Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

Σύμπτωση;

Στις 20 Μαρτίου 2009βγαίνει επίσημα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ η ταινία Knowing του ελληνικής καταγωγής Άλεξ Πρόγιας, με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.
Στην Ελλάδα, που έκανε πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου, ο τίτλος ήταν «Σκοτεινός Κώδικας»).
Πρόκειται για μία καταστροφολογική ταινία θρίλερ, που μπλέκει το υπερφυσικό, την Βίβλο, τους εξωγήινους και την τελική ολική καταστροφή του πλανήτη Γη από έκρηξη (ή καταιγίδα) του ήλιου.

Υπόθεση: Πιτσιρικάς ανακαλύπτει κομμάτι χαρτιού που γράφτηκε πριν από 50 χρόνια, από μία αλλόκοτη γυναίκα που διάβαζε την Βίβλο και έπαιρνε μηνύματα από το υπερπέραν (τελικά ήταν εξωγήινοι), και είναι γεμάτο αριθμούς που παραπέμπουν σε μεγάλες καταστροφές που έχουν λάβει χώρα στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι οι τελευταίοι αριθμοί αναφέρονται σε μελλοντικές ημερομηνίες....
Δείτε το trailer


Μία από τις καταστροφές που λαμβάνουν χώρα και είχαν «προφητευθεί» είναι μία μεγάλη έκρηξη της πετρελαϊκής Πλατφόρμας στον Κόλπο του Μεξικού.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω την ώρα ακριβώς που ο Κέητζ παρακολουθεί την είδηση από την τηλεόραση, κοιτάει το ρολόι και η ώρα είναι 12:00 μ.μ., ώρα ΙΑΠΩΝΙΑΣ (Japan).

Σχεδόν ακριβώς 1 χρόνο μετά (παρά ένα μήνα) της επίσημης προβολής της ταινίας, στις 20 Απριλίου 2010, βυθίζεται ύστερα από έκρηξη η πλατφόρμα πετρελαίου της εταιρείας Deepwater Horizon στον κόλπο του Μεξικού, με αποτέλεσμα 11 άτομα να αγνοούνται και 17 άτομα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Η έκρηξη έλαβε χώρα στις 10:00 μ.μ.
Η διαφορά ώρας Ιαπωνίας-Μεξικό είναι 14 ώρες. Οπότε όταν ο Κέητζ είδε να λέει 12:00 ώρα Ιαπωνίας, την ίδια στιγμή στο Μεξικό ήταν 10 μ.μ.