Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ-Το Στρατηγείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης


ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ-Το Στρατηγείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης


Το Στρατηγείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Στοιχεία για την «παγκόσμια διακυβέρνηση» μας αποκαλύπτει ο πλωτάρχης ε.α Erol Bilbilik, τα οποία ίσως μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Ο κ. Bilbilik γράφει: «Στην Αμερική υπάρχουν 12 FED (Κεντρικές Τράπεζες). Η ισχυρότερη από όλες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ιδιοκτήτες των FED είναι οκτώ οικογένειες. Από αυτές οι τέσσερις ζουν στις ΗΠΑ και οι υπόλοιπες έξω από την Αμερική.

Οι τέσσερις οικογένειες που ζουν στις ΗΠΑ είναι:

1. Rockefeller
2. Goldman Sachs
3. Lehman Brothers
4. Kuhn Loebs

Οι τέσσερις που ζουν εκτός ΗΠΑ είναι:

1. Rothschild (TheRothschilds ofParis andLondon)
2. Warburg (Warburgs Bank ofHamburg)
3. Lazard (TheLazardsBrothers of Paris)
4. Moses Seifs The Israil Mosses Seifs of Rome)

Επίσης, υπάρχουν δέκα Τράπεζες που ελέγχουν τις 12 FED και είναι:

1. NM Rothschild of London
2. Rothschild Bank of Berlin
3. Warburgs Bank of Hamburg
4. Warburgs Bank of Amsterdam
5. Lehman Brothers of New York
6. Lazard Brothers of Paris
7. Kuhn Loeb Bank of New York
8. The Israel Moses Seifs Bank of Italy
9. Goldman Sachs of New York
10. J.P. Morgan Chase Bank of New York

Τις περισσότερες μετοχές των Fed τις έχουν οι David Rockfeller, Rothschilds, Paul Warburg, Jacob Shiff και James Stillman.

Στο βιβλίο «Τραγωδία –Ελπίδα»(Dr. Carol Qigley), αποκαλύπτεται ότι το «Στρατηγείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας και είναι The Bank of International Settlements (BIS). Ιδιοκτήτες της Τράπεζας είναι:

1-Bank ofAmerica (Rockfeller)
2-CitiGroup
3-WelleFargo
4-J.P. MorganChase (Morgan)

H BIS ελέγχει όλο το Τραπεζικό σύστημα της Δύσης. Η επιλογή της πόλης για την εγκατάσταση του Στρατηγείου δεν έγινε τυχαία.

Αποφασίστηκε από την ελίτ του CFR (Council on Foreign Relations), γιατί είναι μια περιοχή όπου μπορεί να συγκεντρώνονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να λαμβάνουν μυστικές αποφάσεις.

Το Στρατηγείο βρίσκεται σε μια δασική έκταση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Εκεί κοντά έχει την έδρα της και η ιταλική Μασονική ΣτοάΡ-2 που αποφάσισε τη σύσταση της Gladio.

Εκεί βρισκόταν και το στρατηγείο του Χίτλερ (Nazi International) όπου έπαιρναν όλες τις αποφάσεις πριν και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τον περασμένο χρόνο (2011) αποκαλύφθηκε ότι εκεί βρισκόταν και ο Στρατός African Command που ίδρυσαν οι ΗΠΑ για να κάνουν επιχειρήσεις στην Αφρική».

Ο κ. Bilbilik καταλήγοντας επισημαίνει ότι ο Παγκόσμιος Καπιταλισμός συνεχίζει να επιβάλει την ηγεμονία του με τα όργανα που διαθέτει. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι αποφάσεις που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στην Ε.Ε.

Με όλα αυτά ξεκαθαρίζει λιγάκι το τοπίο για το πώς φτάσαμε σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Αναμφισβήτητα υπάρχει ένα σχέδιο που εφαρμόζεται σε βάρος του λαού και της χώρας, δυστυχώς με την εκούσια ή ακούσια συμβολή των πολιτικών μας.

Λιάνα Μυστακίδου/ elzoni

Οί Ανουνάκι

 Οί Ανουνάκι
Μάλιστα, στήν περιοχή αυτή, στήν Σουμερία, το 1960 βρέθηκαν σε πήλινες πινακίδες χαραγμένα τα ιστορικά γεγονότα τα οποία ήταν η αφορμή για το τέλος μιάς μυστηριώδους κάστας βασιλέων – θεών πού έδρασαν εκεί, τους Ανουνάκι. « Η Ούρ καταστράφηκε, πικρός είναι ο θρήνος σας. …τα σώματα λιώνουν σαν το λίπός στον ήλιο…οι θεοί μας εγκατέλειψαν»
Αφορμή για αυτή την καταστροφή, για το περίεργο τέλος τους , λένε ότι ήταν το γεγονός της ρήξης του Ανού {εννοεί τον Ουρανό, ότι είχαν την ουράνια επαφή} και την κατάληψη του θρόνου από τον Ενλίλ. Μεταξύ του Ενλίλ και του αδελφού του Ένκι δημιουργήθηκαν γεγονότα πού έφεραν και το τέλος τους .

 Έτσι εγκατέλειψαν την Σουμερία οι θεοί. Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Λόρεν Γκάρντερ , όλα αυτά συνέβησαν όταν πλέον έχασαν την επαφή τους οι θεοί με την «Φωτιά των Άστρων», όπως την ονομάζει. Η ιστορία αυτή έχει την προέλευσή της προφανώς, από το γνωστό Ελληνικό πάνθεων, όπου τον Ουρανό {Ανού, εξ’ ού καί Ανουνάκι} έριξε ο Κρόνος {Ενλίλ} και ερχόμενος μετά σε μάχη με τον Δία {Ένκι} έχασε την εξουσία του και βρέθηκε στα Τάρταρα.

Από εκεί , με τους Τιτάνες , δεν έπαψε ποτέ να επιβουλεύεται τους «θεούς» συγγενείς του , μέσω της χρήσεως της ενεργειακής πύλης πού έφερνε τό ουράνιο πύρ, της Στύγας. Μετά τα γεγονότα με τους Άτλαντες , η πύλη αυτή πού έφερνε την »φωτιά των άστρων» έκλεισε .

Μέρος από το ουράνιο πύρ όπως είπαμε εγκλωβίσθηκε στα έγκατα της γής παίρνοντας την επωνυμία Εωσφόρος, και του οποίου την ενέργεια συντηρούν και διατηρούν τώρα , μόνο μέσω της ψυχικής πού λαμβάνουν από την ανθρωπότητα. Κάτω από την πυραμίδα ένας υπόγειος δρόμος οδηγεί όπως λένε στα πόδια της Σφίγγας όπου υπάρχουν μεγάλα δωμάτια με όλα τα αρχεία της γνώσεως του κόσμου.

 Μια υπόγεια πολιτεία επισκέφθηκε και ο Χριστιανός Ροζενκρόϋτς , στην περιοχή Φέζ της Αιγύπτου. Πρόκειται για τον ιδρυτή των Ροδόσταυρων , ο οποίος ξεκινώντας από την Γερμανία, και αφού πέρασε από την Αυστρία και Ιταλία όπου έκανε τις κατάλληλες συναντήσεις στις εκάστοτε στοές , οδηγήθηκε και στην Φέζ όπου «έγινε δεκτός από τους αδελφούς της Αιγυπτιακής Στοάς της «Λευκής Αδελφότητας».

Η «Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα»,πού διατηρεί τις αρχαίες γνώσεις του Θόθ, {ο θεός Ατόν του Ακενατόν του οποίου την θρησκεία διατήρησε και διέδωσε ό Μωυσής στον λαό του με το όνομα Ιεχωβα}, και στον οποίο ήταν αφιερωμένη η Μεγάλη Πυραμίδα πού ονόμαζαν «Άδυτο του Θόθ», λέγετε πώς πρωτοδημιουργήθηκε από τον Φαραώ Τούθμωση τον Γ΄, στο Καρνάκ.

Αυτοί λοιπόν τον κατέβασαν από μυστική είσοδο σε μια υπόγεια πολιτεία. Εκεί συνάντησε τους «Αρχαίους» ή «Στοιχειώδεις κατοίκους», όπως τους αποκαλούν τους Άτλαντες δηλαδή, που τον περιήγησαν σε αυτή , του μίλησαν για τις γνώσεις του παρελθόντος κόσμου αλλά και για πράγματα που μέλλουν να γίνουν.

Μετά τον έφεραν μπροστά σε δύο στήλες που αποτελούντο από ένα κράμα μετάλλων που δεν είναι γνωστό στο κόσμο μας, πάνω στις οποίες ήταν γραμμένες σε άγνωστη γραφή η ιστορία του κόσμου.

Η άγνωστη γραφή είναι τα ιδεογράμματα, ή και ιερογλυφική ονομαζόμενη, πού την συναντάμε βασικά σε όσες περιοχές είχαν την μεγαλύτερη δράση τους οι υπογήϊνοι Άτλαντες. Στην Αίγυπτο, στην Κρήτη, με την Γραμμική Α΄ και Β΄, στην Σουμερία, και σε άλλες εκεί περιοχές, όπως και στην Κίνα. 

ΚΠΛΗΚΤΙΚΟ HD VIDEO!!! ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ HD VIDEO!!! ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!


Εισιτήριο για τον κόκκινο πλανήτη.. Διάρκεια πτήσης 10 λεπτών. 
Σημείωση: Είναι πιθανό να αντικρίσετε ίχνη εξωγήινης ζωής.. 



Επιλέξτε ποιότητα 1080p.
http://www.katohika.gr/2012/02/hd-video.html


Το worldjudge2012 για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.


Το worldjudge2012 για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.



Γράφει o "The Judge"


Τελικά οι φήμες απέκτησαν σάρκα και οστά.. ενώ για μια φορά ακόμα, οι συνωμοσιολόγοι επιβεβαιώθηκαν παρ'όλες τις πολιτικές εγγυήσεις ότι τα στρατόπεδα,  που άλλοτε φιλοξενούσαν στρατιωτικό προσωπικό προσφέροντας ευημερία,  ασφάλεια, οικονομική στήριξη, ανάπτυξη, και το κυριότερο ισορροπία δυνάμεων σε γεωστρατηγικό επίπεδο..
δεν θα κλείσουν.  


Η  δραστική και επικίνδυνη μείωση της θητείας συνέβαλε στην  αναγκαστική "απονεύρωση" πολλών στρατιωτικών εγκαταστάσεων αρχικά με αδυναμία επανδρώσεως λόγω ελλείψεως προσωπικού και τελικά με κλείσιμο και ερήμωση ολόκληρων στρατοπέδων.  


 Η οικονομική κρίση, που κατ'εμέ ήταν κατασκευασμένη όπως μια μαθηματική εξίσωση,  επίσης δημιούργησε προϋποθέσεις  ακρωτηριασμού, στα στρατόπεδα φαντάσματα λόγω του υψηλού οικονομικού κόστους συντήρησης.  


Ο χρόνος κυλούσε.. και νέες φήμες ήθελαν τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, να αποτελέσουν χώρους υποδοχής λαθρομεταναστών. Νέες πολιτικές εγγυήσεις με συζητήσεις στο κοινοβούλιο απέρριπταν τις φημολογίες και τα σενάρια που βοούσαν στις τοπικές εφημερίδες και στο διαδίκτυο.. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.  Και η φωτιά πλέον φαίνεται για τους κατοίκους της Νεάπολης. Kαι οι εγγυήσεις; 
ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΝ.

  Η απόφαση να δημιουργηθούν "προσωρινά" κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών στην Νεάπολη Κοζάνης δεν εξέγειρε αντιδράσεις μόνο στην μικρή κοινωνία, αλλά και σ'ολόκληρη την χώρα, φοβούμενοι επανάληψη της απόφασης σε άλλες πόλεις.  Και όντως τα επόμενα κέντρα που θα κατασκευαστούν στην χώρα θα αριθμούν τα 30! 
Μερικά στοιχεία της 1ης εγκατάστασης ή καλύτερα στρατοπέδου συγκεντρώσεως θα δείτε ακριβώς από κάτω με στοιχεία που βρήκα στο crimesonair"Με μαύρα γράμματα, δικά μου σχόλια"


Εγκατάσταση χωρισμένη σε τέσσερις τομείς για κράτηση συνολικά 1000 ατόμων

Κάθε τομέας θα είναι χωρητικότητας 250 ατόμων, ο οποίος θα χωρίζεται σε (5) πτέρυγες των 50 ατόμων (όπου θα κρατούνται)

·Κάθε πτέρυγα (1/5 τομέα) 50 ατόμων περιλαμβάνει:

  1. Χώρους διαμονής  (Θα χρειαστούν 1000 κρεβάτια. Η σχολή αστυνομίας στο Τσοτύλι ίσως "δανείσει" αρκετά υλικά)
  2. Χώρο εστιατορίου
  3. Χώρους υγιεινής (WC, ντους) 
  4. Χώρο θρησκευτικής λατρείας (Μερικές θρησκείες έχουν τάσεις φανατισμού, ασχολίαστο τι μπορεί να υπάρξει σε μια έγκλειστη πολυπολιτισμική κοινωνία..)
  5. Υπαίθριο χώρος άθλησης
  6. Λοιποί ελεύθεροι χώροι-προαυλισμού 

 Η εγκατάσταση θα έχει τριπλή περίφραξη τύπου NATO (η εξωτερική θα έχει κονσερτίνα) και θα είναι ύψους 3 μέτρων

Η εγκατάσταση θα έχει Διοικητήριο με χώρους διοίκησης, προσωπικού και λοιπούς απαραίτητους χώρους (χώρος ιατρείου με αναρρωτήριο, γραφείο πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χώρος για παραμονή εκπροσώπων συνεργαζόμενων φορέων, κ.λπ.)

Φύλαξη


 Εξωτερική φύλαξη από αστυνομικό προσωπικό με οπλισμό

 Εσωτερική φύλαξη από ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας

Υποστήριξη από τεχνικά μέσα επιτήρησης (κλειστό κύκλωμα καμερών- CCTV)

Ανταποδοτικά Οφέλη

Ίδρυση αστυνομικής Υπηρεσίας (150 αστυνομικοί)

Ιδιωτικό προσωπικό Ασφαλείας (300 άτομα)

Κάλυψη αναγκών σίτισης από εταιρεία Catering

Παροχή υπηρεσιών ιατρικής μέριμνας

Συνεργείο καθαρισμού

Συνεργεία συντήρησης-τεχνικής κάλυψης

Εκμετάλλευση κιλικίων

Υπηρεσίες καθαριστηρίου (πλυντήρια, στεγνωτήρια)

Συνολικά θα απασχοληθούν στο Κέντρο Κράτησης 1000 περίπου άτομα από τη τοπική κοινωνία.

Έτσι με πρόσχημα την οικονομική ανάπτυξη στην μικρή κοινωνία και την εξάλειψη της ανεργίας με νέες θέσεις εργασίας προσπαθούν να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες, ενώ αναζητούν πολιτικά προεκλογικά οφέλη απ'τους κατοίκους του υποβαθμισμένου κέντρου των Αθηνών  και άλλων μεγάλων αστικών κέντρων.  Φυσικά σε κάθε περίπτωση θύμα είναι ο ίδιος ο πολίτης που έντεχνα έχουν υποβαθμίσει την ζωή του ακολουθώντας το μοτίβο ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ.  

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα δημιουργούνται και εύλογα ερωτήματα.   Όπως είναι η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής που δεν μπορεί να εγγυηθεί, σε καμία περίπτωση. Καθώς και η ασφάλεια του προσωπικού που θα εργάζεται σ'αυτά τα κέντρα.  Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την ασφάλεια των πολιτών που βρίσκονται στα αστικά κέντρα και τις δεκάδες εγκληματικές πράξεις που σημειώνονται σε καθημερινή βάση.. Δεν είναι όμως η σωστή προσέγγιση του θέματος αφού θα καταλήξουν οι μεν να κατηγορούν τους δε (Διαιρεί και βασίλευε)  χωρίς να δίνεται έμφαση στην πραγματική φύση του προβλήματος.  

Αν ήθελαν άμεση λύση θα μπορούσαν με πολύ χαμηλότερο κόστος να μισθώσουν μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προκειμένου να επαναπροωθηθούν οι άνθρωποι στις χώρες τους. Και το μεγαλύτερο ποσοστό απ'αυτούς θέλει να σηκωθεί και να φύγει!

Αντί αυτού που κατά την άποψη μου είναι αδιέξοδη προσέγγιση.. Δημιουργούν εγκαταστάσεις εκατομμυρίων ευρώ (σε πρώτη φάση) που στην συνέχεια όπως και θα αποδειχθεί λόγω ελλιπούς σχεδιασμού, θα ανέρθει σε δισεκατομμύρια, με την αναβάθμιση τους σε κέντρα κράτησης υψίστης ασφαλείας..  
Το διάστημα που θα κρατούνται εκεί, είναι άγνωστο! Όπως  άγνωστο είναι και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ δημιουργίας των εγκαταστάσεων,σίτησης και προώθησης στις χώρες τους, ενώ παράλληλα θα συνεχίζεται η αθρόα (σχεδιασμένη από κάποιους) εισβολή λαθρομεταναστών.

Το μεγάλο ερώτημα είναι για ποιούς γίνονται πραγματικά αυτά τα κέντρα κράτησης;;;  

Πολλοί θα θεωρήσετε πως ξεπερνώ τα όρια ακόμα και του μεγαλύτερου συνομωσιολόγου..  Όμως οι εξελίξεις γύρω μας είναι ραγδαίες και υπάρχει πολύς καπνός της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ γύρω μας. (New World Order)  
Παρόμοια κέντρα κράτησης υψηλών προδιαγραφών με κάμερες, τσιπ κλπ  φυλάσσονται από αρχές ασφαλείας αλλά και ιδιωτικές εταιρείες (contractors)  και στην Αμερική.
Το μυαλό μου πηγαίνει σε κάτι που λέγεται FEMA CAMPS αναπόφευκτα.  
Δεν θα ήθελα να αναλύσω τίποτα περισσότερο.
 "Οποιαδήποτε στοιχεία που παρουσιάζονται στα παρακάτω βίντεο είναι εντελώς συμπτωματικά".