Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

MICROCHIP((ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....))


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=rzs7Cf9PX6A&feature=related))

Αναστατώνει το μυστηριώδες πλάσμα

Αναστατώνει το μυστηριώδες πλάσμα

Ένα περίεργο ζώο έκανε την εμφάνισή του στην αυλή ενός σπιτιού στην κομητεία Nelson στο Kentucky των Η.Π.Α. Ο Mark Cothren το είδε να βγαίνει από το δάσος και να κατευθύνεται προς το σπίτι του. Δεν είχε γούνα, ήταν γκρί με ζαρωμένο δέρμα, μεγάλα αυτιά, μουστάκια, μακριά ουρά και έμοιαζε με μικρό αιλουροειδές.
«Όλα τα ζώα αυτή την εποχή έχουν γούνα, έχουν τρίχωμα! Αυτό που με ξαφνιάζει είναι πώς ένα ζώο σαν αυτό χωρίς τρίχωμα, καταφέρνει και επιζεί το χειμώνα;», ανέφερε ο Cothren. Δυστυχώς δεν είχε ξαναδεί παρόμοιο ζώο, τρόμαξε, το πυροβόλησε και το σκότωσε. «Όλοι τώρα διακατέχονται από περιέργεια. Είναι ένα είδος μυστηρίου, αναμφίβολα», πρόσθεσε.
Κάποιοι λένε ότι μοιάζει με ρακούν ή με σκύλο που πάσχει από κάποια ασθένεια ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τα θρυλικά Chupacabra!*
*(Η λέξη "chupacabras" είναι ισπανική και κυριολεκτικά σημαίνει "αυτός που ρουφάει το αίμα των τράγων". Το 1995 πρωτοεμφανίζονται αναφορές για ένα άγνωστο ζώο που επιτίθεται σε κοπάδια και αφού σκοτώσει τα ζωντανά,τους πίνει το αίμα!
Ακολουθούν αντίστοιχες μαρτυρίες από την Ρωσία μέχρι την Χιλή και όλες μιλούν για ένα βαρύ ζώο - σαν κοντή αρκούδα- που δεν έχουν ξανασυναντησει ποτέ στο παρελθόν. Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη του chupacabras εντούτοις παραμένει ενα μεγάλο κρυπτοζωολογικό μυστηριο για την Αμερική, ανάλογο με εκείνο του "Μεγαλοπόδαρου".)