Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

CELESTIAL - Πύργοι και κτίρια στο φεγγάρι (θα εκπλαγείτε πραγματικά με αυτά που θα δείτε VIDEO)


CELESTIAL - Πύργοι και κτίρια στο φεγγάρι (θα εκπλαγείτε πραγματικά με αυτά που θα δείτε VIDEO)

CELESTIAL - Πύργοι και κτίρια στο φεγγάρι (θα εκπλαγείτε πραγματικά με αυτά που θα δείτε VIDEO) ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ
Η ταινία που προκαλεί οποιονδήποτε να αποδείξει ότι η Σελήνη είναι γκρι.

Αυτή η ταινία αποδεικνύει ότι η Σελήνη έχει ένα πλήρες χρώμα σαν ουράνιο σώμα και ότι υπάρχουν απίστευτες δομές και πύργοι οι οποίοι χτίστηκαν από "κάποιον" που έχει την ικανότητα να κάνει μια δομή δέκα μίλια πλάτος και έξι χιλιόμετρα ύψος μέσα σε μία περίοδο οκτώ μηνών.


Μερικές εικόνες που λαμβάνονται από το βίντεο:  


Με τα στοιχεία που παρουσιάζονται θα εκπλαγείτε πραγματικά με αυτά που θα δείτε στο video που ακολουθεί.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΄΄ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ''.......‏ ΒΙΝΤΕΟ


Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΄΄ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ''.......‏ ΒΙΝΤΕΟ



Ἡ Ἀμερικὴ μὲ τὶς «δημοκρατίες» της…


Δεν μπορώ να καταλάβω,για ποιόν λόγο γίνεται τόση προπαγάνδα,τόση γελοία προπαγάνδα εκεί κάτω στην Συρία,από τους …”Αμερικανούς απελευθερωτές”!
Μια μας παρουσιάζουν εικόνες για σωρούς πτωμάτων από το καθεστώς Ασαντ,που όμως στην πραγματικότητα είναι εικόνες από θύματα στον πόλεμο του  Ιράκ το 2005!
Τώρα όπως θα δείτε στο βίντεο,παρουσιάζουν κηδείες ”ανταρτών μαρτύρων” που μετά την ”παρέμβαση” του Αλλάχ,ανασταίνονται και γελούν!

Αντε ρε Αμερικανάκια…τελειώνετε πια με αυτό το γελοίο θέατρο ,έχετε καταντήσει γραφικοί!


Ποιός νοήμων άνθρωπος στον πλανήτη,νομίζετε πως πιστεύει τις γελοιότητές σας,ύστερα από τόσους πολέμους και τόσες ”δημοκρατίες” που έχουμε δει να  στήνετε τόσα χρόνια παντού στον πλανήτη;;
Φυτέψτε εκει μια ”δημοκρατία αλά καρτ” και στην Συρία, από τις γνωστές που φυτεύετε στα κράτη κάθε φορά που ο δικτάτορας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας πλέον ,να τελειώνουμε με τα προκαταρκτικά! 

Λες και δεν ξέρουμε ότι ο στόχος σας είναι το Ιράν!!

Θαύμα στην Συρία! Ο Αλλάχ ανέστησε δολοφονημένο “μαχητή της ελευθερίας” μπροστά στις κάμερες!


Η Sibilla σχολιάζει: Πλασματικές κηδείες «μαρτύρων» της «επανάστασης», “ανταρτών” για την αμερικάνικη «δημοκρατία»… που μετά το γύρισμα του βίντεο σηκώνονται από το φέρετρο γελώντας!
Δείτε το βίντεο…

Η NASA δεν θέλει να το δεις αυτό (NEO BINTEO)


Η NASA δεν θέλει να το δεις αυτό (NEO BINTEO)


Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube προβάλλει εικόνες από βάσεις και κτίρια στο έδαφος της Σελήνης! Το βίντεο είναι παραγωγή από το sky watcher SonOfMaBarker, και είναι αποτέλεσμα προσεκτικής μεγέθυνσης φωτογραφιών της Σελήνης τις οποίες προμηθεύει η NASA! Κοιτάζοντας τα στοιχεία είναι αρκετά πειστικά. Υπάρχουν πράγματι σχηματισμοί που μοιάζουν ανθρώπινοι, όπως τα σημεία προσγείωσης και τα κτίρια. Σε μια εκπληκτική εικόνα φαίνεται ένα δακτυλίδι σαν πύργος να περικυκλώνει έναν κρατήρα!!! Σε μια άλλη περίπτωση, ...

η πλευρά του κρατήρα φαίνεται παρόμοια με τις δομές πάνω στην Γη, όπως οι πυραμίδες τις Γκίζας! Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.. 

Ολυμπιακοί Αγώνες και "Εξωγήινη Εισβολή"


Ολυμπιακοί Αγώνες και "Εξωγήινη Εισβολή"


Η τελευταία προσπάθεια της Cabal - Illuminati - Elit για να εφαρμόσει τα μέτρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που ξεκινάνε στις 27 Ιουλίου.

Από ότι ακούγεται οι σκοτεινές δυνάμεις προκειμένου να δημιουργήσουν πανικό και φόβο στον κόσμο και έτσι να επιβάλλουν τα μέτρα που θέλουν (τσιπ κτλ.) θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Blue Beam και ανακατασκευασμένα εξωγήινα σκάφη (Area 51) τα οποία έχουν στην κατοχή τους εδώ και πολλά χρόνια και να παρουσιάσουν μία "εξωγήινη εισβολή".

Σαφώς κάτι τέτοιο ΔΕΝ θα επιτραπεί να συμβεί από τις συμμαχικές δυνάμεις. Παρόλα αυτά θα είναι πολύ ενδιαφέρον πως θα εξελιχτεί η έναρξη των Αγώνων καθώς και όλο το γεγονός μέχρι και τις 12 Αυγούστου.