Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ξαμολύθηκαν πάλι τα ΠΑΣΟΚοσκυλα


Ξαμολύθηκαν πάλι τα ΠΑΣΟΚοσκυλα

Τώρα που θέλει ο καλαίσθητος ευάγγελος να γίνει πρόεδρος του κόμματος και επίκεινται οι εθνικές εκλογές παρωδία με προεκλεγμένο πρωθυπουργό τον παπαδήμο, ξαμολύθηκαν στους δρόμους τα ΠΑΣΟΚόσκυλα, ο γνωστός τρομερός κομματικός στρατός που με το αζημίωτο προπαγανδίζει την... ''ιδεολογία'' του κόμματος...


Οι γνωστοί άγνωστοι πρασινοφορουροί που μέχρι τώρα λούφαζαν στις τρύπες τους επιστρατεύτηκαν για άλλη μια φορά από τον στρατηγό βενιζέλο να πιάσουν τα δυσαρεστημένα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και να τους φέρουν πίσω στο μαντρί. Άνθρωποι που με ένα μισθό έχουν σπίτια, εξοχικά, αυτοκίνητα, βολεμένα παιδιά στο δημόσιο, τραπεζικούς λογαριασμούς γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι, για να δώσουν την κατευθυντήρια προπαγάνδα του κόμματος για την αλίευση ψήφων, να πουν στα τσιράκια του κόμματος τι να λένε στα ''γαλόπουλα'', για να τα πάνε για σφάξιμο.


Ότι τώρα με το PSI όλα θα πάνε καλά, ότι αν βγει ο βενιζέλος - νέος είναι αυτός: το γνωστό παραμύθι του ΠΑΣΟΚ - όλα θα αλλάξουν, ότι το καημένο το ΠΑΣΟΚ δεν έφταιγε, αλλά έφταιγε η ΝΔ και ο γιωργάκης με τον παπακωνσταντίνου - επίσης, γνωστό παραμύθι του ΠΑΣΟΚ: μόλις φτάσει ο κόμπος στο χτένι, εκλέγουν νέο αρχηγό μέσα από τις κυβερνήσεις και τον παρουσιάζουν ως παρθένα, ρίχνοντας αποκλειστικά το φταίξιμο στον προηγούμενο αρχηγό.

Οι φανατικοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, όπως και κάθε άλλου κόμματος, αλλά, ειδικά του ΠΑΣΟΚ, δε φημίζονται για την ευθυκρισία τους - ίσως, και με το αζημίωτο, βέβαια... Δεν είναι τυχαίο το πώς αδειάζουν τα ταμεία του κράτους κάθε φορά που έχουμε εκλογές. Έχουν μια φυσική τάση να καταπίνουν - επειδή τους βολεύει - τα παραμύθια: να ξεχνούν τις προσβολές του κόμματος και των ξένων προστατών του, να ξεχνάν το βενιζέλο της μείωσης του αφορολογήτου κάτω από τα όρια της φτώχειας, του ειδικού τέλους ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, να ξεχνούν ότι ο καλαίσθητος υπερασπίστηκε με σθένος την παράδοση της χώρας στους Γερμανούς και το PSI που φόρτωσε την Ελλάδα με επαχθές χρέος άλλων 130 δις και με την κατοχή των ευρωπαϊκών χωρών που ετοιμάζουν τις μασέλες τους για τον πλούτο της Ελλάδας.

Το ΠΑΣΟΚ για κάποιους μετρά περισσότερο από την πατρίδα, άλλωστε το κόμμα προσφέρει πιο πολλά και χωρίς κόπο, γι' αυτό και το να βγει το ΠΑΣΟΚ μετρά περισσότερο απ' το τι είναι καλό για τη χώρα. Μένει να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να αντιληφθούν πως το ΠΑΣΟΚ και οι ευρωπαίοι φίλοι του δε νοιάζονται για τα κορόιδα (γιατί έτσι τους βλέπουν) που τους ψηφίζουν: θέλουν τις ψήφους τους, για να τους ''κανονίσουν'' κι αυτούς μετά, όπως έκαναν και μετά τις εκλογές του 2009. Και ότι τα αργύρια που τους δίνουν τώρα, για να τους ξαναβάλουν στη Βουλή και στην εξουσία, θα τους τα πάρουν πίσω με τόκο...

Α.Τ.Ι.Α. 14.03.2012 California


Α.Τ.Ι.Α. 14.03.2012 California




Το συγκλονιστικό σημείωμα ενός ακόμα θύματος της εθνοκτονίας του μνημονίου.


Το συγκλονιστικό σημείωμα ενός ακόμα θύματος της εθνοκτονίας του μνημονίου.

“Μάνα, έρχομαι. Δεν αντέχω να με συντηρεί ο πατέρας” : «Μάνα, έρχομαι να σε βρω. Δεν αντέχω να με συντηρεί ο πατέρας μου». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που αποτύπωσε στο χαρτί ένας...

Μάνα, έρχομαι να σε βρω. Δεν αντέχω να με συντηρεί ο πατέρας μου». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που αποτύπωσε στο χαρτί ένας άνεργος πριν δώσει τέλος στη ζωή του, προσθέτοντας το όνομά του στη μακροσκελή λίστα των συνανθρώπων μας που, απεγνωσμένοι από τα χρέη, αποφάσισαν να «λυτρωθούν» προχωρώντας στο απονενοημένο διάβημα.

Αλλο ένα ανείπωτο δράμα, σαν αυτά που καταγράφονται σχεδόν καθημερινά σε όλη την χώρα, συνέβη στην Κρήτη.

Συγκλονισμένοι, οι κάτοικοι της Μεγαλονήσου δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε να φύγει από τη ζωή ένας νεαρός Ηρακλειώτης. Πρόκειται για έναν 44χρονο μακροχρόνιο άνεργο, τον οποίο βρήκε κρεμασμένο μέσα στο μπάνιο του
σπιτιού τους ο πατέρας του. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Θερίσου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο άτυχος άντρας κρεμάστηκε με καλώδιο στο μπάνιο. Μάλιστα προηγουμένως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη και κόβοντας τις φλέβες του. Ομως φαίνεται πως ο θάνατος αργούσε κι έτσι στο τέλος απαγχονίστηκε.

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ μόλις αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα. Ωστόσο γροθιά στο στομάχι προκαλεί το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας στον υπολογιστή του. «Μάνα, δεν αντέχω και έρχομαι να σε βρω» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν αντέχω να με συντηρεί άλλο ο ηλικιωμένος πατέρας μου».

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 44χρονος είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια τη μητέρα του και διέμενε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπαθούσε να τον στηρίξει οικονομικά με την πενιχρή σύνταξη που παίρνει.

Και στα Τρίκαλα όμως η ανεργία παραλίγο να οδηγήσει στην αυτοκτονία έναν 50χρονο, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ευτυχώς, την τελευταία στιγμή συγγενείς του πρόλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 50χρονος προσπάθησε να δώσει τέλος στον εφιάλτη που ζούσε καταναλώνοντας ποσότητα φυτοφαρμάκου. Οι φωνές του από τους πόνους όμως ξεσήκωσαν τη γειτονιά και στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου. Ο παραλίγο αυτόχειρας ήταν άνεργος τον τελευταίο χρόνο.

Οσο κι αν προσπαθούσε να βρει δουλειά, δεν τα κατάφερε. Τα χρέη τον έπνιγαν και δεν είχε χρήματα ούτε για να προσφέρει τα απαραίτητα στα παιδιά του. Οι συγγενείς και οι γείτονές του τον έβλεπαν απελπισμένο, έβλεπαν να βυθίζεται στη θλίψη με το πέρασμα του χρόνου όλο και περισσότερο, αλλά ελάχιστοι περίμεναν ότι θα προσπαθούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πλέον στο πλευρό του βρίσκονται δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να τον στηρίξουν ψυχολογικά, να του δώσουν δύναμη, ώστε να καταφέρει να σταθεί πάλι στα πόδια του και να παλέψει με τις όποιες δυσκολίες για χάρη των δύο παιδιών του.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΑΦΙΞΗΣ

ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΑΦΙΞΗΣ
Σε αρχαιολογικές ανασκαφές στο Εκουαδόρ, σε μία πέτρα βρέθηκε μία λιθογραφία με μία εξωγήινη άφιξη! Στην λιθογραφία αναπαριστάται ένα καθιστό ανθρωποειδές πάνω σε ένα βράχο να κρατά μία μικρή πυραμίδα στο χέρι και από τα μάτια του να βγαίνουν ακτίνες προς δύο άτομα που υποκλίνονται. Στο κεφάλι του έχει κάτι σαν μικρό κράνος και από το κράνος αυτό βγαίνει κάτι σαν κεραία που στοχεύει σε ένα παράξενο φωτεινό ελλειψοειδές ιπτάμενο αντικείμενο που βρίσκεται από πάνω του. Η αναπαράσταση χρονολογείται από το 10000-12000 π.Χ.
ΠΗΓΗ

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)

 ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)
Η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2001, όταν εισέβαλε σε κομπιούτερ του αμερικανικού στρατού και του ναυτικού, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να μπει στο κέντρο διαχείρισης της NASA, με σκοπό να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και εξωγήινων σκαφών.


Τα όσα αποκάλυψε δημοσίως ο Βρετανός χάκερ προκαλούν μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, καθώς ισχυρίζεται ότι και εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, αλλά και σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας βρίσκονται στα χέρια της NASA και του αμερικανικού στρατού. Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι ΗΠΑ κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας (UFO) και αποκάλυψε ότι βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει σήμερα εξωγήινη τεχνολογία, που την ανέπτυξε από εξωγήινα σκάφη που έχουν καταπέσει στη Γη.

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα προχώρησε ακόμα περισσότερο στις αποκαλύψεις του, λέγοντας ότι η NASA έχει αναπτύξει νέες μορφές ενέργειας σε σχέση με τη βαρύτητα και έχει καταλήξει σε μία μορφή «ελεύθερης ενέργειας», την επονομαζόμενη Ενέργεια του Μηδενικής βαρύτητας.

Video: Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα...


Video: Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα...

ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ-Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ;

  Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα, για να κάνουν πόλεμο μ' αυτόν που είναι επάνω στο άλογο, και με το στράτευμά Του" Αποκάλυψη 19:19.