Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους γίνονται οι αεροψεκασμοί

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους γίνονται οι αεροψεκασμοί
Ανάγνωσή με διάκριση, διότι πολλές φορές τα όρια της συνωμοσιολογίας και της πραγματικότητας αν και φαίνονται ξεκάθαρα, τελικά δεν είναι.


Οι αεροψεκασμοί είναι μια τεράστια επιχείρηση. Και είναι και πολύ ακριβή. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να υποθέσει ότι γίνονται μόνο για έναν λόγο.
Αντιθέτως υπάρχουν πολλοί λόγοι. Οι κυριότεροι είναι περιληπτικά οι εξής:

1. Μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας: Αυτή είναι η βασική αιτία που κυρίως προέρχεται από κυβερνητικά στελέχη. Πρέπει μυστικά, να σταματήσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη και για αυτό το λόγο πρέπει να κρατήσουμε μυστικό το γεγονός ότι ψεκάζουμε. Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα θέμα που έχει μεγάλη απήχηση και ”πείθει” τον καθέναν.

2. Μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας (πάλι): Μια μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας σε όλο τον πλανήτη θα μειώσει ελαφρώς την παραγωγή των καλλιεργειών. Αυτό το γεγονός αποτελεί μέρος των διεργασιών για την κατασκευή μια κρίσης στα τρόφιμα με αποτέλεσμα συνθήκες πείνας. Ο λόγος αυτός συνδέεται και με την εξαφάνιση των μελισσών.

3. Υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας: Προκειμένου να δημιουργηθούν οι σεισμοί και οι τυφώνες, η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι πιο αγώγιμη για την ηλεκτρική ενέργεια ώστε οι διάφορες εγκαταστάσεις όπως το HAARP να μπορούν να κάνουν τα μαγικά τους. Για τον λόγο αυτό, με τους αεροψεκασμούς ρίχουν βάριο και αλουμίνιο (ανάμεσα σε πολλά άλλα) προκειμένου να κάνουν τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας πιο αγώγιμα.


4. Δημιουργία προβλημάτων υγείας: Ως παρενέργεια των αεροψεκασμών, η υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα του καθενός γίνεται πιο ευάλωτο. Για τους υγιείς ανθρώπους αυτό το γεγονός δεν είναι και τόσο σημαντικό. Οι ηλικιωμένοι κατά μέσο όρο πεθαίνουν νωρίτερα ενώ οποιαδήποτε επιπλοκή στην υγεία, έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι θανάσιμη. Αυτό αποτελεί τόσο παρενέργεια των αεροψεκασμών όσο και σκόπιμη ενέργεια.

5. Τροποποίηση του καιρού: Για να βοηθήσουν ή να βλάψουν τις καλλιέργειες, για να κρατήσουν τους ουρανούς καθαρούς σε ένα μεγάλο γεγονός (όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες), κλπ.


6. Διασπορά νάνο-ινών (nano-fibers): Για να εγκαταστήσουν σε παγκόσμια κλίμακα ένα βιολογικό σύστημα ελέγχου και προγραμματισμού πρέπει να ψεκάσουν νάνο-ίνες. Αυτές οι ίνες δεν μπορούν να μπουν σε τροφές ή να δοθούν με άλλο τρόπο διότι η διάδοσή τους θα χρειαζόταν πολύ χρόνο και δεν θα ήταν αποδοτική. Είναι πιο εύκολο να ψεκάσεις κάποιον όπως τα έντομα.

Από τους πιο πάνω λόγους (οι οποίοι προέρχονται από εδώ), ο τελευταίος είναι και αυτός που αγγίζει τα όρια μιας καλοστημένης συνωμοσίας και φυσικά έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον αρκετών συνανθρώπων μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο φυσικά το γεγονός ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται στις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές του πλανήτη, όπως βλέπετε και στον πιο κάτω πίνακα.

Για περαιτέρω μελέτη διαβάστε και αυτo

 kotsarikos
Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους γίνονται οι αεροψεκασμοί ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

Από τον Οκτώβριο το πετρέλαιο θέρμανσης θα κοστίζει 1,40


Από τον Οκτώβριο το πετρέλαιο θέρμανσης θα κοστίζει 1,40

Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει ηεξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. Αυτό σημαίνει ότι με βάση τις σημερινές τιμές του...



πετρελαίου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τον επόμενο Οκτώβριο -οπότε ξεκινά και η χειμερινή περίοδος- θα διαμορφωθεί στα 1,40 ευρώ το λίτρο από 1,046 ευρώ που είναι σήμερα η μέση τιμή του πανελλαδικά.

Πάντως όπως διευκρίνισε ο κ. Οικονόμου προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι επιβαρύνσεις στα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα θα υπάρξει χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. 

Σενάρια που είχε επεξεργαστεί το υπουργείο Οικονομικών προέβλεπαν τη θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων και τον διαχωρισμό της χώρας σε τρείς ζώνες ώστε ανάλογα με τη μέση θερμοκρασία που επικρατεί σε κάθε ζώνη να προσδιοριστεί το ύψος του επιδόματος θέρμανσης.

Ο υπουργός πάντως δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο στην περίπτωση που τα έσοδα του προϋπολογισμού κινηθούν με ικανοποιητικό ρυθμό τους επόμενους μήνες του έτους να επιτρέψουν ώστε η εξίσωση του φόρου να γίνει σε επίπεδα χαμηλότερα του 80%.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών παρουσίασε σήμερα στα γραφεί του ΣΔΟΕ τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου που αφορούν στη σήμανσης όλων των μέσων μεταφοράς καυσίμων, την τοποθέτηση GPS για τη συνεχή παρακολούθησή τους και την ιχνηθέτηση των καυσίμων από τα διυλιστήρια.

Υπολογίζεται ότι το λαθρεμπόριο στον τομέα αυτόν ανέρχεται από 500 εκατ. ευρώ έως και 2 δισ. ευρώ -δεν υπάρχουν σαφείς εκτιμήσεις- στερώντας έτσι σημαντικά ποσά εσόδων από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης. Ο ίδιος αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ότι το υπουργείο Οικονομικών μπορεί να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα τους επόμενους μήνες.

Τέλος στην «ελεύθερη» τηλεόραση.

 Τέλος στην «ελεύθερη» τηλεόραση.
Υποχρεωτική είναι η αγορά και η χρήση του αποκωδικοποιητή ψηφιακού σήματος για την τηλεόραση από τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012 καθώς το σήμα της αναλογικής τηλεόρασης πρόκειται να διακοπεί οριστικά.

Από τις 3.00 η ώρα τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012, όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν διαθέτουν αποκωδικοποιητή, δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα, αφού παύει η εκπομπή από τον Υμηττό. Αυτή ήταν απόφαση που πάρθηκε από τους υπουργούς Μεταφορών και Επικρατείας, Μάκη Βορίδη και Παντελή Καψή.Συγκεκριμένα η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρει:...
 «Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012,παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρo εκπομπής «Υμηττός», όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό».

Αρκετά είναι τα ερωτήματα και οι παρατηρήσεις που γεννιούνται από αυτή την απόφαση καθώς πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν ότι ο αποκωδικοποιητής δεν μοιράζεται δωρεάν στα ελληνικά νοικοκυριά, οπότε ο μέσος έλληνας τηλεθεατής αναγκάζεται να πληρώσει, από 35 ευρώ και πάνω, για να έχει το δικαίωμα να δει «ελεύθερη» τηλεόραση.

Στην Αγγλία η τηλεόραση, δεν είναι ελεύθερη. Οι χρήστες αναγκάζονται να πληρώσουν το TV license (περίπου 250 λίρες ετησίως) ώστε να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το τηλεοπτικό σήμα. Αν το ποσό δεν καταβληθεί και γίνει αντιληπτό ότι παρακολουθούν τηλεόραση τα πρόστιμα είναι μεγάλα. Μήπως, λοιπόν, οι υπουργοί μας έχουν δεχθεί ερεθίσματα από τους Βρετανούς και σκέφτονται να μας οδηγήσουν σε μία τέτοια λογική; 

Αεροψεκασμοί που έγιναν σήμερα 3-4-2012 στην Κρήτη

Αεροψεκασμοί που έγιναν σήμερα 3-4-2012 στην Κρήτη
Αεροψεκασμοί που έγιναν σήμερα 3-4-2012 στην Κρήτη.Ποιο συγκεκριμένα στον νομό Λασιθίου νότιο ανατολικά στην περιοχή του Μακρύ-Γιαλού...
 

Ευχαριστούμε τον φίλο μας τον Χρήστο από την Κρήτη για τις φωτογραφίες του

ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ????

 Η ανατριχιαστική ομιλία της Ψαρούδα Μπενάκη το 2005 (video)
 ( Ας ξαναθυμηθούμε )

Απολύτως συστημική και βαθειά ενημερωμένη η τότε πρόεδρος της βουλής και

πολύ καλά "κοντρολαρισμένη" με την γερμανική κοινότητα έλεγε στον νέο τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια "τι μέλλει γενέσθαι" και κείνος την κοίταζε άναυδος

Το πλήρες κείμενο:

"...Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...".

Και σε βίντεο:
Η ανατριχιαστική ομιλία της Ψαρούδα Μπενάκη το 2005 (video) ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

Γενική επιτήρηση των ανθρώπων...


Γενική επιτήρηση των ανθρώπων...

Το γνωστό ματάκι το προσέξατε.;
Τα συνεχώς εξελισσόμενα υψηλής τεχνολογίας gadgets και το Διαδίκτυο έχουν δώσει στον Big Brother την δυνατότητα να κρυφοκοιτάζει τις ζωές των καθημερινών Ανθρώπων. 
Τώρα, χωρίς την ταλαιπωρία της φύτευσης  και τα σφάλματα τής διάρρηξης, η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί σχεδόν οτιδήποτε θέλει.
Σήμερα πολλές σκηνές απο την ταινία με τον Tom Cruise ''Minority report'' του Steven Spielberg έχουν γίνει πραγματικότητα...