Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Προειδοποίηση-τρόμος της προέδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ:




Προειδοποίηση-τρόμος της προέδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ:

“Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα”!

Προειδοποίηση-τρόμος για την Ελλάδα από την πρόεδρο της, παθούσης από το ΔΝΤ, Αργεντινής, Christina Fernandez De Kirchner, για την Ελλάδα και τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα λιτότητας που δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου:

«Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα....συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα. Τα οικονομικά μέτρα που πήραν θα πυροδοτήσουν κοινωνική αναταραχή, όπως αυτή που.....αντιμετώπισε η χώρα μας την περασμένη δεκαετία”.

«Οι συνταγές που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι ταυτόσημες με αυτές που εφαρμόστηκαν εδώ το 2001», δήλωσε πριν δύο ώρες περίπου σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή η Kirchner, υπογραμμίζοντας τις ομοιότητες

μεταξύ της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση που συγκλόνισε την Αργεντινή προτού η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών.

Η ισχυρή μεσαία τάξη της Αργεντινής, που αποτελούσε τη «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας και της οικονομίας της, σταδιακά διαλύθηκε προς όφελος μίας ολιγάριθμης διεφθαρμένης οικονομικής και πολιτικής ελίτ. Το 60% του πληθυσμού σε μία δεκαετία βρέθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας με το 55% των εργαζομένων να είναι ανασφάλιστοι.

Η διόγκωση του δημοσίου τομέα, η διαφθορά και η φοροδιαφυγή απεδείχθησαν, όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας, καρκινώματα για την οικονομία.

Ο πληθωρισμός καταδυνάστευε τη χώρα, οι τιμές, μήνα με το μήνα, αυξάνονταν ραγδαία και οι πολίτες έβλεπαν, ανήμποροι να αντιδράσουν, το νόμισμά τους να χάνει καθημερινά την αξία του.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το χρέος της Αργεντινής ανήλθε στο 41% από 29% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, μεταξύ 1993 και 1998...

Το 1997, η γειτονική Βραζιλία βρέθηκε σε βαθιά κρίση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την υποτίμηση του βραζιλιάνικου νομίσματος κατά 50% της αρχικής του αξίας. Οι εξαγωγές της Αργεντινής προς τη Βραζιλία εκμηδενίστηκαν, ενώ αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισαγωγές.



Παράλληλα, η άνοδος της τιμής του δολαρίου, με το οποίο ήταν συνδεδεμένο το αργεντίνικο νόμισμα, κατέστησε τα προϊόντα της Αργεντινής μη ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές, πλήττοντας θανάσιμα κάθε κλάδο παραγωγικής δραστηριότητας.

Το 1998, η Αργεντινή είχε φτάσει να δανείζεται από τις διεθνείς κεφαλαιαγορές με επιτόκιο 10,5% και αναγκαστικά κατέφυγε για πρώτη φορά στο ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ είχε χορηγήσει δάνεια 7,2 δισ. δολ. το 1999 και 39,7 δισ. δολ. τον Δεκέμβριο του 2000, όμως οι όροι ήταν ασφυκτικοί. Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων μειώθηκαν και οι καταθέσεις πάγωσαν.

Την ίδια περίοδο, οι επενδυτικές τράπεζες συνέχιζαν να προωθούν το χρέος της χώρας στη δευτερογενή αγορά ομολόγων, με ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. Προώθησαν ένα Debt Swap (ανταλλαγή χρέους), όπου οι ιδιοκτήτες ομολόγων αποκτούσαν το δικαίωμα να πάρουν νέα ομόλογα μεγαλύτερης διάρκειας με ευνοϊκότερους όρους. Το σκεπτικό ήταν να μεταφερθεί η εξόφληση του χρέους από το 2001 στο 2005. Πράγματι, 30 δισ. δολάρια άλλαξαν διάρκεια ζωής και επτά επενδυτικές τράπεζες εισέπραξαν 100 εκατ. δολάρια σε προμήθειες.

Όμως, μέσα σε μερικές μόλις εβδομάδες, η Αργεντινή κατέληξε ξανά χωρίς χρήματα, γιατί οι αγορές δεν πείστηκαν για την αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής της.

Στα τέλη του 2001, η κρίση οδήγησε την κοινωνία σε σημείο ανάφλεξης. Το ξέσπασμα της λαϊκής οργής ήλθε, όταν ο κεντροαριστερός ντε λα Ρούα, απαγόρευσε την ανάληψη μετρητών από τις τράπεζες, πέραν του ποσού των 250 δολαρίων το μήνα.

Εργάτες, υπάλληλοι και αγρότες μάχονταν στους δρόμους της Αργεντινής και ο Ντε λα Ρούα πρόλαβε να διαφύγει με ελικόπτερο από την ταράτσα του προεδρικού μεγάρου, για να γλυτώσει από την οργή του όχλου.

Ο νέος πρόεδρος, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του.

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.

Το πάλεψαν και το κέρδισαν.

Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.

Τώρα η Αργεντινή αργά, αλλά σταθερά, έχει μπει στο δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης. Σήμερα, η χώρα κατηγορεί το ΔΝΤ για κακοδιαχείριση της κρίσης του 2001-2002 και επισημαίνει ότι μπορεί να μιλά για οικονομική ανεξαρτησία, μακριά από την επίβλεψή του. Φέτος αναμένει ανάπτυξη από 3,5% ως 5%.

Όσο για το υπόλοιπο του χρέους έκανε πρόσφατα μία πρόταση για αποπληρωμή 34 σεντς στο ένα δολάριο. Και αν θέλουν…

Εντατικά αποκρυφιστικά σεμινάρια, δια μέσω της τηλεόρασης, στα παιδιά μας???


Εντατικά αποκρυφιστικά σεμινάρια, δια μέσω της τηλεόρασης, στα παιδιά μας???












Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

THE LAST AIRBENDER
Εντατικά αποκρυφιστικά σεμινάρια,
δια μέσω της τηλεόρασης, στα παιδιά μας.
Ο λόγος για την «επιτυχημένη» σειρά κινουμένων σχεδίων που προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι NICKELODEON.

Σύμφωνα με
το σενάριο το οποίο περιστρέφεται γύρω από τον κύριο πρωταγωνιστή της ιστορίας, Άανγκ, και τους φίλους του, Κατάρα και Σόκκα καθώς και το ταξίδι τους προς τον Βόρειο Πόλο στην αναζήτηση ενός δάσκαλου της μαγείας του νερού για την Κατάρα και τον Άανγκ. Ο Οζάι, ο τωρινός Λόρδος της Φωτιάς, διεξάγει έναν φαινομενικά ατελείωτο πόλεμο εναντίον του Βασιλείου της Γης, της Φυλής του Νερού και των ήδη εξαφανισμένων μάγων αέρα.

Ο Άανγκ, ο τωρινός Αβατάρ, πρέπει να δαμάσει και τα τέσσερα στοιχεία πριν την αναμέτρησή του με τον Λόρδο της Φωτιάς ούτως ώστε να μπορέσει να σταματήσει τον πόλεμο.

Κάθε επεισόδιο του πρώτου κύκλου προσέλκυσε περισσότερους από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές στην πρώτη προβολή του. Ο πρώτος κύκλος κέρδισε το βραβείο για «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά» και «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων» στα βραβεία Pulcinella του 2005, στα οποία απονέμονται βραβεία αριστείας για κινούμενα σχέδια.
Μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 19 Σεπτεμβρίου του 2006, πέντε σετ DVD κυκλοφόρησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, και το καθένα περιείχε τέσσερα επεισόδια από την σεζόν. Στις 12 Σεπτέμβριου 2006, το Nickelodeon κυκλοφόρησε επίσης την συλλογή «Complete Book One Collection Box Set», η οποία περιείχε όλα τα επεισόδια της σεζόν, καθώς και έναν ειδικό δίσκο με πρόσθετα. Η αρχική κυκλοφορία ήταν για την Περιοχή 1, δηλαδή τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Από το 2007 μέχρι το 2009, το Nickelodeon κυκλοφόρησε DVD για την Περιοχή 2 (Ευρώπη).

Ο πρώτος κύκλος επίσης έχει προσαρμοστεί σε μία ταινία ζωντανής δράσης, The Last Airbender, σε σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν η οποία κυκλοφόρησε στις 1 Ιουλίου 2010. (περισσότερες πληροφορίες εδώ)
Μέσα από τα καθημερινά επεισόδια της σειράς αλλά κα από την κινηματογραφική έκδοση του σεναρίου, μικροί και μεγάλοι μυούνται στις :
1). Πολεμικές τέχνες, όπου σημειωτέον ίσως για πρώτη φορά γίνεται κατανοητό πως οι κινήσεις των μαχητών δεν είναι τυχαίες! Με κάθε κίνηση ο μαχητής αλλά και ο «άβαταρ» της ταινίας ουσιαστικά επικαλείται κάποιες δυνάμεις/ενέργειες προς επίτευξη του σκοπού του και την καθυπόταξη των 4 στοιχείων!
2). Στην διδασκαλία των δογμάτων του Εσωτερισμού και Αποκρυφισμού με τα 4 στοιχεία τα οποία είναι η βασική δομή του σεναρίου και στα οποία κυριαρχεί μόνο ο «εκλεγμένος» ο χριστός όχι ο Ιησούς των χριστιανών αλλά ο ψευτόχριστος της νέας εποχής.
Σύμφωνα με τους αποκρυφιστές:
Το νερό είναι η πρωταρχική και ανεξάντλητη πηγή ενέργειας. Χαρακτηρίζεται από μια δυναμικότητα και μεταβλητότητα. Εξασφαλίζει μακροζωία, δύναμη, ενέργεια και καλή υγεία. Η θεραπευτικές τους ικανότητες θεωρούνται -στις Βέδες- θαυματουργές. Είναι σύμβολο εξαγνισμού. Το βάπτισμα στο Χριστιανισμό, συμβολίζει την εξωτερική και εσωτερική καθαριότητα, την απαλλαγή από κάθε τι μολυσμένο. Ταυτόχρονα το πέρασμα μέσα από το νερό συμβολίζει την αναγέννηση, τη νέα αρχή και τη νέα ζωή. Ο Χριστός βαπτίζεται για να δεχθεί το Άγιο Πνεύμα, ενώ η Θέτις βαπτίζει τον Αχιλλέα για να τον κάνει αθάνατο. Ακόμη η βύθιση του σταυρού και η ανάδυσή του συμβολίζει την ανανέωση και ενδυνάμωση της λειτουργίας του. Αντίστοιχα στις 27 Μαρτίου γινόταν το λουτρό σε ποτάμι της Φρυγικής μητέρας, Κυβέλης. 
  
Ο αέρας συμβολίζει την ψυχή. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η μεταβλητότητά του και η έλλειψη σταθερότητάς του. Για το Πλάτωνα η ψυχή, δηλαδή το αστρικό σώμα είναι το κλειδί για να κυριαρχήσει στον άνθρωπο η λογική. Ο Αναξιμένης τονίζει ότι όλα προήλθαν από τον αέρα, τη θεία πνοή που έδωσε ζωή στα πάντα και εμψυχώνει τα πάντα. «και τα πάντα παράγονται από ένα είδος πύκνωσης και πάλι αραίωσης του αέρα. Πράγματι η κίνηση υπάρχει ανέκαθεν.» Για τον Αναξιμένη αέρας και πνεύμα είναι δύο ταυτόσημοι όροι. 
Το Πυρ συμβολίζει τη νόηση του ανθρώπου αλλά και την παγκόσμια. Η λατρεία της φωτιάς υπήρξε από τα πανάρχαια χρόνια μια από τις βασικότερες λατρείες πολλών πολιτισμών. Στον Μιθραισμό, στην θρησκεία της Αβέστα, στην Ρώμη, στην Αίγυπτο, στην Αρχαία Ελλάδα η φωτιά έχει την ίδια περίπου σημασία. Στην Ελλάδα ο Προμηθέας κλέβει τη φωτιά και τη δίνει πρόωρα στους ανθρώπους, ενώ στην Αίγυπτο ο Ερμής ο Τρισμέγιστος διδάσκει ότι το φωτιά είναι μεταγενέστερο στοιχείο και δεν υπήρχε από τηναρχή. 

3). Στην Μετενσάρκωση. Ο «Άβαταρ» παρουσιάζεται να υπάρχει στη γη από χιλιάδες χρόνια. Οι μετενσαρκώσεις του, όπως παρουσιάζονται στην ταινία, είναι εκατοντάδες και γι’ αυτό οι «ιερείς» του έχουν φτιάξει ανάλογα αγάλματα… Στην εκδοχή περίμετενσάρκωσης της ταινίας ο «Άβαταρ» φέρεται να έχει μνήμη των προηγουμένων ζωών του, δηλώνοντας έτσι την ιδιαιτερότητά του έναντι των υπολοίπων ανθρώπων.
4). Στο κάρμα και στη γιόγκα αλλά και στην Ολιστική θεώρηση του κόσμου κατά την οποία: Δεν υπάρχει διαφορά ουσίας μεταξύ του κόσμου και του Θεού. Θεός και κόσμος είναι κατ' ουσίαν ΕΝΑ. Έτσι δεν υπάρχει προσωπικός Θεός, άλλα μόνο ένα «Παγκόσμιο Συμπαντικό Πνεύμα»! Μια «Παγκόσμια Συμπαντική Ενέργεια». Αν μπορούμε να κάνουμε λόγο για Θεό, τότε ο Θεός πρέπει να περιλαμβάνει την ολότητα αυτής της παγκόσμιας ενέργειας. Όλα τα όντα του ορατού και αοράτου κόσμου δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκδηλωμένες μορφές, «προβολές» όπως τις λένε της θείας ουσίας.
Προφανώς πρόκειται για μια από τις γνησιότερες μορφές πανθεϊσμού, κατά την οποία τα πάντα είναι «Θεός». Και αυτός ο εντός εισαγωγικών «Θεός» σε κάθε ομάδα έχει και διαφορετικό όνομα. Άλλος τον λέει «Συμπαντική Ενέργεια», άλλος τον λέει «Κοσμική Υπερσυνειδητότητα», άλλος τον λέει «Υπέρτατο Ένα», άλλος τον λέει «Εαυτό» (το Ε με κεφαλαίο). Ο καθένας τον ονομάζει όπως θέλει. 
Έτσι το βασικό θεώρημα της Νέας Εποχής λέει: Τα πάντα είναι Ένα. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Τα πάντα προέρχονται από το Ένα δια «προβολής» ή «εκροής» και ταυτίζονται κατ' ουσίαν με το Ένα. 

5). Τελευταία αναφορά μας στον «Άβαταρ» ο οποίος καταφέρνει μετά από την απαραίτητη εκπαίδευση στο βουδιστικό μοναστήρι, να κυριαρχήσει στα 4 στοιχεία της φύσης κάνοντας την υπέρβαση. Να ενώσει δηλαδή τις αντίθετες φυλές ώστε ενωμένες να φέρουν την «αρμονία» και την «ισορροπία» στον πλανήτη. Τι είναι όμως ο Άβαταρ;

«Εκπαιδευτής» ή Άβαταρ ήταν και ο Ιησούς Χριστός σύμφωνα με την Θεοσοφία. Ο Ιησούς, ήταν μόνο ένας «Μύστης», ένας «Βούδας», κάποιος που με αλλεπάλληλες μυήσεις έ­φθασε στη συνείδηση του Λόγου. Προστίθεται ακόμη πως ο Ιησούς έζησε γύρω στο 13.500 σαν γυναίκα ενός Ινδού αυτοκράτορος και αργότερα σαν πατέρας του Ιουλίου Καίσαρα (Fahrquhar, σ. 275). Ακόμη υποστηρίζει ότι ο Ιησούς έζησε σαν Α­πολλώνιος Τυανεύς και έφθασε μέχρι την πέμπτη μύη­ση. Σαρκώθηκε σαν Σρί Ραμανουγιατσάρυα, σαν «μέ­γας θρησκευτικός ανακαινιστής στην Ινδία» και πριν 2000 χρόνια το σώμα του Ιησού κατέλαβε ο Μαιτρέγια, ο «Παγκόσμιος Εκπαιδευτής». Ο άλλοτε «μαθητής Ιησούς» ζει σήμερα μεταξύ των Δρούσων του Λιβάνου». Ο Χριστός θα επανέλθει ως Μαιτρέγια, όχι για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σημάνει το τέλος μιας εποχής!

Η ταινία βασίζεται εξ ολοκλήρου στο αποκρυφιστικό πνεύμα της Νέας Εποχής το οποίο προσπαθεί να ακυρώσει το Ευαγγελικό μήνυμα της σωτηρίας. Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται προσωπικό σωτήρα διότι η αμαρτία ‘δεν είναι πρόβλημα’ . Πρόβλημα για τους Νεοεποχίτες είναι το ‘μπλοκάρισμα’ ενέργειας ή ο κακός ‘συντονισμός’. Η αμαρτία δεν καταδικάζει τον άνθρωπο, αντιθέτως ο χρυσός κανώνας ‘κάνε ό τι θές όταν θες’ τον ‘ξεμπλοκάρει’!
Δυστυχώς για εμάς αλλά περισσότερο για τα παιδιά μας οι διδασκαλίες της Νέας Εποχής είναι καθημερινό μάθημα! Κάποιοι κατάφεραν να υποβαθμίσουν το μάθημα των θρησκευτικών αλλά και να απαξιώσουν την εκπαίδευση και την Εκκλησία. Είναι άραγε οι ίδιοι που διδάσκουν εν αγνοία μας και με αθέμιτες μεθοδολογίες τον αποκρυφισμό στις αγνές ψυχές των παιδιών μας; Εμείς έτσι νομίζουμε. Ο Θεός βοηθός.

--- O ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ---


--- O ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ---

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του!
Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο...

, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese" στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες.
Τα τρία περίεργα όντα είχαν ύψος ένα μέτρο, γκριζωπό δέρμα, τέσσερα δάχτυλα σε κάθε χέρι, άτριχο κεφάλι και σχιστά μαύρα μάτια. Το ένα ήταν ήδη νεκρό, το άλλο πέθανε μόλις έπεσε στα χέρια των Ναζί, ενώ το τρίτο απεβίωσε από άγνωστη αρρώστια 1,5 μήνα μετά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γερμανοί επιστήμονες να το κρατήσουν εν ζωή. Η διαφορετικότητα της βιολογικής δομής του σώματός του εξωγήινου δεν μπορούσε να κατανοηθεί από τους ιατρούς ώστε το παράξενο πλάσμα να εγχειριστεί και να διατηρηθεί ζωντανό, όμως οι Ναζί ακόμα κι αν το γιάτρευαν δεν σκόπευαν να το απελευθερώσουν.
Τον ενάμιση μήνα που ο αιχμάλωτος εξωγήινος έζησε τραυματισμένος στη μυστική βάση, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Οι Ναζί ήθελαν να τον βοηθήσουν. Ο μόνος λόγος για να του αποσπάσουν τις πληροφορίες που χρειάζονταν… από πού ερχόταν και πως θα έφτιαχναν αντίγραφα αυτού του τεχνολογικά ανώτερου σκάφους. Ένα σκάφος, που θα τους έκανε ανίκητους!
Το εξωγήινο όν, αποκάλυψε ότι προερχόταν από το διπλό σύστημα αστέρων RA (γνωστό στη Γη ως μ-1) που βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου, 73.1 έτη φωτός σε απόσταση. Ερχόταν όμως, από τις κρυφές υπόγειες βάσεις που είχε κατασκευάσει ο λαός του στην πολική περιοχή του καναδικού Baffin Island.
Η επικοινωνία ήταν αρκετά δύσκολή. Σε τεχνικά ζητήματα για την κατανόηση του ιπτάμενου δίσκου, ακατανόητη! Εκτός και αν το εξωγήινο ον δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.
Όσο η άγνωστη ασθένεια, που προερχόταν μάλλον από τον τραυματισμό, προχωρούσε και η κατάσταση του αιχμαλώτου χειροτέρευε, ταυτόχρονα μεγάλωνε και η πίεση των Ναζί για περισσότερες πληροφορίες. Όμως εκτός από την αποκάλυψη ότι η συντριβή του σκάφους προκλήθηκε από κάποιο είδος τεχνικής δυσλειτουργίας, δεν υπήρξε κάποια άλλη κατανοητή πληροφορία.
Ο αλλοδαπός κρατήθηκε και ανακρίθηκε στην ίδια υπόγεια εγκατάσταση με το δίσκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά περίπλοκος για να επισκευαστεί ή για να δημιουργηθεί πλήρη αντίγραφο. Μετά το θάνατο του εξωγήινου και για αρκετά χρόνια, ο Χίτλερ και η επιστημονική του ομάδα στην τοποθεσία ‘’Base 211’’, προσπάθησαν να κατασκευάσουν ανθρώπινα αντίγραφα του κατεστραμμένου σκάφους. Επί σειρά ετών, τα δισκοειδή ιπτάμενα οχήματα Vril και Haunebu που κατασκευάστηκαν, μπόρεσαν να πετάξουν αλλά δεν μπήκαν ποτέ στην παραγωγή… λόγο αρκετών δυσλειτουργιών!
Λίγο πριν καταλάβουν τη περιοχή τα σοβιετικά στρατεύματα, το υπόγειο συγκρότημα ανατινάχτηκε και ο δίσκος με τα εξωγήινα πτώματα, θάφτηκαν σε μία από τις υπόγειες σήραγγες, που σφραγίστηκε με πολλούς τεράστιους βράχους. Τα εξωγήινα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν εκεί μέχρι σήμερα, εν αγνοία της πολωνικής κυβέρνησης.

"Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, η παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή


"Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, η παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή























Το εκπληκτικο ντοκυμαντερ με
 Ελληνικούς υπότιτλους.
"Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, η
 παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο
 η αρχή.
Όταν ολοκληρωθεί μπορεί να ξεκινήσει
 το σχέδιό τους για να εξαλείψουν το 
80% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ
 θα επιτρέπονται οι προνομιούχοι να ζούν για πάντα με την
 βοήθεια της ανεπτυγμένης τεχνολογίας. 
Για πρώτη φορά, ο σταυροφόρος κινηματογραφιστής Alex 
Jones αποκαλύπτει το μυστικό σχέδιό τους για την
 εξολόθρευση της ανθρωπότητας: Επιχείρηση ENDGAME."






ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: "Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, η παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή