Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Blue Beam Project: Ο ιστός που υφαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας

Blue Beam Project: Ο ιστός που υφαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας

Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλοί έχουν ασχοληθεί με τα λεγόμενα chemtrails -αεροψεκασμοί, άλλοι τα δέχονται ως μέσο επηρεασμού των ανθρώπων, άλλοι τα θεωρούν ως μια ακόμα θεωρία συνομωσίας ή κάποιοι μας το παρουσιάζουν ως "σωτήρια" λύση ενάντια του φαινομένου του θερμοκηπίου, μέσω της γεωμηχανικής.
Στόχος μου δεν είναι να σας πείσω, υπέρ τους ενός ή του άλλου,άλλωστε έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα υπέρ της μιας ή άλλης πλευράς, που ο καθένας ψάχνοντας μπορεί να αποφασίσει μόνος του σε ποια κατηγορία θέλει να ανήκει, οδηγούμενος από την λογική του.
Αυτό που θα προσπαθήσω είναι, να σας στήσω την προσοχή σε κάτι, σε μια λεπτομέρεια, που μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται ασήμαντη, αλλά τελικά στις λεπτομέρειες, ακόμα και σε μια λέξη μπορεί να κρύβεται η ουσία.
Η λέξη - κλειδί λοιπόν με την οποία θα ασχοληθούμε είναι το βάριο.
Ξέρω, μπορεί να περιμένατε κάτι πιο εντυπωσιακό από ένα χημικό στοιχείο, αλλά ας δούμε που θα μας οδηγήσει.
Σύμφωνα με ανεξάρτητους ερευνητές, οι αεροψεκασμοί μεταξύ άλλων διασπείρουν σωματίδια, αποτελούμενα από οξείδια αλουμινίου και βαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο:

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Το κείμενο είναι από το defence net:
Απίστευτο, τρελό, αλλά αληθινό: Στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard ανήκουν τα πνευματικά δικαίωματα του Εθνικού μας Ύμνου (στίχοι Διονύσιος Σολωμός, μελοποίηση Νικόλαος Μάντζαρος) και άρα απαγορεύεται η χρήση του χωρίς να αποδίδονται πνευματικά δικαιώματα!
Η αποκάλυψη ήρθε όταν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ διαμαρτυρόμενοι για την ανακατάληψη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής από τους αστυνομικούς προσπάθησαν να ανεβάσουν στον ιστότοπο τους στο Youtube το δελτίο ειδήσεων το οποίο έκλεινε με τον Εθνικό Ύμνο.
Μόλις το βίντεο ανέβηκε, το Youtube έστειλε μια ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε είτε να αφαιρεθούν τα ηχητικά τμήματα του βίντεο που έχουν πνευματικά δικαιώματα, είτε να επιτραπεί στο YouTube να παίζει στην αρχή του βίντεο διαφημίσεις, προκειμένου να αποδώσει στον κάτοχο των δικαιωμάτων το ποσό που του αναλογεί.
Και σε σχετικό ερώτημα το YouTube αποκάλυψε ότι τα δικαίωματα του ελληνικού Εθνικού Ύμνου ανήκουν στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο συλλογικής διαχείρισης και διανομής μουσικής και ταινιών.
Δραστηριοποιείται σε 27 χώρες και διατηρεί σχέσεις ελέγχου με τα μεγαλύτερα διαδικτυακά μέσα παροχής περιεχομένου όπως το YouTube, το iTunes, το Amazon κ.λπ, ενώ ανήκει κατά ένα μεγάλο μέρος στην Sony Music Entertainment.
Δηλαδή ο εθνικό μας ύμνος ανήκει στην πολεθνική εταιρεία Sony!
Το ερώτημα είναι ποιος φορέας έχει δηλώσει κάτοχος πνευματικών ή συγγενικών δικαιωμάτων του Εθνικού ΎμνουΤο ερώτημα είναι μήπως τα δικαιώματα εκχωρήθηκαν μεταξύ 2010 και 2012 με τα δύο Μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά.
Το ζήτημα είναι τεράστιο αφού άπτεται συμβολισμών που μπροστά τους απλά όλα τα άλλα είναι μικρά και ασήματα.
Και πρέπει να δοθεί “εδώ και τώρα” μια απάντηση από την κυβέρνηση: Πώς, πότε και από ποιον εκχωρήθηκαν τα δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου. Είναι γεγονός ότι η πώλησή τους έγινε για να να καλυφθεί μέρος του εξωτερικού χρέους της χώρας;

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
Συζητήσεις, εικασίες και εκτιμήσεις έχει τροφοδοτήσει από την Τετάρτη στον Μανταμάδο μία φωτογραφία της ανάγλυφης εικόνας του Αρχάγγελου για την οποία ο προσκυνητής που την προσκόμισε στο ναό, ενημερώνοντας τους ιερείς, υποστηρίζει ότι αποτυπώνεται "με ανθρώπινη μορφή" ο Άγιος στη χάρη του οποίου σπεύδουν εκατοντάδες προσκυνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθόλη τη διάρκεια του έτους.
Φωτογραφία 1 : η επίμαχη φωτογραφία / φωτογραφία 2: η επίμαχη φωτογραφία σε ζουμ / φωτογραφία 3: κανονική φωτογραφία
Σχόλιο Δημήτρη Σωτηρόπουλου: Γνωρίζοντας αρκετά πράγματα για τη φωτογραφία και την δυνατότητα δημιουργίας ψεύτικων εικόνων, μπορώ να πω με βεβαιότητα 100% πως ΔΕΝ πρόκειται σίγουρα για αντανακλάσεις του φωτός που έβγαλαν αυτό το αποτέλεσμα στην επίμαχη φωτογραφία.
Κι αυτό διότι, αν συγκρίνει κανείς καλά την φωτό 2 και 3, θα παρατηρήσει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ σε αυτές (πολυέλαιος, πόρτες, παράθυρα κλπ). Ούτε βέβαια έχει να κάνει με οπτική γωνία (που είναι σχεδόν η ίδια), ενώ το φως δεν είναι ικανό να παραμορφώσει σε τέτοιο βαθμό την εικόνα, η οποία μάλιστα (φωτό 2), έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες στο πρόσωπο του Ταξιάρχη!
Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η φωτογραφία υπέστη κάποια αλλοίωση: Αυτό θα φανεί μόνο αν εκείνοι που την τράβηξαν παραδώσουν τα αρχεία σε κάποιους ειδικούς, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν επεξεργάστηκαν.
Η φωτογραφία
Ο προσκυνητής που προσκόμισε τη φωτογραφία στους ιερείς την Τετάρτη επισκέπτεται οικογενειακώς το προσκύνημα του Μανταμάδου κάθε χρόνο από την περιοχή των Γιαννιτσών όπου κατοικούν. «Κάθε χρόνο 8 Νοεμβρίου ερχόμαστε στον Ταξιάρχη για τη χάρη του Αγίου, καθώς έχουμε τάξει το παιδί μας που έχει το όνομα του, Ταξιαρχούλα» ανέφερε στα "Νέα της Λέσβου" (εκφράζοντας την επιθυμία να διατηρηθεί η ανωνυμία του, αν και τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα προς κάθε υπεύθυνο).
Η οικογένεια είχε βρεθεί και το καλοκαίρι στο προσκύνημα του Μανταμάδου οπότε και έγινε η λήψη της φωτογραφίας που προσκόμισε χθες και στην εφημερίδα μας.
«Όταν ήρθαμε το καλοκαίρι βγάλαμε φωτογραφίες αλλά δεν αντιλήφθηκα άμεσα αυτό το οποίο διαπίστωσα στη συνέχεια όταν επιστρέψαμε στην πατρίδα μας, τα Γιαννιτσά» μας είπε ο προσκυνητής. Και συνέχισε: «Μείναμε έκπληκτοι όταν διαπιστώσαμε πως το πρόσωπο του Αγίου είχε αποτυπωθεί ως κανονικό ανθρώπινο και όχι ως την ανάγλυφη εικόνα που γνωρίζουμε όλοι.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια στο χαρτί της εφημερίδας, βλέπετε όμως στη φωτογραφία ότι η μορφή της εικόνας είναι διαφορετική από αυτή που βλέπουμε όταν επισκεπτόμαστε για προσκύνημα. Αν εξαιρέσουμε το σκούρο χρώμα που παραμένει το ίδιο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου στο ανάγλυφο της εικόνας του Ταξιάρχη αποτυπώνονται σαν να πρόκειται για κανονικό ανθρώπινο πρόσωπο. Στη φωτογραφία διακρίνονται μάτια, η μύτη είναι μεγαλύτερη και το στόμα του Αγίου διαφορετικό σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στην εικόνα» ανέφερε ο προσκυνητής στα "Νέα της Λέσβου".
Οι ιερείς τους οποίους ενημέρωσε ο πιστός με τη σύζυγό του δεν εξεπλάγησαν, καθώς συχνά δέχονται μαρτυρίες προσκυνητών για θαύματα του Αγίου όπως είπαν στην οικογένεια.
Να πρόκειται άραγε για αντανακλάσεις στο γυαλί που προστατεύει την ανάγλυφη εικόνα του Αγίου ή να έπαιξε ρόλο η οπτική γωνία από την οποία έγινε η λήψη της φωτογραφίας σε συνδυασμό με το φακό της μηχανής & το φως μέσα στο ναό; Δύσκολα μπορεί να δώσει κάποιος εξήγηση και είναι άλλωστε πολλά εκείνα που εδώ και χρόνια παραμένουν ανεξήγητα για το προσκύνημα του Μανταμάδου.
του Στρατή Σαμιώτη / εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Προσκυνητής μιλά για θαύμα στον Ταξιάρχη
Κατοχικά Νέα

ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΓΑΛΑΚΤΟΣ» ΒΙΝΤΕΟ

ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΓΑΛΑΚΤΟΣ» ΒΙΝΤΕΟ

«Σε μια προσπάθεια να βάλουν περισσότερα παιδιά να πίνουν επεξεργασμένο γάλα, η συμβατική βιομηχανία γαλακτοκομικών πιέζει την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να αλλάξει τον ίδιο τον ορισμό του γάλακτος και να επιτραπεί η διακριτική προσθήκη τοξικών τεχνητών γλυκαντικών ουσιών όπως ηασπαρτάμη.
Σύμφωνα με μια αναφορά που υπέβαλε στο Federal Register (επίσημο περιοδικό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών) στίς αρχές του χρόνου, ο στόχος της γαλακτοβιομηχανίας είναι να αλλάξει το «πρότυπο της ταυτότητας" για το γάλα, έτσι ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί περαιτέρω και να γλυκαθεί για να προσελκύει περισσότερους νέους καταναλωτές.
Είτε αυτό οφείλεται σε αύξηση των αλλεργιών ή σε μια απλή αποστροφή για τη μεταποιημένη γεύση του, οι συμβατικές πωλήσεις γάλακτος έχουν μειωθεί περίπου 25 τοις εκατό στις ΗΠΑ από το 1975, και τα πρότυπα κατανάλωσης συνεχίζουν να μειώνονται σε όλη τη χώρα.
Έτσι, η Εθνική Ομοσπονδία Παραγωγών Γάλακτος και η διεθνής ένωση γαλακτοκομικών τροφίμων υποβάλλουν αναφορές να επαναπροσδιορίσουμε απλώς τη λέξη "γάλα" περιλαμβάνοντας άλλα πράγματα, όπως τεχνητά αρωματικά σοκολάτας και ροφήματα σοκολάτας με φράουλα.
Η ασπαρτάμη, η οποία είναι ίσως η πιο γνωστή τεχνητή γλυκαντική ουσία στον κόσμο, έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι προκαλεί χρόνιους πονοκεφάλους, νευρολογικές βλάβες, καρκίνο και, ναι, ακόμη και αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας, τα ίδια πράγματα που διατίθενται στην αγορά ως δήθεν οτι τα καταπολεμούν.
"Η ασπαρτάμη είναι ένα επικίνδυνο χημικό πρόσθετο τροφίμων, και η χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τα παιδιά είναι μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες, "λέει η Δρ Janet Starr Hull, συγγραφέας του βιβλίου Γλυκό δηλητήριο: Πώς η παγκόσμια δημοφιλής τεχνητή γλυκαντική ουσία μας σκοτώνει.
Γάλατα πλέον δεν υπάρχουν! Η γεύση του γάλακτος καλύπτεται απο τις καρκινογόνες χημικές γλυκαντικές ουσίες ώστε να επιτευχθεί ένας αργός θάνατος που θα βοηθήσει στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.
Δείτε το βίντεο
Κατοχικά Νέα

Νέοι αεροψεκασμοί στον Ελλαδικό χώρο 18-11-2013.

Νέοι αεροψεκασμοί στον Ελλαδικό χώρο 18-11-2013.

Νέοι αεροψεκασμοί στον Ελλαδικό χώρο 18-11-2013. 

Τι περιγράφουν οι αναγνώστες!

Άλλη μια μέρα αεροψεκασμών η σημερινή. Αυτό που επισημαίνουν οι αναγνώστες τον τελευταίο καιρό είναι πως οι πτήσεις γίνονται χαμηλά. Άρα το ότι οι ουρές δημιουργούνται στα μεγάλα ύψη 30-32.000 πόδια δεν ισχύουν πλέον καθότι σε πολλές φωτογραφίες έχουμε δει αεροψεκασμούς και κάτω από τα σύννεφα!

Αυτό σημαίνει ότι οι ουρές που βλέπουμε σε τόσο χαμηλά ύψη είναι ουρές από αεροψεκασμούς!


Σήμερα μετά από πολλές ημέρες εμφανίστηκαν ξανά οι γνωστές γραμμές στην Άρτα αλλά μόνο από 3 αεροπλάνα τα οποία σύμφωνα με το flightradar έρχονταν από Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Τα υπόλοιπα αεροσκάφη δεν άφηναν ίχνος πίσω τους πέρα από το φυσιολογικό."

"Το αποτέλεσμα των αεροψεκασμών στο Αγρίνιο 18/11/2013.
Στις 8:00 το πρωί ήταν καταγάλανος ο ουρανός. Μέτα ξεσκίστηκαν στο ψέκασμα.
Πέταγαν χαμηλά και έριχναν τόνους..

Η Ε.Μ.Υ. ;

Έλεγε από χθες συννεφιές και τώρα λέει όλη η εβδομάδα καταιγίδες.. Δεν ψεκάζουν για το καιρό, δικαιολογία είναι... ψεκάζουν για να σπάσουν το ηθικό των ανθρώπων..μαζί με τα φάρμακα που ρίχνουν, η έλλειψη του ήλιου δημιουργεί βαριά ψυχή.. Ένας πιλότος ήρωας να καταρρίψει ένα με 2 ριπές του πολυβόλου δεν υπάρχει;;;

Φτιάχνουν τον κόσμο για τα μέτρα τους.. δεν αντέχουν χαρά και ήλιο γιατί δεν είναι άνθρωποι. είναι σατανάδες, ερπετά, όπως θέλεις πες τους αλλά άνθρωποι δεν είναι!"

Απλές αναφορές αναγνωστών

Αθήνα 18-11-2013

"Εδώ και κάποιες ώρες ψεκάζουν ασταμάτητα, πολύ και χαμηλά στα Β. προάστεια (κάθετα στη Μεσογείων ).

Κρίμα που δεν έχω φωτογραφική...

Αυτή τη φορά δεν έχουν σταματήσει καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες....."

Πάτρα 18-11-2013
"Το πρωί η μέρα ξεκίνησε με έναν καταγάλανο ουρανό. Σαν αυτόν της προηγούμενης ημέρας (Κυριακή). Μέσα σε λίγες ώρες ο ουρανός σκοτείνιασε αφού καλύφθηκε με τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν από τα αεροπλάνα που πετούσαν. Εξάλλου είδα πεντακάθαρα αεροπλάνα που άφηναν ίχνη και άλλα που την ίδια χρονική στιγμή άφηναν μια μικρή ουρά που χανόταν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Οι καιρικές συνθήκες από χτες μέχρι σήμερα δεν άλλαξαν. Είναι σίγουρο ότι μας ψεκάζουν και δεν κάνει κανείς τίποτα..." 
     psekasmata
7SPY: Νέοι αεροψεκασμοί στον Ελλαδικό χώρο 18-11-2013. ΠΗΓΗ