Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τα UFO "πολιορκούν" και το Ιράν (VIDEO)

 Τα UFO "πολιορκούν" και το Ιράν (VIDEO)

Ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο συνέλαβε κατά λάθος η κάμερα ενός Ιάπωνα τουρίστα ο οποίος επισκεπτόταν την ιρανική πόλη του Isfahan. Τη στιγμή που κατέγραφε το τζαμί του Sheikh Lotfollah ένα ιπτάμενο αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του περνώντας μπροστά από την κάμερα. Το αντικείμενο δεν έγινε αμέσως αντιληπτό παρά μόνο μετά όταν ο ίδιος θέλησε να δει τις σκηνές που τράβηξε στο τζαμί. Η λήψη έγινε στις 9 Απριλίου.

Η δημοσκόπηση της MRB για το υπόλοιπο Αττικής!

 Η δημοσκόπηση της MRB για το υπόλοιπο Αττικής!
Σημαντικά τα ευρήματα συνδρομητικής δημοσκόπησης της MRB που ολοκληρώθηκε χτες σε μεγάλο μάλιστα δείγμα εκλογικού σώματος , στο υπόλοιπο Αττικής

Η δημοσκόπηση βγάζει τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, καθώς οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" "σκαρφαλώνουν" στην δεύτερη θέση.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δίνει τα εξής ποσοστά: 


NΔ 15,1%


Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,9%


ΠΑΣΟΚ 10,6%


ΣΥΡΙΖΑ 8%


Χρυση Αυγή 5,9%


ΚΚΕ 5,7 %


ΔΗΜΑΡ 5,5%


ΛΑΟΣ 1,6%


ΔΗΣΥ 1,5%


Οικολόγοι 3%


Άλλα κόμματα 7,5%


Αδιευκρίνιστη ψήφος 24,7%
Η δημοσκόπηση της MRB για το υπόλοιπο Αττικής! ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

Σκηνές Σοκ Με Ντοκιμαντέρ Που Απεικονίζει Ιερέα Να Πράττει Εξορκισμό ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σκηνές Σοκ Με Ντοκιμαντέρ Που Απεικονίζει Ιερέα Να Πράττει Εξορκισμό ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυναίκα ουρλιάζει και ένας παπάς απαγγέλει ένα απόσπασμα από την Βίβλο στην προσπάθειά του να εξορκίσει τον δαίμονα που έχει «κυριεύσει» εδώ και 15 χρόνια μια νεαρή γυναίκα… Όχι, δεν πρόκειται για σκηνή από ταινία τρόμου αλλά για μια σκηνή βγαλμένη από ένα ντοκιμαντέρ το οποίο έχει προκαλέσει αίσθηση και δείχνει την δουλειά του μοναδικού στην Ευρώπη εξορκιστή που έχει πάρει την άδεια του Βατικανού.
Σε παραγωγή του Νορβηγού Fredrik Horn Akselsen, το φίλμ με τίτλο The Exorcist in the 21st Century, «ακολουθεί» τον πατέρα José Antonio Fortea, στον αγώνα του ενάντια στους δαίμονες του κακού. 
Η ταινία κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα και το τρέιλερ ξεκινά με την ψαλμωδία μοναχών ενώ η κάμερα δείχνει ένα μυστηριώδη άντρα με κουκούλα και ράσα.
 
Πρόκειται για τον πατέρα Fortea ο οποίος συναντά την Constanza, μια γυναίκα από την Κολομβία η οποία ισχυρίζεται πως έχει κυριευτεί από δαίμονες από το 1997.
 
 

 Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις..


Κατάντησαν την Ελλάδα, κόλαση > Πόλεμος με νεκρούς στις συνοικίες της Αθήνας


Κατάντησαν την Ελλάδα, κόλαση > Πόλεμος με νεκρούς στις συνοικίες της Αθήνας

Τέσσερις οι νεκροί…ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός– Πόλεμος συμμοριών σε Καλλιθέα – Π. Φάληρο

Ρέει το αίμα στους δρόμους της Αθήνας από τον πόλεμο των συμμοριών. Το χτύπημα εναντίον ενός ειδικού φρουρού που εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην Καλλιθέα και δυο μαφιόζικες ακόμη εκτελέσεις σε καφετέρεια του Π. Φαλήρου, αλλά και σε ταβέρνα στην Καλλιθέα συνδέονται μεταξύ τους.

Η μια συμμορία δολοφόνησε έναν…40χρονο μέσα σε καφετέρια στην οδό Αχιλλέως στο Παλιό Φάληρο στις 30-11-2010.
Ο κύκλος του αίματος δεν σταμάτησε εκεί. Η αντίπαλη συμμορία σχεδίασε και εκτέλεσε ένα ακόμη στυγερό έγκλημα και πάλι σε χώρο γεμάτο κόσμο.
Ήταν οι δυο Αλβανοί εκτελεστές του 40χρονου στο Π.Φάληρο που μπήκαν αυτή τη φορά στο στόχαστρο την ώρα που έτρωγαν σε εστιατόριο στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα στις 14/6/2011.
Οι δυο Αλβανοί μπήκαν στο στόχαστρο ενός ομοεθνή του καθώς τους θεώρησε υπεύθυνους της επίθεσης εναντίον του ίδιου και του ειδικού φρουρού στις 7/2/2011, όπου σκοτώθηκε ο ειδικός φρουρός…
Οι αστυνομικοί έφτασαν στην άκρη του νήματος συλλαμβάνοντας για την τελευταία δολοφονία έναν 31χρονο Αλβανό.
Όπως αποδείχθηκε ηθικοί αυτουργοί είναι ένας 31χρονος Αλβανός, αλλά και ο θείος του 44 ετών που είναι δραπέτης των Φυλακών Λάρισας και όλα δείχνουν ότι μετά τις δολοφονίες έχουν διαφύγει στη γειτονική χώρα
ΠΗΓΗ