Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ!!!! Απίστευτη πρόκληση απ' τους Άγγλους. Έσβησαν την Ελλάδα, από τον χάρτη


Απίστευτη πρόκληση απ' τους Άγγλους. Έσβησαν την Ελλάδα, από τον χάρτη

ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 
Πήγαν στο Λονδίνο για διακοπές και είπαν να περάσουν απο το πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου...


συνέρρεαν και ακόμη συρρέουν κατά χιλιάδες οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά ψάχνοντας τον χάρτη ανακάλυψαν ότι... η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας, είχε βγάλει φτερά και είχε πετάξει!!!! Όπως είχε... πετάξει και από τον χάρτη που βρισκόταν μέσα στο Ολυμπιακό πάρκο.

Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων Πέτρο Ψωμά και τη σύζυγό του, γραμματέα του Δημάρχου Πατρέων Ελένη Κίτσιου, οι οποίοι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι προέρχονται απο μια χώρα η οποία δεν...υπάρχει!

"Αυτό που αντικρίζεις στο Pin Trading Centre των Αγώνων ξεπερνά κάθε όριο προσβολής!" λέει ο Πέτρος Ψωμάς. "Στο πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου συρρέουν κατά χιλιάδες –οι ντόπιοι μιλάνε για εκατομμύρια- οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων και του Ολυμπισμού υπάρχει χάρτης της υφηλίου με την Ελλάδα… απούσα! Unfair στη γλώσσα των Εγγλέζων… Unfair και στη γλώσσα των Αμερικάνων που ως μεγάλοι χορηγοί (Coca Cola) έχουν αναλάβει του συγκεκριμένου χώρου την επιμέλεια και λειτουργία.

Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε οι Έλληνες που επισκεφτήκαμε το χώρο. Και ήταν τεράστια η πρόκληση όταν εργαζόμενοι στο εμπορικό αυτό κέντρο μας παρότρυναν με χαμόγελο «να ανταλλάξουμε την ολυμπιακή μας κονκάρδα με όποια άλλη επιθυμούμε και να καρφιτσώσουμε τη δική μας στη χώρα μας». Σε ποια χώρα μας; Η γενέτειρα των Αγώνων, αυτή που παρέλασε πρώτη στο στάδιο του Λονδίνου στην Τελετή Έναρξης, η διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η φτωχή Ελλάδα της Ευρώπης… έχει βουλιάξει! Σε ένα βαθύ πέλαγος –αμφιβάλλω αν είναι καν το Αιγαίο- που, σύμφωνα με το συγκεκριμένο χάρτη, χωρίζει την Ιταλία απ’ την Τουρκία!"

Και συνεχίζει ο Πέτρος Ψωμάς:

"Η Ελλάδα σβήστηκε από τον χάρτη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου! Εντελώς! Μοιάζει αστείο, υπερβολή ή μία ακόμα γκάφα, αλλά δεν είναι παρά μια προσβλητική πραγματικότητα. Στην καρδιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, σε επίσημο επισκέψιμο χώρο, εκεί όπου στοιχειώδης υποχρέωση των διοργανωτών ήταν να έχουν αναρτημένο έναν παγκόσμιο χάρτη που με ακρίβεια θα εμφάνιζε και τις 204 χώρες που συμμετέχουν στους Αγώνες. Ακόμα κι αν ο χάρτης ήταν διακοσμητικός και όχι προς χρήση".

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

Η περιπέτεια του Πέτρου και της Ελένης είχε όμως και συνέχεια. Όταν διαπίστωσαν το πρόβλημα, ζήτησαν εξηγήσεις από τον υπεύθυνο του Pin Trading Centre.

H απάντηση ήταν ότι θα τους σταλεί επίσημα e-mail από τον χορηγό που είναι η Coca Cola, για την απουσία της Ελλάδας απο το χάρτη.

To e-mail ήρθε δύο ημέρες μετά και έλεγε ότι η Ελλάδα είναι εκεί αλλά λείπουν μόνο τα νησιά της!!!!, όπως λείπουν και τα Κανάρια νησιά και κάποια μικρά νησάκια της Αγγλίας!!!!


Τόσο απλά!!!!

Βεβαίως όπως θα διαπιστώσετε και από το χάρτη, πουθενά δεν φαίνεται η Ελλάδα. Ιταλία, Αιγαίο και...κενό... Μετά...Τουρκία. Νέα γεωγραφία απο τους Άγγλους.

Η συνέχεια είχε ως εξής: Ο Πέτρος Ψωμάς ενημέρωσε με e-mail την πρεσβεία της Ελλάδας η οποία και αμέσως ζήτησε εξηγήσεις από τη διοργανώτρια αρχή και την Coca Cola.

Στην απάντησή της στην πρεσβεία η εταιρεία ζητούσε συγνώμη για το ...ατόπημα, εξηγούσε ότι δεν έγινε σκοπίμως και δεσμευόταν ότι θα τυπώσει δύο νέους χάρτες έναν για το Ολυμπιακό Πάρκο και έναν για το Pin Trading Centre.

Αυτό θα συνέβαινε από...Δευτέρα. Μια μέρα δηλαδή μετά τη λήξη των αγώνων. Την Δευτέρα που πέρασαν από εκεί πάντως, ο χάρτης ήταν εκεί ίδιος και απαράλλακτος. Μνημείο αθλιότητας απέναντι στην Ελλάδα.

Η πρεσβεία πάντως συνεχίζει τις προσπάθειες και τις πιέσεις για την αποκατάσταση ης αδικίας.

ΥΓ. To καλύτερο είναι το εξής: Τον χάρτη των...αγράμματων το είχαν και σε ιστοσελίδα: http://www.insidethegames.biz/collecting/17740-coca-cola-pin-trading-centre-in-hyde-park

ILLUMINATI: ΑΠΟΚΡΥΦΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ


ILLUMINATI: ΑΠΟΚΡΥΦΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ




Εάν η Τελετή Έναρξης μας παρουσίασε αρκετά σκοτεινά σύμβολα, η Τελετή Λήξης προαναγγέλει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ποιος θα κυβερνήσει.
Βρετανικές Διασημότητες έσκασαν επάνω, νεκροί και ζωντανοί, ο ένας μετά τον άλλο για να διασκεδάσουν τα πλήθη, καθιστώντας τους να αισθάνονται ασφαλείς και να ξεχάσουν την ασφάλεια των παιχνιδιών και τον εξοπλισμό του μεγάλου αδελφού  μέχρι  ο κάθενας να πάει στο σπίτι του.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Μαύρο και άσπρο μασονικό μοτίβο.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Το μαύρο και άσπρο μασονικό θέμα συνεχίζεται.
Η κορόνα στην κορυφή: πάνω απ όλα βλέπουν τα μάτια;
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Μαύρο και άσπρο μασονικό θέμα.
Μετά από λίγες παραστάσεις, το τσίρκο-όπως δείχνουν συνεχίζει με τους αθλητές να έρχονται στο γήπεδο ως ΕΝΑΣ και όχι ως ξεχωριστές χώρες, όπως κάνουν συνήθως.
Αυτή η εστίαση να φέρει τον κόσμο μαζί ειρηνικά είναι ένα παραδοσιακό ολυμπιακό θέμα, αλλά είναι ακόμα δύσκολο να αγνοηθεί η στρατικοποιημένη ζώνη που περιβάλλει αυτήν την ειρηνική συλλογή.
Ο στόχος είναι να ομαλοποιηθεί μια κρατική παρουσία αστυνομίας, σε μίξη με την καλήαίσθηση ψυχαγωγίας.
Παραδείγματος χάριν, ένας στρατικοποιημένος σχηματισμός που φέρεται στις μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες της ζωής των βρετανικών υπέρμοντέλων. Αλλά υπάρχει πραγματικά οποιοσδήποτε χώρος για την ελευθερία σε ένα μεγάλο βαθμό στην κοινωνία;
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Παρατηρήστε το στρατιωτικό προσωπικό σε εγρήγορση.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Στη συνέχεια μια ομάδα χορευτών ντυμένοι με στρατιωτικά καμουφλάζ θα οικοδομήσουν μια λευκή (φωτισμένη) πυραμίδα. Εδώ το μασονικό θέμα συνεχίζεται.
Η πυραμίδα αντιπροσωπεύει την ιεραρχική δομή της Απόκρυφης θρησκείας. Η ελίτ στην κορυφή, οι μάζες στο κάτω μέρος και στο μεταξύ, η αστυνομία και οι στρατιωτικές περιπολίες.
Οι σημαίες των συμμετεχουσών χωρών στρατηγικά τοποθετημένες πίσω από την πυραμίδα, γεγονός που υποδηλώνει οτι αυτή η θρησκεία θα έχει παγκόσμια εμβέλεια.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Απόκρυφη Πυραμίδα

Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
- Ένα παράξενο χταπόδι εμφανίστηκε στο κέντρο της βρετανικής σημαίας .Δηλώνει κατά πάσα πιθανότητα τα μακριά χέρια στην επίτευξη της ηγεσίας στη νέα παγκόσμια τάξη.
Η Annie Lenox και η βάρκα με τους σκλάβους με τον Εωσφόρο (ο τύπος με τα μαύρα φτερά) ήταν ίσως το πιο ανατριχιαστικό μέρος αυτής της παράστασης. Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη σαν μάγισσα σε κόκκινο και μαύρο. Αναρωτιόμαστε ποια είναι η έννοια των βασανιστηρίων στα άτομα στο εσωτερικό του σκάφους. Οι διαφωνούντες;

θα μπορούσε να ονομαστεί ένας φόρος τιμής στον John Lennon, ήταν επίσης μια ευκαιρία να παίξουν (οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων) το τραγούδι του, Imagine. Φαίνεται ότι οι στίχοι πάνε ενάντια σε αυτό που γιορτάζουμε με τα παιχνίδια - εθνική υπερηφάνεια και υγιής ανταγωνισμός.
Αντ 'αυτού, ο αείμνηστος Τζον Λένον θέλει να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς κράτη, όπου τα εθνικά κράτη χάνουν την κυριαρχία τους, όπου θα τα  υποβάλουν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. 
Μια άλλη εμφάνιση ήταν η μαριονέτα των Illuminati Jessie J.
Απέδωσε το τραγούδι της, pricetag, που την φωτογράφισε στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το οποίο εμφανίζεται στην επιφάνεια να δείξει ότι οι καλλιτέχνες δημιουργούν μουσική για χάρη της μουσικής και όχι για τα χρήματα. Αλλά το πραγματικό μήνυμα είναι ότι είναι όλα σχετικά με την κατήχηση, για τη διαμόρφωση στάσεων και αξιών της νεολαίας μέσω της επιρροής της ποπ κουλτούρας.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι αποκρυφιστές πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Δεδομένου ότι δεν εμπιστεύονται μια αγάπη, που συγχωρεί ο Θεός, πρέπει να ακολουθούν ακριβείς κανόνες,σύμβολα και συνθήματα για να ευχαριστήσουν τους αφέντες τους, να επιβραβευτούν και να αποφύγουν την τιμωρία και το θάνατο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον Εωσφόρο που τους κρατά σκλαβωμένους. Η ιδέα ενός Θεού που πεθαίνει για τις αμαρτίες τους είναι ξένη γι 'αυτούς.
Όσοι αγαπούν τον Θεό δεν πρέπει να κατανοήσουν όλα τα σύμβολα και τα κόλπα τους. Είναι αρκετό για μας να γνωρίζουμε ότι οι Illuminati έχουν τη δύναμη να εκτελέσουν μια κραυγαλέα σατανική τελετή μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι είναι ένα προμήνυμα για έναν επερχόμενο πόλεμο, που θα ακολουθηθεί με την άνοδο του αντι χρίστου Μεσσία τους. Θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι το καθεστώς τους θα είναι ειρηνικό και διασκεδαστικό. Όλος ο κόσμος θα γιορτάζει μαζί.
Η δική μας ευθύνη είναι να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους για το επόμενο κακό, τις φρικτές συνέπειες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και την ανάγκη να στραφούμε πρός το Θεό.

Video: Για της Ελλάδας το γαμώτο! Τα συμπεράσματα δικά σας


Video: Για της Ελλάδας το γαμώτο! Τα συμπεράσματα δικά σας



Τα συμπεράσματα δικά σας και για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων, και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.

ΑGENDA 21:ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!!!


ΑGENDA 21:ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!!!

Όπως έχουμε γράψει τα υβρίδια φτιάχνονται σε παγκόσμια κλίμακα από συγκεκριμένες πολυεθνικές με σκοπό τον έλεγχο της παγκόσμιας παραγωγής. Αρχικά οι σπόροι Terminator μπήκαν για να χορτάσουν δήθεν οι πεινασμένοι του κόσμου. Τελικά όμως όλοι οι αγρότεςυποχρεώθηκαν να αγοράζουν κάθε χρόνο υβριδικούς σπόρους μαζί με ειδικό λίπασμα που χρειάζονται για να φυτρώσουν αλλά και ειδικά ζιζανιοκτόνα. Όλα τα πουλάνε όλως τυχαίως οι πολυεθνικές.
Η ελίτ της παγκόσμια διαπλοκής, αποτελούμενη από μεγάλο-ιδιώτες και πολλών ειδών μεγάλα ψάρια, γνωρίζει ότι η τροφή αλλά και η έλλειψή της μεταφράζεται σε δύναμη. Έτσι θα προκληθούν τεχνητές ελλείψεις τροφίμων και εν συνεχεία, αφού επικρατήσει χάος, τότε θεωρούν πως θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία και ο έλεγχος των μαζών. Ordo ab chao, που λένε στα λατινικά, δηλαδή θα επιβληθεί τάξη μέσω του χάους.
Ήδη ανακοινώθηκε η πιθανότητα μιας νέας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, καθώς οι ΗΠΑ, όπως λέγεται, βιώνουν τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 50 ετών με αποτέλεσμα οι τιμές των αγροτικών εμπορευμάτων να ωθούνται σε επίπεδα ρεκόρ.
Η τιμή του καλαμποκιού και της σόγιας εκτινάχθηκαν την Πέμπτη σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας ακόμηκαι τα υψηλά επίπεδα της επισιτιστικής κρίσης 2007 - 2008 που οδήγησε σε εξεγέρσεις σε περισσότερες από 30 χώρες.
Η ξηρασία στις ΗΠΑ, η οποία προμηθεύει περίπου το ήμισυ των παγκόσμιων εξαγωγών καλαμποκιού και πολύ μεγάλο μέρος των εξαγωγών σόγιας και σιταριού, θα έχει αντίκτυπο πέρα από τα αμερικανικά σύνορα, επηρεάζοντας τους καταναλωτές από την Αίγυπτο μέχρι την Κίνα.
Όπως βλέπετε όλα προετοιμάζονται, αλλά κάπως πρέπει να καταχωρηθούν αυτοί, οι οποίοι έχουν αποθέματα, ώστε μετά με πρότυπο τις «σοσιαλιστικές» ευαισθησίες τηςAgenda 21, να δεχτούν ανακατανομή του πλούτου, αφού «θα είναι εγωιστικό να κρατούν τροφές τη στιγμή που συνάνθρωποι μας πεινάνε». Όλα βέβαια θα συγκεντρωθούν στην υπέρ-πολυεθνική εταιρεία, προκειμένου να είναι όλοι εξαρτημένοι από αυτή. Όσο για τον πλούτο της ελίτ δεν θα αγγιχτεί ούτε σπυρί. Η ανακατανομή θα αφορά ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη.
Για του λόγου το αληθές το υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων της πολιτείας Utah των ΗΠΑ προωθεί ένα πρόγραμμα με σκοπό να συλλέξει πληροφορίες που αφορούν την παραγωγή τροφής που είναι ανεξάρτητη από τον έλεγχό του. Η συλλογή πληροφοριών έχει γενικότερο ενδιαφέρον για να καταγράψει κάθε «πηγή» που παράγει τροφή.
«Είτε καλλιεργείτε μία ντοματιά σε μία μικρή γλάστρα, ολόκληρο παρτέρι σε δημόσιο κήπο ή έχετε στο πίσω μέρος του σπιτιού σας, ή έχετε μία εν ενεργεία φάρμα φρούτων και λαχανικών, θα θέλαμε να το καταγράψουμε γιατί είστε μία σημαντική πηγή σαν παραγωγός τροφής». Σύμφωνα με την Επίσημη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Αγροτικής Παραγωγής, αναφέρονται τα εξής: «Πρέπει να γνωρίσουμε πόση ποσότητα τροφής παράγεται στη Utah. Η απογραφή που γίνεται σε αυτόν τον τομέα επαναλαμβάνεται κάθε πέντε χρόνια. Κάθε αγροτική δραστηριότητα στη Utah ανεξάρτητα από το μέγεθός της υπόκειται σε αυτή την καταγραφή.
Η ανάθεση όλης της αλυσίδας διανομής τροφίμων σ' ένα κέντρο, το οποίο ενδέχεται να αντικαταστήσει όλες τις ήδη απαξιωμένες κυβερνήσεις συνεχίζεται. Ακόμα και στο, υποτίθεται σοβαρό, γερμανικό κοινοβούλιο, ξεκίνησαν «μαλλιοτραβήγματα». Οι σοσιαλδημοκράτες κατηγορούν τη Μέρκελ για καταστροφή της Ευρώπης, ενώ οι χριστιανοδημοκράτες, ως απάντηση, τους χαρακτήρισαν γαλλικό δάκτυλο. Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι κατάσταση μιλάμε.
Σ' αυτό το δρόμο υπάρχουν βέβαια και χώρες-εμπόδια και πολλά κρίνονται αυτή τη στιγμή στη Συρία. Ειδικά η Ρωσίααρνείται πεισματικά την αναδιανομή του πλούτου και την αποβιομηχανοποίηση. Τα σχέδια καθυστερεί επίσης ο ατίθασος ελληνικός λαός, που δε «λέει να βάλει μυαλό και αρνείται να σκύψει το κεφάλι». Γιατί έτσι μας αρέσει ...;