Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ChemTrails. ΟΧΙ στους παράνομους, ιδιαίτερα επιβλαβείς και στην κυριολεξία απάνθρωπους χημικους αεροψεκασμούς!



12 Μάρ 2010Αποσπάσματα των εισηγήσεων που έγιναν από τούς : Καθηγητή Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του " Δημόκριτου...

ChemTrails. ΟΧΙ στους παράνομους, ιδιαίτερα επιβλαβείς και στην κυριολεξία απάνθρωπους χημικους αεροψεκασμούς!

Μήπως νιώθετε αυτό τον καιρό πολύ και αδικαιολόγητη κούραση; Συμπτώματα σωματικά χωρίς εμφανή αιτία; Μήπως σας κόβουν ή τσούζουν τα μάτια σας, χωρίς να κάθεστε με τις ώρες μπροστά σε οθόνες; Πέρα από μια γενικότερη έντονη ενεργειακή κατάσταση αυτό τον καιρό υπάρχει και μια τελείως γήινη αιτία!


Είναι αρκετοί άνθρωποι που ακόμα και σήμερα δεν έχουν ποτέ ακούσει για τους αεροψεκασμούς που γίνονται δήθεν για καλό σκοπό. Δήθεν μας βοηθούν για να βελτιωθεί ο καιρός κατά βούληση (των σωτήρων μας) και έτσι να αποφευχθούν μεγάλα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα. Οι ψεκασμοί αυτοί όμως γιατί τότε είναι γεμάτοι με βαριά μέταλλα που έχουν αποδεδειγμένα πολύ τοξική επίδραση ειδικά στον εγκέφαλο του ανθρώπου; Όσοι δεν τα λάβατε μέσω της αποτυχημένης καμπάνιας με τους παράνομους εμβολιασμούς και δεν τρώτε τις βεβαρημένες και τοξικές τροφές που ταΐζουν στις μάζες, θα τα λάβετε τελείως «αέρινα», εκτός εάν σταματήσετε να αναπνέετε!

Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να ήταν τέτοιο πριν δεκαετίες, αλλά τώρα αποτελεί μια ιδιαίτερα δυσάρεστη πραγματικότητα! Μας ψεκάζουν, αγαπητοί φίλοι, σα τα ζώα, για να είμαστε πιο υπνωτισμένοι και ελέγξιμοι σε μια περίοδο αφύπνισης και συλλογικής ανάληψης, διότι γνωρίζουν πως αρχίζει να τους τελειώνει ο χρόνος!

Αυτά σε αρκετούς από εσάς θα είναι ήδη γνωστά, άλλοι ίσως να το ακούν για πρώτη φορά. Αυτό δεν έχει και πολύ σημασία. Σημασία όμως έχει εσυ τι κανεις γι’αυτό?

Όλα, αγαπητοί φίλοι, καταλήγουν σε αυτό το ερωτηματικό, διότι ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να βγάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το φίδι από την τρύπα, δε θα το κάνει κανείς άλλος για εμάς! Όχι δε θα έλθει κανένας σωτήρας για μας σώσει, ούτε σε αυτό το θέμα των επιβλαβών αεροψεκασμών ούτε σε κανένα άλλο!

ΕΜΕΙΣ καλούμαστε για απάντηση και δράση διότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ενσαρκώσεις του Θεού.

Είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ υπόθεση να σώσουμε τη γη και να την μετατρέψουμε στον παράδεισο που προβλέπει του Θείο Σχέδιο και αυτό απαιτεί ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό σημαίνει συμμετοχή σε συλλογή υπογραφών και ενημέρωση των συνανθρώπων μας. Ο καθένας είναι βέβαια ελεύθερος στις επιλογές του, καλό είναι όμως να γνωρίζει μια μικρή λεπτομέρεια-αλήθεια:

Στην υπηρεσία σας στη γη υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο στρατόπεδα υπηρεσίας, ο Θεος και το Εγω.

Και όσοι έχετε διεισδύσει μέσα από την αυτογνωσία σε περιοχές του ΕΙΝΑΙ του ανθρώπου, γνωρίζετε πως η υπηρεσία του εγώ συνεπάγεται με συνεργασία, ασυνείδητη συνήθως, συχνά όμως ακόμα και συνειδητή, με της χωρισμένες από το Θεό δυνάμεις ή με άλλη λέξη, τις σκοτεινές δυνάμεις.

Επιλέξτε ποιον εσείς θέλετε να υπηρετήστε και αναλάβετε τις ευθύνες σας, γίνετε ένας ενεργός κρίκος και εργαλείο του Θεού στη γη!

Διαβάστε της λίγες γραμμές σχετικά με τους αεροψεκασμούς και εάν σας αφορά, επιλέξτε να απαντήσετε με την υπογραφής σας ή/και με ενημέρωση άλλων ανθρώπων.

Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες με αναλυτικά στοιχεία στο θέμα αυτό, ενημερωθείτε και ενημερώστε…

www.house-of-light.gr



Αγαπημένοι μου φίλοι, ήρθε ο καιρός να ξεκινήσουμε πια τον αγώνα ΟΛΟΙ, ενάντια στον περιβαλλοντολογικό βανδαλισμό των Xημικών Aεροψεκασμών!!!! Ενάντια στη διαστροφική επέμβαση των φυσικών διεργασιών της φύσης!!!!

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ!!!

Αναλαμβάνουμε δράση τώρα, πριν να είναι αργά!
Αρνούμαστε να είμαστε απαθείς παρατηρητές του φαινομένου!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ, ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , Στον καθαρό αέρα, στον διαυγή ουρανό, στον λαμπερό ήλιο, στην ίδια την ζωή!

Είναι εξωφρενικό και μας βρίσκει αντίθετους το γεγονός ,ότι οι κυβερνήσεις συζητούν ανοικτά πια (Asilomar της Καλιφόρνια),την εφαρμογή τέτοιων πειραμάτων, ως την μόνη αποδεκτή επιλογή για το πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών, προκειμένου να μην θιγούν τα συμφέροντα των ισχυρών της γης, θυσιάζοντας ανώδυνα στον βωμό τους, ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Αρνούμαστε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η συγκεκαλυμμένη γενοκτονία των λαών!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
Ομάδα Belfort
Global chemtrails team of facebook

Στέλιος Κούλογλου Apology Of An Economic Hitman

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ



Eπάγγελμα? Οικονομικός Δολοφόνος


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ο Τζον Πέρκινς εργάστηκε από το 1971 έως το 1981 στην πολυεθνική εταιρία συμβούλων Chas. T. Main, αρχικά ως οικονομολόγος και στη συνέχεια ως οικονομικός διευθυντής και υπεύθυνος τοπικού σχεδιασμού. Στην πραγματικότητα όμως ήταν ένας Οικονομικός Εκτελεστής, στρατολογημένος από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Κράτησε το ρόλο του κρυφό ώσπου, με αφορμή τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, αποφάσισε να εκθέσει δημοσίως τη σκοτεινή πλευρά της αμερικανικής εταιρειοκρατίας, συγγράφοντας την "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου". Σ` αυτό το βιβλίο βασίστηκε το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου.

"Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι", γράφει ο Πέρκινς, "είναι υψηλόμισθοι επαγγελματίες που εξαπατούν χώρες σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας τους ποσά που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέσα που χρησιμοποιούν για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι μεταξύ άλλων οι οικονομικές εκθέσεις με πλασματικά στοιχεία, η τεχνιτή δημιουργία τεράστιου δημοσίου χρέους , οι νοθευμένες εκλογές, η εξαγορά συνειδήσεων πολιτικών, ο εκβιασμός, το σεξ και οι πολιτικές δολοφονίες"ο Πέρκινς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές ενός συστήματος το οποίο προωθεί την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ υπό το μανδύα της "παγκοσμιοποίησης", καταδικάζοντας εκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη στην ανέχεια.




ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ DVD. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΠΩΣ;

1. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

2. ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ SUPER MARKET ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ-ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

το βιβλιο του ιδιου ειναι αυτο: Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου

Κύριος Συγγραφέας: Perkins, John
Εκδοτικός Οίκος: ΑΙΩΡΑ
Έτος έκδοσης: 5/2007
Σελίδες: 395
ΠΗΓΗ((  http://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=7895&start=0 ))