Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ταξίδι στα αστέρια: Εντυπωσιακός χάρτης του σύμπαντος από την Google

Ταξίδι στα αστέρια: Εντυπωσιακός χάρτης του σύμπαντος από την Google


Το νέο εντυπωσιακό project της Google «100.000 Stars» σας ταξιδεύει κυριολεκτικά στα αστέρια. Πρόκειται για έναν ψηφιακό διαδραστικό χάρτη που σας επιτρέπει να περιπλανηθείτε στο διάστημα και να γνωρίσετε τα 119.617 κοντινότερα αστέρια στον πλανήτη μας. Ο τρισδιάστατος διαδραστικός χάρτης απεικονίζει τα 400 δισεκατομμύρια αστέρια που βρίσκονται στον γαλαξία μας, ωστόσο εστιάζοντας σε αυτά, μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες όπως τη σύνθεση, την ηλικία τους και την απόσταση τους από τη Γη, ενώ κουνώντας το ποντίκι, μπορείς να τα δεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Επισκεφθείτε το 100.000 Stars θα βρείτε εδώ.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Η.Π.Α.: Σχέδιο «μαντρώματος» των πολιτών σε πόλεις [Βίντεο]

Η.Π.Α.: Σχέδιο «μαντρώματος» των πολιτών σε πόλεις [Βίντεο]

Το ζητούμενο σε μία παγκόσμια χούντα είναι να μαντρώσει τους πληθυσμούς σε πόλεις γκέτο, προκειμένου να ελέγχονται εύκολα.
Η Ατζέντα 21 αυτό επιδιώκει: Καταργώντας σταδιακά, λόγω δυσβάσταχτων φόρων σε αγροτεμάχια και κατοικίες, την ιδιοκτησία θα μαντρώνει τον κόσμο σε κατοικίες γκέτο, όπου θα ζει ο ένας πάνω στον άλλο.
Με την βοήθεια της τεχνολογίας οι πάντες θα ελέγχονται μέσα στα στενά όρια των πόλεων. Αυτό είναι το σχέδιο. Δεν το πιστεύετε;
Δείτε το βίντεο σε σχέση με την πολιτική Ομπάμα και μην ξεχνάτε ότι γίνεται στην Αμερική, περνάει μετά και σε εμάς:
Κάποτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, σήμερα πραγματικότητα

Ατζέντα 21: Ζευγάρι από τη Φλόριντα μηνύει την πόλη αφού τους ανάγκασαν να ξεριζώσουν τον οικογενειακό τους λανανόκηπο

Ατζέντα 21: Ζευγάρι από τη Φλόριντα μηνύει την πόλη αφού τους ανάγκασαν να ξεριζώσουν τον οικογενειακό τους λανανόκηπο


«Το χωριό του Μαϊάμι Shores στο Μαϊάμι στη Φλόριντα, έχει βάλει μια ταμπέλα στον εαυτό του που παρουσιάζεται ως μια προοδευτική γειτονιά που προωθεί την« πράσινη διαβίωση.
"Αλλά οι κάτοικοι του χωριού Hermine Ricketts και Tom Carroll έχουν διαπιστώσει ότι αυτό δεν είναι μια τίμια ονομασία, δεδομένου οτι οι υπάλληλοι του χωριού τους διέταξαν πρόσφατα να ξεριζώσουν ένα οικογενειακό λαχανόκηπο που τον καλλιεργούσαν ειρηνικά για περίπου 17 χρόνια στην μπροστινή αυλή τους.

Αν παρακούσουν την εντολή που τους δώθηκε θα αντιμετωπίζουν καθημερινά πρόστιμα ύψους 50 δολάρια ανά παραπομπή.

Το ζευγάρι διατάχθηκε να ξεριζώσουν τον κήπο τους στις 8 Μαΐου 2013, μόλις μια ημέρα μετά από μια αμφιλεγόμενη αναθεώρηση ζωνών που πέρασε ξαφνικά ότι απαγορεύεται η φύτευση των λαχανικών στις μπροστινές αυλές των κατοικιών.

Ωστόσο, το ίδιο διάταγμα επιτρέπει παράδοξα για την μπροστινή αυλή φύτευση άλλων λεγόμενων «κιτς» στοιχείων, όπως το ροζ φλαμίνγκο και αγαλματίδια για κήπους.

Οι άνθρωποι βρίσκονται σε πλήρη λήθαργο, και αν τους χαλάσεις την ησυχία τους, η τους πείς κάτι το οποίο δεν το έχει πλασάρει κάποια «εγκριτη»πηγή όπως, τηλεοπτικό κανάλι η δημοσιογράφος, θα σε περάσουν για τρελό - η στην καλύτερη των περιπτώσεων συνομωσιολόγο.

Μόνο που στην περίπτωση της Ατζέντα 21, (και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το μπλόγκ), τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν υφίστανται συνομωσίες. Τα τσιράκια της Νέας τάξης πραγμάτων καθώς προσπαθούν να εφαρμόσουν τους στόχους τους, σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν τον όρο "Ατζέντα 21". Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο αβλαβείς ταμπέλες που ηχούν όπως "έξυπνη ανάπτυξη", "ολοκληρωμένο χωροταξικό σχεδιασμό" "πράσινη ανάπτυξη" και ιδιαίτερα, "βιώσιμη ανάπτυξη".

Έτσι, μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν φέρει την υπογραφή Ατζέντα 21 δεν σημαίνει ότι δεν είναι η προώθηση των στόχων της Ατζέντα 21.

Οι στόχοι της Ατζέντα 21 δεν εφαρμόζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επίσης σε όλα τα κράτη, και βεβαία στην Ελλάδα. Απλά όπως ανέφερα προηγουμένως με διαφορετική ταμπέλα. Αυτό είναι μια τεράστια παγκόσμια προσπάθεια που συντονίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.

Η «Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, αποτελεί το σχέδιο δράσης για την απογραφή και τον έλεγχο σε οτιδήποτε στη γη, το νερό, όλα τα μέταλλα, όλα τα φυτά, όλα τα ζώα, όλες τις κατασκευές, όλα τα μέσα παραγωγής, όλες οι πληροφορίες, όλη η ενέργεια, καθώς και όλα τα ανθρώπινα όντα στον κόσμο.

Κάθε φυτό, λέει ο «Επίσημος κώδικας ότι είναι κι ένα « επιβλαβές ζιζάνιο »- φυλάκιση η ακόμα και καθημερινά πρόστιμα, μπορούν να σας κλέψουν τη γη.

Μπορούν να σας πάρουν από το σπίτι σας, μέχρι και να σας φυλακίσουν. Οι δικαστικές διαδικασίες όπως καταλαβαίνεται είναι βιτρίνα, καθώς δεν υπάρχει απαλλαγή που να συνδέεται με αυτό τον «κώδικα».

Πηγή: atheatignosi

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ

Share Button
ΕΟΕ | ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Υπάρχουν και όρια στην ξεφτίλα κύριοι και κυρίες των μεγάλων καναλιών… Φτάνουν πια τα κατάπτυστα πρότυπα που παρουσιάζεται από τα προγραμματά σας. Αλλά επειδή όπως είπαμε εσείς βαλθήκατε να μας αποτελειώσεται, τώρα τα ψεύτικα πρότυπά σας πηγάζουν και μέσα από τα ρεπορτάζ σας… Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε το απίστευτο ρεπορτάζ του ant1 που παρουσίασε μια κοπέλα-μοντέλο-υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης να μας λέει πως θα κερδίσει περισσότερα μηδενικά στους μισθούς της αλλά και πως παραμιλούν οι πελάτες του μαγαζιού που δουλεύει (είπαμε διεθνή καριέρα…) από την εμφάνισή της…  Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρώτο – γράψουμε… Η λέξη έλεος και ξεφτίλα θέλουν να βγουν τόσο έντονα από το στόμα μας που θα πάρουν παραμάζωμα πάρα πολλούς… Φυσικά σε όλη αυτή την κατάσταση δεν φταίνε μόνο τα ΜΜΕ αλλά και ειδικά οι νεολαία… Ειδικότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης  που εδρεύουμε σαν οργανισμός και μπορούμε να εκφέρουμε άποψη, οι νέοι έχουν κάνει μόδα, διασκέδαση σε αμφιβόλου ηθικής μαγαζιά…ΑΙΣΧΟΣ !!!
Δείτε το ρεπορτάζ εδώ http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=3orgc_i2_i_q_k_y%3D
Υ.Γ Πλησιάζει ο καιρός που θα μας βρουν μπροστά τους όλοι αυτοί… σύντομα…
Υ.Γ2 Αφιερωμένο σε όλους σας…


Νεοέλληνες με γεια σας,
τα καινούρια σας τα στέκια
χάρισμά σας.
Δεν μου κάνει αυτή η νύχτα
στήνω γλέντι σ’ άλλη πίστα,
μαζί μας Στέλιο ρίχτα.
- Για τους φίλους π’ αγαπάω
δυο χαμόγελα χρωστάω
κι απόψε τραγουδάω.
Τ’ άδικο που έχω ζήσει
η αγάπη το ‘χει σβήσει,
τραγούδι έχει γεννήσει.
Γλυκό νερό στην κόλαση
θα πιούμε εδώ μαζί σου,
εμείς που μεγαλώσαμε
με την αναπνοή σου.
- Γλυκό νερό στην κόλαση
κοντά σας παίρνω θέση,
καρδιά μου μη γυρνάς
εκεί που είχες πονέσει.
Στην Ελλάς του δυο χιλιάδες
γίναν όλοι βασιλιάδες,
λαϊκοί τραγουδιστάδες.
Στη δικιά μας κοινωνία
ζούσαμε άλλη αγνωνία,
μην πας στη Γερμανία.
- Πες μου τι θα κάνεις τώρα
έτσι που σε καταντήσαν
πατρίδα σερβιτόρα.
Στα σκυλάδικα χορεύεις
μες στη νύχτα ταξιδεύεις
ταυτότητα γυρεύεις.
ΕΟΕ