Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη "δωρεάν" υγεία!


Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη "δωρεάν" υγεία!


Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις του Αντώνη του Σαμαρά και στον τομέα της υγείας, πάντα προς όφελος του μέσου.. Γερμανού πολίτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, το ποσό των 25 ευρώ θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει ο ασθενής, κατά την είσοδο του στα νοσοκομεία της χώρας.

Τα 25 ευρώ περιλαμβάνουν, είσοδο στο νοσοκομείο, ποτό και ξηρούς καρπούς, ενώ προτεραιότητα θα δίνεται, σε ασθενείς που συνοδεύονται. Το φακελάκι ασφαλώς δεν καταργείται και θα σας χρησιμεύσει σε περίπτωση που θα θέλετε να βρείτε κρεβάτι, ή να μην ακούσετε την έκφραση "παιδιά sorry αλλά το νοσοκομείο είναι γεμάτο"

Οι πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν το προαναφερθέν ποσό, οφείλουν να αυτοκτονούν στο χώρο τους, ώστε να μην επιβαρύνουν το κράτος.


Παράλληλα, σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο θα λειτουργεί VIP πτέρυγα για αυτούς που έχουν τα κονέ, στην οποία τα δωμάτια θα έχουν παράθυρο, κανονικά κρεβάτια, θα προσφέρονται φάρμακα και θα σε αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπινο ον. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ηγεσία του Υπουργείου υγείας, διαβεβαίωνε πως αυτό το μέτρο δε θα τεθεί σε ισχύ, εκτός και τα έξοδα είναι εκτός προϋπολογισμού. Τι απρόσμενη εξέλιξη...

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ελληνικό κράτος, αφού μετά από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν σε μίζες ιατρικού εξοπλισμού, τις αναρίθμητες υπερτιμολογήσεις των ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας έως και 100 φορές πάνω από την αξία τους και τις κομπίνες μεταξύ φαρμακοβιομηχάνων και γιατρών, αποφάσισε να πληρώσει πως τα γαμησιάτικα πρέπει να τα πληρώσει ο Έλληνας πολίτης, που στο μέσο όρο του δεν έχει λεφτά ούτε για να φάει.

Πάει και η υποτιθέμενη... δωρεάν υγεία μάγκες. Πάμε να κάνουμε καμιά πορεία με τα παιδιά στην πλατεία και να φωνάξουμε συνθήματα. Μέχρι τώρα πιάνει.


Πηγή: Δεν έχουν σταματημό! Τέλος και στη "δωρεάν" υγεία! - RAMNOUSIA 

Απίστευτη κατοπτρική συμμετρία σε νεφώσεις της Αρκτικής!


Απίστευτη κατοπτρική συμμετρία σε νεφώσεις της Αρκτικής!

Ένα απίστευτο και μοναδικό φαινόμενο καταγράφηκε από το Weather Channel: Στην Αρκτική, πάνω από την περιοχή της Ρωσίας και σε έκταση μεγάλη οι νεφώσεις παρουσιάστηκαν σε ΑΠΟΛΥΤΗ κατοπτρική συμμετρία.
Το φαινόμενο ξεκινά από την περιοχή της... Γροιλανδίας κι επεκτείνεται σχεδόν σ' όλη την Αρκτική.
Δείτε το βίντεο που το καταγράφει σε κίνηση. Είναι φυσικά εντελώς αδιανόητο να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι φυσικό φαινόμενο.

Τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή και τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε μερικές τελίτσες...
Έχουμε ένα HAARP. Οι κύριοι του δηλώνουν ερευνητές. Επίσης δηλώνουν ότι ανήκουν στον Αμερικάνικο στρατό. Το τρίτο που επίσης δηλώνουν είναι ότι 'παίζουν' με την ιονόσφαιρα "Ένα πείραμα που εξαπολύει ισχυρά ραδιοκύματα στον ουρανό δημιούργησε ένα επίρραμμα «τεχνητής ιονόσφαιρας», που μιμείται το ανώτατο τμήμα της ατμόσφαιρας της Γης.
Η έρευνα δεν έχει μόνο προκαλέσει λαμπερές κουκκίδες που εμφανίζονται γύρω από αυτά τα επιρράμματα – έχει επίσης τη δυνατότητα να παρέχει ένα νέο τρόπο που να αντανακλά ραδιοσήματα σε όλο τον κόσμο." (RINGS + HAARP + ΔΑΧΤΥΛΊΔΙΑ.) Επίσης δηλώνουν "ότι μπορούν να δημιουργήσουν φωτισμούς στον ουρανό που είναι παρόμοια με το Βόρειο Σέλας, τις λαμπερές κουρτίνες φωτός που εμφανίζονται φυσικά στον ουρανό των Πόλων, όταν ηλεκτρόνια και άλλα φορτισμένα σωματίδια χύνονται από την προστατευτική μαγνητόσφαιρα της Γης στο ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας.
Εκεί, σε υψόμετρο περίπου 250 χλμ., τα φορτισμένα σωματίδια συγκρούονται με τα μόρια του οξυγόνου και του αζώτου και τα κάνουν να εκπέμπουν φως, παρόμοια με τη διαδικασία μέσα σε ένα λαμπτήρα φθορισμού."
Ξέρουμε ότι το σύστημα αυτό που βασίζεται στην τεχνολογία Τέσλα έχει δυνατότητες περα κάθε φαντασίας: Χειραγώγηση καιρού, ενεργοποίηση σεισμών, τσουνάμι, ηφαιστείων, ακόμα και ψυχοτρονική επέμβαση, στοχευμένη ενέργεια κλπ Ένα Υπερ-Όπλο που δεν μπορεί κανένα άλλο να συγκριθεί μαζί του!
Τι συμβαίνει όμως στη συγκεκριμένη περιοχή;
Τόσο στην Αρκτική όσο και την Ανταρτική οι πάγοι λιώνουυυυυν!!!! - φωνάζουν 'κάποιοι' Αμερικάνοι επιστήμονες υποστηρικτές της Κλιματικής Αλλαγής που μετά την κατασκευή του Σάντι, βρήκαν τη χαρά τους. Αλ Γκορ και Ομπάμα, χέρι-χέρι ετοιμάζουν να νέα σχεδια αντιμετώπισης της, μάλιστα η Κλιματική Αλλαγή ήταν αυτή που εξασφάλισε την προεδρική εστία για μια ακόμα τετραετία στον Ομπάμα, τη σύζυγο και τα τέκνα του.
Όμως άλλοι Αμερικάνοι επιστήμονες αλλά και οι Ρώσοι λένε το τελείως αντίθετο:
Antarctic ice shelves not melting at all, new field data show
According to a statement from the American Geophysical Union, announcing the new research:
It turns out that past studies, which were based on computer models without any direct data for comparison or guidance, overestimate the water temperatures and extent of melting beneath the Fimbul Ice Shelf. This has led to the misconception, Hattermann said, that the ice shelf is losing mass at a faster rate than it is gaining mass, leading to an overall loss of mass.>>>
Η περιοχή αυτή του πλανήτη, βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, περιλαμβάνει τον Αρκτικό Ωκεανό, τη Γροιλανδία, Baffin νησί, άλλα μικρότερα νησιά βόρεια, και τα πολύ βόρειες περιοχές της Ευρώπης, της Ρωσίας (Σιβηρία), την Αλάσκα και τον Καναδά. Ο Αρκτικός Κύκλος, παρεμπιπτόντως, είναι μια νοητή γραμμή που βρίσκεται σε 66 º, 30 'Β γεωγραφικό πλάτος, και ως ένας οδηγός ορίζει το νοτιότερο τμήμα της Αρκτικής.
Το κλίμα εντός του κύκλου είναι πολύ κρύο και μεγάλο μέρος της περιοχής καλύπτεται πάντα με πάγο. Στα μέσα του χειμώνα, ο ήλιος δεν ανατέλλει ποτέ και οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν εύκολα χαμηλά κάτω από - 50 º F στα υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη. Κατά τους θερινούς μήνες (νοτιότερα), η 24ωρη ηλιοφάνεια λιώνει τις θάλασσες και επιφάνεια, και είναι η κύρια αιτία που σπάνε τα παγόβουνα , προκαλώντας χάος στις λωρίδες ναυτιλίας του Βόρειου Ατλαντικού.
Η νέα εποχή των παγετώνων ξεκινά το 2014 (ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ)
Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ “ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ” “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”
Απότομη παγωνιά θα σημειωθεί σε.... δύο χρόνια σε όλον τον πλανήτη Γη σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες . Η νέα περίοδος παγετώνων θα κρατήσει τουλάχιστον δύο αιώνες και στην κυριολεξία θα παγώσει τον κόσμο μας. >>>
Τι άλλο συμβαίνει στην Αρκτική;
Από το βικι: Η Αρκτική περιλαμβάνει αρκετά μεγάλο φυσικών πόρων (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, μέταλλα, γλυκό νερό, τα ψάρια και αν η πολικού ψύχους περιλαμβάνεται, δάσος) με την οποία η σύγχρονη τεχνολογία και η οικονομική άνοιγμα της Ρωσίας έχουν δώσει σημαντικές νέες ευκαιρίες. Το ενδιαφέρον της τουριστικής βιομηχανίας είναι επίσης σε άνοδο.
Η Αρκτική είναι ένα από τα τελευταία και πιο εκτεταμένη συνεχή περιοχές άγριας φύσης στον κόσμο, και τη σημασία της για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και γονότυπους είναι σημαντική. Η αυξανόμενη παρουσία των ανθρώπων κατακερματίζει ζωτικής σημασίας ενδιαιτήματα. Η Αρκτική είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην τριβή του groundcover και στην διαταραχή των σπάνιων τόπων αναπαραγωγής των ζώων που είναι χαρακτηριστικές για την περιοχή. Η Αρκτική έχει επίσης 1/5 του νερού της Γης
Σε περιοχή αυξημένου ενδιαφέροντος παγκοσμίως, μετατρέπεται η Αρκτική. Αυτό οφείλεται στη διεθνή κατοχύρωση των ορίων της υφαλοκρηπίδας, των δυνατοτήτων διέλευσης των θαλασσίων οδών του Βορρά και του Νότου αλλά και την πολλά υποσχόμενη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της.
Απόβαση της Ρωσίας στην Αρκτική
Στη διάρκεια των ασκήσεων της Δυτικής Στρατιωτικής Διοίκησης, τα παράκτια στρατεύματα του Βόρειου Στόλου αποβίβασαν για πρώτη φορά στην ιστορία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, σώμα πεζοναυτών στην ακτή του νησιού Κοτέλνι. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Διοίκησης, στη διάρκεια της αποβατικής επιχείρησης ερευνήθηκαν νέες περιοχές για πλεύση και για τη δυνατότητα αποβάσεων σε διάφορα σημεία της ακτής της Αρκτικής, πραγματοποιήθηκε αναγνώριση της περιοχής των νησιών του Πελάγους Νοβοσιμπίρσκ, ενώ δοκιμάστηκε και η χρήση τεχνικών μέσων του στρατού και οπλικών συστημάτων στις αρκτικές συνθήκες.
Για τον σκοπό αυτό, στις υποαρκτικές περιοχές της ζώνης της Βόρειας θαλάσσιας οδού, επιχείρησε και το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο «Αντιναύαρχος Κουλακόφ», καθώς και το βαρύ «πυρηνοκίνητο» καταδρομικό και φορέας πυραύλων «Μεγάλος Πέτρος».
Στις ασκήσεις συμμετέχουν περισσότεροι από 7000 άντρες και περισσότερες από 150 μονάδες στρατιωτικών τεχνικών μέσων. Τα σενάρια της άσκησης θα εφαρμοστούν στα πολύγωνα στρατιωτικής εκπαίδευσης στη Θάλασσα του Μπάρεντς, στις υποαρκτικές περιοχές της ζώνης της Βόρειας θαλάσσιας οδού, στα παράκτια πολύγωνα της περιοχής Πετσένγκσκι της περιφέρειας Μούρμανσκ και στις χερσονήσους Σρέντνι και Ριμπάτσι.
Στρατιωτικές βάσεις στην Αρκτική
Η Ρωσία είναι η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε τη δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στην Αρκτική. Στις αρχές του 2012 την πρόθεσή του να δημιουργήσει βάση στο νησί Κορνουόλις, ανακοίνωσε ο Καναδάς. Τη στρατιωτική της παρουσία στον Παγωμένο Ωκεανό ετοιμάζεται να ενισχύσει και η Δανία. Το 2010, η Νορβηγία μετέφερε την έδρα της Διοίκησής της στον πολικό κύκλο, ενώ οι ΗΠΑ και ο Καναδάς άρχισαν να διεξάγουν τακτικά στρατιωτικές ασκήσεις στην Αρκτική.
Μια ανάλογη στρατιωτική δραστηριότητα είναι απόλυτα κατανοητή. Ο ανταγωνισμός στην Αρκτική, ιδιαίτερα μετά το φαινόμενο τηςσταδιακής τήξης των πάγων* στα μέρη αυτά, έχει τον τελευταίο καιρό ενταθεί. Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Αρκτική εκτιμάται ότι αποτελούν το 25% επί του συνόλου των αναξιοποίητων αποθεμάτων παγκοσμίως.
Η Ρωσία σχεδιάζει να εγκαταστήσει πριν το 2013 στο Αρχιπέλαγος της Νέας Γης και στον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό αεροπορική δύναμη αναχαίτισης την οποία θα αποτελούν τα μαχητικά μακράς ακτίνας δράσης Mig-31, με σκοπό την προστασία της συγκεκριμένης περιοχής από τυχόν επίθεση από τον Βορρά. Επισπεύδονται επίσης, οι εργασίες για την ενίσχυση των υποδομών της Ρωσίας στην πολική συνοριακή της ζώνη.
Τον περασμένο Αύγουστο, ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πάτρουσεφ, ανέφερε ότι στη διαδρομή της Βόρειας θαλάσσιας οδού σχεδιάζεται η δημιουργία βάσεων Πολεμικού Ναυτικού και συνοριακών υπηρεσιών.
*της σταδιακής τήξης των πάγων...; γι' αυτό άραγε έχουν φαγωθεί με αυτό το θέμα;
Κι όλα αυτά λίγους μήνες μετά την έβδομη υπουργική σύνοδο του Συμβουλίου της Αρκτικής (Μάιος 2011) όπου τα ρωσο-αμερικάνικα πνεύματα οξύνθηκαν και έφτασαν να θυμίζουν εποχές ψυχρού πολέμου, είπαν οι αναλυτές. Είναι ολοφάνερο ότι και οι δυο διεκδικούν την παρθένα σχεδόν γη, τις πηγές της, τα περάσματα της. Προτάθηκε η Κίνα να μπει κάτι σαν 'διαιτητής" η οποία από την πλευρά της φλερτάρει με την Γροιλανδία για να ανοίξει μπίζνες μαζί της αφού είναι πλούσια σε σπάνια ορυκτά που απαιτούνται για κινητά τηλέφωνα και άλλες hi-tech εξοπλισμό.
Εν τω μεταξύ, ο ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης, ανώτατος Νατοϊκός Διοικητής στην Ευρώπη υποστήριξε: "Προς το παρόν, οι διαφορές στα βόρεια αντιμετωπίστηκαν ειρηνικά, αλλά και η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να μεταβάλει την ισορροπία στα επόμενα χρόνια σ' έναν αγώνα εκμετάλλευσης των πιο εύκολα προσβάσιμων φυσικών πόρων."
Και πρόσθεσε: "Η σωρεία συμφερόντων και οι ευρείες συνέπειες που απορρέουν από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής θα πρέπει να προκαλέσουν τους παγκόσμιους ηγέτες σήμερα να προβούν σε απολογισμό, και να ενώσουν τις προσπάθειές τους για να εξασφαλιστεί ώστε η Αρκτική να παραμείνει ζώνη συνεργασίας - αντί να κυλήσει από την παγωμένη πλαγιά προς την κατεύθυνση μιας ζώνης ανταγωνισμού, ή ακόμα χειρότερα μιας ζώνης συγκρούσεων".
Αμερικάνοι, Ρώσοι, Καναδοί, Νορβηγοί, Άγγλοι... όλοι αυτοί κατέχουν οπλικά συστήματα σαν το HAARp. Όχι οι Εσκιμώοι. Όχι οι πολικές αρκούδες. Και είναι η δική τους ζωή που κινδυνεύει. Και είναι η ΖΩΗ που κινδυνεύει ΟΛΩΝ ΜΑΣ και πάνω απ' όλα, του πλανήτη που με τόση αγάπη μας φιλοξενεί αιώνες τώρα.
Πόσο ακόμα θα κωφεύουν κάποιοι; Πόσο θα συναινούν; Πόσο θα κοιτάν από την άλλη; Πόσοι νεκροί ακόμα στο όνομα τους χρήματος και της εξουσίας; Αυτό ο πόλεμος, μπορεί να είναι και ο τελευταίος. Κάποιοι φοβούνται έναν πυρηνικό, αλλά ο όπως λέει και ο Ιρανός πρόεδρος, τα πυρηνικά είναι ξεπερασμένα πλέον, γιατί να τα έχει κανείς; Τι να τα κάνεις, λοιπόν, τ' άλλα όπλα όταν έχεις τέτοια οπλικά συστήματα; Δεν τα χρησιμοποιούν γιατί είναι πιο ασφαλή από τα πυρηνικά, τα χρησιμοποιούν γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΑ!
Ποιος λοιπόν και γιατί κάνει κόλπα με τα σύννεφα στην Αρκτική; Θεός πάντως δεν είναι! Κι όπως σωστά είπε ο Ομπάμα: "Μην με συγκρίνετε με τον Παντοδύναμο, να με συγκρίνετε με τον εναλλακτικό"!

Η ''Μέκκα'' της Σελήνης! Νέο βίντεο με τεράστιο τετράγωνο κτίσμα στο φεγγάρι!


Η ''Μέκκα'' της Σελήνης! Νέο βίντεο με τεράστιο τετράγωνο κτίσμα στο φεγγάρι!

Η αλήθεια συνήθως σοκάρει, ειδικά γι' αυτούς που δεν είναι προετοιμασμένοι να ανακαλύψουν κάτι... πέρα από την καθιερωμένη ''λογική'' που τους έχει εμφυτευτεί από το σύστημα.

Ως επιβεβαίωση της παραπάνω φωτογραφίας (τετράγωνης βάσης) που διέρρευσε κατά λάθος το 2009 από τη NΑSA, έρχεται το βίντεο που πήρε ο Allen Roswell με το τηλεσκόπιο του... που όπως θα δείτε δείχνει ένα τεράστιο, επίσης τετραγώνου σχήματος, κτίσμα / βάση!

Όπως έγραψε ο ίδιος... Η NASA θα τον μισήσει μετά από αυτό το βίντεο!


Ίσως και να μοιάζει όντως με τη Μέκκα αλλά το τι είναι στην πραγματικότητα μόνο οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν. Εμείς καθημερινά ανακαλύπτουμε καινούρια πράγματα και όπως οφείλουμε, ψάχνουμε μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που επίσημα έχει ειπωθεί.
Πυραμίδες , βάσεις ερπετοειδών, διαστημόπλοια , σβάστικες, πύργοι και άλλα πολλά έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.
Η NASA πόσα ακόμα μας κρύβει και γιατί βομβαρδίζει ότι δεν θέλει να δούμε στο φεγγάρι ;;
Βομβαρδισμός ζωντανά το 2009