Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Γιγαντιαία σφαίρα κοντά στον Ήλιο που κάνει εκτροπή σε Ηλιακή Έκρηξη εντόπισε η NASA!


Γιγαντιαία σφαίρα κοντά στον Ήλιο που κάνει εκτροπή σε Ηλιακή Έκρηξη εντόπισε η NASA!




Το πρώτο εισαγωγικό βίντεο δείχνει την τεράστια σφαίρα. Η σφαίρα αυτή είναι μία αξιοσημείωτη παρατήρηση από τον Μάρτιο του 2012
Το δεύτερο βίντεο ξεκινά με...

μια εξήγηση για τον αστεροειδή που πρόσφατα ανακάλυψαν τον 2012 KP24 και ακολουθεί (σε ​​4,44 λεπτά) με μια πιθανή εξήγηση για την τεράστια σφαίρα. Η σφαίρα αυτή έχει αποσυνδεθεί από τον Ήλιο και βλέπεις το ηλιακό νήμα της να ασφαλίζει, και πάλι μετά από αυτό να πλέει στην επιφάνεια του Ήλιου κατά τη στιγμή που η σφαίρα έχει αποσυνδεθεί.

Παρά την εξήγηση αυτής της σφαίρας, το ερώτημα παραμένει: «Πού πήγε η κοιλότητα και από που προέρχεται; Ή μήπως αυτή η μαύρη σφαίρα αγνώστων στοιχείων στην κορώνα του Ήλιου είναι ένα UFO ή ένα ακόμα εξωγήινο σκάφος; 

Ο αστεροειδής ο 2012 KP 24, ένας μικρούλης βράχος περίπου 25 μέτρα (80 πόδια) και θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 28 Μαΐου, (αύριο) σε απόσταση περίπου 51.000 χιλιομέτρων (32.000 μίλια). Αυτό θα είναι ένα από τα πιο κοντινά περάσματα για αστεροειδή.  

Γιγαντιαία αντικείμενα πλησιάζουν την Γη (νέα στοιχεία και φωτογραφίες σοκ)

 Γιγαντιαία αντικείμενα πλησιάζουν την Γη (νέα στοιχεία και φωτογραφίες σοκ)
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο SETI τρία γιγαντιαία Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα πλησιάζουν την Γη, μάλιστα ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI (δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον Craig Kasnoff) ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα και η προσέγγιση τους στην Γη αναμένετε, στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012.
 Μέχρι εδώ όλα καλά, τα περίεργα όμως άρχισαν να συμβαίνουν από τότε που αυτή η έρευνα........

είδε το φως της δημοσιότητας. α) Η Ιστοσελίδα του Ινστιτούτο SETI που ήταν μια απλή ιστοσελίδα, έγινε ξαφνικά, μόνο για μέλη υπό πληρωμή και μάλιστα με περιορισμένη πρόσβαση, με ένα κειμενάκι, που προτρέπει να γίνεις μέλος σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για την αναζήτηση ζωής στο σύμπαν.   β) Είχαμε δώσει τις συντεταγμένες που μπορούσε κάποιος να δει τα αντικείμενα αυτά στην ιστοσελίδα www.sky-map.org  με συντεταγμένες 19 25 12 -89 46 03 για το πρώτο και μεγαλύτερο αντικείμενο όπου και η κεντρική φωτογραφία του άρθρου Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά από εκείνες τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του sky-map έχουν εξαφανιστεί οι σκιές αυτές (κατά την γνώμη μας τεχνηέντως) αλλά στην θέση με το στίγμα 09 52 31 -70 29 15,8 διακρίνεται καθαρά ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος. 

 
Κάντε το τεστ και μόνοι σας για να δείτε .... πανομοιότυπο ουράνιο σώμα που αποκλείει κάθε παρερμηνεία για το τι παρατηρούμε υπάρχει και στις συντεταγμένες 09 41 40 -60 17 51. ενώ πλήρη σχηματισμό άλλες δύο πανομοιότυπες σκιές στην θέση 08 54 10 -55 36 11 και 09 23 07 -55 21 57.
 Τα συμπεράσματα δικά σας.
 Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες μια και το θέμα συσχετίζεται άμεσα με γεγονότα που έχουν γίνει αλλά και αναμένονται να συμβούν στους επόμενους μήνες.

Νέες φωτογραφίες και στοιχεία από τα αντικείμενα που φέρετε να πλησιάζουν τη Γη

 Όσο η έρευνα προχωράει τόσο πιο πολύ έχουμε πεισθεί ότι αυτά τα αντικείμενα που έχουμε εντοπίσει είναι κάτι ! Οι απόψεις διίστανται, εμείς απλά παραθέτουμε τις φωτογραφίες που και εσείς οι ίδιοι θα μπορέσετε να δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας αν ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, πληκτρολογώντας το στίγμα, τους αριθμούς δηλαδή, που υπάρχουν στο ειδικό κενό επάνω, στο μέσων της οθόνης, και ζουμάροντας όσο θέλει ο καθένας, από την επιλογή που μας δίνει αριστερά στην οθόνη, αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα  http://www.sky-map.org/.

Δείτε παρακάτω νέες φωτογραφίες που δεν αφήνουν κατά την γνώμη μας πάντα περιθώρια αμφιβολίας ότι πρόκειται για βιομηχανικές κατασκευές, αγνώστου πολιτισμού, υλικών και τεχνολογίας. Θα επανέλθουμε σύντομα με λεπτομέρειες μια και το θέμα αυτό πραγματικά έχει συζητηθεί παγκοσμίως και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.


Εδώ βλέπουμε ταυτόχρονα και τα τέσσερα αντικείμενα σε σχηματισμό άξιο να μας προβληματίσει για το  τι ακριβός είναι αυτά ? 

Γιγαντιαία αντικείμενα πλησιάζουν την Γη (νέα στοιχεία και φωτογραφίες σοκ) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ



     

Η Λαγκάρντ των 380.989 δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ!


Η Λαγκάρντ των 380.989 δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ!


 Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις... Παρά τις ιλιγγιώδεις αποδοχές της, οι οποίες
ανέρχονται στο ποσό των 380.989 ευρώ ετησίως, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ ! «Σχηματική και κάπως γελοιογραφική» χαρακτήρισε εκπρόσωπος της σοσιαλιστικής γαλλικής κυβέρνησης την άποψη της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ για την Ελλάδα, την ώρα μάλιστα που η ίδια απαλλάσσεται από κάθε φορολογία [EPA/SHAWN THEW]
Οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των επικεφαλής του ΔΝΤ απαλλάσσονται πλήρως φόρων
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις... Παρά τις ιλιγγιώδεις αποδοχές της, οι οποίες
ανέρχονται στο ποσό των 380.989 ευρώ ετησίως, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ ! Φοροαπαλάσσεται νομίμως, όπως και ο Ντομινίκ Στρος-Καν και όλοι οι προκάτοχοί της, με βάση νομική ρύθμιση του 1961.
Μόλις λίγες ημέρες αφότου προκάλεσε πραγματική θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της και τις συμβουλές της προς τους Έλληνες, στους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» μεταξύ άλλων«να μην περιμένουν καμία συμπάθεια» και ότι «ήρθε η ώρα να πληρώσουν τους φόρους τους», χρήστες του Δαιδικτύου θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός ότι η ίδια η Λαγκάρντ απολαμβάνει ένα ειδικό φορολογικό καθεστώς ως διεθνής αξιωματούχος.
Ως αποτέλεσμα τα εισοδήματα της από το ΔΝΤ δεν φορολογούνται, αλλά παράλληλα, σύμφωνα με τα άρθρα 34 και 38 της Συνθήκης της Βιέννης του 1961 για τις διπλωματικές σχέσεις, «ο διπλωματικός αξιωματούχος απαλλάσσεται από κάθε φορολογία, προσωπική ή πραγματική, εθνική, τοπική ή κοινοτική», βαρύνεται ωστόσο με κάποιους φόρους για την«ακίνητη περιουσία του που βρίσκεται στην χώρα όπου είναι διαπιστευμένος» ή για κάποιες«ειδικές υπηρεσίες» τις οποίες θα ζητήσει.
Η Λαγκάρντ η οποία υπήρξε αρκετά αιχμηρή στις αρχικές της δηλώσεις, αναγκάστηκε εξαιτίας των 14.000 σχολίων στη σελίδα της Facebook, αλλά και των πολυάριθμων αντιδράσεων από στελέχη τόσο της γαλλικής όσο και της ελληνικής πολιτικής σκηνής να ανασκευάσει όσα είχε πει αρχικά, σε μια προσπάθεια να απαλύνει δηλώσεις τουλάχιστον απλουστευτικές.


«Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολειό στον Νίγηρα… Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι στην Αθήνα», είχε δηλώσει αρχικά, τονίζοντας ότι την απασχολούν όσοι φοροδιαφεύγουν στην Ελλάδα και πως η Ελλάδα δεν θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από ό,τι μια χώρα του Τρίτου Κόσμου.
Αργότερα βέβαια, έσπευσε να δηλώσει ότι δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει
.