Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στο 15,5% το ΠΑΣΟΚ!!!


Στο 15,5% το ΠΑΣΟΚ!!!


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα ο «Τύπος της Κυριακής», το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μόλις το ιστορικά χαμηλότερο της πρόθεσης ψήφου σε ποσοστό 15,5% των ερωτηθέντων, ενώ η Νέα Δημοκρατία δεν ξεκολλάει με τίποτα από ποσοστά γύρω στο 20%, αφού συγκεντρώνει και αυτή τη φορά το 21,5% της πρόθεσης ψήφου.

Προβλέπουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα,....
το ΠΑΣΟΚ θα πέσει σε μονοψήφιο  ποσοστό σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου.

Αυτό ας το σκεφτούν όλοι εκείνοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και όλα εκείνα τα στελέχη που δεν ανατρέπουν την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο Γέροντας Παΐσιος για την κρίση...


Ο Γέροντας Παΐσιος για την κρίση...


Μιλάει για τη σημερινή καθολική κρίση. Κι όμως έχει φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.

Κι αυτό δεν είναι καθόλου παράδοξο για ανθρώπους άγιους και σοφούς, όπως ο Γέροντας Παΐσιος.

Οι οποίοι βλέπουν τα παρελθόντα και τα μέλλοντα, ωσάν να είναι παρόντα.

Γι’ αυτό και το «σήμερα» του Γέροντα Παΐσίου, πριν από μια 20ετία, περίπου, είναι ιδιαίτερα επίκαιρο.

Να, λοιπόν, τι λέει ο Γέροντας για το διαχρονικό «σήμερα» της ελληνικής κακοδαιμονίας και αθλιότητας. Και ιδιαίτερα για την ένοχη σιωπή, η οποία επικρατεί από μια μερίδα του λαού και μάλιστα των θρησκευόμενων και δη των κληρικών:

«Όταν όλα καίγονται γύρω σου, ο πόνος δεν σ’ αφήνει να σωπάσεις.

Λένε κάποιοι: Κάνε προσευχή! Τους απαντώ: Η προσευχή, προσευχή και ο λόγος, λόγος.

Η σιωπή, μερικές φορές, φέρει μεγάλη ευθύνη.

Αν δεν φωνάξουμε, θα σηκωθούν οι πατεράδες μας από τους τάφους και θα μας δείρουν και θα μας καταραστούν.

Εκείνοι υπέμειναν τόσα για την πατρίδα και την ορθοδοξία ! Κι εμείς τι κάνουμε γι’ αυτήν;

Είναι φοβερό και μεγάλο κρίμα, που η Ελλάδα και η Ορθοδοξία πολεμιέται απ’ τους ίδιους τους Έλληνες!

Σήμερα, αφού η πολιτεία τα βάζει με το νόμο του Θεού, όποιος δεν μιλάει, πρέπει να κλείνεται στη φυλακή.

Ο, τι και να ψηφιστεί, δεν μπορεί να καταργήσει το νόμο του Θεού και να ησυχάσει τη συνείδηση…

Πίσω από την ΕΟΚ κρύβεται η δικτατορία των Σατανιστών.

Τέτοια δικτατορία, που σκέπτονται να κάνουν, μόνο ο διάβολος θα μπορούσε να την είχε σκεφθεί. Όμως…

Ο λαός μας έχει κρυμμένη δύναμη για ώρες ανάγκης.

Αλλά και ο Θεός αγαπά την Ελλάδα. Κι αφού δεν χαθήκαμε σε τόσες περασμένες μπόρες, δεν θα χαθούμε και στην τωρινή θύελλα.

Γι’ αυτό, ας μην κοιμόμαστε κι ας είμαστε έτοιμοι…».

Αυτά έλεγε ο άγιος και σοφός Γέροντας Παΐσιος. Και δεν ξέρουμε τι θα έλεγε σήμερα, ύστερα από είκοσι, περίπου, χρόνια. Όταν στην ελληνική πολιτική και κοινωνική ζωή έχει συντελεστεί ριζική μεταξίωση, όπως θα έλεγε και ο Νίτσε και απαξίωση των αξιών. Όταν: Από την περίφημη ελληνική φιλοτιμία καταντήσαμε στην απροκάλυπτη και αναίσχυντη αφιλοτιμία. Κι όταν από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο πατριωτισμό των ελλήνων καταντήσαμε στην προδοσία και εφιαλτοκρατία, με την οποία δολοφονούνται οι Έλληνες και η Ελλάδα…

Είναι όμως αξιοπρόσεκτα αυτά που, τώρα δα λέει, ο Σ/τος Μητροπολίτης Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας σχετικά με το κατάντημα των πολιτικών μας:

«Ύστερα απ’ όλα αυτά, που συμβαίνουν, λέει ο Σ/τος Κονίτσης, οι πολιτικοί μας παραπονιούνται ότι τουs υποδέχεται ο κόσμος με γιαούρτια, αυγά, ντομάτες, και άλλα παρόμοια ευγενή προϊόντα. Και παρότι δεν συμμερίζομαι αυτή την πρακτική – όχι δεν τη συμμερίζομαι-όμως έτσι μού ’ρχεται να φωνάξω: Ζήτω τα γιαούρτια, ζήτω οι ντομάτες, ζήτω τα αυγά. Ν’ αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν με αυτόν τον τρόπο την φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία…».

Και πιστεύω ότι τα λόγια του αυτά του Σ/του Κονίτσης τα χειροκροτεί η συντριπτική πλειονότητα των σήμερα δεινοπαθούντων Ελλήνων. Και όχι μόνο. Αλλά και οι αναρίθμητες στρατιές των αγίων και των ηρώων, που πάλεψαν, διαχρονικά και έδωσαν τη ζωή τους και το αίμα τους. για την ελευθερία και αξιοπρέπεια της Ελλάδας.

Σε αντίθεση με το μέρος των βολεμένων, σήμερα, εθελόδουλων, που χειροκροτούν και υποστηρίζουν τα κόμματα της διαθοράς και της προδοσίας. Μεταξύ των οποίων είναι και πολλοί απ’ αυτούς, που καυχώνται ότι είναι, τάχα, και… χριστιανοί. Και μάλιστα και κληρικοί. Που με τη σιωπή τους συνευδοκούν στο σαφάρι δολοφονίας και κακουργίας σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Και εμπνέουν το θράσος στα κόμματα της προδοσίας να καυχώνται για το μέγεθός τους. Και να ρωτούν με περισσή αναίδεια για το ποιος άλλος, εκτός από αυτούς, θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Όταν η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων γνωρίζει ότι σίγουρα δεν θα μας σώσουν οι περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον επικίνδυνοι εφιάλτες της Σκύλλας και της Χάρυβδης του δικομματισμού και των συνοδοιπόρων τους…

Οι επιστήμονες του CERN «έσπασαν» την ταχύτητα του φωτός...


Οι επιστήμονες του CERN «έσπασαν» την ταχύτητα του φωτός...




Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν την Πέμπτη πως κατέγραψαν σωματίδια που ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως ανακάλυψη που μπορεί να ανατρέψει έναν από τους θεμελιώδεις νόμους του Αϊνστάιν για το σύμπαν.

Ο Αντόνιο Ερεντιτάτο, εκπρόσωπος της διεθνούς ομάδας επιστημόνων, ανακοίνωσε πως οι μετρήσεις τους έγιναν κατά τη διάρκεια τριών ετών και έδειξαν ότι σωματίδια νετρίνο, τα οποία εκτοξεύτηκαν από το CERN στη Γενεύη στο Σαν Σάσο στην Ιταλία, έφτασαν....
60 νανοδευτερόλεπτα πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός.
«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα ευρήματά μας. Τα ελέγξαμε και τα ξαναελέγξαμε για οτιδήποτε που θα μπορούσε να έχει επηρεάσει τις μετρήσεις μας, αλλά δε βρήκαμε τίποτα. Τώρα θέλουμε ανεξάρτητους συναδέλφους να τα διασταυρώσουν», είπε ο Ερεντιτάτο.

Αν η ανακάλυψη επιβεβαιωθεί, θα ανατρέψει την θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν που διατυπώθηκε το 1905, η οποία λέει πως η ταχύτητα του φωτός είναι μια «κοσμική σταθερά» και πως τίποτα στο σύμπαν δεν μπορεί να ταξιδέψει γρηγορότερα.

Αυτή η υπόθεση, η οποία παραμένει πάνω από έναν αιώνα, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του αποκαλούμενου Σταθερού Μοντέλου της φυσικής, το οποίο προσπαθεί να περιγράψει τον τρόπο που λειτουργεί το σύμπαν.

Αυτό το τελείως αναπάντεχο εύρημα προήλθε από έρευνα φυσικών που δουλεύουν σε ένα πείραμα που το ονομάζουν OPERA και το οποίο λαμβάνει χώρα από κοινού στο CERN και στο εργαστήριο Σαν Σάσο στην κεντρική Ιταλία.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;


Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί από εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πει δημόσια από ποίους αποτελούνται αυτές οι "αγορές". 




Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".


Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειές στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"



Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.

Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:

Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; 
Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.

Για αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πει ποίοι αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.

Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.

Μάλιστα πριν ένα χρόνο περίπου ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας είχε μιλήσει στην ΝΕΤ για το ποίοι αποτελούν τις αγορές. Δεν μίλησε βέβαια για την καταγωγή τους. 

Επικοινωνήστε λοιπόν με τα ΜΜΕ την ώρα που γίνονται συζητήσεις για τις "αγορές" και ζητήστε να μας πουν ποίοι τις αποτελούν.

ο θανατος του Γ.Γκιολβα -Ενας χρονος ζωης μου εμεινε

Φωτεινή Οντότητα κατέγραψε κάμερα ασφάλειας


Φωτεινή Οντότητα κατέγραψε κάμερα ασφάλειας

 
Μετά το συμβάν άνθρωποι της ασφάλειας του κτιρίου έντρομοι τρέχουν να δουν τι συμβαίνει.
Δείτε το Βίντεο..





ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ........


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ENA VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ! ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΈΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ !! ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 25/5/20111 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!


ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
δημιουργία, μοντάζ: Δημήτρης Σαββαΐδης