Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...


Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Τότε που ποια θα είναι αργά να διαμαρτυρηθείτε και να αρνηθείτε την ηλεκτρονική σκλαβιά. Η ταινία αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΟΕ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΟΕ

http://www.eoellas.org/thessalonikisimvola/

Ένα βίντεο που προβλήθηκε αποκλειστικά στο ΕΟΕtv ( http://eoellas.org/webtv ). ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ένα 12 ΛΕΠΤΟ βίντεο τoy ΕΟΕ που είναι συλλεκτικό από όλες τις απόψεις και μας παρουσιάζει μια Θεσσαλονίκη μέσα στα αρχέγονα σύμβολα…

Ανακοινώθηκαν ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ στην ΡΩΣΙΑ (video)

Ανακοινώθηκαν ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ στην ΡΩΣΙΑ (video)


Ένα περίεργο, αλλά ίσως όχι τόσο απρόσμενο νέο, ανακοινώθηκε σε ρωσικό κανάλι. Δύο ήλιοι εμφανίστηκαν πάνω από την Μόσχα στην περιοχή Oblast, στις 25/11/12. Οι υποθέσεις που έγιναν οδηγούν σε πολλά και αντικρουόμενα συμπεράσματα: ότι ο δεύτερος ήλιος είναι ο Νιμπίρου, ότι πρόκειται για σφάλμα του φακού, για οφθαλμαπάτη, για ψευδαίσθηση που δημιούργησαν τα σύννεφα και άλλα πολλά... 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας δεύτερος Ήλιος είχε κάνει την εμφάνισή του και παλαιότερα στην
Χαβάη, στις 29/5/2011. 
 
Πηγή diadrastiko
Από το  ermhs-gr

http://www.kalyterotera.gr/2012/11/video_28.html

Έρχεται η ηλεκτρονική ταυτοποίηση


Έρχεται η ηλεκτρονική ταυτοποίηση

Έρχεται η ηλεκτρονική ταυτοποίηση
Την εισήγησή του σχετικά με την πρόταση του «Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση και τις υπηρεσίες εμπιστοσύνης για ηλεκτρονικές συναλλαγές στην εσωτερική αγορά», παρουσίασε ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσος Βολουδάκης στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Υφυπουργός τόνισε  ότι το σχέδιο του Κανονισμού είναι συμβατό με την ασκούμενη πολιτική  του Υ.Δ.Μ.&Η.Δ.  για την Ηλεκτρονική  Διακυβέρνηση, ενώ τονίστηκαν τα κρίσιμα σημεία για τις  παρεμβάσεις  που σχεδιάζονται. Ο κ. Βολουδάκης τόνισε ότι κύριος στόχος του Υπουργείου είναι μια πολιτική ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, η οποία θα σέβεται  απόλυτα τα δεδομένα  προσωπικού χαρακτήρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Βολουδάκης επεσήμανε ότι ο σχεδιασμός της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης γίνεται διαχωρίζοντας σαφώς την ψηφιακή ταυτοποίηση από την ταυτοποίηση των πολιτών με τα συμβατικά μέσα. 
«Η πρόταση Κανονισμού που συζητάμε σήμερα, είναι μια πρόταση που σκοπό έχει κυρίως να διευκολύνει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ πολιτών, επιχειρήσεων και δημοσίων διοικήσεων των Κρατών – Μελών, και να διασφαλίσει το απαραίτητο επίπεδο εμπιστοσύνης και διαλειτουργικότητας που προϋποθέτουν οι συναλλαγές αυτές. Πέραν όμως των σημαντικών ούτως ή άλλως ζητημάτων που ρυθμίζει η πρόταση κανονισμού, άπτεται και της ουσίας του ζητήματος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, τόσο από την πολιτική, όσο και από την τεχνολογική της πλευρά», ανέφερε ο Μανούσος Βολουδάκης, χαρακτηρίζοντας την ηλεκτρονική διακυβέρνηση,  ως μία από τις βασικές προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης.
 «Η δυνατότητα συγκέντρωσης και διαχείρισης πληροφοριών  που η Ηλεκτρονική  Διακυβέρνηση παρέχει στο σύγχρονο κράτος, δημιουργεί σε πολλούς πολίτες ανησυχίες. Ανησυχίες  για την ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων, ανησυχίες για τη σφαίρα της ιδιωτικής τους ζωής, ανησυχίες για το ενδεχόμενο κατάχρησης  εξουσίας, είτε από πλευράς του ίδιου του κράτους και των λειτουργών του, είτε από τρίτους οι οποίοι για τον οποιοδήποτε λόγο θα αποκτήσουν παράνομα πρόσβαση σε πληροφορίες και δεδομένα που ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσουν κατά τρόπο που θα παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του πολίτη», υπογράμμισε ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διαβεβαιώνοντας ότι στόχος του υπουργείου είναι μία  αποτελεσματική ψηφιακή δημόσια διοίκηση  «που θα σέβεται απόλυτα και τα προσωπικά δεδομένα, και τη σφαίρα της ιδιωτικής ζωής των πολιτών και την ελεύθερη βούλησή τους». 
Ο κ. Βολουδάκης ξεκαθάρισε ότι η ψηφιακή ταυτοποίηση αποσυνδέεται από την υποχρεωτική ταυτοποίηση. «Το γεγονός ότι επιδιώκουμε να παρέχει η δημόσια διοίκηση το μέγιστο δυνατό αριθμό υπηρεσιών της ψηφιακά, δεν σημαίνει ότι ο πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να έχει ένα δελτίο ταυτότητος το οποίο θα φέρει ηλεκτρονικό κύκλωμα, το περιεχόμενο του οποίου ο ίδιος ο πολίτης δε θα μπορεί να ελέγξει», είπε ο κ. Βολουδάκης και πρόσθεσε:  «Eπιλέγουμε να μην ενοποιήσουμε τα μητρώα των ψηφιακών δεδομένων της πολιτείας, αλλά να δομήσουμε ένα τρόπο διασύνδεσης, όπου μόνο κατά περίπτωση, αναλογικά και για συγκεκριμένο λόγο θα μπορεί ο διαχειριστής του ενός μητρώου να αντλήσει (τα απολύτως απαραίτητα) στοιχεία ενός πολίτη από άλλο μητρώο”.
 O κ. Βολουδάκης, είπε ότι στο υπουργείο εφαρμόζεται ήδη η Ψηφιακή υπογραφή για την διακίνηση και παραγωγή εγγράφων, ενώ ήδη εφαρμόζεται και ο εσωτερικός Κανονισμός Ηλεκτρονικής έκδοσης και διακίνησης εγγράφων. Στόχος, όπως είπε, είναι η αποκλειστική ηλεκτρονική διακίνηση σε όλα τα Υπουργεία μέχρι τον Ιούνιο 2013.
«Σχεδιάζουμε έργο με το οποίο θα παρέχονται σχεδόν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και διαδικτυακά στον πολίτη,  σταδιακά έως το 2015, εντός του κατάλληλου πλαισίου. Η προκήρυξη του έργου προγραμματίζεται εντός του έτους, ενώ προβλέπεται  χρηματοδότηση ύψους 15 εκ. από το Ε.Π. Διοικητική Μεταρρύθμιση», επεσήμανε.

Ακόμα και αν στα πάρουν όλα... Μην τους αφήσεις να σου πάρουν την ψυχή... Μην τους δώσεις το τέλος που αυτοί θέλουν...


Ακόμα και αν στα πάρουν όλα... Μην τους αφήσεις να σου πάρουν την ψυχή... Μην τους δώσεις το τέλος που αυτοί θέλουν...



Ξημερώματα σήμερα σε όλα τα κανάλια στην τηλεόραση ακούγαμε πανηγυρισμούς ιαχές χαράς "σωθήκαμε... Οι εταίροι μας, μας θέλουν στο ευρώ... Πήραμε την δόση..." πήραμε την δόση μας.


Οι Έλληνες, οι εκπολιτιστές της οικουμένης, οι συγγραφείς κάθε σελίδας της παγκόσμιας ιστορίας, αυτοί που έμαθαν όλη την γη να μιλά και να μην μουγκρίζει, να τιμά του νεκρούς και να μην τους κάνει γεύμα, που έμαθαν σε όλους αυτούς να τιμούν τις μητέρες και τις αδελφές τους και να μην τις ατιμάζουν, οι ίδιοι πήραν την δόση τους. Όλοι αυτοί οι τέως βάρβαροι "τα αγριογούρουνα της Ευρώπης" όπως έλεγε ο Περικλής Γιαννόπουλος έχουν καταστήσει αυτό το λαό σκλάβο. 

Με πολιτικές που κατεύθυναν ξένοι οίκοι και εκτελούσαν και εκτελούν οι ντόπιοι δοσίλογοι μας οδηγούν στον γκρεμό. Θρήνησαν θρηνούν τους νεκρούς της επανάστασης της μεταπολίτευσης για τους 4000 νεκρούς που προκάλεσαν αδιαφορούν. Φόροι, χαράτσια, ΔΝΤ, ανεργία, δάνεια, τράπεζες είναι το καθημερινό γαϊτανάκι του θανάτου του Ελληνικού λαού. Εισπρακτικές εταιρίες αναλαμβάνουν την "εκτέλεση" των εντολών και ακούσια και την εκτέλεση δεκάδων Ελλήνων που οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία με εγκεφαλικά , κατάθλιψη , ψυχολογικά προβλήματα και αυτοκτονίες μπροστά στην θέα των υπέρογκων υποχρεώσεων που ανήμποροι δε μπορούν να αποπληρώσουν. Οι ανεργία ανέβηκε σε αστρονομικά νούμερα οι απολύσεις συνεχείς οι αποζημιώσεις ανύπαρκτες και οι συντάξεις της πείνας. Θέλουν να μας εξαφανίσουν μας μισούν μας θέλουν σκλάβους ρακένδυτους Έθνος "πρεζάκηδων" που αναζητούμε την δόση μας. 

Χτυπούν με κάθε τρόπο κάθε σημείο Ελληνικότητας, την οικογένεια, την θρησκεία μας, τα ήθη και τα έθιμα μας, θέλουν τον Έλληνα μαζάνθρωπο χωρίς Εθνική ταυτότητα, πεινασμένο και άνεργο, έτσι τον θέλουν... Να σερνόμαστε στα πόδια τους... Μας μισούν και το έδειχναν δια μέσου των αιώνων : 

«Καταραμένε Έλληνα! Όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω.
»Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου πρώτος και αξεπέραστος.
»Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος εσύ και ανυπέρβλητος!
»Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισοπολιτεία, εσύ μπροστά μου ασυναγώνιστος και ανεπισκίαστος.
»Αθλητισμό γυρεύω, το γιατρικό του κορμιού μου, εσύ μπροστάρης και αξεπέραστος.
»Καταραμένε Έλληνα! Καταραμένη Γνώση! Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός; Γιατί δεν μ’ αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;»
Ο αρχαίος ήταν και είναι «καταραμένος» γιατί εξήγαγε πολιτισμό και γλώσσα, έστηνε σε κάθε πόλη θέατρο και παλαίστρα, γυμναζόταν στον ήλιο γυμνός, θήρευε γνώση, έκτιζε Παρθενώνες...

ΕΛΛΗΝΕΣ... "Είμαι το πνεύμα, το πανάρχαιο Απολλώνειο πνεύμα, που κατέβη πρώτο από τις χιονοσκέπαστες κορφές της Ιστορίας, ο Άρρην Λόγος, ο όρθιος Δωρικός σκοπός, ο Πυθικός προαιώνιος Νόμος. Είμαι η αρχή της Ακτινοβολίας της Ευρυθμίας, της Πειθαρχίας, της Απλότητας, της βασικής κάθε ψυχής και λαού Αυτονομίας, είμ'η αρχή της τέλειας Μνήμης. Είμαι το Γνώθι Σαυτόν, το Μηδέν άγαν, είμαι η Χρυσή Τομή και η Τετρακτύς και ο Άκμων, είμαι το προμήνυμα του νέου χορού του καθαρμού απάνω από το πτώμα του φιδιού, που ρέψαν στη σπηλιά της γήινης ύλης,σκοτεινοί ληθαργημένοι αιώνες. 

Περιμένω πια την πιο μεγάλη λύτρωσή μου. Θέλω να σαρώσω με μια υπέρτατη αντίσταση, ό,τι μάταιο και ό,τι σάπιο, από το χώμα. Μη μου κλείτε πια τα στήθη σας, τη σκέψη σας και την ακοή σας. Ξεκινήστε. Εβγάτε να συναντηθούμε στην μεγάλη άπλα, που ό,τι τώρα στη φωνή μου, σας φαντάζει φοβερό, αυτού που βρίσκεστε κλεισμένοι, είναι ο Μέλος και το Μέτρο και ο Ρυθμός, όπ'ώχει πλάσει, ό,τι ανώτερο, γλυκύτερο και αδρότερο στο λαό σας και στους λαούς όλου του κόσμου. Είμαι ο ποταμός της Φωτεινής Αγιότητας, που Σας καλεί να ξαναβαφτιστείτε, στα προαιώνια κρυσταλλένια νάματά του. Βοηθήστε με, να σας βοηθήσω.Δεν μ'ακούτε; Ο βρυχηθμός μου έχει πια ωριμάσει μες στους αιώνες. Μην αργείτε. Ελάτε, ελάτε. Ως πότε πια να σας κράζω;" 

Εγερθείτε λοιπόν σηκώστε την βαριά ασπίδα του ήθους και του πεπρωμένου οδηγηθείτε από το βήμα των προγόνων μας που μας βλέπουν από τα Ιλίσια πεδία και είναι σίγουροι για μας σχηματίστε την άρρηκτη φάλαγγα στο πλευρό ο ένας του άλλου μην δίνετε την χαρά στους δυνάστες ότι θα έχουν εύκολο έργο... Θα ματώσουμε θα πονέσουμε ναι αλλά δε θα υποκύψουμε ότι τέχνασμα και αν μηχανευτούν οι βάρβαροι από όποιο σημείο και αν μας επιτεθούν όσο βαριά και να μας πληγώσουν η φάλαγγα θα παραμείνει σταθερή και θα συντρίψει τα ύπουλα και μαύρα σχέδια τους... Ήδη νιώθουν το κρύο ρίγος στην πλάτη τους ξέρουν οι σκοταδιστές ότι δεν έχουν ελπίδα τώρα που ο γίγας αρχίζει να ξυπνά το φως μας θα φωτίσει και θα ελευθερώσει την πατρίδα ξανά όπως γινόταν πάντα και θα δώσει το πυρ της ελευθερίας σε όλη τη γη. Έσεται ημάρ  Μαύρος Καβαλάρης 
 
(Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2009 έως την 23η Αυγούστου 2012 έχουν τελεσθεί συνολικά 3.124 αυτοκτονίες ή απόπειρες, αριθμός-ρεκόρ που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό μιας μικρής πόλης! Η αδιάψευστη αλήθεια, που αποτυπώνεται στους αριθμούς, μαρτυρά πως κάθε χρόνο τα περιστατικά αυτοκτονιών αυξάνονται κάθετα, τόσο στις μεγάλες πόλεις όσο και σε ακριτικές περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας. Συγκεκριμένα, το 2009 τα περιστατικά αυτοκτονιών ή απόπειρας ανήλθαν σε 677, το 2010 σε 830, το 2011 σε 927, ενώ από την 1η Ιανουαρίου 2012 μέχρι την 23η Αυγούστου σε 690. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2009 ο αριθμός των πολιτών που έβαλαν τέλος στη ζωή τους ανήλθε στους 265, το 2010 στους 291, το 2011 στους 306, ενώ από τις αρχές του 2012 μέχρι τα τέλη Αυγούστου τους 212)





ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ





ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ; Φυσικά Υπάρχουν «Αντίδοτα» στο ψέκασμα για την αντιμετώπιση αυτών που αναπνέουμε σχεδόν κάθε ημέρα και στις ακτινοβολίες βαθμωτών πεδίων; Ναι, υπάρχουν, είναι τέσσερα κύρια, αυτά χρησιμοποιούμε εμείς. Μην περιμένετε να τα ακούσετε από καμιά επίσημη πηγή, όπως δεν θα ακούσετε ότι σας ψεκάζουν, όπως εσείς ψεκάζετε τις κατσαρίδες.

Α. Για το καθάρισμα του οργανισμού από τα υλικά που εισπνέουμε από το ψέκασμα. Το chembuster σε υγρή μορφή του DR. WILLIAM G. von PETERS N.M.D., H.M.D., PhD, PhN, C.H., F.U.N.M. Στον ιστότοποhttp://www.uncurable.com/
Β. Το “Terminator Zapper” (εικόνα εδώ) βασισμένο πάνω στην πρωτοποριακή εργασία της Dr. Hulda Regehr Clark Ph.D, N. και του Dr. Wilhelm Reich. Εξουδετερώνει το παθογενές μυκόπλασμα, τα 200 γραμμάρια παρασίτων στο αίμα που έχει ο μέσος άνθρωπος, και τους κρυπτοϊούς,  διάβαστε και αγόραστε το ΕΔΩ
Γ. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το ψέκασμα τη στιγμή που γίνεται, με απλά και πάμφθηνα μέσα, αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προγράμματα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ναι και μάλιστα με το κόστος ενός γεύματος πολυτελείας για τέσσερα άτομα. Δείτε την εικόνα κάτω, πρόκειται για το CB ή Chembuster. Πρόκειται για κατασκευή πού επεκτείνοντας την αρχή λειτουργίας τού Cloudbuster τού Dr. Wilhelm Reich, από μονόδρομη σε αμφίδρομη. Ανοίγει τρύπες πολλών χιλιομέτρων στα χημικά σύννεφα. Επαναφέρει τις φυσιολογικές βροχές σε περιοχές με τεχνητή ξηρασία που είδαμε ότι μας δημιουργούν. Εξουδετερώνει τα αρνητικά βαθμωτά πεδία στην ευρύτερη περιοχή.
Η βλάστηση αυξάνει γρήγορα, οι άνθρωποι και τα ζώα αισθάνονται ευφορία (δηλαδή φυσιολογικοί και όχι σαλταρισμένοι) και είναι λιγότερο αναίτια επιθετικοί. Τοποθετείται στον κήπο. Πρόχειρα αναφέρουμε τα υλικά: ένας πλαστικός κουβάς που χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά που πουλάνε χρώματα των 8 κιλών, ρινίσματα αλουμινίου, κατά προτίμηση όσο χωράει ο κουβάς μέχρι τα τέσσερα πέμπτα, 7 κιλά πολυεστέρας με καταλύτη, 6 χάλκινοι η αλουμινένιοι, σωλήνες υδρεύσεως των 28 μιλιμέτρ (Φ28), μήκους 200 εκατοστά, 6 τάπες χάλκινες, τρεις δίσκοι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, 6 κρύσταλλοι διαφανούς χαλαζία διπλοτερματισμένοι και αρκετό κέφι. Διαβάστε Επαγωγικό CB με 20 – 30 ευρώ
Δ. Οργονίτες, (εικόνες πάνω) για να εξουδετερώσετε τα βαθμωτά πεδία στο χώρο σας και στο σώμα σας, το γεωπαθητικό στρές, ιονίζουσες ακτινοβολίες μικρής ισχύος και μικροκύματα. Αγοράστε εδώ
Το σπουδαιότερο όλων η ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, (ναι η γνωστή αμαρτία) ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής.
Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε! Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger , RIET-1. Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC 12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308
1) ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Πού είναι η εξυπνάδα σας; Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας; Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.
Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε, όπως το συνηθίζετε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε ΟΛΑ τα κρέατα και τα ψάρια. Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό κατσίκι ψητό και μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα, πολύ σπάνια. Το πολύ μια φορά τον μήνα! Γενικά, καταναλώνετε μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα. Βάλτε στην ζωή σας τα συμπληρώματα διατροφής. Διαβάστε
2) ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: α). Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από ΩΜΗ – ΖΩΝΤΑΝΗ σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, φύτρα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο. Μακριά από κρέας και τα παράγωγα του. Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει. και Γάλα ή Δηλητήριο;
β)ΝΕΡΟ 1ον: Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. Αλλά χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ, να βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, είναι από σκόνη μαρμάρου με κόλα, αλλιώς θα χαλάσουν τα νεφρά σας. 2ον: Βάλτε φίλτρα νερού και πίνετε νερό ΜΟΝΟ φιλτραρισμένο. 3ον: Εναλλακτικά ή και συμπληρωματικά  μπορείτε να οργονόσετε το νερό που πίνετε, δείτε πως να το κάνετε.
γ). Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, αφού ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών;
3ον) ΑΝΟΣΟΠΙΗΤΙΚΟ: Αυτό δεν είναι 3ον είναι 1ον και μάλιστα είναι αυτό που εξασφαλίζει γερή άμυνα σε κάθε επίθεση, αφήνει κάθε εχθρό απ’ έξω. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας, είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mcg για ένα μήνα. 800mcg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mcg ημερησίως. Δεν το λέω εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου. Μέχρι και το διαβόητο FDA ανάγκασε να κάνει τεστ.
Άλλα συμπληρώματα διατροφής, απαραίτητα και  χρήσιμα είναι το Ω3, βιταμίνη C ανακατεμένη με πίτουρο, κριθάρι ή κάτι ανάλογο, Β17 που δεν υπάρχει σε συμπλήρωμα διατροφής αλλά το παίρνουμε από πικραμύγδαλα και κουκούτσια βερίκοκου, μέλι, L-Tryptophan θα ετοιμάσω άρθρο γι αυτήν, όπως και για το πυρίτιο, το MSM και άλλα…  και μάθετε ότι από την καθημερινή τροφή-σαβούρα, τρώτε ΧΡΩΜΙΟ, ΜΟΛΥΒΔΟ και όχι μόνο, 1200% πάνω από το επίσημο επιτρεπτό όριο.
Καταναλώνετε πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, με 700 – 1200% χρώμιο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ….. Τα χαρτιά (450.000) που σερβίρουν τις πίτσες περιέχουν 400% – 1000% ΠΑΝΩ από το επιτρεπτό όριο ΜΟΛΥΒΔΟ, που είναι γνωστό πως προκαλεί καρκινογενέσεις, καταστροφή- εκφυλισμό του εγκεφάλου. Μάθετε για το Φθόριο που όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι ποντικοφάρμακο.
Γιατί τα κάνουν όλα αυτά και θα κατανοήσεις πως δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, πόσο μάλλον με την πολιτική ή κυριαρχική βούληση, με κάθε δικαστική ή άλλη αρχή.  Βρίσκονται και δρουν, πολύ πάνω από την λαοπρόβλητη και κοσμοαγάπητη Δημοκρατία. Γι αυτό και δεν μπορούν να τους ελέγξουν, αν είναι δυνατόν … και το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να προσέξεις, πολύ –μα πάρα πολύ- την διατροφή σου και να ανεβάσεις, να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου.
Εδώ θα σου πω και κάτι ακόμη. Μου λένε συχνά φίλοι και “πολύ φίλοι” γιατί ως γνωστόν δεν έχω εχθρούς (χα τρις), “ΕΣΥ (εννοώντας εμένα) δεν ψεκάζεσαι, γιατί τα λες σε εμάς;” Απαντώ πως ΝΑΙ φυσικά, όλους μας ψεκάζουν, αλλά επειδή πολλά χρόνια πριν φροντίζω να έχω δυνατό ανοσοποιητικό, δεν υπάρχει τίποτε από αυτά τα καλούδια στον οργανισμό μου. Κάνω όλα αυτά που περιγράφω ως αντίδοτα και πολύ περισσότερα που δεν αναφέρονται στο άρθρο, με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε ίχνος από βαρέα μέταλλα ή άλλες τέτοιες ομορφιές … όπως επίσης και πολλοί φίλοι μου. Η διατροφή μου είναι όπως περιγράφεται στην κατηγορία ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΡΝΑΣ  και πολλά ακόμη που θα δημοσιευτούν εν καιρώ.
…άντε και καλά ξεμπερδέματα !
Διάβασε ακόμη
Πεινασμένος Πλανήτης: Τι τρώει ο κόσμος.  Τι και πόσο τρώτε εσείς και η οικογένειά σας κάθε βδομάδα; Θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσο διαφορετικές τροφές καταναλώνονται σε διαφορετικές χώρες που πολλές φορές θεωρούνται ότι μοιάζουν. Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη γιατί τα ποσοστά ασθενειών στις ανεπτυγμένες χώρες είναι αρκετά υψηλά όπου δεν ακολουθείται μία σωστή διατροφή.
Υγεία, Τα θαυματουργά γιατροσόφια !   Φυσικά και οι φαρμακοβιομηχανίες που διαφεντεύουν ετούτο το μαντρί δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο του κοπαδιού και φροντίζουν ώστε οι κάτοικοι του μαντριού να μην έχουν πρόσβαση στην γνώση της φύσης. Εσύ από την άλλη φρόντισε ΜΟΝΟΣ σου να αναλάβεις δράση για να παραμείνεις υγιής και γεμάτος ενέργεια, που τόσο φοβούνται. Μάθε λοιπόν και ανέλαβε ΔΡΑΣΗ, ΤΩΡΑ.
Η Διατροφή στην αρχαία Ελλάδα  Τα δημητριακά αποτελούσαν τη βάση της διατροφής των αρχαίων Ελλήνων, κατά τη μινωική, τη μυκηναϊκή  και την κλασική περίοδο. Χαρακτηριστικό είναι πως η Αθήνα του Περικλή, αποτελούσε το μεγαλύτερο εισαγωγέα σιτηρών του αρχαίου κόσμου: τα φορτία που κατέφθαναν από τη Μαύρη Θάλασσα και τον Ελλήσποντο ανέρχονταν κατά μέσο όρο σε 19.000 τόνους ετησίως. Κύρια προϊόντα ήταν το σκληρό σιτάρι (πύρος), η όλυρα (ζειά) και το κριθάρι (κριθαί).