έφυγαν διωγμένοι μες στα πλοία.
Στην Πόλη στην Αγιά Σοφιά, ακόμα καίει μια φωτιά
γιατί μεμέτηδες δανείζονται τα θεία.


ΠΗΓΗ
Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper

Ξεσπάει ο Σφακιανάκης μπροστά στην κάμερα: «Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή»!

 Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή
«Κανένα δικαίωμα δεν είχαν να κλείσουν μέσα αρχηγό κόμματος! Πες τους να πάνε να γαμ...»!
Σάλος έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου με τίτλο "16 αυτοτελείς ιστορίες"
Ο τραγουδιστής ξεσπάει μπροστά στην κάμερα: «Είμαι πολιτικό ον και σκέπτομαι μονίμως πολιτικά διότι είμαι πολίτης, όχι πελάτης. Όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που σας κυβερνάνε, εγώ δεν τα έχω αξιολογήσει όπως εσείς. Δεν τους έχω δώσει καμία απολύτως δύναμη. Έχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν απολύτως τίποτα».
Για τη Χρυσή Αυγή και την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, λέει ο Νότης Σφακιανάκης: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή κι έχουν κλείσει κάποιον μέσα ο οποίος είναι αρχηγός κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε! Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα; Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή, αν μη τι άλλο, έχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος»...
Όσον αφορά στη φοροδιαφυγή των καλλιτεχνών, ο τραγουδιστής απάντησε χαρακτηριστικά «Πες τους να πάνε να γαμ...»! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Economist - Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 2 χρόνια!

Economist - Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 2 χρόνια!


Ένα εξόχως ενδιαφέρον θέμα επανέφερε στο φως της δημοσιότητας το Economist. Και το "ενδιαφέρον" έγκειται στην από το 1996 τηλεοπτική (και διαδικτυακή) αποκάλυψη του παγκόσμιου ελέγχου που ασκείται από μεγάλους τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: είναι εβραίοι. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους ακριβείς λόγους που το Economist επανέφερε το συγκεκριμένο θέμα πιθανότατα λόγω του τεράστιου αμερικανικού χρέους, αλλά από όλους γίνεται απολύτως κατανοητό πως όταν μεταδίδεται αυτή ακριβώς η είδηση από ένα παγκόσμιας εμβέλειας ειδησεογραφικό μέσο, τότε κάποιοι ενδεχομένως "ποντάρουν" στην οργή των λαών και ίσως επιδιώκουν την έκφραση αυτής της οργής την οποία προφανώς μπορούν να καθοδηγήσουν μέσω των "εργαλείων" που διαθέτουν.

Το πλέον παράδοξο, όμως, είναι πως το βίντεο που επικαλείται το Economist έχει "προβλήματα" στο διαδίκτυο, σε όλες τις εκδόσεις του... Τυχαίο γεγονός ή κάποιοι ένιωσαν πανικό από αυτή καθεαυτή την είδηση, αφού το χρέος αυξάνεται κατά 44 χιλιάδες δολάρια ανά δευτερόλεπτο;

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα Eλληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".

Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη. Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".

Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοι μας δανείζουν στην λέξη "αγορές". Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο ρολόι του παγκόσμιου χρέους του "Economist".

Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.

Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν.


Δείτε τα ξανά:

Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες;
Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.
Γι αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πει ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.
Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.

Δείτε και διαδώστε το ντοκιμαντέρ που τους ξεσκεπάζει! Το Money Masters μιλάει για το πως οι κεντρικοί τραπεζίτες μας οδηγούν στην παγκόσμια κυβέρνησή τους! Από το 1996 υπάρχει το ντοκιμαντέρ, που μετά τη δημοσίευση του "Economist" δεν λειτουργεί... για "τεχνικούς λόγους"!
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ